- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.921
Canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun inşallahKızlar selam ben bugün bira daha iyiyim yazım dedim dogumumu çok soranlar olmuş hızlıca özet geçtim size benim zaten 2 haftadır karnımda sürekli sertleşme kasılma vardı ama ben tam anlamayodum bebek hareketi sanıyodum hatta sizede sormuştum ama son 2 gündür de çok artmıştı en son gün hiç geçmeyen toplanma oldu ve vajinadan iple çekilme gbi his acile geçtim devletinkine hemen nst ve alttan baktılar altta yumsama var denildi nstde sancılar çıkınca devlet hastanesi bebek küçük diye araştırmaya yolladı beni bebek dogacak dendi ama araştırma bize çok uzaktı ve ilgisizler diye biz hemen özele doktoruma geçtik yatış verdiler ciğer geliştirici sancı durdurucu ilaç fitil yaptılar bir gece boyunca 3 saatte bir hap serum verdiler sürekli en sonunda sabah doktor nst gene iyi ama bir gün sabredebilmesi lazım ciğer geliştirici etki etsin dedi tam saat 12de geri bende sancılar çoğaldı oturamaz oldum nstde sancı 100 çıktı hemen doktor baktı bebek sıkıntıya geçecek alalım dogima dediler 1 buçukta dogurdim
Bebeğim 33 haftalık 2300 doğdu ama solunum sıkıntısı var ve ciğerleri hiç gelişmemiş makineye bağlı süt sağım yapıyoruz ama beslenme işi yok sakliyoruz suanlik bide ben grip geçirmiştim ondan dolayı crpsi yüksek çıkmış bugün antibiyotik başlamışlar bu kadar duaniza talibiz
Boşver kendi annen yaninda olsun yeter bunların varlığı yokluğu bir anlaşılanKızlar size bi sey danışmak istiyorum biraz uzun ama akıl verin lütfen. Benim kendi ailem 18 saat uzaklikta 1 2 hafta sonra annem gelecek destek için. Eşimin ailesi de 1 saat uzaklığımda ve 2 de gorumcem var hepsinin eli kolu tutuyor. Ben esimin ailesinden hic destek göremedim ilk 3 ay yemek yapamiyodum 1 kap yemek yapmadıkları gibi psikolojimi bozdular yemedigin icin buyumeyecek diye. Simdi karnım burnumda yine destek olmuyolar bebegin kiyafetleri utulenecek, temizlik yapilacak ve benim esim polis cok cok cok yoğun çalıştığı için hic destek olamıyor. Ben kırılıyorum bana destek olmadıkları için mesela bebege de hicbi set almiyolardi en son alacaklarmis ben de dedim o zamana eksigi kalmaz ki dedim simdi alın dedim takmadilar gecen gün almışlar ama bi eksigimiz kalmamıştı zaten almış olmak icin 2 3 takim almışlar. Ve durumlari gerçekten cok iyi kayınpeder dolarla maas alıyor. Kendileri güzel güzel giyiniyo marka marka bebegime gerçekten cok kalitesiz ucuz seyler almışlar. Ben abartıyor muyum sizce?? Ha bi de gecenlerde geldiler bende sandim biraz yardimci olurlar canimin çektiği bi seyi yaparlar ama onlar alisverise çıktı torbalar dolusu alışveriş yaptılar kendilerine.
