- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Canım eve kimse gelince odasından çıkarma, hatta yatağında dursun uyanık olsa bile. Kamera alırsın olmadı, izlersin misafir gelince. İlk 3 ay çok mıncıklanmaz zaten bebek.evet onunkiler çocuk benimki fasulyegerçekten ona göre böyle bu. degisik bir karakter nasıl aynı anneden çıkmışız bilmiyorum. valla seninki en güzeliymiş kimse gelemez, oradakiler de anlayışla karşılar zaten
evet okul çağı direkt sizin evdeolsun kardeşten bir şey olmaz arkadaşın 6 ay kabul etmediyse helal olsun gerçekten benimkilerle 6 ay mücadele edilemez 40 gün başarabilirsem yarabbi şükür
29. Haftada bana da aynısını söylemişti dünkü randevumda 31. Haftada normal çıktı göbek çevresi, endişelenmeyin .Günaydın hepinizedün randevum vardı 29 +1 tam bebek 40cm kilosu 1.250gram ama karın bölgesi biraz zayıf olacak dedi korkulacak gibi değil tehlikeli de durmuyor şimdilik dedi böyle olan var mı
günaydın.hepimizde benzer sorunlar var ama magnezyumu bayadır kullanıyoruz çoğumuz.yeni başladıysan çok düzenli iç beraberinde sade soda günde bir tane kadar.bir kase yoğurt günlük süt tüketimi,muz falan yardımcı olur diye düşünüyorumGüzel anneler merhaba
sağlıklı mutlu huzurlu bol tekmeli günler dilerim hepinize 31+3 deyim ve inanılmaz kalca ağrım var ve sol bacagima vuruyor yürüyemez oldum ayagim takilip kaliyo acidan normalde ara ara olurdu fakat bu ara baya arttı. Özellikle yatarken sola dönük yatmaya çalışıyorum gece farkında olmadan sağa dönüyorum kirlenip kalıyorum resmen işkence oldu böyle bisey yaşayanınız var mı? Magnezyuma başladı doktor ama bilmiyorum ne kadar sürede etki edecek
Geçmiş olsun cnm hemen öyle bebeği etkileyeceğini sanmıyorum stres yapma. Bebek hareketlerinden anlarsın zaten banada bazen karnım aşağıda gibi geliyor ama bebek hep yukarıdaKizlar dun kotu bi gun gecirdim duygusal olarak biraz kotuydum. Su an aynadan farkettim ki gobegim asagi inmis cok gerildim ya
Ya kuzu aslinda takilmazdim da. Sabah namazindna sonra yatarken 5 dk bi sanci girdi alt tarafa bebek sanki kafasini 3 kere kanala vurdu vurdu cikti net hissettim boyle carptigini sonra agri hafifledi gecti sabahta gobegi inik gorunce gerildimGeçmiş olsun cnm hemen öyle bebeği etkileyeceğini sanmıyorum stres yapma. Bebek hareketlerinden anlarsın zaten banada bazen karnım aşağıda gibi geliyor ama bebek hep yukarıda
Psikolojiktir ya. Belki de aşada değil sen öyle hissediyorsun. Ya da zaten aşaya inecekti sen düne bağlıyorsun ama hiç alakası yoktur. Merak etme sen ❤Kizlar dun kotu bi gun gecirdim duygusal olarak biraz kotuydum. Su an aynadan farkettim ki gobegim asagi inmis cok gerildim ya
Canım daha hazırlamadım çantamı. Ama hazırlıklara başlayacağım. Çantamı hazırladıktan sonra burada foto pylaşırım istişare ederiz. Ne eksik ne fazla.Neler koydunuz çantanızın içine
Teşekkür ederim Rabbım hepimizin kuzularini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsingünaydın.hepimizde benzer sorunlar var ama magnezyumu bayadır kullanıyoruz çoğumuz.yeni başladıysan çok düzenli iç beraberinde sade soda günde bir tane kadar.bir kase yoğurt günlük süt tüketimi,muz falan yardımcı olur diye düşünüyorumRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Merhaba canim geçmiş olsun. Bencede panik yapma bir sikinti yoktur arkadaşın dediği gibi ineceği vardir bu zamanlarda denk gelmiştirKizlar dun kotu bi gun gecirdim duygusal olarak biraz kotuydum. Su an aynadan farkettim ki gobegim asagi inmis cok gerildim ya
