anladım canım o zaman devam et emeklerin boşa gitmesin miktar da az değilmiş, tehlikeli bir durum da yok anladığım kadarıyla. idare edersin bir sekildeSorun şu ki işe başlayalı 6 aydan az süre oluyor, 6 ayımı doldurmazsam doğum izninde maaş alamıyorum, bahsettiğim para da toplam 170-180 bin TL gibi yapıyor ondan vazgeçmek de istemiyorum
Tehtitle zorla büyüttük vallaKız o nası Foto hahaha maşallah anası büyümüş sıpan
Aynı sıkıntıyı ben de kahvaltı sonrası yaşıyordum. Ayni şekilde göğsümde daralma, bunalma, sıcak basmasi. Sonra uyanır uyanmaz muz yemeye başladım ve sıkıntım ortadan kalktı çok şükür. Benimki muhtemelen açlık sekeriymis.Günaydın arkadaşlar birşeyler yerken ve yedikten sonra göğsümde daralma oluyor bnm son zamanlarda. Nabzım çok atıyor gibi. Kontrolüm haftaya. Şeker mi tansiyon mu bilemedim. Varmı böyle olan sizlerde
Ahah kardeş kılıçlarını kuşan kalkanlarını giy ya allah bismillahla her gün işe doğru yaylan valla bu paradan vazgeçilmezSorun şu ki işe başlayalı 6 aydan az süre oluyor, 6 ayımı doldurmazsam doğum izninde maaş alamıyorum, bahsettiğim para da toplam 170-180 bin TL gibi yapıyor ondan vazgeçmek de istemiyorum
Bebişle konuşmaya başladım bak annecim o senin rızkın, şimdi anlamıyorsun ama yaşamın ilerleyen evrelerinde ona ihtiyacın olacak, vaktin dolana kadar içimde bekle de, beraber sağlıkla işe gidip gelelim o parayı kazanalım diyeAhah kardeş kılıçlarını kuşan kalkanlarını giy ya allah bismillahla her gün işe doğru yaylan valla bu paradan vazgeçilmez
Son 2 hafta zorlayacak şimdiden ağırlaştığımı hissediyorum full home office çalışabilir miyim diye teklif edeceğim bakalımanladım canım o zaman devam et emeklerin boşa gitmesin miktar da az değilmiş, tehlikeli bir durum da yok anladığım kadarıyla. idare edersin bir sekilde
Aynen belki bunu kabul etmezlerse üç gün ev iki gün işyerini kabul ederler belki. Çözüm üretmek lazım. Ciddi para çünkü. Bi sorun yoksa erken doğum riski vs ben de olsam çalışırdım vallahi. Ki benim alacağım para bunun 7de biri yine de 37ye kadar çalışıcam. Para da lazım. Yapacak bişey yokSon 2 hafta zorlayacak şimdiden ağırlaştığımı hissediyorum full home office çalışabilir miyim diye teklif edeceğim bakalım
Allah korusun araç ile giderken bile sancın gelse rahatsızlansan kenara çekip ambulansı eşini doktoru arayabilirsin diye düşünüyorum ben ilk hamileliğimde 36 da doğum yaptım yapana kadar çalıştım 38 olsa yine gidecektim bunda da öyle olacak ocak ayı zammı da işlensin diye bekliyorum rapor parası yüksek yatsın diye tabiki şartlar elverdiğince senin için de öyle kendini iyi hissettiğin sürece git yoksa ara ara rapor al deneSorun şu ki işe başlayalı 6 aydan az süre oluyor, 6 ayımı doldurmazsam doğum izninde maaş alamıyorum, bahsettiğim para da toplam 170-180 bin TL gibi yapıyor ondan vazgeçmek de istemiyorum
MerhabaKızlar bu arada herkese merabaher gün mesajlarınızı büyük bi zevkle okuyorum. İkinci bebeğimi bekliyorum. Hepimize kolay, sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum❤
Rahim ağzı ve serviks aynı şey cicim. 42 yapmışsın sonraki msjlarda da baya iyi bi deper6, neye dedi acabaTecrübeli analar bişi sorucim dün daktır elini beynime kadar sokup muayene ederken ebeye serviks çok kısa dedi ama rahim ağzına uzun sorun yok dedi. Ben anlamadım serviksle rahim ağzı aynı şeyler değil miserviks dediği başka bi yer mi kısa olması normal doğumda bi artı olur mu bana
Ay bana da hiç zor gelmiyor var ya sıradan gelin uleynn, siz hepiniz ben tek vız gelir tırss giderBeynime kadar soktu elini demişsin ya, ona çok güldümişte o şeyleri hiiiiç sevmiyoreeee ben bir de üniversite hastanesi flnsa, gelen giden,anlayan anlamayan herkes yapıyor onu, ıyyykkkk
