2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım çok geçmiş olsun inşallah geçer hemen

Benimki de yaşlı dedeler gibi el titreyerek vuruyor bakınca hiç güven vermiyor ama kendim vurmaktan iyidir dedim kola geçince
Bence senin eşin sezeryanda bayılır girmemesi herkes acisindan en sagliklisi gjbj
Tabi canım Mehmet bey bile diyor hocam sen dışarda bekle sakin bir operasyon olsun bizim için diye

Gecmiyosa hemen git doktora canm benmde hep sertlestiydi

Zavallı cevval yiğidim topikte namı benim yüzümden yerlerde
Ben simdi senin mesajini görünce esime sende girceksin doğuma bu sefer dedim. Ben kendim dogurcak olsam kendi ameliyatima girmezdim diyor amaan o normal ultrosana bakarken bile surati degisiyor her hastaneden cikarken tansiyonu düşüyor. Simdi herkes beni birakil ona bakar hic ugrasamam

Gecmiyosa hemen git doktora canm benmde hep sertlestiydi
Ne yaptın sen meraktayiz
Benimki de asla girmez.
Öyle meraksizdir hiç gerek yok diyor geçen dedim de

Bende eşime şey diyorum sezeryana sende girsen elinde midye baklava kordon kesildiği an ağzıma atsan diye bana delimisin diye bakıyor
Ay bende deli gibi bol çikolatalısından waffle istiyorum ama yasak bu akşam doğurur doğurmaz eşim yaptırıp hastaneye getirsin diye hayal kuruyordum o kadar ağzım sulanıyor

Aaa Geçmiş olsun Inşallah iyi olur. Selizaynin bebeğide öyle sanirim insallah biran önce yavrularına kavuşurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…