2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar artık bez alayim diyorum ben de. Oglumda Prima kullandim hep ama şimdi fiyatlar malum cok yüksek. Sizler hangi markayi aldiniz ya da almayi dusunuyorsunuz
Baby turcoyu aldım ama bakalım nasil
Ay Nutella bende yiyemiyorum komik gelecek ama hamile kaldığımdan beri ne zaman yesem başım ağrıyor böyle bi manyaklık kimsede yok galiba 😂ama diren sen bu istikrar ile gör bak o su işini halledeceksin doğumda yakın olsak alıp geleceğim hediye belliydi sana 🥰
Hahhaha anneme söyledim dogumhaneye pasta getir diye 😂😂
Ben de dün kontrole gittim.evden çıkmadan tartılmıştım orda da tarttılar arada 800 gram fark var.3 haftada 3 kilo almışım gibi duruyor ama aslında 2 kilo aldım.doktor makarna pilav yeme dedi dikkat et kilon arttıkça tansiyon riskin de artar dedi.3 öğün dışında birde meyve yiyorum aslında abur cuburum da yok anlamadım bu işten bişey.pilavı makarnayı da keseceğim bakalım 2 hafta sonra nekadar etkileyecek.zaten son gittiğimden bu yana bebek yarım kilo almış o da etkilemiştir
Senide mi aç biraktilar canimm😂

Elimden geldiğince dikkat ediyorum bu süreçte oturarak kılıyorum yalan yok ilk biraz çok bocaladım yanıldım vs ama baya alıştım şimdi diğer türlü erkenden çıkan göbek ile çok zor oluyor 😒
Bende oturarak kiliyorum eğilince karnimda bebek daha da sertleşiyor ama bırakmadım çok şükür 5 vakit devam 🤲

Pembis Hayaller Pembis Hayaller peki nasıl kiliyorsunuz kizlar pozisyon olarak? Ben ne yapacağımı sasirdim da😔 gebelikte cok bosladim huzursuzum.karnim sıkışıyor eğilemiyorum rukuya normal kılamıyorum
Canim sakin bir odaya gecip sandalyede kılıyorum ben onun ustune oturarak . Zaten egilmek cok zor oluyor

Aslında bende öyle ama ne bileyim bazen birine söylüyoruz neden bir akraba ismi mi diyor böyle söyleyince çok mu eski yarın bir gün bize hiç mi isim kalmadı der diye korkuyorum 🙈😂
Anladim canim valla bilemedim ki yeni nesil farklı her şeyi diyebilir 🤣

Pembis Hayaller Pembis Hayaller peki nasıl kiliyorsunuz kizlar pozisyon olarak? Ben ne yapacağımı sasirdim da😔 gebelikte cok bosladim huzursuzum.karnim sıkışıyor eğilemiyorum rukuya normal kılamıyorum
Oturarak kilabilirsin hatta otururken secdeye giderken karnına zor geliyorsa oturduğun yerde ellerini yüzüne kapatıp secdeye gidiyormuş gibi yapabilirsin dinimizde çok şükür herşeyin çaresi var🙏

Ben molfix aldim iki paket kaçlıydi hatırlamıyorum. Oğlumda prima almıştım ikinci bezde pişik oldu hemen molfix aldık ve onu kullanmiatik. Molfixden farklı bez kullanamadım oğlum da

Kuzu bazi kimseler agir kaldirmaya, agir is guc yapmaya zaten alisiksa, gebelikte cok da dikkat etmekeri gerekmiyor gibi. Yani bu durum gebeliklerini etkilemiyor. Ha beli agrir, bacagina agri yapabilir, sonucta omurga sagligi icin kontrolsuz guc iyi bisiy diil o ayri.
Sporculari dusunun, kadinlar halter kaldiriyor bildigin, kosu yapiyor deliler gibi. Bisiy de olmuyor. Ama beden zaten narinse ve bu tur seylere alisik degilse, karin; sirt, bacak kaslari da alisik olmadigindan tasima sorunlari olabiliyor. Dikkat etmeleri gerekebiliyor.
Kesinlikle haklısın canım, geçen instagramda gördüm kadın sporcu ama hamileliğinde de ağırlık vs kaldırmaya devam etmiş hiç sorun yaşamamış

Back
X