2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sorun şu ki işe başlayalı 6 aydan az süre oluyor, 6 ayımı doldurmazsam doğum izninde maaş alamıyorum, bahsettiğim para da toplam 170-180 bin TL gibi yapıyor ondan vazgeçmek de istemiyorum
anladım canım o zaman devam et emeklerin boşa gitmesin miktar da az değilmiş, tehlikeli bir durum da yok anladığım kadarıyla. idare edersin bir sekilde

Günaydın arkadaşlar birşeyler yerken ve yedikten sonra göğsümde daralma oluyor bnm son zamanlarda. Nabzım çok atıyor gibi. Kontrolüm haftaya. Şeker mi tansiyon mu bilemedim. Varmı böyle olan sizlerde
Aynı sıkıntıyı ben de kahvaltı sonrası yaşıyordum. Ayni şekilde göğsümde daralma, bunalma, sıcak basmasi. Sonra uyanır uyanmaz muz yemeye başladım ve sıkıntım ortadan kalktı çok şükür. Benimki muhtemelen açlık sekeriymis.

Sorun şu ki işe başlayalı 6 aydan az süre oluyor, 6 ayımı doldurmazsam doğum izninde maaş alamıyorum, bahsettiğim para da toplam 170-180 bin TL gibi yapıyor ondan vazgeçmek de istemiyorum
Ahah kardeş kılıçlarını kuşan kalkanlarını giy ya allah bismillahla her gün işe doğru yaylan valla bu paradan vazgeçilmez

Ahah kardeş kılıçlarını kuşan kalkanlarını giy ya allah bismillahla her gün işe doğru yaylan valla bu paradan vazgeçilmez
Bebişle konuşmaya başladım bak annecim o senin rızkın, şimdi anlamıyorsun ama yaşamın ilerleyen evrelerinde ona ihtiyacın olacak, vaktin dolana kadar içimde bekle de, beraber sağlıkla işe gidip gelelim o parayı kazanalım diye

anladım canım o zaman devam et emeklerin boşa gitmesin miktar da az değilmiş, tehlikeli bir durum da yok anladığım kadarıyla. idare edersin bir sekilde
Son 2 hafta zorlayacak şimdiden ağırlaştığımı hissediyorum full home office çalışabilir miyim diye teklif edeceğim bakalım

Son 2 hafta zorlayacak şimdiden ağırlaştığımı hissediyorum full home office çalışabilir miyim diye teklif edeceğim bakalım
Aynen belki bunu kabul etmezlerse üç gün ev iki gün işyerini kabul ederler belki. Çözüm üretmek lazım. Ciddi para çünkü. Bi sorun yoksa erken doğum riski vs ben de olsam çalışırdım vallahi. Ki benim alacağım para bunun 7de biri yine de 37ye kadar çalışıcam. Para da lazım. Yapacak bişey yok sistem bu.

Allah korusun araç ile giderken bile sancın gelse rahatsızlansan kenara çekip ambulansı eşini doktoru arayabilirsin diye düşünüyorum ben ilk hamileliğimde 36 da doğum yaptım yapana kadar çalıştım 38 olsa yine gidecektim bunda da öyle olacak ocak ayı zammı da işlensin diye bekliyorum rapor parası yüksek yatsın diye tabiki şartlar elverdiğince senin için de öyle kendini iyi hissettiğin sürece git yoksa ara ara rapor al dene

Rahim ağzı ve serviks aynı şey cicim. 42 yapmışsın sonraki msjlarda da baya iyi bi deper6, neye dedi acaba
Beynime kadar soktu elini demişsin ya, ona çok güldüm işte o şeyleri hiiiiç sevmiyoreeee ben bir de üniversite hastanesi flnsa, gelen giden,anlayan anlamayan herkes yapıyor onu, ıyyykkkk
Ay bana da hiç zor gelmiyor var ya sıradan gelin uleynn, siz hepiniz ben tek vız gelir tırss gider modundayım. Bence ben çok rahat normal doğururdum ya
Evet drumu özellikle normal doğumu desteklediği için tercih ettim inşallah hayırlısıyla bizede nasip olur
Patikcim neredeydin sen doktoruna doktorum diyeyim istedim
Rowena okadar para için işyerinde bile doğururdum, sık dişini canım. Yolda sen dikkatli sürdükten sonra en ufak aksilik bile olsa yetişilir. Suyun bile gelse sancılar bile başlasa zaten saatler kalıyor doğuma, tabi inş böyle şeyler olasılıklar dahilinde bile olmaz ama en kötü senaryoda bile sıkı tı olmaz cnm inş.

Günaydın arkadaşlar birşeyler yerken ve yedikten sonra göğsümde daralma oluyor bnm son zamanlarda. Nabzım çok atıyor gibi. Kontrolüm haftaya. Şeker mi tansiyon mu bilemedim. Varmı böyle olan sizlerde
O bendede oldu doktora söyledim doktor bana öküz oturuyor gibi mi dedi evet dedim reflü dedi gaviskon yazacaktı şartı günde 4 kere içmekti bendr içmem dedim ozaman fayda etmez boşuna kullanırsın dedi bende almadım

Benim kızın çok aman aman saçı yoktu Oğlum saçlımı acaba çok merak ediyorum yanma çok zor cidden değişik bi acı .
Canım ben yemesemde yesemde göğsümün altı kaburgam acıyor düzenli tansiyon ölçsen ama tansiyon şekerden değildir bence
Kizlar yemek yerken nefes alamiyorum resmen ya burnum hep kapaniyo 2. Trimesterdan beri nefes alamayinca da panik oluyorum nefesim vucuduma yetmiyo dardayim
Benim burnum da hep yarım ameliyat oldum geçen sene acaba ondanmı diyorum sanki tam nefes yok gb hamilelerde oluyormuş böyle
Sahsen ben hic tavsiye etmem ,kizimda denemistim ama paketi bitiremedim, o kadar kötüydü
Bana da pek kullanışlı gb gelmedi canım almadım
Yaa burda mandalina bebege kilo yapiyorlar diye kendimi mandalinaya vurdum ama her mandalina sonrasi midem zehir zemberek

Külliyen yalan kizimda hic mide yanmam olmadi nerdeyse simdikinden daha cok sacli3ve killi doğdu
Ama mandalina ciddi anlamda kilo aldırmış benim miniğe ben hiç bilmiyordum mandalinanın kilo yaptığını en çok duyduğum muz ve kaşardı

kirmizipatiklikiz canım alttan muane ne için etti haftası geldimi ki ne zaman olunuyordu ben kızı doğuralı 10 yıl oldu unuttum . Birde çok korkuyorum hiç istemiyorum alttan muane .

4 kere niye ya ben uyumadan önce çok kötü olursam 1 kaşık içiyorum, bariz fark ediyor Her gün bile içmiyorum yani sadece aşırı yediğim günler.

4 kere niye ya ben uyumadan önce çok kötü olursam 1 kaşık içiyorum, bariz fark ediyor Her gün bile içmiyorum yani sadece aşırı yediğim günler.
Ben hatta zararı olmasın dedim kızdı bana ben zararı olan bişey verirmiyim dedi fayda etmez diyo o köpük mide çıkışını kapatacak dedi az içersen fayda etmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…