- 11 Nisan 2022
- 3.062
- 2.706
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.901
Ben de hastane çantamı hazırlasaydım keşke, şimdi covitken kıyafetlere dokunamıyorum. Eşime hastaneye acil gidecek olsak ne götürürsün diye sordumBende puseti hazirlayip koydum dün
Erkekler de ki rahatlıkBen de hastane çantamı hazırlasaydım keşke, şimdi covitken kıyafetlere dokunamıyorum. Eşime hastaneye acil gidecek olsak ne götürürsün diye sordummama ile bebeğin hastane çıkışı takımı diyor. Benim için ne koyacaksın çantaya diyorum, sana terlik ya da üstüne bişe verirler hastanede, o kadar para ödicez diyor
Bence hiç umrumda olmasın boşver onlar için anne olmuyorsun. Kendin nasıl rahatsan oyle davranKızlar size bi sey danışmak istiyorum biraz uzun ama akıl verin lütfen. Benim kendi ailem 18 saat uzaklikta 1 2 hafta sonra annem gelecek destek için. Eşimin ailesi de 1 saat uzaklığımda ve 2 de gorumcem var hepsinin eli kolu tutuyor. Ben esimin ailesinden hic destek göremedim ilk 3 ay yemek yapamiyodum 1 kap yemek yapmadıkları gibi psikolojimi bozdular yemedigin icin buyumeyecek diye. Simdi karnım burnumda yine destek olmuyolar bebegin kiyafetleri utulenecek, temizlik yapilacak ve benim esim polis cok cok cok yoğun çalıştığı için hic destek olamıyor. Ben kırılıyorum bana destek olmadıkları için mesela bebege de hicbi set almiyolardi en son alacaklarmis ben de dedim o zamana eksigi kalmaz ki dedim simdi alın dedim takmadilar gecen gün almışlar ama bi eksigimiz kalmamıştı zaten almış olmak icin 2 3 takim almışlar. Ve durumlari gerçekten cok iyi kayınpeder dolarla maas alıyor. Kendileri güzel güzel giyiniyo marka marka bebegime gerçekten cok kalitesiz ucuz seyler almışlar. Ben abartıyor muyum sizce?? Ha bi de gecenlerde geldiler bende sandim biraz yardimci olurlar canimin çektiği bi seyi yaparlar ama onlar alisverise çıktı torbalar dolusu alışveriş yaptılar kendilerine.
Canim senin ilk bebegin mi? Ben o kismi astim artik.sende zamanla asarsin.benim tam tersi annemler bana yakın esimin ailesi 13 saat uzaklikta.Kızlar size bi sey danışmak istiyorum biraz uzun ama akıl verin lütfen. Benim kendi ailem 18 saat uzaklikta 1 2 hafta sonra annem gelecek destek için. Eşimin ailesi de 1 saat uzaklığımda ve 2 de gorumcem var hepsinin eli kolu tutuyor. Ben esimin ailesinden hic destek göremedim ilk 3 ay yemek yapamiyodum 1 kap yemek yapmadıkları gibi psikolojimi bozdular yemedigin icin buyumeyecek diye. Simdi karnım burnumda yine destek olmuyolar bebegin kiyafetleri utulenecek, temizlik yapilacak ve benim esim polis cok cok cok yoğun çalıştığı için hic destek olamıyor. Ben kırılıyorum bana destek olmadıkları için mesela bebege de hicbi set almiyolardi en son alacaklarmis ben de dedim o zamana eksigi kalmaz ki dedim simdi alın dedim takmadilar gecen gün almışlar ama bi eksigimiz kalmamıştı zaten almış olmak icin 2 3 takim almışlar. Ve durumlari gerçekten cok iyi kayınpeder dolarla maas alıyor. Kendileri güzel güzel giyiniyo marka marka bebegime gerçekten cok kalitesiz ucuz seyler almışlar. Ben abartıyor muyum sizce?? Ha bi de gecenlerde geldiler bende sandim biraz yardimci olurlar canimin çektiği bi seyi yaparlar ama onlar alisverise çıktı torbalar dolusu alışveriş yaptılar kendilerine.