Haberdar et ama bizideKızlar bebek bugün cok az hareket etti 2 3 kere hissettim esimi çağırdım doktorumu da aradim dogumhaneye gidin nst ceksinler dedi.dua edin benim icin
Ben seninkini göremiyorum sadece kendin mi görüyorsun acaba
Maşallah daim olsunNe zamandır girmiyordum siteye, başka bir yere taşındım bu arada falan çok telaşlı bir dönemdi. Doğru düzgün bir doktorum yok, daha doğrusu sürekli takibimi yapan bir doktor yok bu süreçte 3 4 farklı doktora gittim farklı illerde. İkizler daha gelmeden düzensizler bakalım ne olacak doğduklarındaBugün kontrolüm var 32. Haftanın içerisindeyiz bakalım doktor ne diyecek. 30. Haftadan beri her hafta gel dedi doktor, 2 sefer kontrole gittim şimdilik bir sıkıntı yok, doktor da içime sindi. 38i beklerlerse iyi olur doktor 38i geçirmem dedi çünkü
Rabbim yardımcınız olsun insallah kısa sürede toparlanir yavrum canım kucağına alıp evinize mutlu mesut sağlıkla gidersinizKızlar selam ben bugün bira daha iyiyim yazım dedim dogumumu çok soranlar olmuş hızlıca özet geçtim size benim zaten 2 haftadır karnımda sürekli sertleşme kasılma vardı ama ben tam anlamayodum bebek hareketi sanıyodum hatta sizede sormuştum ama son 2 gündür de çok artmıştı en son gün hiç geçmeyen toplanma oldu ve vajinadan iple çekilme gbi his acile geçtim devletinkine hemen nst ve alttan baktılar altta yumsama var denildi nstde sancılar çıkınca devlet hastanesi bebek küçük diye araştırmaya yolladı beni bebek dogacak dendi ama araştırma bize çok uzaktı ve ilgisizler diye biz hemen özele doktoruma geçtik yatış verdiler ciğer geliştirici sancı durdurucu ilaç fitil yaptılar bir gece boyunca 3 saatte bir hap serum verdiler sürekli en sonunda sabah doktor nst gene iyi ama bir gün sabredebilmesi lazım ciğer geliştirici etki etsin dedi tam saat 12de geri bende sancılar çoğaldı oturamaz oldum nstde sancı 100 çıktı hemen doktor baktı bebek sıkıntıya geçecek alalım dogima dediler 1 buçukta dogurdim
Bebeğim 33 haftalık 2300 doğdu ama solunum sıkıntısı var ve ciğerleri hiç gelişmemiş makineye bağlı süt sağım yapıyoruz ama beslenme işi yok sakliyoruz suanlik bide ben grip geçirmiştim ondan dolayı crpsi yüksek çıkmış bugün antibiyotik başlamışlar bu kadar duaniza talibiz
Nasıl hallettin canım görünmüyor halaKızlar siz imzaları görüyorsanız?Ben hallettim
Hayir herkesenin. 1 sn gostercem nasıl yaptım bildirim geldi zatenBen seninkini göremiyorum sadece kendin mi görüyorsun acaba
1 sn kızlar hemen yazıyorum. Sizide gelmesi lazım mesajNasıl hallettin canım görünmüyor hala
Kararma yok ama dışarı çıkmış durumda, bebek yasladıkça öpücük gönderir gibi tam dışarı çıkıyorKızlar göbek deliğinizle ilgili farklılık var mı? Benim artık bayağı dümdüz ve içi kararmış gibi böyle. Kirlendi mi diye düşündüm ama yok kararmış içi. Bir şey olur mu acaba iltihap vs olmasın? İnternette de bir şey bulamadım
Kızlar selam ben bugün bira daha iyiyim yazım dedim dogumumu çok soranlar olmuş hızlıca özet geçtim size benim zaten 2 haftadır karnımda sürekli sertleşme kasılma vardı ama ben tam anlamayodum bebek hareketi sanıyodum hatta sizede sormuştum ama son 2 gündür de çok artmıştı en son gün hiç geçmeyen toplanma oldu ve vajinadan iple çekilme gbi his acile geçtim devletinkine hemen nst ve alttan baktılar altta yumsama var denildi nstde sancılar çıkınca devlet hastanesi bebek küçük diye araştırmaya yolladı beni bebek dogacak dendi ama araştırma bize çok uzaktı ve ilgisizler diye biz hemen özele doktoruma geçtik yatış verdiler ciğer geliştirici sancı durdurucu ilaç fitil yaptılar bir gece boyunca 3 saatte bir hap serum verdiler sürekli en sonunda sabah doktor nst gene iyi ama bir gün sabredebilmesi lazım ciğer geliştirici etki etsin dedi tam saat 12de geri bende sancılar çoğaldı oturamaz oldum nstde sancı 100 çıktı hemen doktor baktı bebek sıkıntıya geçecek alalım dogima dediler 1 buçukta dogurdim
