Olaydık güzel olurdu elbet ama domuşuğum yafffYaaaa o kadari da kadı kızında da var sende manken gibi hamilelerden olmak istiyodun heraldeee
Aventti oğlumunkilerin tamamı. Bunda 1 pp aldım avent, sağımda cam ağır oluyor diye. Bide nuk aldım cam.Kızlar siz biberonları avent mi aldınız baktım da ben onu cam saniyordum o fiyata plastikmis ya
Valla economist in annesinin lafı cuk oturuyor işte. Bana da geçen o babyshower a gelenler diyor, bak yiyeceğimizi de yanımızda getirdik yormuyoruz seni hiç geliriz böyle artık hep, bebek olunca da geliriz.. Hiç sen gel demek yok yani kii ben de senin gibi sıralı olsun isterim. Bi arkadaşım vardı o da hep ona gidelim isterdi o da çok rahatsızlık verici, her şey dengede güzel enerji akışını bozuyor böyle hep tek taraflı olan şeylerYağıza hamileyken girnedeydik. Arkadaki apartman dairesine eşimin arkadaşı taşında. Eşini sevmedim pek. Neyse hamileliğim duyuldu fln, bana geldi işte diyor li; senin yanına her gün birinin gelmesi lazım ki kafan dağılsınkendini kastediyordu evde canı sıkıldığından gelesi vardı. Neyseki pas vermedim. Çok ilginç ya
Sizce hangisi daha kullanışlı olur, düşük ml olanlardan alacağız değil mi bastaBen avent aldım cam olanıda var yazısı renkli olan plastik diğeri cam
Oh şükür canım çok sevindimsen kendini bilen, tanıyan bi kadınsın. Kontrollü olması iyi aslında doktorun da, sadece biraz patavatsızca davranmış. Merak etme, ilaçlarını da düzenli kullanıyorsun sonuçta, bi şeycik olmaz Allah’ın izniyle
Canım doktor bakmış üstelik ultrasondan da değil alttan bakmış. Ne var ne yok kesin ve net görmüştür. Evham yapılacak boş şey olsa söylerdi direkt; şakaya gelmez çünkü. Sen de kendi kendini korkutma lütfen. Kabızlık için bi şey yazmadı mı ?Kızlar çıktım çok şükürher şey yolunda dedi. Eliyle alttan muayene etti gözüm karardırahim ağzı uzun açıklık yok bebek iyi yukarda hiç bi sorun yok dedi. Vajinadaki şişlik ve çıkıntı çok ödem yapmış dedi kabızdan ve hemoroid. Kanama büyük ihtimalle hemoroidden dedi ama brn oradan olmadığına eminim belki kendim ödem yapan yeri tahriş ettim bilmiyorum Az önce wcye gittim pirinç tanesi kadar sümük gibi bişi geldi kanlı biraz da su gibi ıslaklık vardı yine. Druma güvenmek ve daha fazla stres yapmak istemiyorum Sadece ıkınmayla keseyi yırtmam herlde değil mi ya da öyle bişi olsa ultrasonda görürdü dr değil mi? Birde attan bakarken dr bişi için çok kısa dedi ebeye neyden bahsettiğini tam anlamadım ama rahim ağzı değil çünkü ona çok uzun dedi. Haberler böyle arkadaşlar sizide telaşlandırdım kusura bakmayın bacılar şeyimde acayip bi ağrı ve zonklama var sanki içim dışıma çıkmış gbi
Hiç bir fikrim yok çokluğa uyup bunu aldımSizce hangisi daha kullanışlı olur, düşük ml olanlardan alacağız değil mi basta
Hayır magnezyum devam katı beslenme bol su iç dediCanım doktor bakmış üstelik ultrasondan da değil alttan bakmış. Ne var ne yok kesin ve net görmüştür. Evham yapılacak boş şey olsa söylerdi direkt; şakaya gelmez çünkü. Sen de kendi kendini korkutma lütfen. Kabızlık için bi şey yazmadı mı ?
