2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ben az önce şu almak için ayağa kalkmıştım. Çocuğun oyuncağı yerdeymis görmedim ona bastım ayağım kaydı bir anda popomun üstüne yere düştüm, kolum sıyrıldı karnım iki büklüm kaldı bir şey oldu mu diye anlamadım. Yarım saat oldu hareketlerini bekliyorum 😔😔😔😔

Canım kış çocuklarına portbebe daha iyi oluyor bence sar sarmala yatır ben portbebe kullanacağım inşallah arabada ilerde güvenlik açısından poşet iyi oluyor ama

reynax reynax 'a cevap verecektin yanlışlıkla beni etiketlemişsin canım ben etiketledim şimdi cevabını görsün diye reynax'ı :)

Bende de aynı bela var canım. Bi türlü geçiremedik damardan alıcam serum. Şimdi magnezyum alıyorum damardan.

Sorma soldan sağa dönerken belim ayrılacak gibi hissediyorum. Ağlıyorum resmen dönerken. Sağ tarafta da bebiş çok sert hareket ediyor, korkuyorum sıkışıyor mu acaba diye.
Geçmiş olsun. Magnezyum u unutuyorum ben, toplasan 5 defa içmedim. Dr a da söyledim, aklına geldiğinde al sorun yok dedi. Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. İdrar yolu enfeksiyonu zaten geçmiyor. Şase 2 kere kullandım hala var, yapacak bişe yok 🍀

Kızlar ben az önce şu almak için ayağa kalkmıştım. Çocuğun oyuncağı yerdeymis görmedim ona bastım ayağım kaydı bir anda popomun üstüne yere düştüm, kolum sıyrıldı karnım iki büklüm kaldı bir şey oldu mu diye anlamadım. Yarım saat oldu hareketlerini bekliyorum 😔😔😔😔
Allahım herşey üst üste geliyor resmen yaa

Ya sen iyi olmak için çabaladıkça etrafındaki her şey işi kötüye sürüklemek için uğraşıyor gibi bu nasıl bir şey :( kötü düşünme bekle, sakin ol ve stres yapma hissedersin mutlaka bence bir şey olmamıştır çok yüksekten düşmedin sonuçta ama akşama kadar da hissetmezsen (Allah korusun) mutlaka doktora git

Geçmiş olsun. Ben çok araştırmıştım, okumuştum. popo üstüne düştüğün için, korkma. Kese içindeki sıvı bebeği koruyor, ne tarafa düşsen diğer tarafa doğru sıvı içinde itiliyor. Yani direk bebek çarpmış olmuyor. Sadece lekelenmem ya da kan gelirse korkun yazıyor. Sen rahat ol, yakında vuracaktır annesine 😊

Diyet yapan arkadaşlar. Benimde tokluk sekerim 126 ile 155 arasi çok fazlamı sizce ? bebeğe bir zararı olurmu? Seker yükleme yapmam gerekirmi? Diyetle sekeri düşüren varmi?

Geçmiş olsun. Ben çok araştırmıştım, okumuştum. popo üstüne düştüğün için, korkma. Kese içindeki sıvı bebeği koruyor, ne tarafa düşsen diğer tarafa doğru sıvı içinde itiliyor. Yani direk bebek çarpmış olmuyor. Sadece lekelenmem ya da kan gelirse korkun yazıyor. Sen rahat ol, yakında vuracaktır annesine 😊
Bende direk lekeleme ve kanama var mı diye baktım şükür şimdilik yok inşallah olmaz da

Ya sen iyi olmak için çabaladıkça etrafındaki her şey işi kötüye sürüklemek için uğraşıyor gibi bu nasıl bir şey :KK43: kötü düşünme bekle, sakin ol ve stres yapma hissedersin mutlaka bence bir şey olmamıştır çok yüksekten düşmedin sonuçta ama akşama kadar da hissetmezsen (Allah korusun) mutlaka doktora git
Onsallah canım nasıl oldu anlamadım ya çocukta korktu

Dilek kontrolu beklemeden sen bı gorun bence ne olur ne olmaz
Diyet yapan arkadaşlar. Benimde tokluk sekerim 126 ile 155 arasi çok fazlamı sizce ? bebeğe bir zararı olurmu? Seker yükleme yapmam gerekirmi? Diyetle sekeri düşüren varmi?
Ben diyet yapıyorum ama şekerden ziyade suyum fazla.Diyetle azda olsa düzeltiyorum suyu

• Beğen
Reactions: zyk
Dilek kontrolu beklemeden sen bı gorun bence ne olur ne olmaz

Ben diyet yapıyorum ama şekerden ziyade suyum fazla.Diyetle azda olsa düzeltiyorum suyu
Bakalım olmadı gideceğiz araba esim de bugün normalde bende oluyordu işi olduğu için götürdü beşe doğru gelecek eğer hareket hissetmezsem gideceğim

Valla gözüm çok korktu. Biraz beklese miydik ikinci için bile diye düşündün his 2. planlanan bir gebelik değildi ama bilemiyorum ya...
Her çocuk için geçerli bu ilk zaman düzene alışmak tabiki kolay değil ama yaşadıkça her gelen kendine yer açıyor. Bir müddet sonra hep varmış gibi geliyor insana. Ben mesela tek çocuklu halimi hatırlamıyorum sanki hep 2cocugum vardı 😄 şimdi 3 deyince bı urkuyorum yalan değil ama dediğim gibi çabuk alışıyor insan endişe etme

Her çocuk için geçerli bu ilk zaman düzene alışmak tabiki kolay değil ama yaşadıkça her gelen kendine yer açıyor. Bir müddet sonra hep varmış gibi geliyor insana. Ben mesela tek çocuklu halimi hatırlamıyorum sanki hep 2cocugum vardı 😄 şimdi 3 deyince bı urkuyorum yalan değil ama dediğim gibi çabuk alışıyor insan endişe etme
İnşallah oyle olur valla ciddi ciddi korkuyorum artık 😊

Bende de aynı bela var canım. Bi türlü geçiremedik damardan alıcam serum. Şimdi magnezyum alıyorum damardan.

Sorma soldan sağa dönerken belim ayrılacak gibi hissediyorum. Ağlıyorum resmen dönerken. Sağ tarafta da bebiş çok sert hareket ediyor, korkuyorum sıkışıyor mu acaba diye.
Çok gecmis olsun canımm

Back
X