- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.940
- 683
Ne guzel haberlerle geldin bize anne kiz baba kiz askiniz daim olsun canimCanımsıngünün hep güzel geçsin inşallah
o beni özlemese de ben onu coook özlüyorumhaklısın canım çok şükür bu günkü günlerimize
aminnn canım hepimiz bebislerimizle sağlıklı güzel günler görelim inşallah
Krem kullanmaya kullanıyorsan coconut olu yada zeytinyağ da kullanabilirsin ama kremin de olumsuz etkisi olmaz diye düşünüyorumkasılmaların nasıl geçti mi bu haftalar da?
sorma yemeğin hazır olması ev işlerinin yapılması falan prensesler gibi hissettiriyor sağolsun bu süreçten sonra esim ve bana ilac gibi geldimeme ağrısı enteresan biseymis, eğer ağrıyor falan deyip elini sürmezsen gidişat kötü ama ben acısada göğüslerimi hamur gibi yogurup sürekli sağdım ve aynı gün hem sıcak havlu hemde soğuk lahana uyguladım. Şükür sol iki gün sonra tamamen geçti solda da ufak bezeler var ama onlarda geçer dedi Dr. Bu arada sol göğsümden süt sağa göre baştan beri az geliyor. Anneme hangisi old söylemeden soldan hep az gelir dedi arkadaşlarda da aynı şey olmuş vücudumuzun sistemi böyle dediler. Sende de olursa stres yapma normali böyleymiş.
Rabbim bu günlerinizi en rahat ve sağlıklı şekilde geçirmenizi nasip etsinson düzlüktesiniz birde bakmışsın 40 hafta bitmiş bebeğin kucağında
Bizde bebegi görme durumunu dün eşimle konuştuk, sadece suan ki durumuna kiyamiyoruz (kuvez, kablolar falan) ama onun dışında iyi ki doğmuş yok böyle bir aşk diyorsun. Eşim bile kızım deyince ayakları yerden kesiliyor, maniler uydurup soyluyor kızınakısaca tahmin ettiğinden daha da güzeli. İki gün önce kanguru dedikleri ciplak göğüse almaya da başladım ayyy mis insan göğsünden ayırmak istemiyor. Darisi en güzel zamanda sizlerin de bebislerinizle olsun
Çok geçmiş olsun bende ağır geçirdim. Benim en son öksürük başlamıştı bronşlarım baya doluydu dr ciğerlere inmesin antibiyotik kullan dedi mecburen kullandım. Takip et kendini ben normalde ilaçsız iyileşirim mesela ama bu sefer başkaydı o yüzden gittim dra. Eğer iyileşemeyecek gibiysen git. Bi de bol ılık su, sarımsaklı sirkeli kemik çorbası falan tüket boğazın içinde bal taze zencefil. İlaçsız atlatırsın inşallah allah şifa versinKizlar önceden grip olanlar vardi sanirim. Su an cok ağır grip geciriyorum ve boğaz enfeksiyonu. Siz ne yaptiniz doktora gidip antibiyotik kullandınız mi? Gebeliğim surecinde bir kez kullanmistim zaten simdi ikinci olsun istemiyorum ama enfeksiyon bebeğime zarar verir mi onu da bilemiyorum
Zencefil ve ihlamur bir bardak gecmeyecek şekilde tuketiyorum sadece parol aldim. Rahim kasilmalarim olduğu icin bitkisel urunlere de fazla yaklasamiyorum
Bence doktoruna görün , allah korusun ilerleyebilir o daha kötü. Millet ateşten kırılıyor. Çok geçmiş olsun.Kizlar önceden grip olanlar vardi sanirim. Su an cok ağır grip geciriyorum ve boğaz enfeksiyonu. Siz ne yaptiniz doktora gidip antibiyotik kullandınız mi? Gebeliğim surecinde bir kez kullanmistim zaten simdi ikinci olsun istemiyorum ama enfeksiyon bebeğime zarar verir mi onu da bilemiyorum
Zencefil ve ihlamur bir bardak gecmeyecek şekilde tuketiyorum sadece parol aldim. Rahim kasilmalarim olduğu icin bitkisel urunlere de fazla yaklasamiyorum
Gecmis olsun canim belki denk gelmissindir 21.haftadan beri yuksek cikan sancilarim ve kasilmalarimla bekliyorum hemen aklina kötü seyler getirme. Senin acilman da yokmus sanırım oyle okudum. Icini ferah tut☺İki gündür yaşadığım ağrı sanciymis yatırdılar beni tedbir amaçlı dua edin kızlar
Memurlarda oluyormuş, 8- 5 çalışanlar icin demisti kizimda müdür yardımcısı, ben de ustelememistim.Bende 36 ya kadar zorlarım canım gece uyuyamamak sabah uyanmakta zorlanmak bunlar zorlaştırıyor . Heyet alabalirsek çok iyi olur , süt izni neden yok ?
