- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.761
Aynen öylece attım ben hicbirseyde olmamış gayet iyiydiYa puset icin örtü, minder,çarşaf aldik ya.örtü ve çarşaf yikanir okey ama minderi nasil yikadiniz. Benimki fermularli değil kilifi çıkmıyor o minderle mi yikadiniz.
Aynen öylece attım ben hicbirseyde olmamış gayet iyiYa puset icin örtü, minder,çarşaf aldik ya.örtü ve çarşaf yikanir okey ama minderi nasil yikadiniz. Benimki fermularli değil kilifi çıkmıyor o minderle mi yikadiniz.
Canım inan hiç gerek yok gerekli pijama vs köy yeter bide çıkarken giymeye tamam yada planlı gidersen gittiğini giyer çıkarsın zaten.Merhaba, hastane cantana gunluk kiyafet koyucakmisin ?
Bende pijamalar hazir, uzun kolu gunluk koydum /emzirme sutyenleri katicagim.
Birde rahat kiyafetler katicaktim gunduzleri icin belki tayt ve uzun bir ust/elbise hastane cikisi icin daha secmedim, bu cantayi ne zaman bitirecegim artik hep parca parca yapiyorum.
Kizlar ne onerirsiniz gunduzleri hastanede pijamaylami kalicaksiniz? yoksa baska kiyafet aldinizmi mesela uzun elbise ?
Ben mesela uzun ust ve tayt tarzi dusunmustumde gunduzleri giymek icin, pijamalari sadece gece giyerim diye dusundum, fikir aliyim?
Katılıyorum tecrübe konuşuyor dimiHastanede giymeye kıyafet almam canim. Hastanede dogum yapanlardada görmedim herkes pijamayla iki büklüm iyilesmeye calisiyorbi en son cikarken giymeye kiyafet yeterli
Ay evet evet 39Teşekkürler canım bilgilendirmen için
39 dicektin galiba valla biz sezeryanlsr için 39 u bulursa süper olur. Güzel haberler in daim olsun canım
Ben epeydir kullanıyordum magnezyum ama ishal olunca bıraktımAy evet evet 39bana hiç bu zamana kadar magnezyum vermedi bu kasılmalarda magnezyumlu soda içince bide bolca yatınca iyi gelmişti bakalım magnezyum işe yarayacak mı onu da sık kullanma dedi bakalım, hepimiz güzel haberler ile ileri haftaları görelim ya en büyük duam o
Canıö sacmalama bence doktora git ya mide kanaması geçiriyosan napcanİki gündür bel ağrısı kasık ağrısı ölüyorum resmen bir de yediğim her şey çıkıyor kan geliyor artık midemden bu hamilelik niye böyle oldu anlamıyorum bir de ilk gebeliğim hani ben mi zor atlatıyorum herkes mi rahat bilmiyorum inat ettim doktora da gitmemeye kaynanam yüzünden
Evet canım devam ediyorum yarın randevum var hatta, sen nereye gidiyorsun ?Happywomen1 defada devam ediyor musun muayenelere
Ben ilk kez kullanacağım ama sık kullanma dedi bana da inşallah bide ishal yapmazBen epeydir kullanıyordum magnezyum ama ishal olunca bıraktım
Bende hizli kilo aldim cnm toplam 14 kilo ama iki aydir sabit kilodayim canim . Ekmegi azalttim (esmer kullaniyorum) bir de tatlı yi tam olmasa da azalttim.merak etme sende küçük diyetlerle durdurursun aliminibende bugün 32haftalık olduğumdan rapor için gittim bizim prenses 1920 gram olmuş yüzünü kapatıyor baş aşağı dönmüş böbreğimi tekmeledi muayene boyunca doktor ağırlaşman için erken daha dedi bel ağrım ve kramp için kilo alımıma bağladı magnezyumu yine yazdı kilo 16,5 almışım çok buldu diyet önerdi
Diyet cidden dikkat edilirse işe yarıyor bak ben bir ayın son iki haftası moda mod dikkat ettim diyemem ama tam ucunu da salmadım tabi, beyaz ekmek bıraktım sabah akşam tam buğday ekmeği öğünlerde 2 dilim yedim, yemekleri diyetisyenin dediği şekilde yedim, şeker hamur işi pilav yok meyveyi de ölçülü yedim bebek kilo almış ben 2 kilo vermişim ama insan zorlanıyor mu zorlanıyorbende bugün 32haftalık olduğumdan rapor için gittim bizim prenses 1920 gram olmuş yüzünü kapatıyor baş aşağı dönmüş böbreğimi tekmeledi muayene boyunca doktor ağırlaşman için erken daha dedi bel ağrım ve kramp için kilo alımıma bağladı magnezyumu yine yazdı kilo 16,5 almışım çok buldu diyet önerdi
Bende gisypeum Manolya canımEvet canım devam ediyorum yarın randevum var hatta, sen nereye gidiyorsun ?
Manolyanın kapısından bile geçmiyorum Allah düşürmesin ben de Şeyma'ya gidiyorum canımBende gisypeum Manolya canım
Beni durduruyor yabende ona diyorum anne ac birakta anne yesin sende yersin. Degisik oluyor karin bolgesinde kipirdiyor yemek yiyesim kaciyor resmen cok degisik..
Merhaba, hastane cantana gunluk kiyafet koyucakmisin ?
Bende pijamalar hazir, uzun kolu gunluk koydum /emzirme sutyenleri katicagim.
Birde rahat kiyafetler katicaktim gunduzleri icin belki tayt ve uzun bir ust/elbise hastane cikisi icin daha secmedim, bu cantayi ne zaman bitirecegim artik hep parca parca yapiyorum.
Kizlar ne onerirsiniz gunduzleri hastanede pijamaylami kalicaksiniz? yoksa baska kiyafet aldinizmi mesela uzun elbise ?
Ben mesela uzun ust ve tayt tarzi dusunmustumde gunduzleri giymek icin, pijamalari sadece gece giyerim diye dusundum, fikir aliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?