2 3 parça alıp sonra herşeyi yapmışlar gibi konuşacaklarına hiç yapmasınlar. Eşin seni anlıyor ise kafana takacağın birşey değil. Ev temizliği için kadın tuttum dip köşe temizledi. Bebek için de kıyafetleri yıkadım, alışverişini de kendim tamamladım. Mama bez vs. Eşinin eline ütüyü ver, sen de komsudan ödünç al beraber oturup önemli olanları yapın 1 saate biterKızlar size bi sey danışmak istiyorum biraz uzun ama akıl verin lütfen. Benim kendi ailem 18 saat uzaklikta 1 2 hafta sonra annem gelecek destek için. Eşimin ailesi de 1 saat uzaklığımda ve 2 de gorumcem var hepsinin eli kolu tutuyor. Ben esimin ailesinden hic destek göremedim ilk 3 ay yemek yapamiyodum 1 kap yemek yapmadıkları gibi psikolojimi bozdular yemedigin icin buyumeyecek diye. Simdi karnım burnumda yine destek olmuyolar bebegin kiyafetleri utulenecek, temizlik yapilacak ve benim esim polis cok cok cok yoğun çalıştığı için hic destek olamıyor. Ben kırılıyorum bana destek olmadıkları için mesela bebege de hicbi set almiyolardi en son alacaklarmis ben de dedim o zamana eksigi kalmaz ki dedim simdi alın dedim takmadilar gecen gün almışlar ama bi eksigimiz kalmamıştı zaten almış olmak icin 2 3 takim almışlar. Ve durumlari gerçekten cok iyi kayınpeder dolarla maas alıyor. Kendileri güzel güzel giyiniyo marka marka bebegime gerçekten cok kalitesiz ucuz seyler almışlar. Ben abartıyor muyum sizce?? Ha bi de gecenlerde geldiler bende sandim biraz yardimci olurlar canimin çektiği bi seyi yaparlar ama onlar alisverise çıktı torbalar dolusu alışveriş yaptılar kendilerine.
Oy canim benim tek değilsin. Bizde 6 yıl evliyiz ne düğün gördüm ne altınKızlar size bi sey danışmak istiyorum biraz uzun ama akıl verin lütfen. Benim kendi ailem 18 saat uzaklikta 1 2 hafta sonra annem gelecek destek için. Eşimin ailesi de 1 saat uzaklığımda ve 2 de gorumcem var hepsinin eli kolu tutuyor. Ben esimin ailesinden hic destek göremedim ilk 3 ay yemek yapamiyodum 1 kap yemek yapmadıkları gibi psikolojimi bozdular yemedigin icin buyumeyecek diye.
Senin iyi olmana çok sevindim oglusunda günden güne toparlanıp iyi olacak canım hiç merak etmeKızlar selam ben bugün bira daha iyiyim yazım dedim dogumumu çok soranlar olmuş hızlıca özet geçtim size benim zaten 2 haftadır karnımda sürekli sertleşme kasılma vardı ama ben tam anlamayodum bebek hareketi sanıyodum hatta sizede sormuştum ama son 2 gündür de çok artmıştı en son gün hiç geçmeyen toplanma oldu ve vajinadan iple çekilme gbi his acile geçtim devletinkine hemen nst ve alttan baktılar altta yumsama var denildi nstde sancılar çıkınca devlet hastanesi bebek küçük diye araştırmaya yolladı beni bebek dogacak dendi ama araştırma bize çok uzaktı ve ilgisizler diye biz hemen özele doktoruma geçtik yatış verdiler ciğer geliştirici sancı durdurucu ilaç fitil yaptılar bir gece boyunca 3 saatte bir hap serum verdiler sürekli en sonunda sabah doktor nst gene iyi ama bir gün sabredebilmesi lazım ciğer geliştirici etki etsin dedi tam saat 12de geri bende sancılar çoğaldı oturamaz oldum nstde sancı 100 çıktı hemen doktor baktı bebek sıkıntıya geçecek alalım dogima dediler 1 buçukta dogurdim
Bebeğim 33 haftalık 2300 doğdu ama solunum sıkıntısı var ve ciğerleri hiç gelişmemiş makineye bağlı süt sağım yapıyoruz ama beslenme işi yok sakliyoruz suanlik bide ben grip geçirmiştim ondan dolayı crpsi yüksek çıkmış bugün antibiyotik başlamışlar bu kadar duaniza talibiz
