- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.741
Ben diyet yapmiyorum ama demek istedigim muzu yeniden beslenme rutinime eklemeye calisacagimBilgilendirme için çok teşekkür ederim canım. Evet benim ağrılardan dolayı doktorum magzeyum takviyesi vermişti. Günde 2 defa sabah akşam kullanıyorum. Sana hangisini verdi doktorun. İlaç mı yoksa takviye mi? Birde soda, süt ve süt ürünleri önerdi doktorum. Magnezyum ve kalsiyum onlarda fazla olduğu için. Bende diyet yaptığım için maalesef senin gibi herşeyi yiyemiyorum.
Yalnız bak nasıl verdi magnezyum bunca zaman vermezken ama günlük kullanma dediValla seni korkutuo düzene sokmak icin diyor bu adambir hafta fark normal işte. Bizimki iki hafta biz ölelim mi
Masallah dogumdan sonra kilo dusunmene gerek yok ne guzekYalnız bak nasıl verdi magnezyum bunca zaman vermezken ama günlük kullanma dediay zaten 58 den 56 ya düştüm kilo olarak nasıl keyifli
Benim geçen aklima sey geldi.foto gördüm oğlumun doğduğunda saçımda tac, guzel bi gecelik havali poz vermişim gecesi , tac bi yana ben bI yana dagilmistim hahaj ay smdi tac alırken aklima geldi.Hastanede giymeye kıyafet almam canim. Hastanede dogum yapanlardada görmedim herkes pijamayla iki büklüm iyilesmeye calisiyorbi en son cikarken giymeye kiyafet yeterli
Seninki bide kız hani kızlar minik olurdu butlu bişey geliyoYok anca girdik çıktık nts derken baya uzun sürdüVirgo women sen etiketle demiştin
Bu kasılmalar ağrı olmadığı sürece çok hareket edince, fazla yorulunca, bebek çok hareketli ise olur dedi ama 5 dk da bir 10 dk da bir olup çözülmesi zorluyorsa tam böyleyken nts çekilmeli dedi. Bana da bir daha aynı sıklık olursa saat kaç olursa olsun hemen gel nts ile bakalım telefon ile olmaz dedi. Bugün hiç kasılmadı doktordayız ya kerata akıllı öyle olunca nts düzgün çıktıama magnezyum verdi aralıklı kullan az rahatla diye.
Bebeğe gelince suyu iyi düzelmiş, bebek tüm ölçüleri ile 1 hafta önde boyu 41 cm, kilo 2200 bu şekil giderse bir sorun olmazsa 38 değil de 29.hafta alırız hemen kıymayalım bebeye dedi
Kız gitsene doktora Allah korusun ne olur ne olmazİki gündür bel ağrısı kasık ağrısı ölüyorum resmen bir de yediğim her şey çıkıyor kan geliyor artık midemden bu hamilelik niye böyle oldu anlamıyorum bir de ilk gebeliğim hani ben mi zor atlatıyorum herkes mi rahat bilmiyorum inat ettim doktora da gitmemeye kaynanam yüzünden
Gözün aydın canımYok anca girdik çıktık nts derken baya uzun sürdüVirgo women sen etiketle demiştin
Bu kasılmalar ağrı olmadığı sürece çok hareket edince, fazla yorulunca, bebek çok hareketli ise olur dedi ama 5 dk da bir 10 dk da bir olup çözülmesi zorluyorsa tam böyleyken nts çekilmeli dedi. Bana da bir daha aynı sıklık olursa saat kaç olursa olsun hemen gel nts ile bakalım telefon ile olmaz dedi. Bugün hiç kasılmadı doktordayız ya kerata akıllı öyle olunca nts düzgün çıktıama magnezyum verdi aralıklı kullan az rahatla diye.
