- 18 Haziran 2022
- 133
- 259
- 33
Teşekkür ederim. Öncelikle sakın stres yapmayın. Tansiyon tek başına doğum sebebi değil. Ben günde 10 tane tansiyon ilacı içiyordum. Ona rağmen yavaş yavaş 14-9, 15-10, 16-10 seviyelerine çıktı. Baş ağrılarım geçmiyordu. Böbreklerimde protein kaçağı başladı. En son 16’nın altına düşmemeye başlayınca hastanede takip edelim dediler. Hastaneye yattığım gün gözlerime perde indi. Nörolojik bulgu olduğu için tekrar aynı atağı geçirirsen seni kaybedebiliriz dediler. Direnmek istediğimi söyledim ama bebeği kurtaramayabiliriz diye doğuma aldılar. 14-9 kritik bir seviye değil. Tansiyonunu takip et ama kendini odaklama lütfen.Çok geçmiş olsun kaça kadar çıktı tansiyonunuz yani kaç olunca doktorlar doğuma aldı.
benimde iki aydır yukseliyio en yüksek 14.9 oluyo ama doktorlar çok korkutuyo sizleri duyunca da çok korkuyorum 29haftaligim henüz
Canım sen neden genel an. düşünüyorsunBenim ikinci sezeryan olduğu icin acikcasi özel hastane düşünmüyorum, devlet diye düşündüm ama doktorumla konusacagim genel.anestezi verirse devlette yaparim diyorum.
Çok teşekkürler içimi rahatlattinbrabbim sizede kolaylık versin bebeğinle bian önce sağ salim evinize dönersiniz insallahTeşekkür ederim. Öncelikle sakın stres yapmayın. Tansiyon tek başına doğum sebebi değil. Ben günde 10 tane tansiyon ilacı içiyordum. Ona rağmen yavaş yavaş 14-9, 15-10, 16-10 seviyelerine çıktı. Baş ağrılarım geçmiyordu. Böbreklerimde protein kaçağı başladı. En son 16’nın altına düşmemeye başlayınca hastanede takip edelim dediler. Hastaneye yattığım gün gözlerime perde indi. Nörolojik bulgu olduğu için tekrar aynı atağı geçirirsen seni kaybedebiliriz dediler. Direnmek istediğimi söyledim ama bebeği kurtaramayabiliriz diye doğuma aldılar. 14-9 kritik bir seviye değil. Tansiyonunu takip et ama kendini odaklama lütfen.
Ben haftaya düşünüyorum inşallah besigi falan da gelsin cibinligi falan her seyini yikar hazirlarim, erken hazırlamak istemiyorumKızlar doğum çantasını hazırlayan var mı.
Erken mi ne zaman başlayalım.
Bilgisi tecrübesi olanlar bi el atsınlar
Benim ilk dogumum sıkıntılıydi ,belden igne yaptılar ama ellerimi baglayip doktor elini gobegime atınca korktum başım döndü midem bulandı uyuttular beni ,simdi de gözüm kesmiyor acikcasiCanım sen neden genel an. düşünüyorsun
Canım bende geçen hafta şiddetli preeklampsi sebebiyle 27+5 te doğum yaptım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Gözlerim görmeyene kadar direndim tansiyona. Rabbim bize böyle bir sınavı uygun görmüş. Daha beteri ile sınamasın inşallah.
