2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya puset icin örtü, minder,çarşaf aldik ya.örtü ve çarşaf yikanir okey ama minderi nasil yikadiniz. Benimki fermularli değil kilifi çıkmıyor o minderle mi yikadiniz.
Bunu bende düşündüm daha yıkamaya başlamadım ama atarsam bozulur mu ki diye ama yıkamak da lazım yani olmaz yıkamadan

Yiyorum valla napiyim üzgünüm yiyemeyenler adına ama elimden bir şey gelmiyor

Kızlar bi sey danışmak istiyorum hani eskiden sene kaybetme muhabbeti vardı aralıkta dogarsa sene bazında büyük görünüyor ya mesela. Hala öyle mi?? Anasınıfı falan ay hesabiyla alıyor ama ileride farkeder mi sizce

Ben osteocare yada osteo formula takviye kullanıyorum. Doktorum hangisini bulursan onu kullanabilirsin dedi.

Olmaz ki canım öyle sırf onlar laf söylüyor diye kendine zarar veriyorsun. Kendini harap etme git doktora rahatla.
hastane doğum ücreti de 3500den 6000'e çıkmış ocakta yine güncellerler çok zam gelmiş
Ne güzel fiyatlar ya onlar öyle İstanbul'da 10000 i gözden çıkardık biz.

Sakın göğsünü sıkma canım bir arkadaş sağ demiş ilk gelen kolestrum süt bebek için çok önemli sıkarsan göğsüne uyarı götürmüş olursun ve süt gelebilir sonra baş etmek zorunda kalabilirsin.. oynama yani birde erken doğum riskini tetikliyor.. Lahana koymakla iyi yapmışsın..sıcak su torbası varsa onu da deneyebilirsin rahatlatır.. Bir parol at ya da Çok kötüysen ve ateşin de varsa acile git derim.. İlk doğumumda ben de mastit olmuştum göğüslerde böyle doluluk hissi oluyor ve sertleşip ağrı oluşturuyor ben bebeği bol bol emzirerek bu sureci atlatmıştım..

Kızlar eltim iki gündür gaz sancısı yaşıyordu 35 haftası bugün bitti. İdrarın nitrit yüksek çıkınca Antalya eğitim araştırmaya gastroentrolojiye gitti o da akşam üzerine denk geldiği için tekrar tetkik istemis acilden giriş yaptırmış o arada da 2 cm açılması olmuş dogumhaneyr almışlar bilgi de vermiyorlar şimdilik tüp bebek bir de bebeğin kilosu 2700 du en son öğlen burada bakıldığında da nst de sancı da yoktu açıklıkta anlamadık hiç kendi derdimi unuttum resmen

Anaa nasıl bir anda böyle herşey tersine dönmüş inşallah ikisi için de en hayırlı şekilde ilerler yaa

Tövbe yarabbim iğrenç deme bir nasıl şimdi ölçümler kilosu felan suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…