- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.801
Amin canım inşallah haber veririmSen öğrenince bize de haber ver bakalım Allahım cidden hepimizin yardımcısı olsun kolay değil şu süreç kimse bebeği ile de kendi sağlığı ile de sınanmasın
Kız bana hep lüzumsuz aciksozlu doktorlar geliyo ya ben anlamadımTeşekkürler felaket tellalı demedin mi
Kafası büyürken diğer organlar da büyümüyor mu, yani cocuk erken gelişip doğamaz mı, 3 gündür diyorum ki 40 hafta yerine hemen gelişse daha erken kucağa gelseKilo aynı 2270 ama kafa dediğim gibi 36 hafta çıkıyor. Suyu söylemedi ölçümü ama suyunu hiç begenmedim suyun çok fazla bak beni uğraştırma erken doğum kuvez falan diyip durdu
Kafası büyürken diğer organlar da büyümüyor mu, yani cocuk erken gelişip doğamaz mı, 3 gündür diyorum ki 40 hafta yerine hemen gelişse daha erken kucağa gelsebenimki de 1 hafta öndeydi ama bu hafta hastalıkla gerilemiş olabilir. Tat koku yok. Covit testi verdim, sona doğru güzel haber veren yok
Elyaf yastigi da makineye atiyoruz cnaim bir sey olmuyor.ici elyaf ise bir sey olmaz.Bunu bende düşündüm daha yıkamaya başlamadım ama atarsam bozulur mu ki diye ama yıkamak da lazım yani olmaz yıkamadan
Birde ben babynest kac defa attim olcak olsa o bozulurdu.Elyaf yastigi da makineye atiyoruz cnaim bir sey olmuyor.ici elyaf ise bir sey olmaz.
Ama gerçekten de o ney herkesten nefret ediyorum insan tipi gibi nasıl sıralamışKız bana hep lüzumsuz aciksozlu doktorlar geliyo ya ben anlamadım
O zaman direk atarım bende makinayaElyaf yastigi da makineye atiyoruz cnaim bir sey olmuyor.ici elyaf ise bir sey olmaz.
Cevap için tsk ederim ama geçti çok şükür. Lahana ile kurtuldumSakın göğsünü sıkma canım bir arkadaş sağ demiş ilk gelen kolestrum süt bebek için çok önemli sıkarsan göğsüne uyarı götürmüş olursun ve süt gelebilir sonra baş etmek zorunda kalabilirsin.. oynama yani birde erken doğum riskini tetikliyor.. Lahana koymakla iyi yapmışsın..sıcak su torbası varsa onu da deneyebilirsin rahatlatır.. Bir parol at ya da Çok kötüysen ve ateşin de varsa acile git derim.. İlk doğumumda ben de mastit olmuştum göğüslerde böyle doluluk hissi oluyor ve sertleşip ağrı oluşturuyor ben bebeği bol bol emzirerek bu sureci atlatmıştım..
İnanırım bence öyle bı tipi var nefret ediyo herkestenAma gerçekten de o ney herkesten nefret ediyorum insan tipi gibi nasıl sıralamış
Doğum olabilir mi dedilerİnşallah ne olduğunu bizde anlamadık ki
Kafa büyüklüğü sanirim 2 haftaya kadr sorun değil. Ama doğunca görürsün normal cikar. Genelde kafasi küçük ya da büyük denilenler normal oluyorGeçmiş olsun canım kolu bacağı da önde gidiyo ama kafa kadar değil
Ben boşuna aylardır diyet yapiyosam hastanenin önünde kendimi zincirleyebilirimKafa büyüklüğü sanirim 2 haftaya kadr sorun değil. Ama doğunca görürsün normal cikar. Genelde kafasi küçük ya da büyük denilenler normal oluyor
Yap yap ben bıraktım valla artik yapamayacagm kilo almayim dedm zaten surda 1.5 ayda da 5kilo almam diyorm insallajBen boşuna aylardır diyet yapiyosam hastanenin önünde kendimi zincirleyebilirim
24. Haftamda 9 kilo almıştım şuan 33 haftama girdim 10 kilo almışım. Öyle aç kalmisimki haftalardır 1 kilo alabilmisim. Diyeti bazen bı saliyorum doktora gittiğim an azar yiyorum nasıl bırakayım diyetiYap yap ben bıraktım valla artik yapamayacagm kilo almayim dedm zaten surda 1.5 ayda da 5kilo almam diyorm insallaj
Canım her şey o kadar karıştı kiDoğum olabilir mi dediler
Altına imzamı atarım netBen boşuna aylardır diyet yapiyosam hastanenin önünde kendimi zincirleyebilirim
Allah yardımcısı olsunŞimdi doktorla gorusmusler bu sefer de acilmasi yok doğum sancısı da yok biz tüp bebek diye dogumhaneye aldık şimdi servise çıkaracağız demişler bunlar da kendi istekleriyle taburcu olacaklar. Özelden gastroenterolojiden randevu alacaklar... Antalyayla buranın arası da 1 saat. Kız agridan duramıyor surekli kusuyor. Başta gaz sancısı denildi sonra yüksek değeri görünce faz sancisindan değil dediler. Neyden olduğu da belli değil üç gündür aç bir şey yiyemiyor uyuyamıyor anlamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?