2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İnşallah güzel haberler alırsın ama şunu söyleyim sana, sezaryen korkulacak bir durum değil, bebek sağlıklı doğsun, sen de sağlıklı ol da doğum şekli önemli değil

Yani bence üzülüp korkulacak bi durum yok. Sadece doğum şekliniz değişecek gibi duruyor. Önemli olan bebeğin sağlıklı dünyaya gelmesi bence. Kolay normal doğum yapmış birisi için, tabiki sezeryan zor gelir ama dediğim gibi dünyanın en kötü haberi değil sonuçta.
Bir arkadaşım çok daha erken haftada öğrenmişti, be hamilelik boyu kanaması olmuştu ; sürekli yattı mesela bu yüzden. Sizin en azından hamilelik sürecinizde bı sıkıntı yok.

Kızlar dikkat edin domuz gribi salgını varmış özellikle ateş ve geçmeyen öksürük belirtileri kendinizi koruyun
Ayy ben ondan mı oldum acaba ? Gerçi boğaz ağrısı covide benziyor Maskeyle çalışmama rağmen kesin iş yerinden kaptım Hoş son zamanlarda alışverişe dışarı çıkarken maske taknadım ama eşim veya oğlum hasta değil hep beraber çıkıyoruz dışarı

Kızlar dikkat edin domuz gribi salgını varmış özellikle ateş ve geçmeyen öksürük belirtileri kendinizi koruyun
Keşke sadece domuz gribi olsa, rsv vakaları artmış. Çocuk yoğun bakımlar dolmuş. 1 yaş altını çok etkiliyormuş. Biz de riskli grubuz malum. Ama bebekler doğunca çok dikkat etmemiz lazım asıl. Kalabalıktan kaçının, bebeklerinizi öptürmeyin diyo doktorlar ki bence haklılar da. Allah korusun kollasın hepimizi

Bir tanıdığım bu şekildeydi. Dikkatli olunursa bir problem olmuyor, zamanında doğmuştu bebiş.

Ben bu hamileliğimde ciddi bir durum olmadığı sürece karneyi verdikten sonra izne ayrılmayı düşünüyorum , 35 buçuk haftalıkken. Ağırlaşma olayı bebeğin büyümesinden kaynaklanıyor. O zamana kadar daha da büyüyecek minikler. Neyse onlar sağlıklı olsunlar da , biz analar çekeriz ağrıları :)

Tam da kışın ve hastalığın ortasına doğacaklar. En çok endişelendiğim şey bu.

Bilmem canım olabilirsinde olmaya bilirsin de testi varmış ama yapmiyolarmis dikkat et kendine

Onuda gördüm kendimizi kapatmamız lazım eve ama olmuyor işte malesef

Bizim sıpa da öyle ya. 1 ay boyunca bekliyoruz ki tosbanın yüzünü görelim diye. Her kontrolde yüzünü ya plasentaya gömüyor ya sırtını dönüyor. Çikolatalar yiyerek gidiyorum ki hareketlensin diye. Yok beyfendi yüz görümlüğü istiyor heralde hastaneden çıkar çıkmaz da başlıyor içerde oyun havasına. Bezelye parmaklı ayak gördük biz de buna şükür sağlıkları yerinde ya önemli olan o

Bi de dün bi programda verilerle açıklıyorlardı ; 1987 deki gibi efsane bir kuş bekliyor özellikle Avrupa’yı vuracak diye. İnş bizi es geçer ne diyim başka. Geçen yıl burası daha soğuktu mesela. Bu yıl daha ılıman geçiyor ama konuşmak için erken mi davrandım bilemiyorum

Ya kimse maske de takmıyor. Bugün hem biraz yürürüm biraz da hava alırım diye metro ile gittim doltor kontrolüne maske takıyorum tabi insanlar ne kıymetli canın var der gibi bakıyor resmen. Var abi evet kıymetli

offff gerçekten kaçıcam doğumdan sonra ay ben gerçekten kimselere göstermek istemiyorum bebisimi ya napcam alt katımda ablam oturuyor, kücük cocukları var dört gözle bebeği bekliyorlar. benim evimden çıkmazlar kesin hergün bi de onlar sürekli hasta oluyorlar okulda doğal olarak. nasıl bir yol izlesem acaba bilmiyorum....

Benim normal kont 20 aralikda ama evdeyim şehir hastanesinden randevu alayım birde orası baksın dedim rahim ağzında açılma var dedim elle muayene etti 2 cm ölçtü canım çok sıkıldı hemen nstye bağladılar çok şükür sancı yok bebek gelisimi 1300 kg dedi kafam öyle karistiki napacagimi bilemedim cokda açıklama yapmadı her hafta gelmen lazım takip etmemiz lazım ciğer geliştirici iğne yapmak lazım dedi kafam şimdi Allah bullah kendi en son kendi doktoruma 16 Kasım'da gittim hersey güzel dedi aynı o şekilde dikkat ediyorum acaba bebek buyduukce açılma mi oldu 3.5 cm olarak da olcmustu sizce ne yapmalıyım

Bana normal geldi sanki. İkinci bebeğime hareketsiz diye kontrole gittim. 31 haftalıktı. Kontrol ettiler. 2 cm açıklık vardı. Normal demişlerdi. Senin ilk bebek mi iki mi?

Bu gibi durumda tek doktorla kalma. Kendi doktorumdaki randevuyu öne çek canım git bir muayene ol. Bana da demişlerdi çünkü rahim kısalığı var progestan kullan yat sürekli diye başka iki doktor kesinlikle kısalık yok dedi hem alttan muayene hem ultrasonla

Ben oğlumda 37.haftanın sonuna kadar çalıştım. Okula arabayla gittim geldim, doktora da . Düzenli sancılarım da çıkmıştı. Ciddi bir durum yoksa çalışılır, para çok lazım oluyor inan
Ben de Allah izin verirse son ana kadar çalışıp o maaşı almayı düşünüyorum umarım bi aksilik çıkmaz. Son iki haftamda (37 ve 38. Haftalar) home office rica edeceğim bakalım ne olacak

kesinlikle katılıyorum birkaç doktor görmeli. biz su an babam icin koskoca profesorlerle görüsüyoruz hepsi birbirinin hatasını buluyor şok oluyorum kime inanacağımızı şaşırdık

Aslında 37 kadar çalışır alsan zaten 2 haftası şubat tatiline gidiyor. Ve son bir hafta ders olmuyor. O yuzden ben iyi denk geldiğini düşünüyorum. Yani aslında 32 den 2 hafta fazla çalışmış olacaz. Ama 5 hafta dogum sonrasına kalacak.

Tabi insallah günlere ulasabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…