Bebeğe gelince suyu iyi düzelmiş, bebek tüm ölçüleri ile 1 hafta önde boyu 41 cm, kilo 2200 bu şekil giderse bir sorun olmazsa 38 değil de 29.hafta alırız hemen kıymayalım bebeye dedi
Valla bu kez verdi ama diyor sık kullarsan rahim gevşer bu kez diye o kısımda da haklı okumuştum, o yüzden aralıklı kullanacağım nasipse, benim normal kilom 48 ama ilaçlarla 51 ile hamile kalmıştım hiç sorun değil hele şu süreç bitsin güzelceMasallah dogumdan sonra kilo dusunmene gerek yok ne guzekbak ben magnezyum bittikten sonra almadım onemsemedim. Mehmet beyde kullanma demisti diye. Belki de o eksiklikten sertleşiyor.doktor daha sonus yapmadı bana
Ben anlamış değilim ama eşim şimdi zayıf olsa da tombul bi çocukmuş ve boyu uzunmuş bence ona çekti benim boyum ne 1.51Seninki bide kız hani kızlar minik olurdu butlu bişey geliyo
Kız gitsene doktora Allah korusun ne olur ne olmaz
Utanirim ben pijamayla hem hemsirelere doktorlara karsi, gerci sadece kocam girebiliyor ziyarete sanirim baska ziyaretci almiyorlar burada. Birde kiyafetler hemen lekelenir diye korkuyorum kan akintilarindan, benim normal reglerim cok akiyordu, oh keyfim yerinde hamilelik doneminde ama dogumda sonra neler olur korkuyorumPijamayla olurum.Allah izin verirse zaten genelde 1 günde çıkarıyorlar. Ama Bilmiyorm genelde böyle oluyor. Normal hastalık icinde yatanda pijamayla duruyor
Vallahi çok şükürGözün aydın canım
Ya hari ne güzel kilon ben 67-68 lerdeyim senle yakın kiloda hamile kalmıştıkYalnız bak nasıl verdi magnezyum bunca zaman vermezken ama günlük kullanma dediay zaten 58 den 56 ya düştüm kilo olarak nasıl keyifli
Benim erken dogum icin birden ameliyathaneye aldiklarindan ben yataktan kalktigim gibi gittim dohuma ama dogumda esim kapida beklerken baska bir kadin tekerlekli sandalyede makyajli doğuma girmis cikarken kiz one egilmis sac bas dagilmisti diye gülerek anlatiyordu . Erkeklere göre oraya süslü girmemiz komik geliyorBenim geçen aklima sey geldi.foto gördüm oğlumun doğduğunda saçımda tac, guzel bi gecelik havali poz vermişim gecesi , tac bi yana ben bI yana dagilmistim hahaj ay smdi tac alırken aklima geldi.
Öyle deme beni cezalı gibi bıraktı diyet yüzünden hepYa hari ne güzel kilon ben 67-68 lerdeyim senle yakın kiloda hamile kalmıştıkama insan gibi yemiyorum
Nasil kurduysam kafamda hastanedeki gunleriHastanede giymeye kıyafet almam canim. Hastanede dogum yapanlardada görmedim herkes pijamayla iki büklüm iyilesmeye calisiyorbi en son cikarken giymeye kiyafet yeterli
Aynen canim zaten sezeryan olurdmsan tayt giyemezsinki. Pijama olayi da komik ama.koridor tüylü taşlı abiye gibi pijamalarla gezenler ile dolu oluyor . İlkinde bende heves etmistim ama simdi ikinci çocuk olunca daha cok rahatligina bakıyorsunNasil kurduysam kafamda hastanedeki gunleripijamayla takilinca tam hasta modunda olmak istemiyorum o yuzden sanirim, biraz moral olsun diye boyle gunluk degilde uzun rahat kiyafetler dusunmustum (evde rahat modunda giyim) ama bu fikri aklimdan cikarmaliyim sanirim en pratigi pijama. bir tane rahat kiyafet katarim icimde kalmasin yinede , birde hastane cikisi icin kiyafet... Umarim hepimiz saglikli bebeler dogurup hastanedende hizli bir surecte cikariz
Ya giyebilirsen koy çantana niye utanıyorsun ben yurt dışında yaşadım uzun süre hastanede de yattım yani herkes pijmayla ya da gecelikle :) erkek, kadin orasi hastane sonucta gezmeye gittiğimiz bi yer değil. Yatağa yattığın icin pijma oluyor orda pijama ,geceligi olmayanlara hastaneden veriyorlar. Ama sen nasil rahat edeckesen oyle giyin.Utanirim ben pijamayla hem hemsirelere doktorlara karsi, gerci sadece kocam girebiliyor ziyarete sanirim baska ziyaretci almiyorlar burada. Birde kiyafetler hemen lekelenir diye korkuyorum kan akintilarindan, benim normal reglerim cok akiyordu, oh keyfim yerinde hamilelik doneminde ama dogumda sonra neler olur korkuyorumbirde polar gecelik ceket katicam, pijamalari cok kalin almadim ustune giyerim usursem.
Bizim buradaki hastanede camlari acamiyoruz ben camlar kapali ortamda icim daraliyor bunun icin. Umarim delirmem cunku cok fenalik basiyor, bebek olunca onu dusunup yanimda oldugu gorup icim rahatlar insAllah bunun icin dua ediyorum, yoksa kapali ortam icimi daraltiyor birtek bendemi var bu kizlar
Şimdi senin diyet işi bittimi yemeğe devam mıBen anlamış değilim ama eşim şimdi zayıf olsa da tombul bi çocukmuş ve boyu uzunmuş bence ona çekti benim boyum ne 1.51
Yok be nerde bugünkü tatlı kaçamağına zor bela izin verdiŞimdi senin diyet işi bittimi yemeğe devam mısen yersen bende yerim
Teşekkürler canım bilgilendirmen içinYok anca girdik çıktık nts derken baya uzun sürdüVirgo women sen etiketle demiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?