2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun inşallah
Boşver kendi annen yaninda olsun yeter bunların varlığı yokluğu bir anlaşılan
Kızlar bebek bugün cok az hareket etti 2 3 kere hissettim esimi çağırdım doktorumu da aradim dogumhaneye gidin nst ceksinler dedi.dua edin benim icin
Haberdar et ama bizide

Maşallah daim olsun

Rabbim yardımcınız olsun insallah kısa sürede toparlanir yavrum canım kucağına alıp evinize mutlu mesut sağlıkla gidersiniz

Kararma yok ama dışarı çıkmış durumda, bebek yasladıkça öpücük gönderir gibi tam dışarı çıkıyor

Kendine üye fotoğraf olan yeri bastınız. Orda forum seçenekleri çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20221203-200038_Chrome.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 43
Oraya girdiniz ve içerik seçenekleri hepsini seçtiniz ve sonra KAYDET unutmayın bu kadar

Eklentiler

• Screenshot_20221203-200048_Chrome.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 43

Allah şifa versin bir an önce sağlıkla kavuşursun inşaAllah bebeginle

Benimki de öyle canım. İlk hamileliğimde de öyle olmuştu. Doğumdan bir süre sonra geçiyor. İltihap değil endişe etme hani karında linea nigra denen siyahımsı bir çizgi oluyor ya o koyuluğu yapan aynı maddiymiş bazı hamilelerde oluyor sıkıntılı bir şey değil

Canım sana tavsiyem beklentini en aza indir. evet düşünürsun ,istersin ama gerek yok. Benim ailem yurt dışında ben istemem kv nin vs gelip ütülesin bana basiyorlar. Bilmiyorum kac senelik evlisin bende önceden sen gibi düşünürdüm ama şimdi böyle düşünüyorum 9 .5 senelik evlilikte belki böyle oldu. Görme, duyma, bekleme prensibim bu, allaha şükür canin ısterse varsa yap kendin yoksa al düşünme bunları

Çok geçmiş olsun. Rabbimin izniyle kısa zamanda sağlıkla evinize çıkarsınız inşallah. Bütün dualarimiz sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…