• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kız en doğrusunu yapıyorsun 😂 bende bundna sonra öyle yapayım. Senin şimdi iki oğlanmi olacak 😂 valla ben bir oglanda bir haftadır canım çıktı... Belki de benim oğlan yaramazdir bilmiyorum 😔
Evet ama pipi felan görmedik ön tahmin. Bir arkadasima da kemigi kalin erkege benziyor demisti doktoru kiz cikti. Hala umut var 🤭
Ama o kadar cok kiz istiyordum erkek dediler üzülürüm saniyordum ama yinede cok mutluyum o kadar bicir bicir hareketliydiki 😅Basima geleceklerden habersiz seviniyorum 🤣🤭

Doktorun ilaç vermedi mi? Bana prilam verdi çok zorlandığım ve biyere gideceğim zamanlar içiyorum o günüm çok güzel geçiyor
Vermedi açıkçası öyle talebim olmadı ilk aylarda bu denli kötü değildi aylık kontrolüm de isteyeceğim

Evet ama pipi felan görmedik ön tahmin. Bir arkadasima da kemigi kalin erkege benziyor demisti doktoru kiz cikti. Hala umut var 🤭
Ama o kadar cok kiz istiyordum erkek dediler üzülürüm saniyordum ama yinede cok mutluyum o kadar bicir bicir hareketliydiki 😅Basima geleceklerden habersiz seviniyorum 🤣🤭
Ya sağlıklı olsunlar da önemli olan tek şey bu gerçekten... Bir de sıkıntılı bir hamilelik geçirince hicbir şey umurunda olmuyor ♥️ cinsiyet falan insan umursamiyor ki ☺️

Ya sağlıklı olsunlar da önemli olan tek şey bu gerçekten... Bir de sıkıntılı bir hamilelik geçirince hicbir şey umurunda olmuyor ♥️ cinsiyet falan insan umursamiyor ki ☺️
Gerçekten öyle. Ne guzel sen ikisini de yasamis olcaksin insallah 🥰 haftaya mehmet beyde kontrolum var bakayim bir de ona sorcam bakalim onun tahmini ne olacak ☺️

Benim canim bacilarim herkese selamlar.. insallah herkesin hamilelegi istedigi gibi saglikli, iyi ge keyifli geciyordur.
Butun yazilablari okudum, hala bulanti sorunu gundemde olanlar var.
Ben bayramin ikinci gunu anacigimin yanina geldim. Anacigim her ne yemek yaptiysa hepsinden az az yedim. Corbalar, pulavlar, kavurmalar, karniyarik, gozleme, patates kizartmasi.. normal insanlar ne yiyorsa hepsinden az az yedim. Bulanti ilacim onzydi de bir tane saat 15.00 civari bir tane de gece yatarken ictim.
Bugune kadar hic kusmadim. Dun ilaci teke dusurmus ve gunduzkini icmemistim. Bugun de oyle yaptim. Ama bugun biraz bulantim var gibi.
Halime sukurler olsun.
Ama yarindan snra koca evine donus :)
Anacim kadar her ogune uc cesit yemek kim yapicak da minik minik yicem bilmiyorum. Tek cesit yemekle karnimi doyurmaya calisip kusmalarim olur mu bilemiyorum.
Ama bende durumlar simdilik boyle.

Selam kızlar herkesler iyi mi ben de durumlar eh işte 1,5 - 2 ay boyunca evde tekim. Eşim Eskişehir'e gitti iş için ben de gidecektim ama baktık ki ev, apart kiraları uçmuş. Bi de önceki plana göre 3 ay belki daha fazla kalacaktık şimdi süre kısalınca benim düzeni bozmayalım dedik. Şimdiden sıkıcı geliyor tek kalmak, Bi de huzursuz ediyor insanı 😔😔

Kızlar selam şimdi benim öğlenden beri belim ağrıyor sol kalcamdan bacagima iniyor ağrısı hatta bazen kasiklarima bişey batarmis gibi oluyor şehir dışındayım acile gitsem ultrasonla bakarlar mi acaba yada normal mi bilemedim ya

