- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 53
- 37
Maşaallah büyüsünler tombul tombul olsunlar inşaallahTatlım bende fibro ağrıları hep var bazen boynumdan giriyor çok fazla idare etmeye çalışıyorum işte.Akıntı son 2 aydır arttı bende . Ters birşey yoktur sende de normal bence.Zaman geçtikçe heycan artıyor kızım kolikti oğlumda nasıl olcak acaba bilmiyorum önemli olan tabiki önce sağlık geceleri bazen bacaklarıma bi huzursuzluk giriyor ne sağ yatabiliyorum ne sola .Dün kontrolüm vardı kocaman olmuş senin kontrol haftayamı?
Dikişleri almak için 34-35 canm doğum için değil serklajlıyım ben, sonrası beklemece normal olsun diye ama sezeryansa dikişler aynı anda alınıyor, onada bidahaki gittiğimde karar vereceğizİlk doğumun zor mu oldu canım normalmiydi? Niçin 34 35 erken değilmi rahimde ki sıkıntı ne acaba bebek sağlıklı olsun da gerekiyorsa erken alsınlar .
Yaz canım fikir olur bizede senin gönlün neyse o olsun güzel güzel doğumun olsun bol eğlenceli kahkahalı bol resimliAyyyy maşaallah az kalmış ben mini hedefler koyuyorum önce 30ları görmek istiyorum sonra 34 sonra 36 belki 37 olur mu diye hayal kuruyorumhayırlısı inşaallah herşeyin. Ben de çok kararsızım bir arkadaş geçen hiç normalle uğraşma sezeryan ol dedi nedenini de söyledi bir doktor anlatmış ona da sezeryan daha iyi gibi geldi. Bilmiyorum bakalım doktorumla konuşacağım detaylıca karar verince yazarım ben de
İlk doğumum normaldi 40. Haftada canım 11 saat suni sancı son iki saate kadar dayanılmaz değildi ama derdim zorluk acısı değil malesef psikolojik kaybettiğim bebeğimde erken haftaydı 16 larda ama sancım durmadı doğum oldu kaybettim,, onedenle normale biraz uzağım bu hamileliğimdeİlk doğumun zor mu oldu canım normalmiydi? Niçin 34 35 erken değilmi rahimde ki sıkıntı ne acaba bebek sağlıklı olsun da gerekiyorsa erken alsınlar .
Etkilendim ıyyyAllasen hepimiz Türküz yahu.boy ortalamamız belli 155-165 arası işte. Alınan kilo da az çok aynı zaten ; afaki bi durum yoksa. Çatır çatır doğurursun merak etme kendi kendini korkutma. Bir arkadaşım 150 cm fln yani nerdeyse, çok da kolay doğurmuş, 2 saatte fln yani.
Yürütmeyecek sancı, ciddi bi durum işte ayrım o. Arada olacak artık tbaiki. Ama sen randevunda bunu özellikle belirt, bi nst ile bakılsın. Bunu dediğinde doktor otomatik gir bakalım der zaten.
Cinsel ilişki konusu da söyle, aşkında özelden mi yazsam emin olamadım, ama sonuçta bu benimle alakalı bi durum; herkes aynı hissedecek diye bi şey yok. Ben çok yoğun hissediyorum anneliği, doğurmadan bile böyleydim. Ve normal doğumdan sonra, o bebeğin çıktığı an mesela, unutulmaz bi his olarak kaldı bende bi süre. İlişki isteğim bile olmadı belki sırf bu yüzden. Bi de, oraya yapılan işlemler, bazı şeyleri eksik hissetmeme sebep de oldu açıkçası, normale donmem zaman aldı. Bu yüzden ikinci direkt sezeryan olsun diye ısrarcı oldum. Bende kesi yoktu bile.
Sezeyandan sonra, lohusalık bitince fanfiniye normal devam ettim
Valla tüm hissettiğimi yazdım; etkilendim ıyyyy mıyyy demeyin lütfensizin böyle olcak diye bi şey yok
Aminnn inşaallah beybisi hepimizinkisi öyle olsun.Yaz canım fikir olur bizede senin gönlün neyse o olsun güzel güzel doğumun olsun bol eğlenceli kahkahalı bol resimli
biri yorumlara indirimde 140a aldım yazmış kasım indirimlerindeindirimde neler yaşadık kimbilir
Tosuncuk 1 buçuk kiloya yaklaşmışMaşaallah büyüsünler tombul tombul olsunlar inşaallahperşembe günü kontrolüm. Bende de sırt ağrısı çok fazla. Uyumak zaten işkence sol yanım çürüdü. Hatta sağ yanımda sırt üstü biraz rahatım o da iyi değil diye yatamıyorum. Ayakta uyuyasım var Karga sesimle mapushanede yata yata yanlarım çürüdü diye türkü söylüyorum annem eşim filan hep gülüyor bende krampta oluyor ama deli yatıyorum üstüm açık kalınca çok kramp giriyor. Magnezyum da tabi çok etkili. Az kaldı ama heyecan artıyor bende ilk ya bir de
O zaman en güzeli sezeryan canım sen daha iyi karar verirsin doktorunla 34 35 zaten bebişte gelişimini tamamen tamamlamış olur suni sancı bende çok aldım ilkinde.İlk doğumum normaldi 40. Haftada canım 11 saat suni sancı son iki saate kadar dayanılmaz değildi ama derdim zorluk acısı değil malesef psikolojik kaybettiğim bebeğimde erken haftaydı 16 larda ama sancım durmadı doğum oldu kaybettim,, onedenle normale biraz uzağım bu hamileliğimde
Merhaba, bende de aynı durum var ve korktum açıkçası, arama yaparken sizin mesajınıza rastladım, neden oluyormuş bu titreşim neymiş sebebi öğrenebildiniz mi? Mesajınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkür ederim.günaydın kızlar size komik bişi sorucam aslında birazda stres yapıyor gibiyim bu durumukarnında bebesi titrer gibi hareket eden var mı? Sanki karnımda titriyor karnımın içinde titreşim var gibi oluyor. Neden olur ki bu ?