Bende de sıfır bilgiHiç bir fikrim yok çokluğa uyup bunu aldımbana da ağzı çok büyük geldi ya cocikin ağzı zaten minicik nasıl emcekse bunu
Bence 1 tane al şimdilik. Belki yani inş hiç kullanmıcaksın.Sizce hangisi daha kullanışlı olur, düşük ml olanlardan alacağız değil mi basta
Kızlar çıktım çok şükürher şey yolunda dedi. Eliyle alttan muayene etti gözüm karardırahim ağzı uzun açıklık yok bebek iyi yukarda hiç bi sorun yok dedi. Vajinadaki şişlik ve çıkıntı çok ödem yapmış dedi kabızdan ve hemoroid. Kanama büyük ihtimalle hemoroidden dedi ama brn oradan olmadığına eminim belki kendim ödem yapan yeri tahriş ettim bilmiyorum Az önce wcye gittim pirinç tanesi kadar sümük gibi bişi geldi kanlı biraz da su gibi ıslaklık vardı yine. Druma güvenmek ve daha fazla stres yapmak istemiyorum Sadece ıkınmayla keseyi yırtmam herlde değil mi ya da öyle bişi olsa ultrasonda görürdü dr değil mi? Birde attan bakarken dr bişi için çok kısa dedi ebeye neyden bahsettiğini tam anlamadım ama rahim ağzı değil çünkü ona çok uzun dedi. Haberler böyle arkadaşlar sizide telaşlandırdım kusura bakmayın bacılar şeyimde acayip bi ağrı ve zonklama var sanki içim dışıma çıkmış gbi
Tamam ozman, valla ekonomi belli mümkün olan tasarrufu yapmak lazım bı tane alayımBence 1 tane al şimdilik. Belki yani inş hiç kullanmıcaksın.
Ya sen tombul fln değilsin kiiiiBu da benim minnoşkosu kizlar ifşa olmuyum diye boyle bi foto attim halidan ifşa olursam bilemiyorum
Eki Görüntüle 3173194
Maşallah ToramanaaaaTeşekkür ederim allah razı olsunbu arada bebe 2 kg olmuş kocamaan bi beben var dedi dr allahm nasıl çıkacak dedim içimden
Çok iyibu hayattaki bütün şansını burada kullanmamışsındır inşallah
Harikasın bebeğimİzindeyim çiçeğimkoca gebeş oldum tobacanım.. Tedaviye başlarken 68 falandım. Ohss oldum, şişlikten hamileliğe başlangıç kilom muamma ama tahmini 70 civarıdır. 82 oldum şimdi. Durmak yok yola devam
Ya sen tombul fln değilsin kiiiimaşallah çok güzel göbüşün de.
Halıyı unutmicamevin de dağ başında demiştin. Bulacak seni kızım
Teşekkür ederim allah razı olsunbu arada bebe 2 kg olmuş kocamaan bi beben var dedi dr allahm nasıl çıkacak dedim içimden
Kesinlikle. Önemli olan doğum şekli asla ve asla değil. Yeter ki haftası ve kilosu iyi olsun. Bebekler 2 kilo altındayken vücut ısılarını koruyamazlarmış. Bu yüzden küvöze alıyorlar işte mavi ışık altına. Kaldı ki doktor 2 kg dese bile net bi ölçüm değil bu. Belki 1.5 ya da 2.300 de olabilir. Ortalama bi değer söylenen.Bende once nasil dogururum büyük olursa diyordum ama Allah korusun erken dogmqk zorunda kalir.ne olur ne olmaz. Buyuk olmasi bence çok iyi. Saglikla gelsinler dünyaya
Bende bunun indirime girmesini bekliyorum sanırım R Renklirenkli önermişti yorumları çok iyi alacağım indirime girmesede galibaKızlar siz biberonları avent mi aldınız baktım da ben onu cam saniyordum o fiyata plastikmis ya
Ne kadar pahalı bir şey bu böyle. Belki çok biberon kullanmaz ya bu kadar masraf etmesen mi?Bende bunun indirime girmesini bekliyorum sanırım R Renklirenkli önermişti yorumları çok iyi alacağım indirime girmesede galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?