Gerçekten öyle. Ne guzel sen ikisini de yasamis olcaksin insallah 🥰 haftaya mehmet beyde kontrolum var bakayim bir de ona sorcam bakalim onun tahmini ne olacak ☺️
Ya ben başta bir emin olamadım ama Suat bey çok emin söyledi onun doktorluguna da çok güveniyorum o yüzden değişmez herhalde diye düşünüyorum... Mehmet Bey'in cinsiyet tahmini de çok iyi. Oğlumu hemen soylemisti. Bebekle ilgili güzel seyler anlatıyor o yönden çok iyi ☺️

Kızlar selam şimdi benim öğlenden beri belim ağrıyor sol kalcamdan bacagima iniyor ağrısı hatta bazen kasiklarima bişey batarmis gibi oluyor şehir dışındayım acile gitsem ultrasonla bakarlar mi acaba yada normal mi bilemedim ya
Bende de üç dört gündür kasık ağrısı, bel ağrısı var... Adet ağrısı gibi de bilemedim 😔 acile gidesim de yok... Bakalım hayırlısı inşallah 😳

Bende de üç dört gündür kasık ağrısı, bel ağrısı var... Adet ağrısı gibi de bilemedim 😔 acile gidesim de yok... Bakalım hayırlısı inşallah 😳
Yani acilde ultrasonla bakmazlar dediler onun dışında zaten iğne falan yapamicaklar ultrasonda görsem rahatlarim dedim ama çok arada kaldım

Yani acilde ultrasonla bakmazlar dediler onun dışında zaten iğne falan yapamicaklar ultrasonda görsem rahatlarim dedim ama çok arada kaldım
Daha önce Kadın Doğum hastanesine acile gitmiştim. Orda ultrasonla baktılar. Bişe çıkmadı. 10.haftamda gitmiştim.Vücudun susuz kalmış olabilir diyerek bişe katmadan serum vermişti. Ciddi Kasık ağrım vardı(bıcakla kesiyor gibi) , serumla azalmıştı. Ekstra yapabilecek bişeyleri yoktu.

Daha önce Kadın Doğum hastanesine acile gitmiştim. Orda ultrasonla baktılar. Bişe çıkmadı. 10.haftamda gitmiştim.Vücudun susuz kalmış olabilir diyerek bişe katmadan serum vermişti. Ciddi Kasık ağrım vardı(bıcakla kesiyor gibi) , serumla azalmıştı. Ekstra yapabilecek bişeyleri yoktu.
Duzeldiniz mi peki 2 3 gündür doğru düzgün su içemiyorum evet haklısınız aslında

Duzeldiniz mi peki 2 3 gündür doğru düzgün su içemiyorum evet haklısınız aslında
Evet serum ağrıyı azalttı. Ara sıra kasık ağrım oluyor ama ciddi ağrılar değil anlık gelip geçici. 13 +5 oldum şükür. Rahim büyüdüğü için normalmiş. Sorun etmiyorum. Size de geçmiş olsun.

Doğum acili olan bir yere giderseniz nöbetçi doktor olur, bakarlar. İçiniz rahat eder. Benim de oluyordu bu ağrılarım doktorum normal diyordu.

Evet evet o zamanlar belimden bacağıma inerdi bide karnıma iğne batar gibi oluyo ufaktan hareketlerini hissediyosundur diyo annemler onun için
Şiddetini falan bilemem tabi belkide önemli birşey. Ama genelde adet zamanlarinda oluyor yine böyle adet olacakmissin gibi az az. Yada magnezyum eksikliğinden de olabiliyor arada kasılma. Benim bu hafta başladı mesela bacağımın arkasından çektiriyor arada. Ama tabi tam olarak senin şikayetin ne bilemiyorum için rahat etsin istersen doktora danış yine de

Back
X