2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Maşaallah büyüsünler tombul tombul olsunlar inşaallah perşembe günü kontrolüm. Bende de sırt ağrısı çok fazla. Uyumak zaten işkence sol yanım çürüdü. Hatta sağ yanımda sırt üstü biraz rahatım o da iyi değil diye yatamıyorum. Ayakta uyuyasım var Karga sesimle mapushanede yata yata yanlarım çürüdü diye türkü söylüyorum annem eşim filan hep gülüyor bende krampta oluyor ama deli yatıyorum üstüm açık kalınca çok kramp giriyor. Magnezyum da tabi çok etkili. Az kaldı ama heyecan artıyor bende ilk ya bir de

İlk doğumun zor mu oldu canım normalmiydi? Niçin 34 35 erken değilmi rahimde ki sıkıntı ne acaba bebek sağlıklı olsun da gerekiyorsa erken alsınlar .
Dikişleri almak için 34-35 canm doğum için değil serklajlıyım ben, sonrası beklemece normal olsun diye ama sezeryansa dikişler aynı anda alınıyor, onada bidahaki gittiğimde karar vereceğiz

Yaz canım fikir olur bizede senin gönlün neyse o olsun güzel güzel doğumun olsun bol eğlenceli kahkahalı bol resimli

İlk doğumun zor mu oldu canım normalmiydi? Niçin 34 35 erken değilmi rahimde ki sıkıntı ne acaba bebek sağlıklı olsun da gerekiyorsa erken alsınlar .
İlk doğumum normaldi 40. Haftada canım 11 saat suni sancı son iki saate kadar dayanılmaz değildi ama derdim zorluk acısı değil malesef psikolojik kaybettiğim bebeğimde erken haftaydı 16 larda ama sancım durmadı doğum oldu kaybettim,, onedenle normale biraz uzağım bu hamileliğimde

Etkilendim ıyyy kız hiç anormal bişey yazmamışsın ki. Normal doğumdan sonrasında cinsel hayatım etkilenir diye de düşünüp tereddüt ediyorum açıkçası. Riskli gebelik olduğu için cinsellik yasak. Adam gün sayıyor. Ben bir de hazır hissetmiyorum dersem çift kabusu yaşayabiliriz.

Tosuncuk 1 buçuk kiloya yaklaşmış Dün yüzünü gösterdi renklide şok olduk resmen eşim sürekli öpüyor ultrason kağıdını
Sen de perşembeye birşey kalmamış cnm Allah’ın izniyle .
O zaman en güzeli sezeryan canım sen daha iyi karar verirsin doktorunla 34 35 zaten bebişte gelişimini tamamen tamamlamış olur suni sancı bende çok aldım ilkinde.

Merhaba, bende de aynı durum var ve korktum açıkçası, arama yaparken sizin mesajınıza rastladım, neden oluyormuş bu titreşim neymiş sebebi öğrenebildiniz mi? Mesajınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkür ederim.

Sizin 3. gebeliğiniz mi ? Hem normal doğum hem de sezeryan doğum yaptınız diye anladım

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum
Ben kaybolmam ama cocuk kaybolabilir fikriyle

Kızlar göğüslerimin uçları kurumuş hep , nemlendirici sürsem mi?

Canim benimde oyle oldu hatta ben catladi felan sanıp gogus ucu kremi sürecektim neredeyse.
Mustela vucut kremi var bende ondan sürdüm sonrada kakao yagi sürünce baya iyi geldi.

Economist kizz 67 gunun kalmis ya

Canim ben de tesetturluyum baya dantelli alli pullu arastirdikdan sonraa aamaaann rahat etmeliyim deyip lcw den bunlari aldim. Baya da güzel geldiler. Uzerine de siyah kadife baglamali bir sabahlik aldim koridor icin.
Ama elbise olani hala dantelli düşünüyorum resim için o yuzden daha alamadım
Ama elbiseyi de ilk etapta giyersek oyle giyemem ki
Bebege de onca şey aldim ama ilk giymesi icin hala karşıma çıkan birsey olmadi ya.
Aslında ben bebek için bembeyaz bir takip istiyorum. Hep ya renkli ya ayıcıklı yapmislar

Eklentiler

• 20221203_232319.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 81
Olm ya düz düz okurken birden 67 günün kalmışı okudum korku filminden sahne gibi çıktı önüme
Bu akşam çocuğum yine vajinama allah ne verdiyse geçiriyor el kol 67 gün sanmıyorum orada kalacağını

Bende lcw den aldığım beyaz takımı iade ettim çünkü daha güzel bi takım buldum. Hemde arkadaşlarım bana boynerden hediye çeki almış onu kullanıcam. Hastanede beyaz takımla çektirmezsem foto bile evde çektiriirm diye düşünüyorum. Anı kalsın bi fotoğraf yeter profesyonel çekim yaptıramam enerjim yok öyle şeylere. Biz karı koca düğün fotoğraflarını 3 sene sonra seçip almış insanlarız takım nasıl?
Xl alıcam inşllah memelerime girer önceden göt göbek derdim artık meme diyorum arkadaşlar böyle bir büyüme yok yani yoooohhhh

Eklentiler

• EAD8B8CF-3A10-4133-9BA7-7A1CC5C45910.webp
    15 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar bebiklerin eşyaları, kıyafetleri, sizlerin pijamalarınız çok güzel
Herkese ayrı ayrı yazamadım

Mide bulantılarım oluyor, bebek düz duruyor mideme baskı yapıyormuş. Reflü, hazımsızlık, bulantı yok yok

Z zerefsann canım rabbim hem annene hem de babana acil şifalar versin inşallah sana da boolll sabırlar

Ben bir tane koyu renk pijama takımı aldım, üzerine de koridorda giyerim diye biraz uzun modest bir kolej mont.

Şöyle gayet paçoz olacağım Bir takım daha pijama alırım belki diyorum. Şu terlikler geldi ama acayip rahatlar. Tavsiye ederim.

Eklentiler

• Screenshot_20221204_000000_com.android.chrome.webp
    28 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20221203_235946_com.android.chrome.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20221203_235928_com.android.chrome.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…