- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #12.321
Yok ne kadar kaçsam o kadar kâr ahahaha kahvaltıdan sonraOooh kahvaltıya mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ne kadar kaçsam o kadar kâr ahahaha kahvaltıdan sonraOooh kahvaltıya mı![]()
Aynen canim gitcem insallha sıkıntı olmaz,bebek büyüdüğü icin hersey gorunmeyebiliyormus.Ben Antalyada 21+3 gittim .Şuan Rusya'dayim ve tekrar gittim ultrasona aynı hersey bakmışlar yazı verdiler 24+3 . Bence birsey olmaz .gec da olsun ama git yakın zamanda
NihahahaaGünaydın kızlar kaynanasına gidecek bir gelin olarak uyandigim için ruh halimi tahmin edebilirsiniz![]()
Gunaydin gece kuşu gibi 3 te uyndim 5 e kadar döndüm gezindim evde. 8 de kizim uyandi anne uyan diye .babasina pasladim 10 a kadar uyumusumGünaydın kızlar![]()
Gulme komşuna gelir başınaNihahahaa![]()
Ah kuzum benim surekli basima geliyordu zaten haftada oradaydik. Son 1 aydir biraz ara verdik artik oyle olmasi gerekti bazen en güzeli boyle mesafeGulme komşuna gelir başına![]()
Acaba şekerin falan mi düştü ki bilemedim canim.Dinlenince gecti mi? Mide bulantısı mi yasadin yedigin birsey agir gelmiste olabilir.Kızlar kahvaltıdan kalktım bulaşık ortalık toparlama falan sonra bı anda buz kestim soğuk ter bosalti midem ağzıma geldi tansiyonuma baktım normal yattım ettim bı tuzlu salatalik yedim ayıldım ama yarım saat kivrandim ağladım ya ilk kez böyle oldu
Yani kahvaltımı da yaptım güzelce bilemedimki şimdi iyiyim şükür de eşim evde yokken falan olsa çok korkardimAcaba şekerin falan mi düştü ki bilemedim canim.Dinlenince gecti mi? Mide bulantısı mi yasadin yedigin birsey agir gelmiste olabilir.
Kesinlikle katılıyorum mesafe olmazsa civitiyolar problem yaratıyorlarAh kuzum benim surekli basima geliyordu zaten haftada oradaydik. Son 1 aydir biraz ara verdik artik oyle olmasi gerekti bazen en güzeli boyle mesafe
Kansızlık var mı canım sende ????Yani kahvaltımı da yaptım güzelce bilemedimki şimdi iyiyim şükür de eşim evde yokken falan olsa çok korkardim
Yok aslinda bide hem kan ilacı hemde decavit kullanıyorum decavitte komple herşey varmış içinde valla anlayamadimKansızlık var mı canım sende ????
Bende kan ilacina baslamadan once biraz senin gibiydim ter geliyordu bir anda ama korkma hepimizde var simdi bende alerji basladi galiba hapsurup duruyorum burnum kasiniyorYok aslinda bide hem kan ilacı hemde decavit kullanıyorum decavitte komple herşey varmış içinde valla anlayamadim
Gecen biride yazmıştı ismini unuttum, ayni birden buz kesti, ter boşladı dedi . Şeker olabilir mi acaba?Kızlar kahvaltıdan kalktım bulaşık ortalık toparlama falan sonra bı anda buz kestim soğuk ter bosalti midem ağzıma geldi tansiyonuma baktım normal yattım ettim bı tuzlu salatalik yedim ayıldım ama yarım saat kivrandim ağladım ya ilk kez böyle oldu
Vallahi bilmiyorum bidaha olmaz inşallah evet oda otobüste fenalasmistiGecen biride yazmıştı ismini unuttum, ayni birden buz kesti, ter boşladı dedi . Şeker olabilir mi acaba?
Ben yazmıştım canım gözüm falan kararmıştı benim Bi de gözüm falan kararmıştı. Şeker düşüklüğü olabilir gibi geldi. Senin şeker şüphesi vardı galiba belki birden kestiysen şekerin düşmüştür.Vallahi bilmiyorum bidaha olmaz inşallah evet oda otobüste fenalasmisti
Cok doğru.Kesinlikle katılıyorum mesafe olmazsa civitiyolar problem yaratıyorlar