Patikcim neredeydin sen doktoruna doktorum diyeyim istedimEvet drumu özellikle normal doğumu desteklediği için tercih ettiminşallah hayırlısıyla bizede nasip olur
Rowena okadar para için işyerinde bile doğururdum, sık dişini canım. Yolda sen dikkatli sürdükten sonra en ufak aksilik bile olsa yetişilir. Suyun bile gelse sancılar bile başlasa zaten saatler kalıyor doğuma, tabi inş böyle şeyler olasılıklar dahilinde bile olmaz ama en kötü senaryoda bile sıkı tı olmaz cnm inş.Sorun şu ki işe başlayalı 6 aydan az süre oluyor, 6 ayımı doldurmazsam doğum izninde maaş alamıyorum, bahsettiğim para da toplam 170-180 bin TL gibi yapıyor ondan vazgeçmek de istemiyorum
O bendede oldu doktora söyledim doktor bana öküz oturuyor gibi mi dedi evet dedim reflü dedi gaviskon yazacaktı şartı günde 4 kere içmekti bendr içmem dedim ozaman fayda etmez boşuna kullanırsın dedi bende almadımGünaydın arkadaşlar birşeyler yerken ve yedikten sonra göğsümde daralma oluyor bnm son zamanlarda. Nabzım çok atıyor gibi. Kontrolüm haftaya. Şeker mi tansiyon mu bilemedim. Varmı böyle olan sizlerde
Benim kızın çok aman aman saçı yoktuBenim bayadır var mide yanmam ejderhagibiyim hep ne yesem yoğurt bile yakıyor. Mandalina yerken öğürerek yiyorum ama yiyorum canım istiyor. Akşam 3 mandalina bir portakal yedim uzandım meyveyi çok severim oğlumda da çok yanmıştı midem allahtan çok saçı vardı kel doğsa totosunu ısıracaktım
Canım ben yemesemde yesemde göğsümün altı kaburgam acıyor düzenli tansiyon ölçsen ama tansiyon şekerden değildir benceGünaydın arkadaşlar birşeyler yerken ve yedikten sonra göğsümde daralma oluyor bnm son zamanlarda. Nabzım çok atıyor gibi. Kontrolüm haftaya. Şeker mi tansiyon mu bilemedim. Varmı böyle olan sizlerde
Benim burnum da hep yarım ameliyat oldum geçen sene acaba ondanmı diyorum sanki tam nefes yok gb hamilelerde oluyormuş böyleKizlar yemek yerken nefes alamiyorum resmen ya burnum hep kapaniyo 2. Trimesterdan beri nefes alamayinca da panik oluyorum nefesim vucuduma yetmiyo dardayim
Bana da pek kullanışlı gb gelmedi canım almadımSahsen ben hic tavsiye etmem ,kizimda denemistim ama paketi bitiremedim, o kadar kötüydü
Ama mandalina ciddi anlamda kilo aldırmış benim miniğe ben hiç bilmiyordum mandalinanın kilo yaptığını en çok duyduğum muz ve kaşardıYaa burda mandalina bebege kilo yapiyorlar diye kendimi mandalinaya vurdum ama her mandalina sonrasi midem zehir zemberek
Külliyen yalankizimda hic mide yanmam olmadi nerdeyse simdikinden daha cok sacli3ve killi doğdu
Benim dün biraz sulu ve kanlı akıntım oldu o yüzden baktı. Sanırım 36dan sonra ediyor normalde alttan muayeneyikirmizipatiklikiz canım alttan muane ne için etti haftası geldimi ki ne zaman olunuyordu ben kızı doğuralı 10 yıl oldu unuttum . Birde çok korkuyorum hiç istemiyorum alttan muane .
4 kere niye ya ben uyumadan önce çok kötü olursam 1 kaşık içiyorum, bariz fark ediyorO bendede oldu doktora söyledim doktor bana öküz oturuyor gibi mi dedi evet dedim reflü dedi gaviskon yazacaktı şartı günde 4 kere içmekti bendr içmem dedim ozaman fayda etmez boşuna kullanırsın dedi bende almadım
Doktor ne yapıyor ki alttan muayene de, herkes neden korkuyor bu kadar?kirmizipatiklikiz canım alttan muane ne için etti haftası geldimi ki ne zaman olunuyordu ben kızı doğuralı 10 yıl oldu unuttum . Birde çok korkuyorum hiç istemiyorum alttan muane .
Ben hatta zararı olmasın dedim kızdı bana ben zararı olan bişey verirmiyim dedi4 kere niye ya ben uyumadan önce çok kötü olursam 1 kaşık içiyorum, bariz fark ediyorHer gün bile içmiyorum yani sadece aşırı yediğim günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?