2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım eve kimse gelince odasından çıkarma, hatta yatağında dursun uyanık olsa bile. Kamera alırsın olmadı, izlersin misafir gelince. İlk 3 ay çok mıncıklanmaz zaten bebek. Ben pek kucağına almak isteyen de görmedim gerçi çok minik bebeği. Genelde büyünce ver de sevelim oluyor. O kadar minikken şöyle bi yatağına bakıp geçiyorlar

Günaydın hepinize dün randevum vardı 29 +1 tam bebek 40cm kilosu 1.250gram ama karın bölgesi biraz zayıf olacak dedi korkulacak gibi değil tehlikeli de durmuyor şimdilik dedi böyle olan var mı

Günaydın hepinize dün randevum vardı 29 +1 tam bebek 40cm kilosu 1.250gram ama karın bölgesi biraz zayıf olacak dedi korkulacak gibi değil tehlikeli de durmuyor şimdilik dedi böyle olan var mı
29. Haftada bana da aynısını söylemişti dünkü randevumda 31. Haftada normal çıktı göbek çevresi, endişelenmeyin .

Güzel anneler merhaba
sağlıklı mutlu huzurlu bol tekmeli günler dilerim hepinize 31+3 deyim ve inanılmaz kalca ağrım var ve sol bacagima vuruyor yürüyemez oldum ayagim takilip kaliyo acidan normalde ara ara olurdu fakat bu ara baya arttı. Özellikle yatarken sola dönük yatmaya çalışıyorum gece farkında olmadan sağa dönüyorum kirlenip kalıyorum resmen işkence oldu böyle bisey yaşayanınız var mı? Magnezyuma başladı doktor ama bilmiyorum ne kadar sürede etki edecek

günaydın.hepimizde benzer sorunlar var ama magnezyumu bayadır kullanıyoruz çoğumuz.yeni başladıysan çok düzenli iç beraberinde sade soda günde bir tane kadar.bir kase yoğurt günlük süt tüketimi,muz falan yardımcı olur diye düşünüyorumRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Kizlar dun kotu bi gun gecirdim duygusal olarak biraz kotuydum. Su an aynadan farkettim ki gobegim asagi inmis cok gerildim ya
Geçmiş olsun cnm hemen öyle bebeği etkileyeceğini sanmıyorum stres yapma. Bebek hareketlerinden anlarsın zaten banada bazen karnım aşağıda gibi geliyor ama bebek hep yukarıda

Geçmiş olsun cnm hemen öyle bebeği etkileyeceğini sanmıyorum stres yapma. Bebek hareketlerinden anlarsın zaten banada bazen karnım aşağıda gibi geliyor ama bebek hep yukarıda
Ya kuzu aslinda takilmazdim da. Sabah namazindna sonra yatarken 5 dk bi sanci girdi alt tarafa bebek sanki kafasini 3 kere kanala vurdu vurdu cikti net hissettim boyle carptigini sonra agri hafifledi gecti sabahta gobegi inik gorunce gerildim

Kizlar dun kotu bi gun gecirdim duygusal olarak biraz kotuydum. Su an aynadan farkettim ki gobegim asagi inmis cok gerildim ya
Psikolojiktir ya. Belki de aşada değil sen öyle hissediyorsun. Ya da zaten aşaya inecekti sen düne bağlıyorsun ama hiç alakası yoktur. Merak etme sen ❤

Teşekkür ederim Rabbım hepimizin kuzularini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin normalde süt yoğurt soda tüketen bir insanım ama yeterli gelmiyor sanırım umarım magnezyumun kısa sürede faydasını görürüm, ergenlikten beri çektiğim skolyoz problemim var belime hamilelikten oncede çok yük biniyordu. Hamilelikle hem bel hem kalca kombo oldu

Kızlar dün muayenem vardı bebiş çok şükür kilosu iyi 1088gram çıktım ne çok kilolu ne de eksik bu haftada 1050-1100gr arası istiyoruz tam ortası iyi dedi boyu için 35-36cm dedi. Şimdi boyu ufak mı sizce geçen seferde söylediğinde ufak gelmişti soramamıştım. Şimdi de bakıp gitseydim sormak aklıma gelmedi boyu nasıl. Bir de bana 32. Haftada seni nst ye bağlayacağız ciğer geliştirici yapacağız ve sanki her an doğum olacakmış gibi hazırlayacağız ama hedefimiz 36 dedi ben de bir sıkıntı var mı dedim yok dedi. Kızlar doktoruma normal doğumu sordum senin rahminde anomali olduğu için ben o riske girmem sezeryan dedi kestirdi attı. Rahmin yırtılabilir filan dedi. Bebek dönse bile mi olmaz dedim ben girmem o riske dedi. Peki ben sezeryan olursam bir sonraki sene bebek istediğimde doğum yapabilir miyim sizce ben 2. Sene de tekrar çocuk istiyordum.