Evet sabah 8 ile oglen 15 arasi , en kötü 15 saat ders alır, sadece üçer saat giderim diye düşünüyorum, insallah o zamana kadar ek gıdaya da gecmis oluruz zaten cok zorlanmayiz. Kizim 9 aylikken baslamistim ben ,zorlamamistiİkili eğitim mi okulun? Benim okulum ikili eğitim ve seneye süt iznim olmayacak gibi görünüyor. Bu yüzden seneye 1. dönem aylıksız izne ayrılmayı düşünüyorum şimdiden
Kesinlikle öyle. Tam da eksiğe denk geliyorlar yalnızYa o kadar takılma. Onlar zaten eksiklik hissedelim diye paylaşıyorlar. Bir iki günde kargo geliyor zaten eksik hissettikçe alırsın.
Benim sorum ise; bebeğin beşiğini yerleştiniz öi kızlar nevresim felan? Diyorum herşeyi hazır edeyim doğumdan sonra sererim toz olmasın? Hı? Zaten reflü yatağı felan aldım onda takılır bi süre.
Çok geçmiş olsun gebelik şekeriniz yoksa sıcağa yakın suya limon ve bir şeker kaşıgı bal koyun için sabah ve akşam uyumadan, ayrıyetten bende geçenlerde çok kötüydüm öksürük burun tıkanıklıgı boğaz agrısı öksürügümü ayva kabuğunu kaynatıp içine bitki ıhlamur katıp altını söndürüp içiyordum günde bir defa öksürügümü direk kesti belki sizede yarar inşallahKizlar önceden grip olanlar vardi sanirim. Su an cok ağır grip geciriyorum ve boğaz enfeksiyonu. Siz ne yaptiniz doktora gidip antibiyotik kullandınız mi? Gebeliğim surecinde bir kez kullanmistim zaten simdi ikinci olsun istemiyorum ama enfeksiyon bebeğime zarar verir mi onu da bilemiyorum
Benim gecen hafta kontrolde dönmüştü bas safi dedi. Zaten yerlestigi baski yaptığı yerlerden neresi olduğunu anliyoru. Totosunu sag kaburgamin altina dayiyor sipa tekmeliyorKızlar ben halen bebeğin neresi neresi bilemiyorum ayakları filan belli olacak diyorlar hangi haftalarda ayağı filan belli olacak. Bir de bebek kaçıncı haftada dönüyor acaba bebişlerimiz döndü mü bilen var mı?
Valal 24 kasim da benim kizin doğum günüydü. Hazırlıkları onceden yapmıştım, pastasini masa örtüsünü falan da hep kendim hazirladim. Kıyamıyorum kizima zaten kuma gelecek, ilgisiz kalacak diye cok üzülüyorumHahahahaynısını bende dedim gerçekten eşime bunun yanında hamile değilmişim sanki ilkinde..
Artık gelen bir şey yok ama alıp deneyeceğim bugün..
Oğlumun bir de pazar günü 2 yaş doğum günü var mental olarak da yorgun hissettiğim için hiçbir şey yapmadım sonra niye kutlamadım diye vicdan yapmam umarım
Canim buhar makinesi kullanmani tavsiye ederim zaten bebis icin de iyi olur, ben kullanıyorum baya iyi geliyor.Kızlar baş ağrımın sebebini buldum. Sürekli yanan kalorifer. Merkezi sistem ve hiç kapatmıyorlar. Ev 2+1 bi peteği kapatırsam bile su akıyor. Napacam ben ya? Peteğe su koymak işe yarar mı?
Uyku ve baş ağrısı yapıyor bana sıcak. 12de yatmıştım şimdi uyandım. Malak gibi uyumuşum ya hale bak.
