• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar merhaba iki gündür daha doğrusu dün öğleden sonra bel kısmından kalçalarıma ve ayaklarıma yayılan bir ağrı başladı. Hastane de çok yoğun acaba bundan mi bilmiyorum... Ama böyle adet olacakmjs gibi olur da ağrı olur ya öyle bir ağrı... Bacaklarımda hiç hal kalmamış gibi hissediyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum 😔

Kızlar herkese merhaba
Bugün bizimde doktor kontrolumuz vardı. Ense kalınlığımız 1.5mm çıktı doktor sınırın bir tık üstü dedi. Sizin ense kalınlığı ne çıkmıştı. Bugün fetal DNA testi de verdik sonucumuz 15 gün sonra çıkacak. Bu arada büyük ihtimalle kız dedi iki doktorda bakıp ama test sonucu çıkınca netleşecek
Afedersiniz de doktorunuz halt etmis. Baska ulkeleri bilmem de Turkiye’de esasinda sinir 2.5 mm hatta bir tik ustunde dahi siklikli down sendromu vs gibi sorunlarla karsilasilmiyor bile. Sizin oraniniz gayet mis gibi. Rabbim saglikla neseyle keyifle hayirla kucaginiza almayi nasip etsin.

Selam kizlar. Güzel haberler alanlar gözünüz aydın 🌸 kanaması olanlarda inşallah kısa sürede geçer sağlıkla devam edersiniz.
Ben bu ağızdaki acı tartan kurtulamadım ya hatta arttı buara. Diş bile fırçalamak istemiyorum o bile kötü yapıyor ne yesem sonrası hep acı tat bırakıyor hemde uzun süre. Neden oluyor ki bu birşey eksikliği falan mı acaba. Sinirim bozuluyor resmen çünkü hiç geçmiyor
Aynı durumdayız canım bir sey yemem yeterli agzimin tadi bozuluyor hemen . Naneli şeker biraz iyi geliyor gibi ama

Kizlar merhaba iki gündür daha doğrusu dün öğleden sonra bel kısmından kalçalarıma ve ayaklarıma yayılan bir ağrı başladı. Hastane de çok yoğun acaba bundan mi bilmiyorum... Ama böyle adet olacakmjs gibi olur da ağrı olur ya öyle bir ağrı... Bacaklarımda hiç hal kalmamış gibi hissediyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum 😔
Senin belirtilee bence tamamen yorgunluktan canım kolay bir isin yok Rabbim güc kuvvet versin dinlenecegin zaman aralıkları yarat kendine bolca .

Pazar günü çok şiddetliydi evde temizlik falan yaptık. Aslında çok yorulmadım da ama bilmiyorum. 2 Gündür sadece arada oluyor. Ama bilmiyorum işte :/

Kuzular hamilelikte bel agrisi muthis normal aslinda hepimiz biliyoruz. İlk hafta/aylarda daha cok hormonlarin etkisiyle kaslar gevsiyo ve bundan kaynaklaniyor. Sonralarda rahmin agirliginin artmasi buyumesi vs. Bunlar dogal nedenler, ancak sizinkiler sanki ayakta kalmak ve yorgunluktan. İmkan buldukca sirta yastik oturunun, uzanin, dinlendirin kendinizi. Uzun sure ayni pozisyonda oturup yatmayin.
Allahin izniyle hamilelikteki bel agrilarinin altinda bunlardan baska yatan pek bisiy olmuyor genelde ☺️

Senin belirtilee bence tamamen yorgunluktan canım kolay bir isin yok Rabbim güc kuvvet versin dinlenecegin zaman aralıkları yarat kendine bolca .
Bende öyle düşünüyorum canım valla bu gidisjle otuz ikiyi zor göreceğim gibi guya dogumdan sonra iznim olsun diye 37 ye akdar çalışmasım vardı 😔

Kuzular hamilelikte bel agrisi muthis normal aslinda hepimiz biliyoruz. İlk hafta/aylarda daha cok hormonlarin etkisiyle kaslar gevsiyo ve bundan kaynaklaniyor. Sonralarda rahmin agirliginin artmasi buyumesi vs. Bunlar dogal nedenler, ancak sizinkiler sanki ayakta kalmak ve yorgunluktan. İmkan buldukca sirta yastik oturunun, uzanin, dinlendirin kendinizi. Uzun sure ayni pozisyonda oturup yatmayin.
Allahin izniyle hamilelikteki bel agrilarinin altinda bunlardan baska yatan pek bisiy olmuyor genelde ☺️
Ya bende öyle düşünüyorum ama bende plasenta previa marjinalis tanısı kondu ya korkuyorum istemsiz... Bir de gerçekten dinlenme gibi bir şansım yok hastanede. Eve gidince koştur koştur ev işleri 😔

Kızlar merhaba, yazarak actief olamiyorum ama okuyorum firsat buldukca evde 3 cocuk olunca bide calisinca hayat akıp gidiyor.. zaman ne cabuk geciyorki cinsiyetler belli oluyor herkesin.. Rabbim hepimize sağlıklı keyifli guzel bi hamilelik gecirmemizi saglasın :)

Bizde 12+3 le oglumuzun olacagini ogrendik dun :) boylece 2 kız 2 oğlanlı bol nufuslu bi aileye donustuk :))
Bayiliyorum bol cocuklu ailelere. Agzinizin tadi hic bozulmasin. Saglikla gelsin minik prens de. Evinizden nese, huzur, bereket, sevgi, saygi eksik olmasin 🙏🏻

