2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ne kadar pahalı bir şey bu böyle. Belki çok biberon kullanmaz ya bu kadar masraf etmesen mi?
Öyle canım kızım ne emzik ne biberon almamıştı, biberona gerekte olmamıştı sütüm yetiyordu ama bu sefer gerekebilir diye almışken meme reddi yapmayacak bişey olsun diye bu hoşuma gitti ayın 15 i maaş ve son eksikler günü

Hamama giren terler diyorsun Valla terledik de yani. Ben bu ay her şeyi alayım dedim. Keşke parça parça alsaymışım yavaştan kamyon çarpmış gibi oldu.

Hamama giren terler diyorsun Valla terledik de yani. Ben bu ay her şeyi alayım dedim. Keşke parça parça alsaymışım yavaştan kamyon çarpmış gibi oldu.
Hemde ne terlemek ben böyle bikaç şeyi sona bıraktım, heryerden alabileceğim şeyleri, zaten ocak zammı bizim evlatların doğum parasını bile etkiliyor zamlı doğuracaz fiyatlar artacak

Ben de kremleri ve bakım ürünlerini son aya bıraktım ocak maaşımla alacağım inşallah, kıyafetleri,yıkadim annem ütüledi sağolsun, bol bol penye tarzı kıyafeti var, şimdi diyorum ki ilk ay zaten evde olacak 1 aylıkken Mart sonu olacak Allah'ın izniyle çok kalın ürün almak istemiyorum iki üç takım kalın sweat alsam fermuarlı üst olanlardan yeterli olur heralde çünkü 3-6 ayları yaza gelecek

Hemde ne terlemek ben böyle bikaç şeyi sona bıraktım, heryerden alabileceğim şeyleri, zaten ocak zammı bizim evlatların doğum parasını bile etkiliyor zamlı doğuracaz fiyatlar artacak
Ya ben bu ufağı devlette beleş doğuracağım Yalnız yaza doğru ikiz arabası almam lazım en büyük masraf kalemlerimden biri olacak.

İyi düşünmüşsün canım ben de sonraki aylara çok yüklenmedim genelde.

Neler aldınız kıyafet ve onun dışında kızlar. Ben şöyle oturup da liste filan yapmadım. Bana da fikir olsun biraz.
Bana kardeşim verdi yeğenimin küçüklerini, ben hastane çıkışı aldım bı 10 lu bı 5 li yılbaşı indirimlerini değerlendirebilir son Flaş indirimler oluyor, 10 lu zibin aldım 1-3 aylık için, çok yapacakmış altına sızar filan diye o çok olsun dedim, kardeşinden de ayaklı, ayaksız pijamalar ve üstler geldi, ben de sweat alacağım o penyelerin uzerine giydirmek icin

Ben idareye sordum cok onemli degil dedi ,benim pazar günü 32 oluyor ama cuma randevum var 31+5 alacahim o zaman raporu, sikinti olmaz dedi müdür

Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim tahlil verdim, bugünde sonuçları aldım fakat idrarda protein kaçagı çıktı dedi doktor 24 saat idrara bakılıcak ve tansiyon ölçümü yapıcaksın dedi, umarım kimsenin başına gelmemiştir ama bilgisi olan var mı bu konuda yani nasıl bir sürece giricem bunu merak ediyorum..

Geçmiş olsun canım vardı sanırım grupta

Benim çok yakın zamanda arkadaşımın başına geldi takibi önemse lütfen idrar da protein kaçağı ile eve mi gönderdiler seni? Tansiyon kaç?

Benim çok yakın zamanda arkadaşımın başına geldi takibi önemse lütfen idrar da protein kaçağı ile eve mi gönderdiler seni? Tansiyon kaç?
Evet canım tansiyon 10 12 arası çıkıyor en baştan beri 14 olursa hemen gel dedi, enfeksiyon da var dedi bazen oda protein varmış gibi yanıltabilir dedi doktor yarın 24 saat idrar toplayıp cuma günü bakılcak duruma, peki internet te hastanede yatış erken doğum gibi şeyler yazıyor arkadaşınızda bu tür şeyler yaşadımı acaba

Evet erken doğuma aldılar ikisi de sapasağlam şu an ama onun tansiyonu 16/12 lere kadar çıkmıştı aynı zaman da protein kaçağı da vardı. Sürekli takip eden doktorunuz bakmıştır ama anne sağlığı için de eve göndermemeleri gerekiyor diye biliyorum hastane de bu takiplerin yapılması gerekiyor.. sizin evde takip etmeniz için göndermeleri inan ki garip geldi

10 12 cok yuksek tansiyon degil ama benim 12 13 cikar ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…