2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Neler aldınız kıyafet ve onun dışında kızlar. Ben şöyle oturup da liste filan yapmadım. Bana da fikir olsun biraz.
Benim eksiğim cok hala ama cok da rahatim niyeyse bebek arabasi yok ,bebeğin yağı kremi ,bezi, pisik kremi , bana da göğüs kalkani yokbubarada gümüş kalkanlar ne kadar pahaliymis yaa, iki gündür sizliyor gogusucum sabah benim kızda sağolsun emmeye kalkti öldüm öldüm dirildim

Kızın ne kadarlık canım. Benim de ufak var ama memeyi bıraktı 2 ay önce. Şimdi 24 aylık.

Ayy her gün fotoğraf atın yaa çok güzel yok mu bebiş ultrason fotosu falan sevelim azıcık
Hanımefendi poz vermedi resmen eli ile yüzünü kapadı 2 kere kalktım yürüdüm yok inat etti bu kova burçları inat mı oluyorlardı bu arada elleri aynı ben ince uzun bu kadar ile merakımızı giderdik

Eklentiler

• Screenshot_20221208-123855.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 71
Hanımefendi poz vermedi resmen eli ile yüzünü kapadı 2 kere kalktım yürüdüm yok inat etti bu kova burçları inat mı oluyorlardı
Ahahah ele bak ya. Jeepin penceresinden yakalanan ünlü gibi. Çekmeyin kardeşim ne çekiyorsunuz

Kilot bez kullanışlı oluyormu acaba canım bugun arkadaş 3 no al biraz dedi sleepy natural ama başka bi arkadaşta çok sızdırıyor sakın alma dedi
Sahsen ben hic tavsiye etmem ,kizimda denemistim ama paketi bitiremedim, o kadar kötüydü

Ben her mandalina yememde sabahları bildiğiniz zehir kusuyorum afedersiniz hakikaten yatmadan birşey yenmemesi lazım dayanamıyorum
Yaa burda mandalina bebege kilo yapiyorlar diye kendimi mandalinaya vurdum ama her mandalina sonrasi midem zehir zemberek
Peki bebek saçlı mı biliyorum uydurma diyolar ama oladabilir yani
Külliyen yalan kizimda hic mide yanmam olmadi nerdeyse simdikinden daha cok sacli3ve killi doğdu

Ayranımız yok içmeye... Emziğimiz yok, ismimiz var ama
Yaa masallah adiyla büyüsün, benim eşim de doruk diye tutturmus hatta adi Doruk konu kapanmistir dedi ama bilemedim hala
Kizim icin baby vac almistim süpürgeye takilan harika bir sey tavsiyemdir

Kızın ne kadarlık canım. Benim de ufak var ama memeyi bıraktı 2 ay önce. Şimdi 24 aylık.
Benim ki de 24 kasimda 2 yasini doldurdu baya oldu emmeyi birakali biz ,hamile olduğumu ogrenince kestim ben ama hala unutamamış arada acip öpüp kokluyor kuzum

Yaa masallah adiyla büyüsün, benim eşim de doruk diye tutturmus hatta adi Doruk konu kapanmistir dedi ama bilemedim hala

Kizim icin baby vac almistim süpürgeye takilan harika bir sey tavsiyemdir
Benimkini de eşim koydu sayılır o önerdi. Başta benim içime sinmedi çok sert geldi söylemesi ama sonradan baktım diğer önerilerim de sinmiyor. Böyle kaldı Bir de kızlarımın adı da D ile başlıyor. Uyumlu oldu.

Benim ki de 24 kasimda 2 yasini doldurdu baya oldu emmeyi birakali biz ,hamile olduğumu ogrenince kestim ben ama hala unutamamış arada acip öpüp kokluyor kuzum
Oyy kuzum yaa. Ben hemen kesmedim de kendi bıraktı, sanırım sütün tadı hamilelikte değişince istemiyorlar zaten. Bizde hiç aç emeyim olmadı çok şükür. Hamileyken emzirmek acı verici ama cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…