2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yaaaa o kadari da kadı kızında da var sende manken gibi hamilelerden olmak istiyodun heraldeee
Olaydık güzel olurdu elbet ama domuşuğum yafff
Kızlar siz biberonları avent mi aldınız baktım da ben onu cam saniyordum o fiyata plastikmis ya
Aventti oğlumunkilerin tamamı. Bunda 1 pp aldım avent, sağımda cam ağır oluyor diye. Bide nuk aldım cam.
Valla economist in annesinin lafı cuk oturuyor işte. Bana da geçen o babyshower a gelenler diyor, bak yiyeceğimizi de yanımızda getirdik yormuyoruz seni hiç geliriz böyle artık hep, bebek olunca da geliriz.. Hiç sen gel demek yok yani kii ben de senin gibi sıralı olsun isterim. Bi arkadaşım vardı o da hep ona gidelim isterdi o da çok rahatsızlık verici, her şey dengede güzel enerji akışını bozuyor böyle hep tek taraflı olan şeyler

Biraz kendimi topatlamistim ama melissanin haberini okudugum az once cok kotu oldum. ALLAH korktuklarimizdan korusun bizleri.

Canım doktor bakmış üstelik ultrasondan da değil alttan bakmış. Ne var ne yok kesin ve net görmüştür. Evham yapılacak boş şey olsa söylerdi direkt; şakaya gelmez çünkü. Sen de kendi kendini korkutma lütfen. Kabızlık için bi şey yazmadı mı ?

Hayır magnezyum devam katı beslenme bol su iç dedi Ama benim kaslar iflası çekmiş herlde ki orası hiç işlemiyor magnesie calsiyi bırakmıştım yine devam edicem bi süre

Hiç bir fikrim yok çokluğa uyup bunu aldım bana da ağzı çok büyük geldi ya cocikin ağzı zaten minicik nasıl emcekse bunu
Bende de sıfır bilgi fiyatları da az buz değil doğru olanı kullanışlı olanı alayım dedim, cam küçük ml alayım büyük ml olanı plastik alayım

Bende bir kez alttan muane olmak.zorunda kalmıştım. O gece ve diğer gün hafif lekelenme oldu. Ve bir gün zonklamisti. Sanirim kasıyoruz kendimizi. Bir sonraki gün doktor hiçbir sorun yok dedi

Teşekkür ederim allah razı olsun bu arada bebe 2 kg olmuş kocamaan bi beben var dedi dr allahm nasıl çıkacak dedim içimden

Bende once nasil dogururum büyük olursa diyordum ama Allah korusun erken dogmqk zorunda kalir.ne olur ne olmaz. Buyuk olmasi bence çok iyi. Saglikla gelsinler dünyaya

Bende once nasil dogururum büyük olursa diyordum ama Allah korusun erken dogmqk zorunda kalir.ne olur ne olmaz. Buyuk olmasi bence çok iyi. Saglikla gelsinler dünyaya
Kesinlikle. Önemli olan doğum şekli asla ve asla değil. Yeter ki haftası ve kilosu iyi olsun. Bebekler 2 kilo altındayken vücut ısılarını koruyamazlarmış. Bu yüzden küvöze alıyorlar işte mavi ışık altına. Kaldı ki doktor 2 kg dese bile net bi ölçüm değil bu. Belki 1.5 ya da 2.300 de olabilir. Ortalama bi değer söylenen.

Eklentiler

• C708A26F-BF20-4131-A99B-F4970D1001B6.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…