2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yazdıklarının çoğunu (mecbur kaldığım için 😜 ) kullanıyorum ama bu nutella gibi doyurmuyoe beni gözlerim sadece onu ariyor😜😂
Kuruyemişi az tüketiyorum gün içinde artık onu kullanicam
Beni de kimse su boregi, ekmek arasi biber patates kizartmasi, ekmege surulmis bal kaymak, manti makarna gibi seylerden uzak tutamiyor. Allah sonumuzu hayir etsin :)))

Gecmis olsun, su fazlaligi her zaman kiloyla mi alakali acaba? Ben de 26 haftada 8 kilo aldim doktorum bir sey demedi ama cok mu ya :/ Ilk gebeligim oldugu icin de bilmiyorum bu haftalarda boyleyse kacla kapatiriz sizce :110:
Canim su fazlaligi sekerle alakali olabiliyor. Kimi kilo alir, kiloludur da ama sekeri olmaz. Ya da tam tersi. Kilodan ziyade seker diye biliyorum ben. Baska nedenleri vardir muhtemelen.

Bu arada ben de 9 kilo aldim, belki 10 da olmustur tartilmadigim surede :))
Sanirim bir bu kdar daha alicam.
Benim eltim 32 kilo almis ama seker tansiyon vs sorun yasamamis.

Benim kızımın adı da Hazal ruken babası koymuştu zaten kv ismi Hazal.. Bunda da hazala uyumlu ne diye düşünüyordum ki bugun avm de biri kızına hayal diye seslendi hoşuma gitti aslında H harfi isterim aslında benim de ismim H harfi ile başlıyor ya bilemedim eşim de beğenmedi hayal ne ya diye dalga geçti kaldı galiba 🙄 Zeynep aklımda şimdilik..
Zeynep benim adım ve adımı çok seviyorum 😇 kızıma da koyasım var kendimi zor tutuyorum 😂😂 Biz eşimle isim konusunda çok zorlandık. Orta yolu tek bir isimde bulabildik. 🌸 Ada 🌸 alıştık bile değiştirmeyiz sanırım… Zeynep koyası olanlar kendinizi tutmayın bence 🙃🙃

Zeynep benim adım ve adımı çok seviyorum 😇 kızıma da koyasım var kendimi zor tutuyorum 😂😂 Biz eşimle isim konusunda çok zorlandık. Orta yolu tek bir isimde bulabildik. 🌸 Ada 🌸 alıştık bile değiştirmeyiz sanırım… Zeynep koyası olanlar kendinizi tutmayın bence 🙃🙃
Hazel koyun :))
Hazal ve Hazel :))
Zeynep de cok guzel, cok severim. Ada da bence guzel.

Çok bunaldım 🙁🙁 sabahın altısında uyanıyorum geceye kadar tempo devam.
İstediğim saatte uyanmak istediğim kadar uzanmak istiyorum şu an en büyük hayalim herkesin ve her şeyin bütün sorumlulukların beni rahat bırakması..
Ya cidden cok uzuluyorum ben bu durumlara. Icim sizladi yazdiklarini okuyunca hissettim yani yasadiklarini.
Dogru soyluyorsun, calisip kazandigin para her gunu gectim 2-3 gune bir, eve yardimci almaya yetmiyorsa, senin evdeki yukunu hafifletmeye yetmiyorsa cidden sadece ve sadece kadini somuren ve tuketen bir hal aliyor calismak. Sonrasinda bozulan psikolojine, dagilan sagligina harcamak durumunda kalabiliyorsun.
Benim ilk bebegim olucak, dolayisiyla daha once bir cocuk sorumlulugum olmadi ama sag olsun benim esim de bir cocuk gibi olabiliyordu ve isim oyle yogundu ki.. gece 2’de pc basindan kalktigim zamanlari hatirliyorum.
Bu yil calismiyorum. Bu anlamda cok rahatim ama senin gibi burada cok calisip dinlenmeden gebeligini geciren arkadaslari okuyunca kendimi cidden kotu hissediyorum. Suclu gibi ve hatta bazen sukursuz gibi..
Allah yardimciniz olsun canim. Rabbim gucunuzu kuvvetinizi arttirsin. Sagliginizla imtihan etmesin. Kolaylastirsin, zorlastirmasin. Etrafinizi hep iyi anlayisli insanlar kusatsin. Elimden sadece dua etmek geliyor sizler icin.

Kızlar biz hala isim bulamadik oğlumun ismi Mirza hem uyumlu hem sevdiğim den mina istiyorum ama eşim kesinlikle istemiyor esilaya biraz sıcak baktı Zeynep olsa olur diyor çok kararsızım
Mirza- Meva
Mirza- Azra
Mirza- Ada
Mirza- Ela
Mirza- Zehra
Mirza- Leyla
Mirza- Lena
Mirza- Lina

Benim aklima Mirza ile uyumlu bunlar geldi :)

Canim su fazlaligi sekerle alakali olabiliyor. Kimi kilo alir, kiloludur da ama sekeri olmaz. Ya da tam tersi. Kilodan ziyade seker diye biliyorum ben. Baska nedenleri vardir muhtemelen.

Bu arada ben de 9 kilo aldim, belki 10 da olmustur tartilmadigim surede :))
Sanirim bir bu kdar daha alicam.
Benim eltim 32 kilo almis ama seker tansiyon vs sorun yasamamis.
Anladim canim sagol, bir an supheye dustum fazla kilo alinca su da mi artiyo diye. Benim tansiyon da normalin ust sinirlarinda geziyor zaten, ondan da biraz korkuyorum. Insallah hic degilse 20yi bulmadan sureci tamamlariz. Keske her seyin tadi bu kadar guzel olmasa :)

Anladim canim sagol, bir an supheye dustum fazla kilo alinca su da mi artiyo diye. Benim tansiyon da normalin ust sinirlarinda geziyor zaten, ondan da biraz korkuyorum. Insallah hic degilse 20yi bulmadan sureci tamamlariz. Keske her seyin tadi bu kadar guzel olmasa :)
Tansiyonuna cok dikkat et canim. O sakaya gelmez. Allah hepimizi saglikla evlatlerina kavustursun insallah.

Biraz eskidi gibi ya
Mirza- Meva
Mirza- Azra
Mirza- Ada
Mirza- Ela
Mirza- Zehra
Mirza- Leyla
Mirza- Lena
Mirza- Lina

Benim aklima Mirza ile uyumlu bunlar geldi :)
Çok güzeller teşekkür ederim
Kizlar namaz kilan var mi aramizda acaba?
Ben varım diyemiyorum kılıyorum ama devamlilik getiremiyorum günde bir iki vakit kılıp bırakıyorum sonra geri başlıyorum 😪

Back
X