• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ani refleks ile bi çığlık atiyorum ama kızıp simdiden gıcıklastirmak istemiyorum. Bakalim simdilik surekli kardesimi cok ozledim artik çıksın diye karnımı öpüp duruyor ins sonrasinda da iyi olur 🤭
Aynı bnm kizim gbi 3yasinda kızım sürekli artk çıksın ne zaman çıkacak diye soruyor çok hevesli

Aynı bnm kizim gbi 3yasinda kızım sürekli artk çıksın ne zaman çıkacak diye soruyor çok hevesli
Annemde denize gelsin diyor anneannesine. Annen yatması lazim bebek duser diyor annem. düşsün o da yüzer diyo 😅 bi an önce
22 aylık maalesef laftan anlamıyor
Ablamin kizlarininin arasinda 20 ay var . Hamileyken ilk kızının bezini degistirirken karnina cok tekme atardi🙈tahmin edebiliyorum.Allah kolaylik versin☺️

Annemde denize gelsin diyor anneannesine. Annen yatması lazim bebek duser diyor annem. düşsün o da yüzer diyo 😅 bi an önce
Ablamin kizlarininin arasinda 20 ay var . Hamileyken ilk kızının bezini degistirirken karnina cok tekme atardi🙈tahmin edebiliyorum.Allah kolaylik versin☺️
Bez değişme en zoru hele mide bulantısıyla attığı tekmeler cabası 🥲 doğumdan sonra daha neler bekler beni bilemiyorum

Kızlar herkese merhaba
Sizleri sürekli okuyorum ama yoğun çalıştığım için pek yazma fırsatı bulamıyorum.
Bayram için ailemin yanına geldik 700km. Ertesi günü akşam eşimle yürüyüşe çıktık ve eve kendimi zor attım. Nasıl bir baş dönmesi anlatamam. Yattığım yerden kafamı kaldıramadım. O sırada tansiyonum da yükselmiş. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

22 aylık maalesef laftan anlamıyor
Allah kolaylık versin küçük çocukla hamilelik zor gerçekten. Benimkiler 6 ve 4 yasinda şükür rahatım. Ama ikinci hamileligime kaldigimda 15aylikti büyük oğlum o zordu. Şu güzelliği var dogdugu zaman pek kıskançlık olmadı anlamadı yani birlikte büyüdüler şuanda gerçekten çok rahatım ikisi konusunda

Doktor bana ilk 5 ay 3 kilo almami istediğini soyledi simdilik iyi gidiyorum ama bence 3 kiloyu geçerim ben 😂 her gece 2de 3te acıkıyorum
Gece acikmasi bende de oluyor ya bide yemezsem midem bulanıyor açlıktan. Mide bulantisindan kilo hiç umrumda değil çünkü ağız tadıyla yemek yemeyi çok özledim inşallah 4.aydan sonra eskisi gibi severek tat alarak yerim ya

Kızlar herkese merhaba
Sizleri sürekli okuyorum ama yoğun çalıştığım için pek yazma fırsatı bulamıyorum.
Bayram için ailemin yanına geldik 700km. Ertesi günü akşam eşimle yürüyüşe çıktık ve eve kendimi zor attım. Nasıl bir baş dönmesi anlatamam. Yattığım yerden kafamı kaldıramadım. O sırada tansiyonum da yükselmiş. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Geçmiş olsun canım, başıma gelmedi ama gebelikte tansiyon yüklemesi iyi değil derler. Mutlaka her gün düzenli ölç ve doktoruna bildir

Back
X