2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya puset icin örtü, minder,çarşaf aldik ya.örtü ve çarşaf yikanir okey ama minderi nasil yikadiniz. Benimki fermularli değil kilifi çıkmıyor o minderle mi yikadiniz.
Aynen öylece attım ben hicbirseyde olmamış gayet iyi
Canım inan hiç gerek yok gerekli pijama vs köy yeter bide çıkarken giymeye tamam yada planlı gidersen gittiğini giyer çıkarsın zaten.
Ben o kadar çok pijama takımı terlikler neler neler koydum hicbirini giymeden çıktım. Orada tek derdin bebek süt ve kendin oluyorsun. Çok abartma gerek olmuyor inan

bende bugün 32haftalık olduğumdan rapor için gittim bizim prenses 1920 gram olmuş yüzünü kapatıyor baş aşağı dönmüş böbreğimi tekmeledi muayene boyunca doktor ağırlaşman için erken daha dedi bel ağrım ve kramp için kilo alımıma bağladı magnezyumu yine yazdı kilo 16,5 almışım çok buldu diyet önerdi

Teşekkürler canım bilgilendirmen için
39 dicektin galiba valla biz sezeryanlsr için 39 u bulursa süper olur. Güzel haberler in daim olsun canım
Ay evet evet 39 bana hiç bu zamana kadar magnezyum vermedi bu kasılmalarda magnezyumlu soda içince bide bolca yatınca iyi gelmişti bakalım magnezyum işe yarayacak mı onu da sık kullanma dedi bakalım, hepimiz güzel haberler ile ileri haftaları görelim ya en büyük duam o

Ben epeydir kullanıyordum magnezyum ama ishal olunca bıraktım

Canıö sacmalama bence doktora git ya mide kanaması geçiriyosan napcan

Hanımlar gecelik falan konuşuyordunuz ben 4 yıl önce bunları almıştım kızımın doğumunda. Alt üst takım saten pamuk karışımı pijama takımı ve bu gecelik.birde günlük bı gecelik almıştım uzun o çok işime yaramıştı hastanede emzirmede özellikle kolaylık.birde söyle sabahlikli penye bir takımim var bunları goturcem yine. Belki peluş bir sabahlık alırım.
Hangini giydin hastanede derseniz sadece günlük pijamayi giyebildim.odaya çıkarınca onu gydirmisler haberim bile yok.anestezi etkisi snrada hiç umursamadım birşeyi. tek gece kaldım evime gtmek istedim.insallah en sevdigimi giymek nasip olur bu kez kndimi iyi hissederim de

Eklentiler

• IMG_20221202_154648.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 16699853893213292256465989347518.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Bende hizli kilo aldim cnm toplam 14 kilo ama iki aydir sabit kilodayim canim . Ekmegi azalttim (esmer kullaniyorum) bir de tatlı yi tam olmasa da azalttim.merak etme sende küçük diyetlerle durdurursun alimini

Diyet cidden dikkat edilirse işe yarıyor bak ben bir ayın son iki haftası moda mod dikkat ettim diyemem ama tam ucunu da salmadım tabi, beyaz ekmek bıraktım sabah akşam tam buğday ekmeği öğünlerde 2 dilim yedim, yemekleri diyetisyenin dediği şekilde yedim, şeker hamur işi pilav yok meyveyi de ölçülü yedim bebek kilo almış ben 2 kilo vermişim ama insan zorlanıyor mu zorlanıyor

Beni durduruyor ya bende ona diyorum anne ac birakta anne yesin sende yersin. Degisik oluyor karin bolgesinde kipirdiyor yemek yiyesim kaciyor resmen cok degisik..

Allah yardımcın olsun canım doğunca da rahat bırakmıyorlar özellikle yemek yerken yapıyorlar anlamıyorum annelerinin yemeklerinden ne istiyorlar

Ben hastanede bu 2 pijamayı giyicem başka bir kıyafet koymayacağım çıkarken giyeceğim haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…