2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Teşekkür ederim. Öncelikle sakın stres yapmayın. Tansiyon tek başına doğum sebebi değil. Ben günde 10 tane tansiyon ilacı içiyordum. Ona rağmen yavaş yavaş 14-9, 15-10, 16-10 seviyelerine çıktı. Baş ağrılarım geçmiyordu. Böbreklerimde protein kaçağı başladı. En son 16’nın altına düşmemeye başlayınca hastanede takip edelim dediler. Hastaneye yattığım gün gözlerime perde indi. Nörolojik bulgu olduğu için tekrar aynı atağı geçirirsen seni kaybedebiliriz dediler. Direnmek istediğimi söyledim ama bebeği kurtaramayabiliriz diye doğuma aldılar. 14-9 kritik bir seviye değil. Tansiyonunu takip et ama kendini odaklama lütfen.

Çok teşekkürler içimi rahatlattinbrabbim sizede kolaylık versin bebeğinle bian önce sağ salim evinize dönersiniz insallah

Kızlar doğum çantasını hazırlayan var mı.
Erken mi ne zaman başlayalım.
Bilgisi tecrübesi olanlar bi el atsınlar
Ben haftaya düşünüyorum inşallah besigi falan da gelsin cibinligi falan her seyini yikar hazirlarim, erken hazırlamak istemiyorum

Canım sen neden genel an. düşünüyorsun
Benim ilk dogumum sıkıntılıydi ,belden igne yaptılar ama ellerimi baglayip doktor elini gobegime atınca korktum başım döndü midem bulandı uyuttular beni ,simdi de gözüm kesmiyor acikcasi

Merhaba, mesajiniza tesadüfen denk geldiğim için yazmak istedim. Görümcem 26+6’da şiddetli preeklampsi sebebiyle doğum yaptı. Bebiş 2,5 ayın sonunda sağlıkla taburcu oldu. Gayet iyi maşallah. Annesi sezaryenden toparlandı ve bebeğe bakacak iyiliğe geldi çok şükür. Hastahaneler artık bu konuda çok donanımlı, gönlünüzü ferah tutun. Siz de sağlıkla eve döneceksiniz inşallah

Benimde yoğun akıntım var ama kıvamlı birazda sarımsı. Ama sen baktırmıştın geçen acilde sıvı değildi yanma var diyosun acaba mantar olabilir mi? Mantarda du gibi akıntı yapıyor diye biliyorum
Sen bişey kullanmıyor musun ben bir buçuk aydır fitil kullanıyorum ara verip verip o sarı akıntı da geçemedi bi türlü enfeksiyon diyo Sarı akıntı olmaması lazım diyo fitil veriyo habire

Benim ilk dogumum sıkıntılıydi ,belden igne yaptılar ama ellerimi baglayip doktor elini gobegime atınca korktum başım döndü midem bulandı uyuttular beni ,simdi de gözüm kesmiyor acikcasi
İkincide daha hazırlıklı olursun ama merak etme. Genel anesteziden uyanmak zor olur çünkü o yüzden dedim. Elleri rutin bağlıyorlar zaten ameliyatlarda.

daha erken diyordum ama kizlar size baka baka gaza geldim sanirim ,oglusuma aldiklarimi bir sereyim de ne var ne yok dedim evi pazar yerine çevirdim kizim alerjikti cok kusuyordu diye bunda farkinda olmadan baya boyunluk almisim, insallah alerjik dogmaz Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin insallah hepimize ama sanirim yeterli degil mi ablasindam kalan ortak renklerde de biraz kiyafet var

Eklentiler

• 20221206_215638.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 88
Ayyy çok teşekkür ederim inşallah. Kimsenin yaşamasını tecrübe etmesini istemem. Ama böyle iyi örnekler olunca insanın gönlü ferahlıyor. Çok sağolun.

Maşallah çeyizi dizmişsin Daha ne kadar olacak baya kıyafeti var ya. Yıkar yıkar giydiririz. Güle güle giysin.

Ya bak bunu da bilmiyordum. Evet pahalı da; bi kere alınır diye düşünmüştüm. Bahsettiğin tenis topunun resmini atabilir misin ?
Ellerini bağladılar derken ; nasıl ? Yani masaya uzanıyorsun ; önüne örtü geriliyor. Sağ kolun sağ kolluk da ; sol kolun sol kollukta ve bileklerde sabitlenmesi için kemerle bağlanmış oluyor. Hiçbi şey de görünmüyor. Senin böyle olmadı mı canım ?

Ya bayıldım güle güle giysin inş dinolu şapkalı takımdan bende aldım
Fularlar her türlü işe yarar ; salyaları çok akıyor ya diş zamanı, o zmn da kullanırsın.

Bir kerelik degil iste ,zamanla kirlenip yirtiliyor ama cabuk yipraniyor. Sanirim dedigin sekilde baglandi ama sonucta baglandi bir korku filmi izlemistim kadinin kocasi fantezi olsun diye ellerini karyolaya bagliyordu sonra adam soyunurken bir sekilde ölüyordu, kapi acik yabani bir hayvan iceri girip kadinin ölmesini bekliyordu hep aklima gelir o yuzden korkarim elimin baglanmasindan , bir de benim anesteziye direncim de var uyusmus olmasi gerekirken gobegimdeki soguklugu hissettim ben

Eklentiler

• Screenshot_20221206-220745_Samsung Internet.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…