Ya bende öyle düşünüyorum ama bende plasenta previa marjinalis tanısı kondu ya korkuyorum istemsiz... Bir de gerçekten dinlenme gibi bir şansım yok hastanede. Eve gidince koştur koştur ev işleri 😔
Ah kuzum.. icini ferah tut, allaha teslim ol. Onunla ilgili bir durum olmasi pek olasi degil ancak elbette imkanin varsa konus doktorunla. İcin rahat etsin. Fakat cidden keske su isin bu kadar yogun olmasa senin :(
Bence tamamen dogru duzgun dinlenememekten seninki.
Allahim guc kuvvet versin. Kolaylik versin, zorlastirmasin. İyilerle karsilastirsin ki yukune destek olsunlar.. 🙏🏻

Haklısın canım teşekkür ederim 😊 Fırsat bulursam İnşallah dinleneceğim 🤦‍♀️

Bende öyle düşünüyorum canım valla bu gidisjle otuz ikiyi zor göreceğim gibi guya dogumdan sonra iznim olsun diye 37 ye akdar çalışmasım vardı 😔
Canım akşamları biraz bel sırt hareketi yap istersen gerçekten çok iyi geliyor. Özellikle Elçin Demirel var işinde uzman baya. Onun videolarından bak istersen. Kendini çok yormadan birkaç hareket yapsan düzenli yapınca etki eder mutlaka. Bende baslicam onun videolarına

Bayiliyorum bol cocuklu ailelere. Agzinizin tadi hic bozulmasin. Saglikla gelsin minik prens de. Evinizden nese, huzur, bereket, sevgi, saygi eksik olmasin 🙏🏻
Yaa guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim :) sizinde oyle rabbim sağ sağlim kucaginiza almayı nasip etsin. Cok yorucu ama evlat kadar guzeli yok sonuncusu bize supriz olsada :)

Kızlaaaarr merhabalar hepiniz iyisinizdir inşallah bayadır yoktum buralarda güzel bir tatil yapıp döndüm evime şükürler olsun. 4 aylık olduk bu arada:)) arada pırpır bir şeyler hissediyorum karnımda ama emin olamıyorum tam olarak sizler hissediyor musunuz bir şeyler 😊

Ah kuzum.. icini ferah tut, allaha teslim ol. Onunla ilgili bir durum olmasi pek olasi degil ancak elbette imkanin varsa konus doktorunla. İcin rahat etsin. Fakat cidden keske su isin bu kadar yogun olmasa senin :KK43:
Bence tamamen dogru duzgun dinlenememekten seninki.
Allahim guc kuvvet versin. Kolaylik versin, zorlastirmasin. İyilerle karsilastirsin ki yukune destek olsunlar.. 🙏🏻
Bende öyle düşünüyorum canım inşallah... Allah hepimize kolaylık versin bu süreci en güzel şekilde halledelim ♥️

Canım akşamları biraz bel sırt hareketi yap istersen gerçekten çok iyi geliyor. Özellikle Elçin Demirel var işinde uzman baya. Onun videolarından bak istersen. Kendini çok yormadan birkaç hareket yapsan düzenli yapınca etki eder mutlaka. Bende baslicam onun videolarına
Bakiyim canım inşallah iyi gelir... Dinlenmeye de çalışıyorum ama işte gün içinde kosturunxa yorgun oluyorsun bir süre sonra...☺️

Yaa guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim :) sizinde oyle rabbim sağ sağlim kucaginiza almayı nasip etsin. Cok yorucu ama evlat kadar guzeli yok sonuncusu bize supriz olsada :)
Valla helal olsun size... Dört çocuk güzel ama çok zor değil mi? Ben ikinciyi çok istiyordum ama bu ara acaba bir taneyle mi kalsaydı? İkisine birden nasıl yeteceğim korkusu 😔 bir de iş var... Bilmiyorum valla bu ara duygusal bunalimdayim sanırım

Afedersiniz de doktorunuz halt etmis. Baska ulkeleri bilmem de Turkiye’de esasinda sinir 2.5 mm hatta bir tik ustunde dahi siklikli down sendromu vs gibi sorunlarla karsilasilmiyor bile. Sizin oraniniz gayet mis gibi. Rabbim saglikla neseyle keyifle hayirla kucaginiza almayi nasip etsin.
Amin canım çok teşekkür ederim

Valla helal olsun size... Dört çocuk güzel ama çok zor değil mi? Ben ikinciyi çok istiyordum ama bu ara acaba bir taneyle mi kalsaydı? İkisine birden nasıl yeteceğim korkusu 😔 bir de iş var... Bilmiyorum valla bu ara duygusal bunalimdayim sanırım
Duygusallık hepimizde had safhada zaten bende herşeye ağlar oldum bu sıralar. Bugün iş yerinde bir arkadaşa sinirlendim iş ile ilgili baktım onada ağlıyorum 🙂

Zor olmazmi oyle hicbirsey toz pembe degil malesef. 10 8 ve 3 yasinda 3 cocuk sabah 10 aksam 6 arasi haftanin 5 gunu calisiyorum. iş yuzunden şehir dışı seyahatlerimde oluyor. Maddi boyutuna hic girmiyorum bi şekilde rabbim rızkını veriyor ama manevi boyutu zor. 3 cocugun arasındaki dengeyi bulmak zor oluyor. 3unede ilgi gostermek ki bide isin icine hamilelik hormonlar girince dahada zorlasiyor. ama inanin bana her hamilelikte acaba yetmeyecekmiyim diye dusunuyorsunuz. bosuna kuruntu yapıyoruz aslinda bi şekilde dedigim gibi hersey yoluna giriyor. hayalim 3 cocuktu rabbim bitane daha verdi ama bunla son artık :) sizde hiiiic uzulmeyin hamilelik hormonlariyle boyle dusunceler cok normal yıpratmayın kendinizi biz kadınlar herseye yetiyoruz ya :)

Back
X