2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar spekulum ve vaginal muayene zor biliyorum Ama lütfen sonda yumuşacık bir şey damar yolu zaten bebeklere bile takılıyor korkmayın Tüp bebek tedavisinde zaten vaginal ultrason yapıla yapıla ona da epey alışmıştım Yoksa öncesinde öyle canım acır bağırırdım ki dışardan duyan birşey var zannederdi

Benim çocuğumla ilgili tek endişem bu ya. Mutlu olsun hayatı sevsin hep neşeli olsun istiyorum.
Gerçi eşim de çok cıvıl cıvıl değildir hep bi mesafe Uykusunda bile kaşları çatık. Komik bir video atıyorum komik mi bu diyor ben ora 57. Kez izleyip altıma işeyerek gülüyorum felan
Diyorum inşallah çocuk güleryüzlü olur da ben de derim ama bi gülüşü var herşeye değer

Benim hamileliğimi zehir etmişlerdi hiç değmezmiş ama insan yaşadıktan sonra öğreniyor tabii ki o an mantıklı düşünemiyorsun benden sana tecrübeli anne tavsiyesi doktorların ölçümlerini söylediklerini kafana takma zaten aşırı riskli bir şey olsa hiç fırsatını kaçırmaz çat diye söylerler merak etme detaylı araştırmaya yönlendirirler falan :)

Ya ben var ya şu dış gebelik zamanı bana o kadar bakıldı ki alttan şuan ha kolum ha vajinam benim için aynı yani. Aç göster de göstereyim

Benim dün biraz sulu ve kanlı akıntım oldu o yüzden baktı. Sanırım 36dan sonra ediyor normalde alttan muayeneyi
Benim de akıntı arttı doğuma yakın yapılıyordu ozaman anladım cnm.
Doktor ne yapıyor ki alttan muayene de, herkes neden korkuyor bu kadar?
Eli ile yani parmak ile hareket ettirmişti benim çatı muanesinde çatım kemikliymiş birde ben çok kastım ister istemez zorlandım genel anlamda zaten normal doğumda yaptım oysaki hala o konuda zorlanıyorum.

Bende sondaydı damar yoluydu böyle şeyler doğurmaktan daha çok korkutuyor hele damar yolu açsınlar o kolum felçli gibi gezerim sıfır hareket
Sen bensin sanırım nefret ediyorum bıraksınlar kıvrana kıvrana doğurayım ama müdahale etmesinler her bi deliğime bişiler sokmasınlar damar yolu zaten travma oldu, her seferinde 3 4 tane patlat gir çıkar içeride çevirama vajinaya parmak sokabilirler o serbest
Ay benim eşim de ağırdır, çok sıcak değildir ama oğlum sıcak sosyal ama çok kolay mutsuz oluyor her şeyden bi mutsuzluk çıkartır hep bardağın boş tarafını görür. Mutlu hamileliğimde çıkan buysa, bukadar endişeli hamilelikten çıkan ne olur bilemiyorum. Umarım tersine işliyorsur bende de bunca endişeden korkudan çıkan çok mutlu huzurlu İpek gibi bir kızçe olur
Ya ben var ya şu dış gebelik zamanı bana o kadar bakıldı ki alttan şuan ha kolum ha vajinam benim için aynı yani. Aç göster de göstereyim
Bana da valla. Aşılama lar yumurta takipleri ivf.. Öğrenciler bakmış kalabalık izlemiş no problemo

Masallah kuzucuga. Belki 4 kilo.olmaz.ama 3 geçsinler artik bu bebeler ya. Hala.yuzunu göstermedi bu uşak sana. Amma nazli cikti

Bende reklam izleyerek, üç gün sonraki yazılanları da okuyorum üç gün sonrası için böyle bi yazı vardı. Güzel bir tespit bence, siz de okuyun.

Aboo beni ben bile çekemiyorum bu süreçte. Once ağlaktim simdi sinir kupuyum. Hos yine ağlamalı oluyor sonu. Ay hayir lutfen bana cekmesin

Ay ben o zamanlarda hastaligimi unutup kalkp gidesim geliyor. Hatta benim orama burama dokunmasınlar diye sezeryana sicak bakiyorum o derece
Keske kasilmasam bu konu da

Kasılma yaşayan var mı benim bugün çok kasilmam oldu yarın kontrol var bakalım ne diyecek

Sorun şu ki işe başlayalı 6 aydan az süre oluyor, 6 ayımı doldurmazsam doğum izninde maaş alamıyorum, bahsettiğim para da toplam 170-180 bin TL gibi yapıyor ondan vazgeçmek de istemiyorum
Ben oğlumda 37.haftanın sonuna kadar çalıştım. Okula arabayla gittim geldim, doktora da . Düzenli sancılarım da çıkmıştı. Ciddi bir durum yoksa çalışılır, para çok lazım oluyor inan

Ben oğlumda 37.haftanın sonuna kadar çalıştım. Okula arabayla gittim geldim, doktora da . Düzenli sancılarım da çıkmıştı. Ciddi bir durum yoksa çalışılır, para çok lazım oluyor inan
İnşallah bende çalışabilirim valla 37 olmasa bile 36 ya kadar giderim diye düşünüyorum en azından doğum sonrasına kalır haftalarım Rabbim kolaylık versin hepimize ama şimdiden kalçam, kaburgam ağrıyor .

Kızlar 24.haftamda bebeğimin plasentasinin aşağıda olduğunu öğrendim. Bende bi şok etkisi yarattı tabiki. İlk bebeğim normal dogumdu ve şükürler olsun çok kolay bir dogumdu. Şimdi ise plasenta doğum kanalını kapatacağı için normal doğum olmuyormuş kanama riski oluyormuş sezaryen olma olasılığı çok yüksek. 29.haftamda doktor alttan muayene etti ama elle değil vajinal ultrasonla. 2parmak kalınlığında bir aletti ve ne girdigini ne çıktığını anladım. Plasenta sınırda dedi. Genelde rahime yapışık oluyormuş. Bir ihtimal yukarı çıkmasını umuyorum dedi. Elle muayene bu haftalarda ve bu durumda önermiyoruz dedi. Cinsel ilişki yasak çünkü hareketler kontrolsüz olacağı için tehlike olusturabilirmis. Haftaya tekrar kontrolümüz var inşallah güzel bir haber alabilirim bu durumu daha önce cevrenizde yaşayan olduysa önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…