- 27 Eylül 2020
- 7.637
- 11.179
- 248
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #33.821
Bizde de hiç TV telefon yok tüm gün birlikte vakit geçiriyoruz ve bunu kim görse sosyalleşmesi gelişimi için biraz izlemesi lazım diyorYa bizde de hic tv açılmıyor ve ben hiçbir sey izlemiyorum. Bebek uyuyunca bende koltuğa uzaninca uyuyakaliyorum. Bu sezon ne oldu ne var bilmiyorumhaberleri Twitter'dan takip ediyorum

hayır ben ekran gösterene asla yorum yapmıyorum herkesin kendi düşüncesi sistemi farklı ama bana sürekli böyle dedikleri zaman sinir oluyorum ya
hayır ben ekran gösterene asla yorum yapmıyorum herkesin kendi düşüncesi sistemi farklı ama bana sürekli böyle dedikleri zaman sinir oluyorum ya 

Böyle uyusun diye  yatmadan önce mama vermeyi denedim. Çünkü acıkırsa uyanır dediler. Olmadı. Çevremdekiler meme emiyor ise bırakana kadar 1 2 kez de olsa uyanır dediler. İlgisi var mı bilmiyorum. Gece  3 4 kez uyanıyoruz. Sizin bebeğiniz emiyor mu biberon mu kullanıyorsunuz
 Böyle uyusun diye  yatmadan önce mama vermeyi denedim. Çünkü acıkırsa uyanır dediler. Olmadı. Çevremdekiler meme emiyor ise bırakana kadar 1 2 kez de olsa uyanır dediler. İlgisi var mı bilmiyorum. Gece  3 4 kez uyanıyoruz. Sizin bebeğiniz emiyor mu biberon mu kullanıyorsunuz

nerde uyduruk tabak çanak fiş kumanda onlarla vakit geçirmek için can atıyor
 nerde uyduruk tabak çanak fiş kumanda onlarla vakit geçirmek için can atıyor  dizimde menüsküs yırtığı var eğil kalk yapamıyorum çok zorlanıyorum. Gece ölmüş gibi uyumak istiyorum fakat saat başı annee emme diye uyanıp emiyor. Anlatacaklarim bu kadar
 dizimde menüsküs yırtığı var eğil kalk yapamıyorum çok zorlanıyorum. Gece ölmüş gibi uyumak istiyorum fakat saat başı annee emme diye uyanıp emiyor. Anlatacaklarim bu kadar