Ufff zeref. Bak bu kötü işte. Samimi söylüyorum küçük yaş grubu olan ve kreşe anaokuluna giden tüm çocuklar en fazla bikaç hafta arayla yine hasta ve geçmiyor yazık toparlayamayıo cocuklar. Bebekler yani bebek de olsa zatürresi bilmem nesi oluyor. Hatta evde banyo yaptırcaz ya, odayı çok fazla ısıtmak lazım ve suyla çok oynatmadan hemen yıkayıp giydirmemiz lazım hassas olduklarından. Yerinde olsam; ablama çocuk doktorunun, bebeğim küçük olduğundan, kış bebeği olduğundan sterilize ve daha minimal bi yaşam geçirmem gerektiği konusunda uyardı beni de. Misafir kabul etmeyin yoksa bebek hasta olur dedi dersin. Sence alınır mı ablan ? Ama ben ablan olsam, sana söz bırakmadan kendim teklif ederdim. Ablam yanlış anlama , ama benim çocuklar sık hasta oluyor, ziyaret işini bebeğin azcık büyüyene kadar erteleriz fln derdim. Çünkü çok aşikar bi durum bu.

Benim oğlumun hep böyleydi 2900 gr doğdu Şimdi de dombili oldu zayıflasın istiyoruz

Valla zeref asla korkutmak istemem ama şöyle düşün. Bebekler nerdeyse her ay aşı vurulacaklar ve hatta günde iki üç aşı vurulduğu günler olacak. Ama buna rağmen bazı Hastalıkları geçirecekler. Özellikle küçük çocuklarla bi ortamları varsa. Ama o aşı vurulmadan o hastalıgı geçirmemesi, tanısmaması gerekir ya da ne kadar geç geçirirse o kadar iyi.
Bi de şeye inanıyorum. Bebek doğunca yeni bi zeref doğacak. Şu hırçin anne kediler var ya, yavrusunu asla sevdirmeyen ve hep koruma iç güdüsünde olan. Onlar gibi oluyor insan bazen. Ve ne kadar çekingen ya da sakin bi tip olsan da, cırlıyorsun. Sen de öyle olacaksın, inanıyorum. Çat çat söyleyeceksin yeri gelince.
Burda çok sevdiğim bi arkadaşım var ve kızı kreşe gidiyor ve sürekli hasta. Arada basbaşa kahvaltıya çıkıyoruz fln. Ama ailece görüşeceksek, kadın telefonda söylüyor, çocuğum öksürüyor ama emin değilim ya da içine sinmezse sen hamilesin, yağız da küçük, istersen sonra görüşelim diye. Ne ben kırılıyorum ne de o. Olması gereken bu. En başta bu durumu oturttun oturttun; yoksa herkes kafasına göre davranır. senin de için içini yer. Senin evladın da sahipsiz değil; cırlarsın heralde

Çok geçmiş olsun. İşinin ehli birine mi denk gelmediniz acaba ya. Acıklık varsa öylece salmazlar aslında. Hunileşme nasıl kapanırmış ya, ilk kez duyuyorum
Bence kelime hatası var queenin dediği gibi. Rahim ağzı 20 mm sizin muhtemelen. Açıklık yok. Ama bu kısalıkta, sancı kasılma anında, iyice kısalma olup açıklık başlayabilir demek istemiş bence doktor.
Ama en garantisi kendi doktorunuza tekrar muayene olmak bence. Ve anlamadığınız ne varsa direkt sorun.

Kizlar dun kotu bi gun gecirdim duygusal olarak biraz kotuydum. Su an aynadan farkettim ki gobegim asagi inmis x

Bu koru gunler beni de vurdu canim. Dunden beri başım ağrıyor. Dun gece sanci da oldu baya panik yaptım. Gece magnezyum ictim ama bas agrisi hic geçmiyor
Bebegin girdiği sekille ilgilir belki karin sekli. Cunku bazan midede gibi bazan asagoda yagiyor gibi oluyor.

Günaydın canım yalnız kalınca her anne gibi temizlik yapan o kadın
Kendini çok yorma bak, olduğu kadar artık. Üçüncü olunca, sen sallamazsın da pek biliyorum gerçi neyse güle güle kirletin o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…