- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.841
Canım çok geçmiş olsun inşallah geçer hemenTransferden önce sonra 5 ay bir sürede hergün 2 şer iğne vurdum. Birinde dönüp bakamadıbir kere rica ettim kulakları kızardı ateşi çıktı şimdi mecbur yardım edecek. Karantinadayız kimse gelemez, Sadece kolumu sıksa ben hemen vururum.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak atlatırsınTeşekkür ederim. 3 gecedir çok kötüydüm ama ekstra ilaç almadım. Bu gece bir tık daha iyiyim. Bebek hareketlerinde azalma hissedersem dr gelmemi söyledi.
Banada öyle geliyorBence senin eşin sezeryanda bayılırgirmemesi herkes acisindan en sagliklisi gjbj
Benimki de yaşlı dedeler gibi el titreyerek vuruyor bakınca hiç güven vermiyor ama kendim vurmaktan iyidir dedim kola geçinceTransferden önce sonra 5 ay bir sürede hergün 2 şer iğne vurdum. Birinde dönüp bakamadıbir kere rica ettim kulakları kızardı ateşi çıktı şimdi mecbur yardım edecek. Karantinadayız kimse gelemez, Sadece kolumu sıksa ben hemen vururum.
Tabi canım Mehmet bey bile diyor hocam sen dışarda bekle sakin bir operasyon olsun bizim için diyeBence senin eşin sezeryanda bayılırgirmemesi herkes acisindan en sagliklisi gjbj
Gecmiyosa hemen git doktora canm benmde hep sertlestiydiHareketini hissetmek için ne yapıyordun yine öyle yapıp bir baksan hareket ediyor mu diye ? Şimdi hemen kötü düşünme. Ama karnın neden sertleşti onu anlayamadımo sertlik hissini bazen bende yaşıyorum kala kalıyorum olduğum yerde çok acı veriyor bazen
Dilege katılıyorum sen kocanı sokma dogumaBende eşime şey diyorum sezeryana sende girsen elinde midye baklava kordon kesildiği an ağzıma atsan diye bana delimisin diye bakıyor
Canım şimdi kendi isteğiyle çıktı gastrodan randevu arıyorlardı ağrısı biraz hafiflemisBanada öyle geliyordilek eltinin gelişmelerden bizide haberdar et emi. Birde dün doğum yapan arkadaş yazdı mi durumlar ne merak ediyorum inşallah iyilerdir
Adam biliyorBenimki de yaşlı dedeler gibi el titreyerek vuruyor bakınca hiç güven vermiyor ama kendim vurmaktan iyidir dedim kola geçince
Tabi canım Mehmet bey bile diyor hocam sen dışarda bekle sakin bir operasyon olsun bizim için diye
Dilege katılıyorum sen kocanı sokma doguma
Zavallı cevval yiğidim topikte namı benim yüzümden yerlerdeAdam biliyor
Çok geçmiş olsun bol C vitamini ve D vitamini atlatmaya yardımcı oluyor diye biliyorum bir an evvel iyilesirsin insaAllah3 gündür grip diyordum, covitmişim. Kan sulandırıcı iğne başlattı dr.
Ben simdi senin mesajini görünce esime sende girceksin doğuma bu sefer dedim. Ben kendim dogurcak olsam kendi ameliyatima girmezdim diyorZavallı cevval yiğidim topikte namı benim yüzümden yerlerde
Ne yaptın sen meraktayiz.Gecmiyosa hemen git doktora canm benmde hep sertlestiydi
Ne yaptın sen meraktayizGecmiyosa hemen git doktora canm benmde hep sertlestiydi
Benimki de asla girmez.Ben simdi senin mesajini görünce esime sende girceksin doğuma bu sefer dedim. Ben kendim dogurcak olsam kendi ameliyatima girmezdim diyoramaan o normal ultrosana bakarken bile surati degisiyor her hastaneden cikarken tansiyonu düşüyor. Simdi herkes beni birakil ona bakar hic ugrasamam
Ay bende deli gibi bol çikolatalısından waffle istiyorum ama yasakBende eşime şey diyorum sezeryana sende girsen elinde midye baklava kordon kesildiği an ağzıma atsan diye bana delimisin diye bakıyor
Aaa Geçmiş olsun Inşallah iyi olur. Selizaynin bebeğide öyle sanirim insallah biran önce yavrularına kavuşurlar
Manolyayı tavsiye eden çok oldu çevremde normal doğum olunca Şeyma da biraz süsünden taviz verip iş yapacak göz yok ben o süslenip gelene kadar normal doğum yaparım yaManolyanın kapısından bile geçmiyorum Allah düşürmesin ben de Şeyma'ya gidiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?