Valla bizde de hala isim yok, o yizden ne isimlinhastane çıkışı ne de hediyelik hazirlayabiliyorum.70 gün kalmış doğuma kız isime nasıl karar veremediniz
Benim göğüsler de bu birkac gündür baya sizliyor bicak batar gibi, süt doluyor sanirim cunku azicik ovalayim derken süt akti elime biraktimGöğüslerim sızlıyorsüt sızlaması bu ama biliyorum çünkü sağ göğsüm günde 2-3 damla akmış oluyor. Oğlumda da başlamıştı 7.ayda. Doktora danışsam mı ki gittiğimde. Benim gibi olan var mı
Çok geçmiş olsun bende ağır geçirdim. Benim en son öksürük başlamıştı bronşlarım baya doluydu dr ciğerlere inmesin antibiyotik kullan dedi mecburen kullandım. Takip et kendini ben normalde ilaçsız iyileşirim mesela ama bu sefer başkaydı o yüzden gittim dra. Eğer iyileşemeyecek gibiysen git. Bi de bol ılık su, sarımsaklı sirkeli kemik çorbası falan tüket boğazın içinde bal taze zencefil. İlaçsız atlatırsın inşallah allah şifa versin
Sağ olun kizlar. Bugün dune gore daha iyiyim ama boğaz enfeksiyonu sıkıntılı hemen gecmiyor. En azindan ilaclari alayim dursun bir iki gün daha deneyeyim kendimi diyorum. Dün atesim vardi üstümü çıkardım gecti atesten sonra biraz daha rahatladim.Bence doktoruna görün , allah korusun ilerleyebilir o daha kötü. Millet ateşten kırılıyor. Çok geçmiş olsun.
Kostümünü yesinler kızınınBenim gecen hafta kontrolde dönmüştü bas safi dedi. Zaten yerlestigi baski yaptığı yerlerden neresi olduğunu anliyoru. Totosunu sag kaburgamin altina dayiyor sipa tekmeliyor
Valal 24 kasim da benim kizin doğum günüydü. Hazırlıkları onceden yapmıştım, pastasini masa örtüsünü falan da hep kendim hazirladim. Kıyamıyorum kizima zaten kuma gelecek, ilgisiz kalacak diye cok üzülüyorum
Kuzum cvit ihmal etme ama doktorunlautlaka konuş enfeksiyon ihmale gelmez kuzumKizlar önceden grip olanlar vardi sanirim. Su an cok ağır grip geciriyorum ve boğaz enfeksiyonu. Siz ne yaptiniz doktora gidip antibiyotik kullandınız mi? Gebeliğim surecinde bir kez kullanmistim zaten simdi ikinci olsun istemiyorum ama enfeksiyon bebeğime zarar verir mi onu da bilemiyorum
Bence hata ediyorsun fıstıgım. Vallahi iyiliğine söylüyorum. Sen doktoruna bi danış. Hamilelikte ateş iyi olmaz. Enfeksıyon da iyi değil tabi ki de. Ateş daha kötüdür. Sadece seni etkilemez yani bu durum. İlaçları sana veren kişi doktor olacak. Antibiyotık de olsa antiseptik de olsa. Hersey senin ve bebeğinin iyiliği için. İlaç meselesini bu kadar büyütmek yerine, yaşadığın semptomların sana ve bebeğine yaşatacaklarına odaklanman daha doğru gibi canım.Sağ olun kizlar. Bugün dune gore daha iyiyim ama boğaz enfeksiyonu sıkıntılı hemen gecmiyor. En azindan ilaclari alayim dursun bir iki gün daha deneyeyim kendimi diyorum. Dün atesim vardi üstümü çıkardım gecti atesten sonra biraz daha rahatladim.
Bana hep ulasmasi zor doktorlar geliyor kuzum :) asistaniyla gorusebiliyorum en fazla o da bazen dönüyor bazen dönmüyor. Artik sağlık ocagina gidicem sanırım.Kuzum cvit ihmal etme ama doktorunlautlaka konuş enfeksiyon ihmale gelmez kuzum
Allah korusun haklisin canim sanirim sağlık ocağına gidicem verebilir herhalde aile hekimi de antibiyotik gebelige uygun?bugün hic atesim yok ve daha iyiyim ona guvendim biraz.Bence hata ediyorsun fıstıgım. Vallahi iyiliğine söylüyorum. Sen doktoruna bi danış. Hamilelikte ateş iyi olmaz. Enfeksıyon da iyi değil tabi ki de. Ateş daha kötüdür. Sadece seni etkilemez yani bu durum. İlaçları sana veren kişi doktor olacak. Antibiyotık de olsa antiseptik de olsa. Hersey senin ve bebeğinin iyiliği için. İlaç meselesini bu kadar büyütmek yerine, yaşadığın semptomların sana ve bebeğine yaşatacaklarına odaklanman daha doğru gibi canım.
