- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.781
Bunu bende düşündüm daha yıkamaya başlamadım ama atarsam bozulur mu ki diye ama yıkamak da lazım yani olmaz yıkamadanYa puset icin örtü, minder,çarşaf aldik ya.örtü ve çarşaf yikanir okey ama minderi nasil yikadiniz. Benimki fermularli değil kilifi çıkmıyor o minderle mi yikadiniz.
Hep yarım kalan çaylar kahvelerAllah yardımcın olsun canım doğunca da rahat bırakmıyorlar özellikle yemek yerken yapıyorlar anlamıyorum annelerinin yemeklerinden ne istiyorlar
Hep öyle olur..benim gibi tontislerde cok sever yemeyi ama.gonul rahatlığıyla yiyemeyizkilo kontorlü hep hayatimizda hamilelikte bile yiyemedim bee. Oh güzel. Güzel. Ye bende cok seviyorum ama iste kilo aliyorumm . Sen güzelce ye düşünme
Ben osteocare yada osteo formula takviye kullanıyorum. Doktorum hangisini bulursan onu kullanabilirsin dedi.Ben diyet yapmiyorum ama demek istedigim muzu yeniden beslenme rutinime eklemeye calisacagimbirakmistim birkac haftadir.. Sut urunleri ben hergun kulaniyorum, sut iciyorum ve yogurtla aram cok iyi, birde kasar peynir bakalim artik.
Eczaneden dun aldim daha bakmadim simdi yanimda degil, eve gidince eklerim ve seni etiketlerim, seninki hangisi ?
Hep yarım kalan çaylar kahvelerhatta ne yarımı, 1 yudum alınmış ve soğumuş
Olmaz ki canım öyle sırf onlar laf söylüyor diye kendine zarar veriyorsun. Kendini harap etme git doktora rahatla.İki gündür bel ağrısı kasık ağrısı ölüyorum resmen bir de yediğim her şey çıkıyor kan geliyor artık midemden bu hamilelik niye böyle oldu anlamıyorum bir de ilk gebeliğim hani ben mi zor atlatıyorum herkes mi rahat bilmiyorum inat ettim doktora da gitmemeye kaynanam yüzünden
Ne güzel fiyatlar ya onlar öyle İstanbul'da 10000 i gözden çıkardık biz.hastane doğum ücreti de 3500den 6000'e çıkmış ocakta yine güncellerler çok zam gelmiş
Sakın göğsünü sıkma canım bir arkadaş sağ demiş ilk gelen kolestrum süt bebek için çok önemli sıkarsan göğsüne uyarı götürmüş olursun ve süt gelebilir sonra baş etmek zorunda kalabilirsin.. oynama yani birde erken doğum riskini tetikliyor.. Lahana koymakla iyi yapmışsın..sıcak su torbası varsa onu da deneyebilirsin rahatlatır.. Bir parol at ya da Çok kötüysen ve ateşin de varsa acile git derim.. İlk doğumumda ben de mastit olmuştum göğüslerde böyle doluluk hissi oluyor ve sertleşip ağrı oluşturuyor ben bebeği bol bol emzirerek bu sureci atlatmıştım..Çok tsk ederim . Benim zaten düne kadar hiç sıkıntı yoktu birsey gelmiyor sanki hiç hamile değilim. Göğüsleri çok ufaktik. Iste dün uyandım soldaki büyümüş ve yanıyor. Gece çok fena lahanayı koydum buzdolabından hem soğuk böyle uyudum . Sabah da uyandım biraz iyi ama boğazım çok kötü da ateş 37-37.5 oluyorBi sıkıyorum hiç birsey çıkmıyor ama dünden beri daha iyiyim uzanıyorum. Süt mü geliyor böyle anlamadım neden böyle oldu ve sadece 1 tane
Bende de öyle sitede teknik çalışma varmışKızlar imza bölümünde ki hamilelik takvimi kalkmış. Bi tek bende mi boylr durum. Siz gorebiluor musunuz acaba
Ben bugün yerini bulup düzelttim sende hala gözükmüyor muBende de öyle sitede teknik çalışma varmış
Bebek midemin üstünde tepindiği için normal olabilir dedi doktor yine aynı şeyler rahim kısalması serum düzensiz sancılar yine serum bitmiyorCanıö sacmalama bence doktora git ya mide kanaması geçiriyosan napcan
Anaa nasıl bir anda böyle herşey tersine dönmüş inşallah ikisi için de en hayırlı şekilde ilerler yaaKızlar eltim iki gündür gaz sancısı yaşıyordu 35 haftası bugün bitti. İdrarın nitrit yüksek çıkınca Antalya eğitim araştırmaya gastroentrolojiye gitti o da akşam üzerine denk geldiği için tekrar tetkik istemis acilden giriş yaptırmış o arada da 2 cm açılması olmuş dogumhaneyr almışlar bilgi de vermiyorlar şimdilik tüp bebek bir de bebeğin kilosu 2700 du en son öğlen burada bakıldığında da nst de sancı da yoktu açıklıkta anlamadık hiç kendi derdimi unuttum resmen
Tövbe yarabbim iğrenç deme birBugün benimde randevum vardı diğer doktorumda bebeğin kafası çok büyük dedi. Normal doğum imkansız gibi dedi. 38. Haftayı zor görürsün dedi. Diyeti asla bozmayacaksin doğurana kadar dedi. Haberler her zamanki gibi iğrenç yani
İnşallah ne olduğunu bizde anlamadık kiAnaa nasıl bir anda böyle herşey tersine dönmüş inşallah ikisi için de en hayırlı şekilde ilerler yaa
Teşekkürler felaket tellalı demedin miKilo aynı 2270 ama kafa dediğim gibi 36 hafta çıkıyor. Suyu söylemedi ölçümü ama suyunu hiç begenmedim suyun çok fazla bak beni uğraştırma erken doğum kuvez falan diyip durdu
Sen öğrenince bize de haber ver bakalım Allahım cidden hepimizin yardımcısı olsun kolay değil şu süreç kimse bebeği ile de kendi sağlığı ile de sınanmasınİnşallah ne olduğunu bizde anlamadık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?