Kizlar ne zamandir girip okuyamadim yazilnlari. Az once okumaya calistim. Rabbim cunlemize sifa versin, kolaylik versin. Calisanlara guc kuvvet versin. Bereket versin, ferahlik versin, huzur versin hepimize
Mide sorunlarinin sekil degistirerek tam gaz devam ettigi yorumlar okudum. Ben de oyleyim vallahi.
Ne yersem siskinlik yapiyor. Ama oyle boyle degil. Boyle bir siskinlik yok. Cocuk direkt derimden firlayacak diye bekliyorum gerginlikten.
Yanmam da cok oluyordu. Gecenlerde bi dahiliyeye gitmistim baska bir sebeple. Gitmisken o doktora da dedim benim midem calismiyor. Hicbir seyi ogutemiyor. Kadin guluyor tabi :)
Hem sisiyor hem yaniyor dedim.
Gaviscon double affect tablet kullaniyorum her ogun sonrasi. Sabahlari da nexium.
Kadin dedi ki gaviscon ok kullan ama nexiumdansa famodin kullan dedi. Hem hamilelikte daha guvenli hem de bagirsak vs dostu falan filan. Gebeligi takip eden doktora da bilgi vererek nexiumu birakip her gece yatmadan bir tane famodine basladim, bir hafta oldu gibi yanmalarim cok ciddi anlamda azaldi. Ama siskinlik devam. Ozellikle aksam yemeginden sonra.
Bu arada ben hala sebze meyve yiyemiyorum pek zira cilginlar gibi sisiyorum. Bugun canim cekti iki dilim karpuz yedim, o ana kadar biseyim yoktu. Aninda sisti. Neyse artik ne yapacagimi bilemiyorum vallahi. Rezene deneyen oldu mu?
Bu arada baska bir husus da, okumustum burda birileri yazmis ama hatirmayamadim, kuyruk sokumu olayi.
Gencler inanir misiniz koltukta otururken dahi sanki kuru taktada oturmusumcasina kuyruk sokumum aciyor. Ayaktayken sorun yok, otururken anliyorum acidigini. Bu da yeni cikti yani. Ben bi de ikinci cocugu istiyorum. Kocam diyor ki benim gucum var mi ikinci kez butun bunlari yasamaya bilemiyorum :))))
Sanki derdi ceken o :))