2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Maşaallah çok güzel görünüyorsun hiçte kilo almamışsın hepsi bebişe gitmiş çok şükür

Zaten aileler, ablalar böyle düşünse bizde böyle düşünmek zorunda kalmıcaz sorun orda
Bende iyi ki memlekette değilim diye düşünüyorum. Rize’de olsam var ya ev boş kalmazdı. Vıyy düşünemiyorum. Bide bunun yeme içmesi var onları düşünecektim. Aman allahım.
Şuan sadece annecik’i idare edicem.

Ahhsha bunu geçen söyleyince ben içimden göt lobu nasıl ağrır diye mi geçirdim acaba ya? Dün 20 dk banyo derzlerini yeniledim. Küçücük banyo zaten. Ama sincanlı oturuşu yaptım biraz. Şuan nerem ağrıyor? Evet doğru bildiniz. Göt loblarım

Ah ya valla keşke birilerini idare etmediğimiz bi dönem olsa.
Benim eşim de iki hamileliğimde lohusalık triplerine başladı. Bikaç gündür yine gergin. Çocuğa tepki veriyor fln. Eyvah dedim ya, bu lohusalıgımı da bana yaşatmicak. Kendisi gircek post partumlara bilmem nelere.
Bi de kayınvalidem taaa uzaktan soracak didiklicek ya, işte meme alıyor mu, ağlıyor mu, o su bu su nasıl diye. Bi de benden habersiz foto paylaştı yağız doğduğu gün,bende anne azcık büyüsün ; güzel fotoğraflar çekerim, o zmn paylaşırız olur mu dedim. Eşime mesajlar atmış adi kadın; işte arkadaşımın torunu oldu üç gün önce, bak onlar faceden paylaşmış ama oğlum diye. Delirtti beni bi foto yüzünden. Bu sefer elini uzatamasın diye, whatsupta bi şeyler yazıp paylaşmayı düşünüyorum ya sizce ? Çıldırtmasın beni yine diye

Kizlar dun kotu bi gun gecirdim duygusal olarak biraz kotuydum. Su an aynadan farkettim ki gobegim asagi inmis cok gerildim ya
Canım öyle suyun falan gelmeden bi günde aşağı ineceğini sanmam. Belki miden daha boş önceki günlere göre ne bileyim, ilerleyen haftalarda yavaş yavaş inecek ama inşallah sıkıntı yoktur canım ben sanmıyorum.
Arkadaşın ablası doğumdan sonra hastanede refakatçisiydi ama kendi okula giden çocuğu var diye hiç maskesini indirmesi bebeğin yanında hastane süresince.. En temizi sen daha hastanede ziyarete geldiklerinde ver ayarı, bu sene influenza çok salgın olduğundan dr kesinlikle 3 4 ay ziyaretçi yasağı koydu, yenidoğan zatürreeye çevirebiliyormuş Allah muhafaza yoğunbakım falan. Kimse kusura bakmaz bence. Bakarsa da kimsenin senin korumana ihtiyacı yok ama bebeğin buna muhtaç anne babasından başka kim koruyacak onu. Salla gitsin.

Anlar mı? Anlarsa paylaş da. Ne bileyim. Bak bu konuda zor. Benim kayınvalide yok ama eşimi büyüten teyzesi muhakkak foto ister. Hatta aile grupları var çok da yakınlar orda paylaşılır. Ona çok müdahil olamam herhalde. Bu konu benim de kanayan yaram. Büyük kuzenleri var eşimin 45li yaşlarda dayı kızları felan, onlar da bayılır böyle instagramda bişey paylaşmaya. Çocuğumu afişe edecekler

Wptan direkt kv ye mi yazcan duruma falan mı.. Eşinle konuştuğunda o söylemem ben anneme derse sen direkt söyle ben doğru bulmuyorum geçen ki gibi ir foto paylaşımını, sizin de nazara vs inancınız olduğunu düşünüyorum kusura bakmayın diye. Ay bide çocuğun ağzı gözü şiş yani ne gerek o hallerini koymaya Benim eşim zor söyler böyle şeyleri ama bu sefer dedim doğum olur olmaz gelmesin annenler 1 hafta 10 gün sonra falan gelsinler tamam söylerim dedi. Söylemeseydi de ben söyleyecektim ki çok muhabbetimiz de yok. Sen diye bile hitap etmem yani 11 yıldır.