Benimki de öyle canım. İlk hamileliğimde de öyle olmuştu. Doğumdan bir süre sonra geçiyor. İltihap değil endişe etmeKızlar göbek deliğinizle ilgili farklılık var mı? Benim artık bayağı dümdüz ve içi kararmış gibi böyle. Kirlendi mi diye düşündüm ama yok kararmış içi. Bir şey olur mu acaba iltihap vs olmasın? İnternette de bir şey bulamadım
Heh oldu teşekkürler canım1 sn kızlar hemen yazıyorum. Sizide gelmesi lazım mesaj
Canım sana tavsiyem beklentini en aza indir. evet düşünürsun ,istersin ama gerek yok. Benim ailem yurt dışında ben istemem kv nin vs gelip ütülesin bana basiyorlar. Bilmiyorum kac senelik evlisin bende önceden sen gibi düşünürdüm ama şimdi böyle düşünüyorum 9 .5 senelik evlilikte belki böyle oldu. Görme, duyma, bekleme prensibim bu, allaha şükür canin ısterse varsa yap kendin yoksa al düşünme bunlarıKızlar size bi sey danışmak istiyorum biraz uzun ama akıl verin lütfen. Benim kendi ailem 18 saat uzaklikta 1 2 hafta sonra annem gelecek destek için. Eşimin ailesi de 1 saat uzaklığımda ve 2 de gorumcem var hepsinin eli kolu tutuyor. Ben esimin ailesinden hic destek göremedim ilk 3 ay yemek yapamiyodum 1 kap yemek yapmadıkları gibi psikolojimi bozdular yemedigin icin buyumeyecek diye. Simdi karnım burnumda yine destek olmuyolar bebegin kiyafetleri utulenecek, temizlik yapilacak ve benim esim polis cok cok cok yoğun çalıştığı için hic destek olamıyor. Ben kırılıyorum bana destek olmadıkları için mesela bebege de hicbi set almiyolardi en son alacaklarmis ben de dedim o zamana eksigi kalmaz ki dedim simdi alın dedim takmadilar gecen gün almışlar ama bi eksigimiz kalmamıştı zaten almış olmak icin 2 3 takim almışlar. Ve durumlari gerçekten cok iyi kayınpeder dolarla maas alıyor. Kendileri güzel güzel giyiniyo marka marka bebegime gerçekten cok kalitesiz ucuz seyler almışlar. Ben abartıyor muyum sizce?? Ha bi de gecenlerde geldiler bende sandim biraz yardimci olurlar canimin çektiği bi seyi yaparlar ama onlar alisverise çıktı torbalar dolusu alışveriş yaptılar kendilerine.
Çok geçmiş olsun. Rabbimin izniyle kısa zamanda sağlıkla evinize çıkarsınız inşallah. Bütün dualarimiz sizinleKızlar selam ben bugün bira daha iyiyim yazım dedim dogumumu çok soranlar olmuş hızlıca özet geçtim size benim zaten 2 haftadır karnımda sürekli sertleşme kasılma vardı ama ben tam anlamayodum bebek hareketi sanıyodum hatta sizede sormuştum ama son 2 gündür de çok artmıştı en son gün hiç geçmeyen toplanma oldu ve vajinadan iple çekilme gbi his acile geçtim devletinkine hemen nst ve alttan baktılar altta yumsama var denildi nstde sancılar çıkınca devlet hastanesi bebek küçük diye araştırmaya yolladı beni bebek dogacak dendi ama araştırma bize çok uzaktı ve ilgisizler diye biz hemen özele doktoruma geçtik yatış verdiler ciğer geliştirici sancı durdurucu ilaç fitil yaptılar bir gece boyunca 3 saatte bir hap serum verdiler sürekli en sonunda sabah doktor nst gene iyi ama bir gün sabredebilmesi lazım ciğer geliştirici etki etsin dedi tam saat 12de geri bende sancılar çoğaldı oturamaz oldum nstde sancı 100 çıktı hemen doktor baktı bebek sıkıntıya geçecek alalım dogima dediler 1 buçukta dogurdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?