Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar progestan kullandırıyor doktor oda miyomumu büyütüyor 15 gün once 4 cm di simdi 6 cm olmuş progestan büyüttü ne kadar süre büyür ki doktor bebegi etkilemez diyor ama bu hormon ilacindan sebep hızlı büyüdü işte napayım bennn
Ay yok kız ben yazdım dün kimse beni takmadı bugün dışarı çıktım evde bunalmıştı dolandım baya. Evi yarından sonra başlayacağım artık sen napıyosun nasılsın?
Kızlar ya ben bulantidan kokudan hicbi sey yiyemiyorum. Önüne gelen de yemen lazim yemen lazim diyo sanki ben bilmiyorum siz neler yiyorsunuz boyle bulantisi olanlar. Mutfağa adim atamıyorum ben
Kızlar ya ben bulantidan kokudan hicbi sey yiyemiyorum. Önüne gelen de yemen lazim yemen lazim diyo sanki ben bilmiyorum siz neler yiyorsunuz boyle bulantisi olanlar. Mutfağa adim atamıyorum ben
Kızlar vajinal bakılıp keseyi gördük şükür haftaya bakılacak yine cuma, şuan oksapar 0,6, coraspirin, progestan sabah akşam 2 fitil, decavit ile devam edilecek