2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aşkitam ben 85+ ım
80 üstü olabilirim ben de, en son sağlık ocağında 78 çıkmıştı. Almışımdır En son doğuma girerken tartılacağım valla. Sonra doğum ertesi bir anda 10-15 kilo gidiyor ya orası acayip keyifli

Kızlar merhaba. Kontrolden geliyorum. 31. haftamdayım. Geçen ay her şey çok normalde bebeğim hatta 3 4 gün ilerden gidiyordu. Bu ay grip oldum ve afedersiniz mide ve bağırsaklarımı üşütüp zor günler geçirdim. Mide problemim yine bugün başladı acillik oldum. Ardından korkup kontrole gittim bebeğin kafası 12 gün ilerde gidiyor ve bel çevresi ve boyu da 12 gün gerden geliyor neden böyle oldu acaba falan dedi. Çok gerildim. Mide ve bağırsak için ilaç içip 4- 5 gün sonra yine gideceğim. Böyle bi sorun duyan var mı ?

Kızlar şu ana kadar aldıklarım;

-Sıfır kol ve kısa kol alttan çıtlılar toplam 10 tane filan
-3 takım Uzun kol alttan çıtlı ve patikli alt
-Bir tane 10 lu battaniyeli hastane çıkışı
-4 tane fermuarlı tulum
-2 tane çıtçıtlı tulum
-4 tane alt üst takım
-12 tane çorap 6 tane patik
-4 tane müslim örtü
-1tane kalın kışlık battaniye
-Lastikli çarşaf ve yorganlı nevresim takımı,4 yastık
-Baby nest komple set içinde alt açma örtüsünden emzirme yastığına puset örtüsüne kadar herşeyi var
-2 adet 1 numara 2 adet 2 numara bez
-Temizleme pamuğu ve ıslak mendil
-Şampuan, pişik kremi, vücut losyonu, tarağı, guvenlikli kulak çubuğu, banyo kesesi küveti ve örtüsü, tırnak makası, bornoz takımı
-Bir tane Lansinoh biberon emerse boşa gitmesin diye Philips almadım.
-Bebek için çamaşır deterjanı ve yer silme deterjanı

Aldıklarım bunlar. Kıyafet olarak bir kaç takım daha alıp bitiricem.

Onun haricinde eksiklerim: Emzik, tek kullanımlık Alt açma örtüsü. Kafa düzleşme önleyici yastık.

Aklınıza gelen bir eksik varmı listemde olmayıp da olması gereken bir eksik???

Çok teşekkür ederim inşallah en Kısa sürede kızıma kavuşurum ben tuz hiç yemedim zaten preeklamside olay normal tansiyondan farklı burada tansiyonun kaynağı bebek o nedenle normal tansiyonu yükseltmeyecek diğer nedenler önlenmeye çalışılıyor. Bana doktorum duygusal stres yapacağım herşeyi yasaklamıştı, hareket olarak sadece evde olmam gerektiğini günde 10 15 dakika çok hafif yürümemi söylemişti ve tabi ki tuzsuz beslenme.

Ya benim su yakıyor su

Çok teşekkür ederim Gebelik iekerim oldugu için zaten beslenmemden çogu şeyi çıkartım ödem olmayım diyede tuzu fazlasıyla azaltmıştım dahada dikkat ederim, yürüyüş yapmam gerekiyor şeker için dikkate alırım dediğinizi Birşey daha sorabilirmiyim idrar tahlilinizde protein pozitif mi çıktı ben e nabızdan baktım proteinim negatif önceki tahlil gibi aklıma o takıldı tabiki doktorlar en iyisini bilir ama acaba tedbir amaçlımı yoksa bi sıkıntı var onu anlamak için soruyorum

burun aspiratoru.. yatak için alez olabilir.bebege yelek lazım oluyormus sanırım. agız mendilleri. salya onlugu emzirme ortusu omuz ortusu olabilir. ben herşeyi tamamlamışım gibi oldu

burun aspiratoru.. yatak için alez olabilir.bebege yelek lazım oluyormus sanırım. agız mendilleri. salya onlugu emzirme ortusu omuz ortusu olabilir. ben herşeyi tamamlamışım gibi oldu
Ya bende aspiratörü hala almadım elim gitmiyor ne alacağımı da bilmiyorum. Düşüncesi bile midemi bulandırıyor eşim ben hayatta yapamam diyor ya ben ben nası yapayım çok dardayım cocikim sümüklü büyücek

Kafası büyük boyu kısa denilen oğlum gayet sağlıklı doğdu hiç de koca kafalı bücürük değildi. Detaylı ultrason da bir şey olsaydı çıkardı zaten kafa çapınız sizinde genetik büyük olabilir ya da eklemleriniz kısa hepimiz klonlanmış gibi doğmuyoruz bu ölçümler hep ortalama
Kafana takma makat pozisyonda sizde biraz kg var ise özellikle ölçümler de baya sapmalar oluyor.

Bende süpürgenin ucuna takılanlardan var. Çok memnunum. Ablası kreşe gidiyordu çok hasta oluyordu bebekken. Ciğerim solmuştu çeke çeke. Sonra onu aldım rahat ettim. Kendimde denedim önce çok mu vakumlu diye ama yok öyle aşırı çekimi yok. Gayet iyi zarar vermiyor bebeğe.

Ben otri bebeninkini aldim ya arkadaslarim onu onerde kuzu

Benim bebiş de şu an makat pozisyonunda. Demek ölçülerde sapma oluyor o durumda. Bunu bilmiyordum, iyi oldu ya.

Yazmayı unutmuşum emzirme önlüğü ağız mendili ve yelekler var kuzum çok sagol Alez almadım ama

ya aslında hup diye cekince bizim agzımıza gelen bısey yok arada bı bolme var orada bırıkıyormus. o bolmeyı cıkarıp yıkıyormusuz. ama aynı benım esimde ben yapmam dıyor ama kardeşim bize zrola aldırıyor. hastaneden cıkmadan alıcaksınız mecbur dıo

O nasıl bir şey ki marka ve ya link var mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…