Canım inşallah en kısa zamanda bebeğin güzelce ciğer gelişimi tamamlanacak ve kucağına gelecek annesiKızlar selam ben bugün bira daha iyiyim yazım dedim dogumumu çok soranlar olmuş hızlıca özet geçtim size benim zaten 2 haftadır karnımda sürekli sertleşme kasılma vardı ama ben tam anlamayodum bebek hareketi sanıyodum hatta sizede sormuştum ama son 2 gündür de çok artmıştı en son gün hiç geçmeyen toplanma oldu ve vajinadan iple çekilme gbi his acile geçtim devletinkine hemen nst ve alttan baktılar altta yumsama var denildi nstde sancılar çıkınca devlet hastanesi bebek küçük diye araştırmaya yolladı beni bebek dogacak dendi ama araştırma bize çok uzaktı ve ilgisizler diye biz hemen özele doktoruma geçtik yatış verdiler ciğer geliştirici sancı durdurucu ilaç fitil yaptılar bir gece boyunca 3 saatte bir hap serum verdiler sürekli en sonunda sabah doktor nst gene iyi ama bir gün sabredebilmesi lazım ciğer geliştirici etki etsin dedi tam saat 12de geri bende sancılar çoğaldı oturamaz oldum nstde sancı 100 çıktı hemen doktor baktı bebek sıkıntıya geçecek alalım dogima dediler 1 buçukta dogurdim
Bebeğim 33 haftalık 2300 doğdu ama solunum sıkıntısı var ve ciğerleri hiç gelişmemiş makineye bağlı süt sağım yapıyoruz ama beslenme işi yok sakliyoruz suanlik bide ben grip geçirmiştim ondan dolayı crpsi yüksek çıkmış bugün antibiyotik başlamışlar bu kadar duaniza talibiz
Bizimkiler altın takcaz diyolar ki takarlar da o konuda suphem yok ama bana biraz da insanlık lazim. Yanimda mevsimi olmayan meyvelerden sebzelerden falan bahsediyolar sonra ay unuttuk diyolar mesela. Kötü insan degiller ama ben böylesine alışık degilim. Kendi kızı dogurdugunda mesela hastanede bırakıp eve dönmüşler kv bakar diye bi degisikler isteCanim senin ilk bebegin mi? Ben o kismi astim artik.sende zamanla asarsin.benim tam tersi annemler bana yakın esimin ailesi 13 saat uzaklikta.
Benim esimin ablasi abisi evli degil benim ilk oglum onların tek torunlari. Akrabalarim simdi esinin tarafın ilk torunu cok kiymetli olur diyorlar eee neler almislar diyorlar.ilk zaman bi bebek arabasi alindi o da soylemeyle ondan sonra geliyorum gidiyorum bir sey yok .hatta her gittigimde oglum oyuncak var mi diyo yok diyorlar insan tek torunu eve gelince oynasin diye kiytirik da olsa bir seyler almaz mi dişimi kircam yani.sakayla karışık bi kac defa soyledim yok ne doğum gununde bile hediye göndermezler hiç.dedemizin sevmekten anladığı sadece aglatmak zaten.gorumcem de kayinbirader de ogretmen .bi sagolsun gorumcem gelince ufakda olsa hediye alir. İlk basta cok üzüldüm hayal kırıklığı yaşadım sonuc olarak esimle huzursuzluk oldu.bak bizim burda geline birsey takilir doğum yapinca bu adeti soyledim iki yil once bak hic umurlarinda olup almazlar bu seferkinde de .
O yuzden hicbirsey beklemiyorum yararlari yok ama zararlari da yok.zorla dedelik nenelik yaptircak halimiz yok kimseye bosver.
Kendimizi uzeriz sadece.
Valla ayni dedigin gibi oldu ise yaramayan bak gerçekten cirkin seyler almışlar 1 2 yas icin onlar da iste eksikleri tamamlandi diyolar. Ütüyü hallettim bugün ama yoruldum herhalde bebisim hareket etmiyo pek2 3 parça alıp sonra herşeyi yapmışlar gibi konuşacaklarına hiç yapmasınlar. Eşin seni anlıyor ise kafana takacağın birşey değil. Ev temizliği için kadın tuttum dip köşe temizledi. Bebek için de kıyafetleri yıkadım, alışverişini de kendim tamamladım. Mama bez vs. Eşinin eline ütüyü ver, sen de komsudan ödünç al beraber oturup önemli olanları yapın 1 saate biterbiz öyle yapıcaz. Kimseden bişe beklemeyince daha huzurlu oluyorsun.
