2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende reklam izleyerek, üç gün sonraki yazılanları da okuyorum üç gün sonrası için böyle bi yazı vardı. Güzel bir tespit bence, siz de okuyun.

Eklentiler

• E853E587-D138-4E61-9898-656D741F4C6B.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 60
Teşekkür ederm içimi rahatlartınız. Doktor da kafası makat pozisyonunda olduğu için biraz fazla büyüyebilir normal dedi ama netten okuduklarımdan sonra kötü hastalıklar geliyor sürekli aklıma tansiyonum çıktı valla çok sağ olun

Kız oraya elini soksa nolur, hamilelikten dolayı mı acıyor ne oluyor videosu yok mudur bu olayın
Acı değil de ya tuhaf bir his, ellerini orada açıyorlar filan, altını üstünü kurcalıyorlar baya, o el içeride geziyor Acı yok ama ya bence korkmasın kimse.

Yok bacım rahat ol, kişiden kişiye değişiyor. Bana 3 gitsin 5 gelsin hiç zor gelmiyor valla elle parmakla muayene Mesela spekulumla muayene daha zor benim için.

Acı değil de ya tuhaf bir his, ellerini orada açıyorlar filan, altını üstünü kurcalıyorlar baya, o el içeride geziyor Acı yok ama ya bence korkmasın kimse.
Acı yoksa sorun yok sonda takmadıkları sürece okeyim ben kurcalasınlar hajshah ben bu cahillikle hiçbir şey anlamadan doğurucam geçen de normal doğumda idrarı tamamen boşaltmak için çubuk sokuyorlar diye okudum, onu yaptıran var mı? Herkese mi yapılıyor

O çubuk denilen şey sonda işte, bende okudum onu ama çok saçma geldi. Kimseden duymadığım bir şeydi. Lavman ok mantıksız değil ama mesane yi o şekilde boşaltmak tuhaf

aa bu benim kuzenime yapıldı sanırım. ben ona lavman yapıldı mı diye sormuştum. doğum sırasında doktor mesaneyi boşaltın demiş. sadece bunu hatırlıyor. ben de ne alaka mesane falan demiştim. yapıyorlarmış demek ki

ayyy benim çocuga simdiden “depresyon bebek” diyebiliriz
Valla benim oğlumun çok mutlu bir bebek olması lazımdı ozaman. Çok mutlu keyifli neşeli bi hamilelik geçirmiştim. Ama çok zor bi bebekti, şimdi huyları çok güzel ama mutsuzluğa ve endişeye çpk meyilli. Cıvıl cıvıl bir çocuk değil ki ben aşırı neşeli enerjik bir insanımdır, bilemiyorum

ay inşallah benimki de ters teper yoksa fena olacak şükrediyorum en azından balık burcu değil diye. benim bu kadar ağlamama çocuk da ağlak olursa neler olur bilemiyorum

O çubuk denilen şey sonda işte, bende okudum onu ama çok saçma geldi. Kimseden duymadığım bir şeydi. Lavman ok mantıksız değil ama mesane yi o şekilde boşaltmak tuhaf
Ben doğurmaktan değil de böyle şeylerden korkuyorum işte. Keşke sancı çekip doğurmakla bitse her şey
Ben de ilk kez duydum, herkese yapmıyorlar o zaman

Ay sonda da çok kolay ya hiç milletin korkuttuğuna bakma.

Ben doğurmaktan değil de böyle şeylerden korkuyorum işte. Keşke sancı çekip doğurmakla bitse her şey

Ben de ilk kez duydum, herkese yapmıyorlar o zaman
Bende sondaydı damar yoluydu böyle şeyler doğurmaktan daha çok korkutuyor hele damar yolu açsınlar o kolum felçli gibi gezerim sıfır hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…