2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ee biliyormus nasil olsa canim söyle o zaman alinmaz.merak ettim bu kadar kisa ara da degisir mi ki acaba.belki hastanedeki abartmıstir yani ins oyledir. Kızin da erken doğum oldu mu?
Ultrason bolumu olctu zaten onuda. Doktir raporu okudu sadece. Insallah yoktur onemli bi kısalma..yok kizimda erken dogum olmadi 38.hftada dogdu sezeryan di zaten planli

Ultrason bolumu olctu zaten onuda. Doktir raporu okudu sadece. Insallah yoktur onemli bi kısalma..yok kizimda erken dogum olmadi 38.hftada dogdu sezeryan di zaten planli
Bence doktoruna raporu at canim. Onemli kisalma mi sor .Agrim vardi hastaneye gittim de ne de olsa klinik her zmn açık değil

Geçmiş olsun canım, bugün ebeler demişti 30dan sonra sertleşme normal alan daralıyor diye, endişelenilecek bir şey yoktur içini ferah tut. Hareket de alandan dolayı olabilir. Uzanıp biraz dinlenmeye çalış. 26dayım ben bile ara ara kendimi iyi hissetmiyorum ve sertleşme var.
Benim erken doğum riskim var canım o yüzden stres oluyorum 😆

Yarin ilk perinatologa gidicem devletteki ordan sonucu ordaki doktora gostereyim. Sonrada özel deki doktoruma gideyim diyorum. Insallah guzel seyler duyarim.Bugun nst bile istedi devletteki ultrason a gonderdi bide ayriyeten.
İçini ferah tut inşallah her şey güzel olur ve bebeklerimiz en uzun süre karşımızda kalırlar 🤲🏻

2 gun once sizede yazmistim kasık ve böbrek agrim oldu diye . O gece ozeldeki doktoruma mesaj attim parol ic dinlen gecmezse gel dedi. Geçince gitmedim.
Ayrıca ben başından beri tahlillerimi devlete yptirdim haberi var o sonuçlara bkiyordu sen yaptır bana at getir fln diyordu. birsey demiyordu.
Aslinda esim bu kez ozelde dogum zor olacak maddi olarak dedigi için gidiyorum devlete birazds orada düzenli bi doktorum olsun orada doğururum belki diye ebe de cok tanidik yardımcı olurum gel burada doğur dedi. Durum bu.
Hatırlıyorum ağrı var diye yazdığını, dr da cevap vermiş ne güzel. O halde direk konuşabilirsin, rahat ol. Zaten devlete de gittiğini biliyormuş. Aklında kalıp stres yapmaktansa sor gitsin, düşünme . Yardımcı olacak ebe varsa özele para vermeye gerek yok aslında. Ben tüp bebek olunca başından beri perinatolog ile devam ettim. Anlaşması da özel hastane olduğu için mecburen özelde doğum olacak. Maddi yönden biz de yorgunuz. Allah kolaylık versin hepimize 🍀

Bizim kiz da yüzünü hic göstermiyor benimde fikrim yok nasil kime benziyor hic resmi yok eliyle kapatiyor yada gorunmucek sekilde yatiyor😂
Ya hiç görmedik en azından ucundan falan olsa yok 🤣 doktor sag olsun hiç uğraşmıyor, ölçümlerini yapıyor kalkıyorum hareketlerini az da olsa izleyemiyoruz bile

Dilyy Dilyy nasil oldun canım? Bebeleri 35 e kadar bi getirsek Allahin izniyle🤲 benide korkuttu bugun doktor valla. En azindan 35 i görelim fln dedi.
Kizimda da servikste kisalma olmustu sadece progestan kullandim. Cok onemsememisti doktorumda. Bi tık korkmadim degil
Ağrım biraz hafifledi canım şu an. İnşallah beklerler bende dört gözle 35i bekliyorum valla 🥰

Hatırlıyorum ağrı var diye yazdığını, dr da cevap vermiş ne güzel. O halde direk konuşabilirsin, rahat ol. Zaten devlete de gittiğini biliyormuş. Aklında kalıp stres yapmaktansa sor gitsin, düşünme . Yardımcı olacak ebe varsa özele para vermeye gerek yok aslında. Ben tüp bebek olunca başından beri perinatolog ile devam ettim. Anlaşması da özel hastane olduğu için mecburen özelde doğum olacak. Maddi yönden biz de yorgunuz. Allah kolaylık versin hepimize 🍀
Amin canim 🤲
Peki birsey sorucam senin doktorun rahim ağzını nasil ölçtü normalde karindan olculemezse vajinal ultrason yapıyordu kizimda doktorum. Bu kez hic vajinal teklif etmedi bu doktor perinatolog karindan mu bakacak yani simdi

Sevindim canim ya iyi bari seker cikmamis. Senin yorumlarini cok merak ediyordum uye girisi olmadan okudum sadece seyirci oldum size ,hic yazamadim .meger ne alismisim size.telefonu elime alip alip yapcak bisey bulamayip geri koydum 😁
Ay bir daha aksiyonlu işlere karışmak yok 😂🥰inşallah diğerleri de tek tek geri gelir 💜valla burası benim de günlük rutinim resmen 🥰

Back
X