2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
En kötüsü sebebi bulunmayan rahatsizliklar

Rabbim yardımcısı olsun ya

Altına imzamı atarım net ben hala şüphe ediyorum bak bugün suyu gayet iyi dedi kilo verdiğimi duyunca bu su hop 15 günde üst sınırdan aşağı düşer mi
Su dusmezmis bebekle orantılı hala gelirmis bizi buldu arkadaş ya ben Nutella gome gome bı hamilelik hayal etmiştim

Su dusmezmis bebekle orantılı hala gelirmis bizi buldu arkadaş ya ben Nutella gome gome bı hamilelik hayal etmiştim
Seni hep Nutella ile hatırlayacağım valla bak ne olur yakınların sana hastahaneye kuru çiçek vs yollamasın küçük nutellalı değişik bişey yapsınlar

Kan sulandırıcı vermesi çok iyi olmuş bence, bol su bol c vitamini al bir an önce kurtulursun inşallah
Corasprin kullanıyordum ama bu hafta bıraktırmıştı. Yarın iğneye başlayacağım. Tüp bebekten dolayı iğnelere hakimim ama hep göbekten yaptım. 4. Ay göbek büyürken bırakmıştık. Şimdi kol ve bacaktan yapmam lazım 10 gün. Sen kullanıyorsun sanırım. Kol mu bacak mı daha az ağrıtıyor.

Kesinlikle kol daha az bacak bazı yerlere denk gelince daha fazla acıyor, 10 gün kolu dönüşümlü vurabilirsin bence

Rica ederim eşin vurabiliyorsa valla çok daha kolay olur inan hiç gerilmezsin
Transferden önce sonra 5 ay bir sürede hergün 2 şer iğne vurdum. Birinde dönüp bakamadı bir kere rica ettim kulakları kızardı ateşi çıktı şimdi mecbur yardım edecek. Karantinadayız kimse gelemez, Sadece kolumu sıksa ben hemen vururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…