Sizin 3. gebeliğiniz mi ? Hem normal doğum hem de sezeryan doğum yaptınız diye anladımAllasen hepimiz Türküz yahu.boy ortalamamız belli 155-165 arası işte. Alınan kilo da az çok aynı zaten ; afaki bi durum yoksa. Çatır çatır doğurursun merak etme kendi kendini korkutma. Bir arkadaşım 150 cm fln yani nerdeyse, çok da kolay doğurmuş, 2 saatte fln yani.
Yürütmeyecek sancı, ciddi bi durum işte ayrım o. Arada olacak artık tbaiki. Ama sen randevunda bunu özellikle belirt, bi nst ile bakılsın. Bunu dediğinde doktor otomatik gir bakalım der zaten.
Cinsel ilişki konusu da söyle, aşkında özelden mi yazsam emin olamadım, ama sonuçta bu benimle alakalı bi durum; herkes aynı hissedecek diye bi şey yok. Ben çok yoğun hissediyorum anneliği, doğurmadan bile böyleydim. Ve normal doğumdan sonra, o bebeğin çıktığı an mesela, unutulmaz bi his olarak kaldı bende bi süre. İlişki isteğim bile olmadı belki sırf bu yüzden. Bi de, oraya yapılan işlemler, bazı şeyleri eksik hissetmeme sebep de oldu açıkçası, normale donmem zaman aldı. Bu yüzden ikinci direkt sezeryan olsun diye ısrarcı oldum. Bende kesi yoktu bile.
Sezeyandan sonra, lohusalık bitince fanfiniye normal devam ettim
Valla tüm hissettiğimi yazdım; etkilendim ıyyyy mıyyy demeyin lütfensizin böyle olcak diye bi şey yok
Evet aynen o şekilde. İlki normal, ikinci sezeryan oldu. Şimdi nasipse yine sezeryan olacağımSizin 3. gebeliğiniz mi ? Hem normal doğum hem de sezeryan doğum yaptınız diye anladım
Benim hiç hevesim yok doğum fotosu falan. Sağlıkla vaktinde gelsin yeterki modundan çıkamadım hala onları düşünemiyorum..
Ben eşime demiştim çocuğun peşinden hemen git sakın gözünü ayırma karışır falan diyezaten çıkartan personel de baba bizime gelsin demiş. Ağlarsa anam ağlar modunda gözü yaşlı ana yavrusunu bekliyordu ameliyathane kapısında
Bu doğumda da eşimi kızın peşine yollarım gözünü ayırmasın üstünden
Kızlar göğüslerimin uçları kurumuş hep , nemlendirici sürsem mi?
Lohusa takımın mı canım çok şirin güle güle giy inşaallah kapalı hanımlar bana da örnek atar mısınız? Nasıl bişey alayım çok kararsızım böyle dantelli bişeyde alabilirim çizgili pijama da öyle üç noktalarda gidip geliyorum hem çok rahat olsun hem şık var mı öylesi
Renkli ben senin bu ikinci çocuğun biliyordum. 3 mü? Hep yağızdan bahsettin sanki. Aklım bana oyun mu oynuyor yoksa yaw?Evet aynen o şekilde. İlki normal, ikinci sezeryan oldu. Şimdi nasipse yine sezeryan olacağım
Olm ya düz düz okurken birden 67 günün kalmışı okudum korku filminden sahne gibi çıktı önümeKesinlikle aynı şeyi düşünüyorum
Ben kaybolmam ama cocuk kaybolabilir fikriyle
Canim benimde oyle oldu hatta ben catladi felan sanıp gogus ucu kremi sürecektim neredeyse.
Mustela vucut kremi var bende ondan sürdüm sonrada kakao yagi sürünce baya iyi geldi.
Economist kizz 67 gunun kalmis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?