2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bişey sorucam böyle arada afedersiniz vajinama doğru içerden sanki iğne batiyomus gibi hissediyorum 10 dakikada 3 4 kere falan oldu 1 saat önce. Böyle ara ara oluyor niye acaba böyle olan var mı

Manolyayı tavsiye eden çok oldu çevremde normal doğum olunca Şeyma da biraz süsünden taviz verip iş yapacak göz yok ben o süslenip gelene kadar normal doğum yaparım ya
Evet süslü ama bu benim için sorun değil manolya hakkında o kadar kötü şeyler duydum ki hiç gitmedim. Eşimin orda sağlıkçı indirimi olduğu için Şeyma ya gittim şükür çok memnunum canım

Manolya ile ilgili kötü olarak ne duydun merak ettim canım ben özlem borazan istiyordum ama maddi imkanlar olmadı derya ulusoy da hatemde oraya asla gitmem geriye bu kaldı Şeyma ile instagtamda bir kez ultrason ile ilgili birşey sordum buradan cevap vermem etik olmaz gel muayene ol deyince ayrı Bi gıcık oldum

Ay yoook benim ne eşim ne annem ne kardeşim dirayetli sağlam değiller asla birine de güvenmem

Ay bende deli gibi bol çikolatalısından waffle istiyorum ama yasak bu akşam doğurur doğurmaz eşim yaptırıp hastaneye getirsin diye hayal kuruyordum o kadar ağzım sulanıyor
Ama sabretmek bak fayda ediyor benim bebeğin kilo biraz önde ama en azından göbek baş ayak aynı boyuta geldi bari

kizlar baska gruptan gördüğüm kadariyla @Lalelinur bebegi 2400 doğmuş su an entubeymis henuz sut verememisler. Biz duamizi edelim kayitsiz kalmayalim bebegimiz icin en kisa zamanda sağlığına kavustursun Allahim.
Yaa ciddi misin Rabbim bir an önce sağlıkla kavuştursun inşallah

Bişey sorucam böyle arada afedersiniz vajinama doğru içerden sanki iğne batiyomus gibi hissediyorum 10 dakikada 3 4 kere falan oldu 1 saat önce. Böyle ara ara oluyor niye acaba böyle olan var mı
Canim 20 li haftalarda oluyordu benim öyle. Doktora sordugumda rahim büyüdüğünden normal demisti. Damar çekildiği icin diyenler var. Ama bu haftalarda yakin zamanda olmadi bende acaba cocuk o tarafa hareket ediyor da onun acısı mi oluyor ki sende .bende bazen öyle oluyor asagi dogru hareket edince iğne batar gibi

Canım kac haftalıkti senin bebek? Doğum olacak sanırım doğru mu anladım. Allah yardımcın olsun. Devlet mi özel mi hastahane.

Canım kac haftalıkti senin bebek? Doğum olacak sanırım doğru mu anladım. Allah yardımcın olsun. Devlet mi özel mi hastahane.
Çam sakurada perinat takipli olduğumdan hiçbir hastane kabul etmiyor 35+4 oldum bebek 3300 bakalım bekliyoruz bol bol squat yürüyüş yaptırıyorlar

kizlar baska gruptan gördüğüm kadariyla @Lalelinur bebegi 2400 doğmuş su an entubeymis henuz sut verememisler. Biz duamizi edelim kayitsiz kalmayalim bebegimiz icin en kisa zamanda sağlığına kavustursun Allahim.
Rabbim yardimcilari olsun. Bebegine sifalar versin. Saglikla ciksinlar insallah hastaneden

Guzel haberlerini duyacagiz insallah. Allahim yardimcin olsun, saglik kolaylik versin

Çam sakurada perinat takipli olduğumdan hiçbir hastane kabul etmiyor 35+4 oldum bebek 3300 bakalım bekliyoruz bol bol squat yürüyüş yaptırıyorlar

Bende orada doğum yapacağım muayenelerime de oraya gidiyorum çok ilgili bir hastane zaten bebeğinin kilosu da iyiymiş hayırlısı ne ise o olsun inşaAllah hem senin hem de bebeğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…