2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kilo aynı 2270 ama kafa dediğim gibi 36 hafta çıkıyor. Suyu söylemedi ölçümü ama suyunu hiç begenmedim suyun çok fazla bak beni uğraştırma erken doğum kuvez falan diyip durdu
Kafası büyürken diğer organlar da büyümüyor mu, yani cocuk erken gelişip doğamaz mı, 3 gündür diyorum ki 40 hafta yerine hemen gelişse daha erken kucağa gelse benimki de 1 hafta öndeydi ama bu hafta hastalıkla gerilemiş olabilir. Tat koku yok. Covit testi verdim, sona doğru güzel haber veren yok

Geçmiş olsun canım kolu bacağı da önde gidiyo ama kafa kadar değil

Kızlar bu arada varisi olanlar merak ediyorduya bir ara , varis çorabına gerek varmı doğumda diye
Bugün benim kontrolüm vardı , sordum doktora , diz altı alıp giy dedi, hatta şimdiden bile giyebilirsin dedi, hastanede doğumda veriyorlarmı bilmiyorum ama ben diz altı alayım doğumda giyerim en azından

Cevap için tsk ederim ama geçti çok şükür. Lahana ile kurtuldum

Yap yap ben bıraktım valla artik yapamayacagm kilo almayim dedm zaten surda 1.5 ayda da 5kilo almam diyorm insallaj
24. Haftamda 9 kilo almıştım şuan 33 haftama girdim 10 kilo almışım. Öyle aç kalmisimki haftalardır 1 kilo alabilmisim. Diyeti bazen bı saliyorum doktora gittiğim an azar yiyorum nasıl bırakayım diyeti

Ben boşuna aylardır diyet yapiyosam hastanenin önünde kendimi zincirleyebilirim
Altına imzamı atarım net ben hala şüphe ediyorum bak bugün suyu gayet iyi dedi kilo verdiğimi duyunca bu su hop 15 günde üst sınırdan aşağı düşer mi

Şimdi doktorla gorusmusler bu sefer de acilmasi yok doğum sancısı da yok biz tüp bebek diye dogumhaneye aldık şimdi servise çıkaracağız demişler bunlar da kendi istekleriyle taburcu olacaklar. Özelden gastroenterolojiden randevu alacaklar... Antalyayla buranın arası da 1 saat. Kız agridan duramıyor surekli kusuyor. Başta gaz sancısı denildi sonra yüksek değeri görünce faz sancisindan değil dediler. Neyden olduğu da belli değil üç gündür aç bir şey yiyemiyor uyuyamıyor anlamadık

Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…