Dün bi doktoru dinledim trthabere çıktı. Yoğun bakımlar daha dolu sırf bu grip türlerinden dolayı ve risk gruplarını çok etkiliyor diyordu kadın. Aman dikkat edelim hepimiz.
Ben ilk dogumumda almistim iki set ,cok guzel toparlamisti her seyi, ayrica tatilw falan da giderken kolaylik oluyorBu urunden alan varmi kizlar hastane cantasi hazirlamak icin aslina cok guzel olur ayri ayri koyarsak daha rahat olur normlde ben kloraplastin cirtli posetine koyup uzerini yazmistim ben dogumhanedeyken cok rahat olmustu disardakilere sizinde aklinizda bulunsun kucuk kucuk notlar yazin mesela doguhaneye verilecek diye onuda bir set yaptim bir zibini takimi eldiveni corabi vs seklinde boyle 4 adet takim yaptim uzerlerime yazdim cok iyi oldu bezini ayri agiz mendilini ayri posetledim kendimin ihtiyaclari ayri poset cantaya bakan hemen bulabiliyor
Valla size kolaylıklar diliyorum. Ben hamileliğimi nispeten iyi geçiriyorum çok kilo almadım oram buram ağrımıyor ama geçen arkadaşın 3 yaşındaki oğluyla oynadım doğurcam sandım akşamına o kadar yorgundum ki. Hatta arkadaşa dedim hem 3 yaşında çocuğum hem de hamile olduğumu düşünemiyorum diye. Haftasonu yatılı misafirim vardı misafir dediğim de abimle eşi ama nevresimleri daha yeni ütülüyorum düşününBenim gecen hafta kontrolde dönmüştü bas safi dedi. Zaten yerlestigi baski yaptığı yerlerden neresi olduğunu anliyoru. Totosunu sag kaburgamin altina dayiyor sipa tekmeliyor
Valal 24 kasim da benim kizin doğum günüydü. Hazırlıkları onceden yapmıştım, pastasini masa örtüsünü falan da hep kendim hazirladim. Kıyamıyorum kizima zaten kuma gelecek, ilgisiz kalacak diye cok üzülüyorum
Bundan aldım bende. Hem hastane çantası düzenli olur dedim hem de sonrasında kullanırım tatile felan giderken bavula koyarım bebenin kıyafetlerini. Üç tanesi çok kullanışlı da diğer üçü tırt makyaj çantası gibi işte. NeyseBu urunden alan varmi kizlar hastane cantasi hazirlamak icin aslina cok guzel olur ayri ayri koyarsak daha rahat olur normlde ben kloraplastin cirtli posetine koyup uzerini yazmistim ben dogumhanedeyken cok rahat olmustu disardakilere sizinde aklinizda bulunsun kucuk kucuk notlar yazin mesela doguhaneye verilecek diye onuda bir set yaptim bir zibini takimi eldiveni corabi vs seklinde boyle 4 adet takim yaptim uzerlerime yazdim cok iyi oldu bezini ayri agiz mendilini ayri posetledim kendimin ihtiyaclari ayri poset cantaya bakan hemen bulabiliyor
Bu hafta sonu yada haftaya belki kurarız biz karyolasını. Nevresim ler kıyafetler yıkandı ama daha ütülenmedi, 2 hafta sonra falan serer hazır ederiz diye düşünüyorum. 32lerde yani. Erken doğum riski olmayanlar için bence 34 35i bekleyebilir. Bide bizim yatak odasının düzeni de değişecek onun yatağı ve alt açmasıyla o yüzden yanımıza gelme ihtimali olduğunda hazır edelim diye düşündük. Allah muhafaza ama şimdilerde doğsa zaten bizimle dönmeyecek eve o yüzden bekliyorum.Ya o kadar takılma. Onlar zaten eksiklik hissedelim diye paylaşıyorlar. Bir iki günde kargo geliyor zaten eksik hissettikçe alırsın.
Benim sorum ise; bebeğin beşiğini yerleştiniz öi kızlar nevresim felan? Diyorum herşeyi hazır edeyim doğumdan sonra sererim toz olmasın? Hı? Zaten reflü yatağı felan aldım onda takılır bi süre.
Çok tatlı olmuş minik çakıl da annesi deBenim gecen hafta kontrolde dönmüştü bas safi dedi. Zaten yerlestigi baski yaptığı yerlerden neresi olduğunu anliyoru. Totosunu sag kaburgamin altina dayiyor sipa tekmeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?