- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #6.521
11+2 yim 2.5 kilo aldim. Ama hamile olmasam da alirdim 50 gundur yatıyorumNe kadar kilo aldiniz kızlar. Ben 1.5 almışım şimdilik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11+2 yim 2.5 kilo aldim. Ama hamile olmasam da alirdim 50 gundur yatıyorumNe kadar kilo aldiniz kızlar. Ben 1.5 almışım şimdilik
Aynı bnm kizim gbi 3yasinda kızım sürekli artk çıksın ne zaman çıkacak diye soruyor çok hevesliAni refleks ile bi çığlık atiyorum ama kızıp simdiden gıcıklastirmak istemiyorum. Bakalim simdilik surekli kardesimi cok ozledim artik çıksın diye karnımı öpüp duruyor ins sonrasinda da iyi olur![]()
22 aylık maalesef laftan anlamıyorKac yaşında? Benimki 5 yasinda anlatiyirum anliyor ama yanimda yatip oyun oynarken oyunun heycanindan unutup saga soma tekme savururken nasibimi aliyorum![]()
Annemde denize gelsin diyor anneannesine. Annen yatması lazim bebek duser diyor annem. düşsün o da yüzer diyoAynı bnm kizim gbi 3yasinda kızım sürekli artk çıksın ne zaman çıkacak diye soruyor çok hevesli
Ablamin kizlarininin arasinda 20 ay var . Hamileyken ilk kızının bezini degistirirken karnina cok tekme atardi22 aylık maalesef laftan anlamıyor
Bez değişme en zoru hele mide bulantısıyla attığı tekmeler cabasıAnnemde denize gelsin diyor anneannesine. Annen yatması lazim bebek duser diyor annem. düşsün o da yüzer diyobi an önce
Ablamin kizlarininin arasinda 20 ay var . Hamileyken ilk kızının bezini degistirirken karnina cok tekme atarditahmin edebiliyorum.Allah kolaylik versin
![]()
Ben 3 saniyordum ama 2 almisim aynı tartıda çıkınca anladımNe kadar kilo aldiniz kızlar. Ben 1.5 almışım şimdilik
Doktor bana ilk 5 ay 3 kilo almami istediğini soyledi simdilik iyi gidiyorum ama bence 3 kiloyu geçerim ben11+2 yim 2.5 kilo aldim. Ama hamile olmasam da alirdim 50 gundur yatıyorumBulantim da olmayinca normal yeme duzenim devam etti.
Evwt canim İlk 4 ay kilo alma diyorlar zaten.Doktor bana ilk 5 ay 3 kilo almami istediğini soyledi simdilik iyi gidiyorum ama bence 3 kiloyu geçerim benher gece 2de 3te acıkıyorum
Bende 3 kilo almışımDoktor bana ilk 5 ay 3 kilo almami istediğini soyledi simdilik iyi gidiyorum ama bence 3 kiloyu geçerim benher gece 2de 3te acıkıyorum
Allah kolaylık versin küçük çocukla hamilelik zor gerçekten. Benimkiler 6 ve 4 yasinda şükür rahatım. Ama ikinci hamileligime kaldigimda 15aylikti büyük oğlum o zordu. Şu güzelliği var dogdugu zaman pek kıskançlık olmadı anlamadı yani birlikte büyüdüler şuanda gerçekten çok rahatım ikisi konusunda22 aylık maalesef laftan anlamıyor
Gece acikmasi bende de oluyor ya bide yemezsem midem bulanıyor açlıktan. Mide bulantisindan kilo hiç umrumda değil çünkü ağız tadıyla yemek yemeyi çok özledim inşallah 4.aydan sonra eskisi gibi severek tat alarak yerim yaDoktor bana ilk 5 ay 3 kilo almami istediğini soyledi simdilik iyi gidiyorum ama bence 3 kiloyu geçerim benher gece 2de 3te acıkıyorum
Benimde canım hicbirsey istemediği için pişirmek istemiyorum. Çünkü tatlarını alamıyorum yediklerini ağzımın tadı yerine gelse artık valla dünyaları yicemBurda akşam yemeği menüsü mü paylaşsak ben artık ne yapacağımı düşünecek derman bulamıyorum![]()
Duymuştum canim denicem cok saolKizlar yulaf ezmesi deneyin birde. mesela kahvalti ogunlerinizi ya da ikindi kahvaltisi gibi yogurt ya da sut icerisine koyup. Benim oglum kabizlik cektigimde doktor onermisti coook iyi geldi.
Geçmiş olsun canım, başıma gelmedi ama gebelikte tansiyon yüklemesi iyi değil derler. Mutlaka her gün düzenli ölç ve doktoruna bildirKızlar herkese merhaba
Sizleri sürekli okuyorum ama yoğun çalıştığım için pek yazma fırsatı bulamıyorum.
Bayram için ailemin yanına geldik 700km. Ertesi günü akşam eşimle yürüyüşe çıktık ve eve kendimi zor attım. Nasıl bir baş dönmesi anlatamam. Yattığım yerden kafamı kaldıramadım. O sırada tansiyonum da yükselmiş. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Kızımda onuda kullanmıştım baska şeylerde vermişti doktorum. Ne durumdasin suan? Bende pek ise yaramadi duphalac açıkcası.Virgo women sen duphalac mı kullanmıştın?