Dr bana şöyle demişti, sen yorulduğunda o da yoruluyor, oturup rahat etmeni bekler, bazen uzandığında tekmeler, korkma demişti.Valla ayni dedigin gibi oldu ise yaramayan bak gerçekten cirkin seyler almışlar 1 2 yas icin onlar da iste eksikleri tamamlandi diyolar. Ütüyü hallettim bugün ama yoruldum herhalde bebisim hareket etmiyo pek
Onu annem ve ablamda yapiyor malesefBizimkiler altın takcaz diyolar ki takarlar da o konuda suphem yok ama bana biraz da insanlık lazim. Yanimda mevsimi olmayan meyvelerden sebzelerden falan bahsediyolar sonra ay unuttuk diyolar mesela. Kötü insan degiller ama ben böylesine alışık degilim. Kendi kızı dogurdugunda mesela hastanede bırakıp eve dönmüşler kv bakar diye bi degisikler iste
Yalnız değilsin aynı şeyleri yaşıyorum bende kayınvalidem ve bekar görümcem var ama arayıp asla sormazlar gelip gitmezler üstelik evleri çok yakın yürüyerek 10 dk sürmezKızlar size bi sey danışmak istiyorum biraz uzun ama akıl verin lütfen. Benim kendi ailem 18 saat uzaklikta 1 2 hafta sonra annem gelecek destek için. Eşimin ailesi de 1 saat uzaklığımda ve 2 de gorumcem var hepsinin eli kolu tutuyor. Ben esimin ailesinden hic destek göremedim ilk 3 ay yemek yapamiyodum 1 kap yemek yapmadıkları gibi psikolojimi bozdular yemedigin icin buyumeyecek diye. Simdi karnım burnumda yine destek olmuyolar bebegin kiyafetleri utulenecek, temizlik yapilacak ve benim esim polis cok cok cok yoğun çalıştığı için hic destek olamıyor. Ben kırılıyorum bana destek olmadıkları için mesela bebege de hicbi set almiyolardi en son alacaklarmis ben de dedim o zamana eksigi kalmaz ki dedim simdi alın dedim takmadilar gecen gün almışlar ama bi eksigimiz kalmamıştı zaten almış olmak icin 2 3 takim almışlar. Ve durumlari gerçekten cok iyi kayınpeder dolarla maas alıyor. Kendileri güzel güzel giyiniyo marka marka bebegime gerçekten cok kalitesiz ucuz seyler almışlar. Ben abartıyor muyum sizce?? Ha bi de gecenlerde geldiler bende sandim biraz yardimci olurlar canimin çektiği bi seyi yaparlar ama onlar alisverise çıktı torbalar dolusu alışveriş yaptılar kendilerine.
Sağol canımAy tombalak geliyor desene masallah
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda evinize de çıkacaksınız birlikteKızlar selam ben bugün bira daha iyiyim yazım dedim dogumumu çok soranlar olmuş hızlıca özet geçtim size benim zaten 2 haftadır karnımda sürekli sertleşme kasılma vardı ama ben tam anlamayodum bebek hareketi sanıyodum hatta sizede sormuştum ama son 2 gündür de çok artmıştı en son gün hiç geçmeyen toplanma oldu ve vajinadan iple çekilme gbi his acile geçtim devletinkine hemen nst ve alttan baktılar altta yumsama var denildi nstde sancılar çıkınca devlet hastanesi bebek küçük diye araştırmaya yolladı beni bebek dogacak dendi ama araştırma bize çok uzaktı ve ilgisizler diye biz hemen özele doktoruma geçtik yatış verdiler ciğer geliştirici sancı durdurucu ilaç fitil yaptılar bir gece boyunca 3 saatte bir hap serum verdiler sürekli en sonunda sabah doktor nst gene iyi ama bir gün sabredebilmesi lazım ciğer geliştirici etki etsin dedi tam saat 12de geri bende sancılar çoğaldı oturamaz oldum nstde sancı 100 çıktı hemen doktor baktı bebek sıkıntıya geçecek alalım dogima dediler 1 buçukta dogurdim
Canım sakin ol uyuyordur belki benim de dün öyleydi. Bugün de hiç durmadı günü gününe uymuyor bu bebeklerKızlar bebek bugün cok az hareket etti 2 3 kere hissettim esimi çağırdım doktorumu da aradim dogumhaneye gidin nst ceksinler dedi.dua edin benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?