2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar kasılma gelince sizinde büyük tuvaletiniz gelmiş aşırı gibi oluyor mu öyle bir his
Kasılma mı tam anlamıyorum ama tuvalet yaparken içerde oynayınca sanki lap diye klozete düşecek, her tuvalete girdiğimde kafasıyla itiyor benimle yarışıyor sanki ha gayret 4 hafta daha dayan diyorum

S susdirella ne yaptın sesin çıkıyor.ikizler nasıl?
Ne zamandır girmiyordum siteye, başka bir yere taşındım bu arada falan çok telaşlı bir dönemdi. Doğru düzgün bir doktorum yok, daha doğrusu sürekli takibimi yapan bir doktor yok bu süreçte 3 4 farklı doktora gittim farklı illerde. İkizler daha gelmeden düzensizler bakalım ne olacak doğduklarında Bugün kontrolüm var 32. Haftanın içerisindeyiz bakalım doktor ne diyecek. 30. Haftadan beri her hafta gel dedi doktor, 2 sefer kontrole gittim şimdilik bir sıkıntı yok, doktor da içime sindi. 38i beklerlerse iyi olur doktor 38i geçirmem dedi çünkü

Canim kilosu iyi haftası da fena değil inşallah hayırlısıyla gelir dünyaya

Naptın canım oldu mu doğum ?

Merhaba. Ben Nisan anneleri grubundayım. 15 haftalıkken karnımın sağ tarafında yoğun sancı ve kusmayla hastaneye gittim. Özel hastane sebebini bulamadı ama bebek de iyiydi. Şehir hastanesine yönlendirdiler. Orda saatler sonra testler normal çıkınca gaz dediler. Batın ultrasonda da gazdan başka bir şey çıkmadı. 2 gece hastanede yattım taburcu oldum. Ağrılarım baya geçmişti. Sonrasında kendi kadım doğum doktoruma gitti. Bebeğe falan baktı bir şeyin yok dedi. En son bir prof buldum gittim. Sağ yumurtalığında over torsiyonu olmuş dedi. Yumurtalık dönmesi yani. Halbuki 4-5 doktor baktı göremedi hiç biri. Böyle bir durum olabilir mi eltinizin? Konuyu görünce yazmak istedim. Allah acil şifalar versin

Teşekkür ederim bilgilendirme için doktoruna gidince o da sorsun söyleyeyim de. Allah sizin de yardımcınız olsun. Gerckten zor bir süreç geçiriyoruz

Kızlar kasılma gelince sizinde büyük tuvaletiniz gelmiş aşırı gibi oluyor mu öyle bir his
Olur canim çünkü kasılınca bağırsaklarda sıkışıyor ya içeride. Benimde sabah karnım çok sertti dokununca bile çok aciyodu ama dün aksam ve sabah mercimek çorbası ictim sanırım gaz sancısıymıs insan her şeyden korkuyor bu zamanlarda

Kızlar selam ben bugün bira daha iyiyim yazım dedim dogumumu çok soranlar olmuş hızlıca özet geçtim size benim zaten 2 haftadır karnımda sürekli sertleşme kasılma vardı ama ben tam anlamayodum bebek hareketi sanıyodum hatta sizede sormuştum ama son 2 gündür de çok artmıştı en son gün hiç geçmeyen toplanma oldu ve vajinadan iple çekilme gbi his acile geçtim devletinkine hemen nst ve alttan baktılar altta yumsama var denildi nstde sancılar çıkınca devlet hastanesi bebek küçük diye araştırmaya yolladı beni bebek dogacak dendi ama araştırma bize çok uzaktı ve ilgisizler diye biz hemen özele doktoruma geçtik yatış verdiler ciğer geliştirici sancı durdurucu ilaç fitil yaptılar bir gece boyunca 3 saatte bir hap serum verdiler sürekli en sonunda sabah doktor nst gene iyi ama bir gün sabredebilmesi lazım ciğer geliştirici etki etsin dedi tam saat 12de geri bende sancılar çoğaldı oturamaz oldum nstde sancı 100 çıktı hemen doktor baktı bebek sıkıntıya geçecek alalım dogima dediler 1 buçukta dogurdim
Bebeğim 33 haftalık 2300 doğdu ama solunum sıkıntısı var ve ciğerleri hiç gelişmemiş makineye bağlı süt sağım yapıyoruz ama beslenme işi yok sakliyoruz suanlik bide ben grip geçirmiştim ondan dolayı crpsi yüksek çıkmış bugün antibiyotik başlamışlar bu kadar duaniza talibiz

Inşallah canim düzelecek sende moralini yüksek tut

Gecmiş olsun canım bir an önce kavusursunuz inşallah. Cok cok iyi bakıldıgına emin olabilirsin gonlun rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…