Ufff zeref. Bak bu kötü işte. Samimi söylüyorum küçük yaş grubu olan ve kreşe anaokuluna giden tüm çocuklar en fazla bikaç hafta arayla yine hasta ve geçmiyor yazık toparlayamayıo cocuklar. Bebekler yani bebek de olsa zatürresi bilmem nesi oluyor. Hatta evde banyo yaptırcaz ya, odayı çok fazla ısıtmak lazım ve suyla çok oynatmadan hemen yıkayıp giydirmemiz lazım hassas olduklarından. Yerinde olsam; ablama çocuk doktorunun, bebeğim küçük olduğundan, kış bebeği olduğundan sterilize ve daha minimal bi yaşam geçirmem gerektiği konusunda uyardı beni de. Misafir kabul etmeyin yoksa bebek hasta olur dedi dersin. Sence alınır mı ablan ? Ama ben ablan olsam, sana söz bırakmadan kendim teklif ederdim. Ablam yanlış anlama , ama benim çocuklar sık hasta oluyor, ziyaret işini bebeğin azcık büyüyene kadar erteleriz fln derdim. Çünkü çok aşikar bi durum bu.offff gerçekten kaçıcam doğumdan sonraay ben gerçekten kimselere göstermek istemiyorum bebisimi ya napcam alt katımda ablam oturuyor, kücük cocukları var dört gözle bebeği bekliyorlar. benim evimden çıkmazlar kesin hergün bi de onlar sürekli hasta oluyorlar okulda doğal olarak. nasıl bir yol izlesem acaba bilmiyorum....
Benim oğlumun hep böyleydi 2900 gr doğdu Şimdi de dombili oldu zayıflasın istiyoruzGünaydın hepinizedün randevum vardı 29 +1 tam bebek 40cm kilosu 1.250gram ama karın bölgesi biraz zayıf olacak dedi korkulacak gibi değil tehlikeli de durmuyor şimdilik dedi böyle olan var mı
Valla zeref asla korkutmak istemem ama şöyle düşün. Bebekler nerdeyse her ay aşı vurulacaklar ve hatta günde iki üç aşı vurulduğu günler olacak. Ama buna rağmen bazı Hastalıkları geçirecekler. Özellikle küçük çocuklarla bi ortamları varsa. Ama o aşı vurulmadan o hastalıgı geçirmemesi, tanısmaması gerekir ya da ne kadar geç geçirirse o kadar iyi.ablam tam olarak çocuklarına tapan, çocuğuna laf gelince çocuktan önce ağlayan biridirönceden olsa onu incitmek istemezdim ama artık umrumda değil gerekeni söyleyeceğim. sadece ne kadar süre bebisleri korumalıyız acaba onu bilmiyorum...
Çok geçmiş olsun. İşinin ehli birine mi denk gelmediniz acaba ya. Acıklık varsa öylece salmazlar aslında. Hunileşme nasıl kapanırmış ya, ilk kez duyuyorumYaa ben hiç anlamadım bu işi kendi doktorum hunilesme var dedi o açıklık kapandı dedi herşey iyi gidiyordu bu doktor elle muayene etti normal kadın doğum doktoru bu haftaya tekrar gel açılma olurda ciger geliştirici vurmak lazım dedi cokda öyle panikletmedi rahat rahat konuştu nst sancı çıkmadı bilemedim ya şimdi doktora söylesemem olmaz uygun düşmez kont öne alayım en iyisi
Kizlar dun kotu bi gun gecirdim duygusal olarak biraz kotuydum. Su an aynadan farkettim ki gobegim asagi inmis x
Günaydın canımGünaydın herkese. Bugün ufak kızımı anneme bıraktım, evde temizlik yapacağımUzun zamandır evde ilk defa yalnız kaldım o da temizlik için. Akşama göt loblarım ağrıyor diye ağlayarak gelirsem şaşırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?