Ya şöyle, aile grubu , Yakın arkadaş vs onlar çok rahatsız etmiyor beni. Ama sosyal medya çok kalabalık, bi de o anlık çekilen bi görüntü paylaşılmasın içime sinmiyor istemiyorum. Daha önce bahsettim, kendi sosyal medyam yok, arada whatsup durumuna yagızı koyarım oyun oynarken parkta fln o kadar. Ama saygı göstermeyip, her konuda kayınvalidemin; benim dediğim olacak tarzı yaklaşımı kanımı çekiyor. Karışmasam olmaz diyemiyor kadın.

Gizlilikten seçiyorsun ya kimlerle paylaşılsın bu durum diye. Anne kayınvalide kardeş eşim şeklinde seçip, böyle böyle demeyi düşünüyorum.

Ben bugün qldim çalışabilir raporu, gittigi yere kadar calisacagim. Eger kendini iyi hissediyorsan çalış bence ki kaldi ki alacagin miktar da az buz degil. Doğuracağım desen bile jemen o dakika doguramiyorsun illaki yetisirsin hastaneye

Buarada Z zerefsann bi ekleme daha. Bak 2-3 hafta önce oğlum mahfoldu ateşti hastalıktı demiştim, dün yine gözü çapaklandı burun çekiyordu bu sabah baktım yeşermiş yine sümükleri.. Okul çocuğu olan gerçekten gelmemeli. Ben aynı evde napcam bilmiyorum, nasıl koruyacağım ama 35kişilik sınıfta 9 kişi gelmiyormuş çok hasta olduğundan öyle düşün bu seneki vehameti.

Ben hatta zararı olmasın dedim kızdı bana ben zararı olan bişey verirmiyim dedi fayda etmez diyo o köpük mide çıkışını kapatacak dedi az içersen fayda etmez dedi
Neden öyle bir sey soylemis anlamadim ama ben iki aydir kullaniyorum cok kötü olmadığım müddetçe icmiyorum ama bir kasik bile bütün gün rahatlatiyor

Ayy bu konular beni çok darlıyor içime fenalık geliyor üstüme öküz oturuyor ilk defa tecrübe edicem nasıl davranacaklar nasıl yaklaşımları olucak ilk torunları çokta hevesliler gelip ne kadar kalıcaklar kış vakti bi de öperler mi ellerler mi foto çekip paylaşırlar mı bunların hepsi bana fenalıklar getiriyo

Bende aldım dün 37ye kadar. Peki erken ayrılmak istesem ayrılabiliyor muyum

Son kontrolde dogum pozisyonundaydi ama gobek hep yukardaydi simdi boyle inik olunca garibime gitti kuzum. Şu sureci de saglikla bi atlatsaydik ya

Ben de bu sıkıntıdan muzdariptim geceleri uykumda çok sıkıntı yaşıyordum, doktor magnezyum yazmayalım her gün bir tane maden suyu ic dedi ve birkaç gün içinde rahatladım çok şükür, size de tavsiye ederim

Yav benim kv de bı tuhaf. Daha önce bahsetmiştim. Çocuktan önce türlü baskılar yedim çocuk yapın artık diye. Başkasının torunlarını sevmiyim artık diyordu. Hamile olduğumu söyledikten 1 hafta sonra memlekete yerleşmeye karar verdiler. İnsan bi patik örmez mi ne bileyim torunuma biseyler alayım diye heves etmez mi zorla civile götürdüm ben biseyler alcam diye o zaman aldı bı kaç parça bişey. Dün kontrolden sonra resimlerini attım babannesi bak büyüdü oğluşum diye. Cevap dahi yazmadı. Ama sorsan torunu çok kıymetli diye anlatır. Her konusu açıldığında çocuğumu memlekete ona bırakıp ben geri dönecekmişim o büyütecekmiş şeklinde bı muhabbet dönüyor. Bı kaç kez söylenince şaka olmaktan çıkıyor malum. Kendi annem de kv nin tam tersi. Çıldırıyor torun için. Emzir desem emzirir o derece benimsiyor. