2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
E nabıza tahlil sonuçları geç yansıyor siz eski tarihli sonucu görmüşünüzdür 1+pozitif falansa geçiçi bir durum olabilir Şimdilik çok endişe etmeyin

Hasta olma kervanına ben de katıldım Grip aşısı da olduğum için covidden şüpheleniyorum Zaten izinliyim diye test vermedim Kötüleşirsem giderim hastaneye Reflü hastayken çok kötü oluyor bol su bitki çayı mandalina zencefil limon bal reflüyü arttırıyor Gavisconum konyak şişesi gibi yanımda sürekli bi fırt çekiyorum

Çok geçmiş olsun canım ya.

Kızlar doktordan çıktık. Safra kesesi normal dedi doktor bu sefer öyle büyük gelmedi dedi şükür. Önceki randevuda göbek çevresine biraz küçük demişti o da normal dedi artık. 1625 gr 36 cm ❤ yine yüzünü göremedik bu çocuğun her gittiğimizde pipi gösteriyor anladık olm errrkekkksin ya tamam

Eklentiler

• 625FE2F8-016B-4842-B628-7646310DDB66.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 61
Bizim uşak dönmüş, ben ne kadar korkuyorsam o o kadar şartları normal doğuma getiriyor ancak rahim çıkışında miyom var benim şu an kafa kafaya duruyorlar, doktorum o anda karar vereceğiz boyutuna göre dedi çünkü büyümüştü, doğuma engel olur mu olmaz mı karar vereceğiz eğer sezeryan olursan alırız dedi

Ahahaha ayıp be ayıp kardeşim yönetime şikayet edeceğiz pipi görmek zorunda mıyız xkdkdkdk Maşallah büyümüş adam olmuş resmen

Geçmiş olsun ya hakkınızdan hayırlısı nasılsa öyle olsun. Normal olursa alamazlar mıymış miyomu?

Geçmiş olsun ya hakkınızdan hayırlısı nasılsa öyle olsun. Normal olursa alamazlar mıymış miyomu?
Biilmiyorum ki ama kimi doktor miyom var diye direk sezeryan yapıyor, benimki karar verecek çünkü hamile kaldığında 2 cm iken şimdi 4 u geçti sanırım, ultrasonda kafayi miyoma yaslamış ve oldukca büyük görünüyor

Rahim ağzında ya belki alınabilir mi gibi düşündüm de saçma geldi şu an fark ettim.

Bizimki de dönmüştü bu kontrolde makat geliş çıktı yine

Kız o nası Foto hahaha maşallah anası büyümüş sıpan

Tecrübeli analar bişi sorucim dün daktır elini beynime kadar sokup muayene ederken ebeye serviks çok kısa dedi ama rahim ağzına uzun sorun yok dedi. Ben anlamadım serviksle rahim ağzı aynı şeyler değil mi serviks dediği başka bi yer mi kısa olması normal doğumda bi artı olur mu bana

Rahim ağzı işte aynı yer evet. Kaç mm diye söylemiş olsaydı iyiydi aslında

Beynime kadar soktu elini demişsin ya, ona çok güldüm işte o şeyleri hiiiiç sevmiyoreeee ben bir de üniversite hastanesi flnsa, gelen giden,anlayan anlamayan herkes yapıyor onu, ıyyykkkk

Günaydın canım gelen ıslaklık bebeğin suyu değil ama demi. Doktorlar ne diyor canım. Magnezyum falan veriyorlar mı sancın olmasın diye ne kullanıyorsun
Yok değilmiş çok şükür magnezyum zaten kullanıyordum. Hastanede nidilat verdiler bugün kestiler şimdi taburcu oldum

Maşallah tosuncuğa senden korktu hep lahana ile tehdit ediyon çocuğu toparlanmış artık

Mm söylemedi ama ultrasonda ölçerken 42 mm gibi bişi gördüm ben ama eliyle muayene ederken neden kısa dedi 42 bildiğim kadarıyla gayet uzun kendi de ultrason ölçümünde uzun sorun yok demişti
Tabi ki 42 ise çok çok iyi bi rakam canım. 30 lu haftalarda 30 a ne kadar yakınsa o kadar iyi. Kaldı ki 40 küsür diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…