- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.221
Valla o gösterse de doktorun da göstermesi gerekYaa o kadar gözüküyor muben az buçuk fikir sahibi oldum gibi nasıl bir kız olacak diye
dur bakalım belki bu kez gösterir
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla o gösterse de doktorun da göstermesi gerekYaa o kadar gözüküyor muben az buçuk fikir sahibi oldum gibi nasıl bir kız olacak diye
dur bakalım belki bu kez gösterir
![]()
Her gittiğimde üstten bakıyor, geçen hafta gittiğimde yine baktı. Karnım büyüdüğü için sanırım daha çok bastırdı, rahime doğru olan kemiğim ağrıdı. Ağrıyor diye söyledim, keyfimden değil görebilmem gerekiyor dediAmin canim
Peki birsey sorucam senin doktorun rahim ağzını nasil ölçtü normalde karindan olculemezse vajinal ultrason yapıyordu kizimda doktorum. Bu kez hic vajinal teklif etmedi bu doktor perinatolog karindan mu bakacak yani simdi
Benim dr da karnımı sarsıyor, titretiyor, elini ayağını yüzüne koyuyor minik. cok hareketli olduğu için resmi yakalamaya çalışıyor.Valla o gösterse de doktorun da göstermesi gerekbu sefer söyleyeceğim hiç göstermiyorsunuz diye bakalım ins görürüz
Kiz güldürdün beni, banlaninca gelince ıkinci üyelik olur bu seferde. Facebookta, whatsappta grup acmak yasak. Ama arkadaşların nasil banlandigini bilmiyoruz ki Yani belki süresiz değildir. Aslinda bana yazmsti not fair grup kuracaz gelmek istersen diye bende yasak siz de yapmayn dedim.yöneticiler msjlari okuyabiliyor herhalde ama benim asil merak ettiğim nasil bildiler yani grup kurulduğunu burda yazmazdilar sanirimOnlarda yazıp gelsinler ya. Yeni hesap açsalar olmuyor mu ki oda mi yasak acaba
Ay uğraşıyormuş en azından senin doktor. Benim ki hiç uğraşmıyorum boyunu kilosu u kafasını ölçüyor kalkıyorum sinir oldum. Yüzünü göremezsem de en azından hareketlerini bir iki dakika izlemek istiyoruz eşimle o da yok.Benim dr da karnımı sarsıyor, titretiyor, elini ayağını yüzüne koyuyor minik. cok hareketli olduğu için resmi yakalamaya çalışıyor.
Valla hiç birsey yapmıyorlar. Iste yarın ultrason olacak bakalım dediler . Sinirim çok bozuk . Ne bekliyorlar anlamıyorum. Ailem ile konuştum bu hafta birsey değişmezse dilekçe yazcam çıkacam yeter artık perşembe günü tam 2 hafta olacak .önce birinci hastanede tüm tetkikleri almışlar sonra buraya gönderiler buradaki da aynı şey almışlar offfff. Burda bir sistem yok göremiyorlar yani hem çok yavaş sonuçları çıkıyor(((sabah doktor 1 dk geliyor bu kadar sonra tüm gün salak gibi 4 duvarda oturuyorsun .tuvalete kadar yürüyorum
Anladım canım inşallah hakkında hayırlısı olsun. Bebekte sende iyi olunValla hiç birsey yapmıyorlar. Iste yarın ultrason olacak bakalım dediler . Sinirim çok bozuk . Ne bekliyorlar anlamıyorum. Ailem ile konuştum bu hafta birsey değişmezse dilekçe yazcam çıkacam yeter artık perşembe günü tam 2 hafta olacak .önce birinci hastanede tüm tetkikleri almışlar sonra buraya gönderiler buradaki da aynı şey almışlar offfff. Burda bir sistem yok göremiyorlar yani hem çok yavaş sonuçları çıkıyor(((sabah doktor 1 dk geliyor bu kadar sonra tüm gün salak gibi 4 duvarda oturuyorsun .tuvalete kadar yürüyorumçok pisman oldum geldim buraya .10 yıl gitmedim keşke hiç gitmeseydim
Kazen abicim kızlar yasak olduğunu bilmiyormus wp grup kurmanin bı kerelik görmezden gelinse affedilse
![]()
En başından beri bu topikteyim ben sadece sessiz takip ediyordum yazılan her şeyi okuyorumİyi akşamlar kızlar bugün hiç keyfim bebeğin hareketlerini çok az hissettim ve kasıklarımda hep bir baskı ve ağrı oluyor 29 haftanın içindeyiz neden böyle oluyor anlamadım
Cuma günü randevum var inşallah kötü bir şey yoktur
Insalalh yarın büyük gün herkse bekliyorAnladım canım inşallah hakkında hayırlısı olsun. Bebekte sende iyi olun![]()
Tamam canim bize de haber etYarin yapilan tüm islem sonuclari ile gidicem doktoruma.klinik degil özel hastane orasida
Yazdılar ama henuz dönüş yok canim. Yeni hesabi kabul etmiyor ben denedimOnlarda yazıp gelsinler ya. Yeni hesap açsalar olmuyor mu ki oda mi yasak acaba
Bildirimlerden kaçıyordur canım 29 haftanın içinde misinEn başından beri bu topikteyim ben sadece sessiz takip ediyordum yazılan her şeyi okuyorum
Bende bir sorunumu sıkıntımı yazıyorum kimse cevap vermiyor kendi aranızda sohpet ediyorsunuz sadece gerçekten çok üzücü
Gözden kaçmıştır alınmayın. Sayfa bitimine denk gelmiş ben nerden başlarsa nerden sayfayı açarsa ordan görüyorum geri sayfays bakmıyorum. Kimi zMN bu durumda yazanlari görmüyorum.En başından beri bu topikteyim ben sadece sessiz takip ediyordum yazılan her şeyi okuyorum
Bende bir sorunumu sıkıntımı yazıyorum kimse cevap vermiyor kendi aranızda sohpet ediyorsunuz sadece gerçekten çok üzücü
Teşekkürler iyi akşamlardönmesi gerekenler hafta sonuna kadar sırayla dönecek acele etmeyin, asla görmezden gelmedim gelmem de
Insallah canim bizi de haberdar et ❤Insalalh yarın büyük gün herkse bekliyor![]()
Gormemisizdir canım sakin olEn başından beri bu topikteyim ben sadece sessiz takip ediyordum yazılan her şeyi okuyorum
Kendi aramızda derken hepimiz bu grupta toplanıp hamilelikten sıkıntılarımız dan bahsediyorsak insan ayrımı da yapmıyoruzdur diye düşünüyorum ne diyeceğiz -sen daha güzel hamilesin -senin sorunun daha güzel önce sana cevap verelimEn başından beri bu topikteyim ben sadece sessiz takip ediyordum yazılan her şeyi okuyorum