2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben diyet yapmiyorum ama demek istedigim muzu yeniden beslenme rutinime eklemeye calisacagim birakmistim birkac haftadir.. Sut urunleri ben hergun kulaniyorum, sut iciyorum ve yogurtla aram cok iyi, birde kasar peynir bakalim artik.

Eczaneden dun aldim daha bakmadim simdi yanimda degil, eve gidince eklerim ve seni etiketlerim, seninki hangisi ?

Valla seni korkutuo düzene sokmak icin diyor bu adam bir hafta fark normal işte. Bizimki iki hafta biz ölelim mi
Yalnız bak nasıl verdi magnezyum bunca zaman vermezken ama günlük kullanma dedi ay zaten 58 den 56 ya düştüm kilo olarak nasıl keyifli

Yalnız bak nasıl verdi magnezyum bunca zaman vermezken ama günlük kullanma dedi ay zaten 58 den 56 ya düştüm kilo olarak nasıl keyifli
Masallah dogumdan sonra kilo dusunmene gerek yok ne guzek bak ben magnezyum bittikten sonra almadım onemsemedim. Mehmet beyde kullanma demisti diye. Belki de o eksiklikten sertleşiyor.doktor daha sonus yapmadı bana

Hastanede giymeye kıyafet almam canim. Hastanede dogum yapanlardada görmedim herkes pijamayla iki büklüm iyilesmeye calisiyor bi en son cikarken giymeye kiyafet yeterli
Benim geçen aklima sey geldi.foto gördüm oğlumun doğduğunda saçımda tac, guzel bi gecelik havali poz vermişim gecesi , tac bi yana ben bI yana dagilmistim hahaj ay smdi tac alırken aklima geldi.

Seninki bide kız hani kızlar minik olurdu butlu bişey geliyo
Kız gitsene doktora Allah korusun ne olur ne olmaz

Gözün aydın canım

Masallah dogumdan sonra kilo dusunmene gerek yok ne guzek bak ben magnezyum bittikten sonra almadım onemsemedim. Mehmet beyde kullanma demisti diye. Belki de o eksiklikten sertleşiyor.doktor daha sonus yapmadı bana
Valla bu kez verdi ama diyor sık kullarsan rahim gevşer bu kez diye o kısımda da haklı okumuştum, o yüzden aralıklı kullanacağım nasipse, benim normal kilom 48 ama ilaçlarla 51 ile hamile kalmıştım hiç sorun değil hele şu süreç bitsin güzelce

Pijamayla olurum.Allah izin verirse zaten genelde 1 günde çıkarıyorlar. Ama Bilmiyorm genelde böyle oluyor. Normal hastalık icinde yatanda pijamayla duruyor
Utanirim ben pijamayla hem hemsirelere doktorlara karsi, gerci sadece kocam girebiliyor ziyarete sanirim baska ziyaretci almiyorlar burada. Birde kiyafetler hemen lekelenir diye korkuyorum kan akintilarindan, benim normal reglerim cok akiyordu, oh keyfim yerinde hamilelik doneminde ama dogumda sonra neler olur korkuyorum birde polar gecelik ceket katicam, pijamalari cok kalin almadim ustune giyerim usursem.

Bizim buradaki hastanede camlari acamiyoruz ben camlar kapali ortamda icim daraliyor bunun icin. Umarim delirmem cunku cok fenalik basiyor, bebek olunca onu dusunup yanimda oldugu gorup icim rahatlar insAllah bunun icin dua ediyorum, yoksa kapali ortam icimi daraltiyor birtek bendemi var bu kizlar

Benim geçen aklima sey geldi.foto gördüm oğlumun doğduğunda saçımda tac, guzel bi gecelik havali poz vermişim gecesi , tac bi yana ben bI yana dagilmistim hahaj ay smdi tac alırken aklima geldi.
Benim erken dogum icin birden ameliyathaneye aldiklarindan ben yataktan kalktigim gibi gittim dohuma ama dogumda esim kapida beklerken baska bir kadin tekerlekli sandalyede makyajli doğuma girmis cikarken kiz one egilmis sac bas dagilmisti diye gülerek anlatiyordu . Erkeklere göre oraya süslü girmemiz komik geliyor

Hastanede giymeye kıyafet almam canim. Hastanede dogum yapanlardada görmedim herkes pijamayla iki büklüm iyilesmeye calisiyor bi en son cikarken giymeye kiyafet yeterli
Nasil kurduysam kafamda hastanedeki gunleri pijamayla takilinca tam hasta modunda olmak istemiyorum o yuzden sanirim, biraz moral olsun diye boyle gunluk degilde uzun rahat kiyafetler dusunmustum (evde rahat modunda giyim) ama bu fikri aklimdan cikarmaliyim sanirim en pratigi pijama. bir tane rahat kiyafet katarim icimde kalmasin yinede , birde hastane cikisi icin kiyafet... Umarim hepimiz saglikli bebeler dogurup hastanedende hizli bir surecte cikariz

Aynen canim zaten sezeryan olurdmsan tayt giyemezsinki. Pijama olayi da komik ama.koridor tüylü taşlı abiye gibi pijamalarla gezenler ile dolu oluyor . İlkinde bende heves etmistim ama simdi ikinci çocuk olunca daha cok rahatligina bakıyorsun

Ya giyebilirsen koy çantana niye utanıyorsun ben yurt dışında yaşadım uzun süre hastanede de yattım yani herkes pijmayla ya da gecelikle :) erkek, kadin orasi hastane sonucta gezmeye gittiğimiz bi yer değil. Yatağa yattığın icin pijma oluyor orda pijama ,geceligi olmayanlara hastaneden veriyorlar. Ama sen nasil rahat edeckesen oyle giyin.

Teşekkürler canım bilgilendirmen için
39 dicektin galiba valla biz sezeryanlsr için 39 u bulursa süper olur. Güzel haberler in daim olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…