2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bu kabartmalı ya bunu öremem
Bana da annem öğretmiş çok küçükken anlamadan kaba ince motor gelişimimi tamamlatmış
kizz annene kızıyon bi de bak ne güzel temel atmış keşke ben de bilsem böyle örgü kanaviçe vs çok hevesim var

kizz annene kızıyon bi de bak ne güzel temel atmış keşke ben de bilsem böyle örgü kanaviçe vs çok hevesim var
Dantel felan da örebiliyorum
Sonra babam kızdı daha ördürmedi aklım kocaya gider diye. Çeyiz muhabbeti dönüyordu çünkü Eğer devam etseydim kanaviçe, iğne oyası da öğretirdi
İlkokula gitmeden örgü ördürtüyordu varya. Sonra anaokuluna verdi babam beni.

Kızlar örgüden anlayan var mı?
Benim elim tığ tutar bebeme şöyle bir battaniye öreyim diyorum. Ben öreyim annem gelince birleştirir. Kadına sordum cevap vermedi. Kaç no tığ ve ip almam lazım?
Kuzum 3 numara tigla orulur de ipini bilemiyorum ben oruyorum ama bunlarin youtube videolarinq girersen orda ip bilgisi ve tig numarasi verilir hep. Ha birlestirmesi de ormesi kadar kolay kuzu

Doğru söylüyorsun, önemli olan sağlıkla kucağımıza almak aslında. Rabbim büyük inşallah zamanı gelince bizde kavuşuruz.

Gelişme var mı senle ve bebeğinle ilgili D dimyattakipirinc bizi haberdar et
Bebeğim stabil, arada doktorlara aksiyon yaşatıyormuş ama süreç itibariyle normal diyorlar. Kısa bir süreç olmayacak görünen min. 2,5-3 ay ayrı kalacağız. Hastanede bırakıp eve yalnız başına gelmek çok zor oldu. Ama şimdi yeter ki sağlıklı olsun güzel güzel büyüsün ayrı kalmayada katlanırım diyorum. Benim de dikişlerim çok ağrıyor. Epidural sezaryen yaptılar. Keyfi olarak sezaryen düşünenlere tavsiye etmiyorum arkadaşlar.

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Canım bende geçen hafta şiddetli preeklampsi sebebiyle 27+5 te doğum yaptım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Gözlerim görmeyene kadar direndim tansiyona. Rabbim bize böyle bir sınavı uygun görmüş. Daha beteri ile sınamasın inşallah.

Çok geçmiş olsun kaça kadar çıktı tansiyonunuz yani kaç olunca doktorlar doğuma aldı.
benimde iki aydır yukseliyio en yüksek 14.9 oluyo ama doktorlar çok korkutuyo sizleri duyunca da çok korkuyorum 29haftaligim henüz

Çok şükür ya güzel haberler bunlar ben çok mutlu oldum. Bebek iiy olsun da inşallah sen hiç canını sıkma. Sayılı zaman çabuk geçer gider inşallah. Dikişler için de üzülme max 2 haftada geçecek acısı

Oha o da direkt 3 aylık doğurmuş o böyle eltiden sana sığınırım rabbim
Üçüncü çocuğu, görümcem diyor zaten o bebek degil direk cocuk doguruyor diye

Kurutma mendilini de duymamıştım. Ama chakranın kirpi kurutma toplarını duydum hatta favladım bile
Onlara bosuna para verme derim ben dort tame aldim hemen parçalandı sürekli yenilemek gerekiyor ve fiyati da baya uctu gecen sene 25 almistim düşün yani.onun yerine uc tane tenis topu daha cok iş görür.

Benim ikinci sezeryan olduğu icin acikcasi özel hastane düşünmüyorum, devlet diye düşündüm ama doktorumla konusacagim genel.anestezi verirse devlette yaparim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…