2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yaaa konuş ablanla, o da iki evlat annesi senin hissettiğini zamanında o da hissetmiştir, o yüzden seni anlar . Çocuklarını tembihler sana çıkmasınlar bebeği ellemeye çalışmasınlar diye

Yaaa konuş ablanla, o da iki evlat annesi senin hissettiğini zamanında o da hissetmiştir, o yüzden seni anlar . Çocuklarını tembihler sana çıkmasınlar bebeği ellemeye çalışmasınlar diye
ablam tam olarak çocuklarına tapan, çocuğuna laf gelince çocuktan önce ağlayan biridir önceden olsa onu incitmek istemezdim ama artık umrumda değil gerekeni söyleyeceğim. sadece ne kadar süre bebisleri korumalıyız acaba onu bilmiyorum...

Haaah hadi bakalım karlar fırtınalar eksik olsaydı olmazdı zaten

Benim kendi doktorum kisaligin olduğu biliyordu zaten 24 haftada çıktı sonra sürekli sık sık çağırıp kont etti progestan kullanıyorum zaten onu doguma kadar devam sonra kont süresini 1 aya yeni çıkardi hemde 32 haftan dolacak çalışamaz raporu vereceğim dedi yeni rahatlamistim tekrardan şüphe oldu sağlıcakla zaninda doğum olaydı

Ama bu çocuğuna laf etmek değil ki
Kendisinin düşünüp çocuklarını uyarması gerek, onunkiler çocuk da seninki fasulye mi?
En azından aşıları olana kadar korumakta fayda var.
Ben yurtdışındayım, bazen iyi ki diyorum, annem gelecek, başka da kimse bebeğin başına üşüşmeyecek

Kasılma yaşayan var mı benim bugün çok kasilmam oldu yarın kontrol var bakalım ne diyecek
Ben gün içinde 20 30dan fazla yaşıyorum canım. 2 gündür endol alıyorum kısalmayı arttırmasın diye. Nst ye bağlar seni muhtemelen duruma göre progestan endol falan verebilir
Kızlar dikkat edin domuz gribi salgını varmış özellikle ateş ve geçmeyen öksürük belirtileri kendinizi koruyun
Oğlumun 2,eşimin 1 hafta önce geçirdiği buydu muhtemelen test yapmadılar ama ikisi de ateşten kavruldu günlerce çok ağırdı ve uzun sürdü. Mucizevi bir şekilde bana bulaşmadı ama onları çok hırpaladı. Okulların kapanması bile gündemdeymiş illere valiliklere bağlı olarak
Ocakta yine bekleniyormuş ya. Geçen sene garajlardan arabaları çıkartıp işe gidemediğimiz günler olmuştu 70 80 cm kar günlerce yerde kalmıştı bu doğalgaz ve elektrik birim fiyatlarıyla keşke ılıman geçirseydik
Arkadaşım çok net konuştu her ziyaret etmek isteyene 6 ay dolana kadar kabul edemeyeceğiz özellikle okul Çağı çocuğu olanları diye. Çok mantıklı. Bizim okul Çağı çocuk ailemizin üyesi biz yandık. Ama ilk çocuk olsaydı ben de istemezdim, oğlumda zaten prematüreydi gelen olduğunda bile odadan çıkartmadım.
Rahim ağzı uzunluğu mu 2cm acaba. Açılmaysa bırakmamalıydı sanki seni, ciğer geliştirici de vurmalıydı. Elle açılmaya ultrasonla uzunluğa bakıyorlar doğrusu elle bakıp dediyse açıklıktır. Perinatoloji minormal kadın doğum mu burası? İhmal etme lütfen

Yaa ben hiç anlamadım bu işi kendi doktorum hunilesme var dedi o açıklık kapandı dedi herşey iyi gidiyordu bu doktor elle muayene etti normal kadın doğum doktoru bu haftaya tekrar gel açılma olurda ciger geliştirici vurmak lazım dedi cokda öyle panikletmedi rahat rahat konuştu nst sancı çıkmadı bilemedim ya şimdi doktora söylesemem olmaz uygun düşmez kont öne alayım en iyisi

evet onunkiler çocuk benimki fasulye gerçekten ona göre böyle bu. degisik bir karakter nasıl aynı anneden çıkmışız bilmiyorum. valla seninki en güzeliymiş kimse gelemez, oradakiler de anlayışla karşılar zaten

evet okul çağı direkt sizin evde olsun kardeşten bir şey olmaz arkadaşın 6 ay kabul etmediyse helal olsun gerçekten benimkilerle 6 ay mücadele edilemez 40 gün başarabilirsem yarabbi şükür

Ayy benim ailem az kendileri kötü hissetsinler gelmezler bana hem hamilesin hemde küçük bebeğim var diye hiç yaklasmazlar herkes kendini iyi hissettiği an gelirler ama öyle öpme filan olmaz dikat ederler benden daha çok düşünürler rabbim yardımcın olsun birde altlı ustlu oturunca daha zor

en büyük pismanlığım burada oturmak zaten, evimi çok sevmeme rağmen ilk fırsatta kacacagim. keske bebisten önce kacabilseydim. simdi mecbur kanlı bıcaklı olcaz masallah seninkiler ne güzel anlayıslıymıs o kadar önemli ki

Evet bence de mutlaka en yakın zamanda git cnm. Ertelenmemesi gereken çok ciddi bir konu

Bugün detaylı ultrason raporumu çevirdim daha önce doktorum ciddi birşey yok dediği için bakmamıştım
Göbek kordonu yerleşimi marjinal diyor
Bu ne demek bilen var mı?
Marginal cord insertion olarak aradığımda çok ciddi değil gibi ama çok canım sıkıldı gece gece

Günaydın herkese, çok mutlu umutlu huzurlu bir gün olsun rowenacım marjinal insersiyon duymuştum ben, kordonun plasentaya ortadan değil de daha kenardan bağlanması o, bebeğe giden akım düzenli inceleniyor ve kilo alımı falan normalse sorun olmayacağını söylemişti Dr u o kişiye, bi arkadaşımda da bulunmuştu ayrıca burada Aralık yada ocak annelerinde okumuş olabilirim birinde vardı sanki ama baya zaman olmuştu.

Günaydın arkadaslar preeklamsi yaşayanlar uyurken baş agrisiyla birlikte basdonmesi yaşadınız mı geceden beri uyuyamadım baş ağrım bı yandan baş dönmesi bı yandan

İkinci bebeğim canım ay bende bilemedim ya kafam karıştı ne yapsamm
Farklı bir hekime daha gitmekte fayda var gb aöa bebek sağlıklı sen sağlıklısın şimdilik hiç heycan yapma canım çok sıkıntı bir durum yok gb geldi bana .

Günaydın arkadaslar preeklamsi yaşayanlar uyurken baş agrisiyla birlikte basdonmesi yaşadınız mı geceden beri uyuyamadım baş ağrım bı yandan baş dönmesi bı yandan
Çok geçmiş olsun dün parol içtim çokta fayda etmedi baş dönmem yok ama ağrı zaman zaman çok artıyor ben buz koyuyorum biraz rahatlatıyor .

İkinci bebeğim canım ay bende bilemedim ya kafam karıştı ne yapsamm
Tamam canım ya çok normal. Yazdım yukarıda da, ikinci bebekte daha önce açıklık başlıyor. Dediğim gibi senle aynı haftalarda filandım heralde kontrole gittim. 2 cm açıklık var dendi. 39+2de doğum oldu Bence keşke hiç kafanı karıştırmasaydın başka doktora gidip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…