Sen bişey kullanmıyor musun ben bir buçuk aydır fitil kullanıyorum ara verip verip o sarı akıntı da geçemedi bi türlü enfeksiyon diyo Sarı akıntı olmaması lazım diyo fitil veriyo habireBenimde yoğun akıntım var ama kıvamlı birazda sarımsı. Ama sen baktırmıştın geçen acilde sıvı değildi yanma var diyosun acaba mantar olabilir mi? Mantarda du gibi akıntı yapıyor diye biliyorum
İkincide daha hazırlıklı olursun ama merak etme. Genel anesteziden uyanmak zor olur çünkü o yüzden dedim. Elleri rutin bağlıyorlar zaten ameliyatlarda.Benim ilk dogumum sıkıntılıydi ,belden igne yaptılar ama ellerimi baglayip doktor elini gobegime atınca korktum başım döndü midem bulandı uyuttular beni ,simdi de gözüm kesmiyor acikcasi
Ay daha nolsun dünya takımı var, güle güle eskitsin inşallah
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah.Merhaba, mesajiniza tesadüfen denk geldiğim için yazmak istedim. Görümcem 26+6’da şiddetli preeklampsi sebebiyle doğum yaptı. Bebiş 2,5 ayın sonunda sağlıkla taburcu oldu. Gayet iyi maşallah. Annesi sezaryenden toparlandı ve bebeğe bakacak iyiliğe geldi çok şükür. Hastahaneler artık bu konuda çok donanımlı, gönlünüzü ferah tutun. Siz de sağlıkla eve döneceksiniz inşallah
Zaten baya gec uyandim yogun bakima almislardi ama yine de korkuyorum acikcasiİkincide daha hazırlıklı olursun ama merak etme. Genel anesteziden uyanmak zor olur çünkü o yüzden dedim. Elleri rutin bağlıyorlar zaten ameliyatlarda.
Maşallah çeyizi dizmişsindaha erken diyordum ama kizlar size baka baka gaza geldim sanirim ,oglusuma aldiklarimi bir sereyim de ne var ne yok dedim evi pazar yerine çevirdim kizim alerjikti cok kusuyordu diye bunda farkinda olmadan baya boyunluk almisim, insallah alerjik dogmaz Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin insallah hepimize ama sanirim yeterli degil mi ablasindam kalan ortak renklerde de biraz kiyafet var
Ya bak bunu da bilmiyordum. Evet pahalı da; bi kere alınır diye düşünmüştüm. Bahsettiğin tenis topunun resmini atabilir misin ?Üçüncü çocuğu, görümcem diyor zaten o bebek degil direk cocuk doguruyor diye
Onlara bosuna para verme derim ben dort tame aldim hemen parçalandı sürekli yenilemek gerekiyor ve fiyati da baya uctu gecen sene 25 almistim düşün yani.onun yerine uc tane tenis topu daha cok iş görür.
Ellerini bağladılar derken ; nasıl ? Yani masaya uzanıyorsun ; önüne örtü geriliyor. Sağ kolun sağ kolluk da ; sol kolun sol kollukta ve bileklerde sabitlenmesi için kemerle bağlanmış oluyor. Hiçbi şey de görünmüyor. Senin böyle olmadı mı canım ?Benim ilk dogumum sıkıntılıydi ,belden igne yaptılar ama ellerimi baglayip doktor elini gobegime atınca korktum başım döndü midem bulandı uyuttular beni ,simdi de gözüm kesmiyor acikcasi
Ay daha nolsun dünya takımı var, güle güle eskitsin inşallah
Amin, insallah, kizimda kiyafet yetistiremiyordum kusmasindan ötürü ,sanirim ondan bu kadar cok aldimMaşallah çeyizi dizmişsinDaha ne kadar olacak baya kıyafeti var ya. Yıkar yıkar giydiririz. Güle güle giysin
Ya bayıldımdaha erken diyordum ama kizlar size baka baka gaza geldim sanirim ,oglusuma aldiklarimi bir sereyim de ne var ne yok dedim evi pazar yerine çevirdim kizim alerjikti cok kusuyordu diye bunda farkinda olmadan baya boyunluk almisim, insallah alerjik dogmaz Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin insallah hepimize ama sanirim yeterli degil mi ablasindam kalan ortak renklerde de biraz kiyafet var
Bir kerelik degil iste ,zamanla kirlenip yirtiliyor ama cabuk yipraniyor. Sanirim dedigin sekilde baglandi ama sonucta baglandiYa bak bunu da bilmiyordum. Evet pahalı da; bi kere alınır diye düşünmüştüm. Bahsettiğin tenis topunun resmini atabilir misin ?
Ellerini bağladılar derken ; nasıl ? Yani masaya uzanıyorsun ; önüne örtü geriliyor. Sağ kolun sağ kolluk da ; sol kolun sol kollukta ve bileklerde sabitlenmesi için kemerle bağlanmış oluyor. Hiçbi şey de görünmüyor. Senin böyle olmadı mı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?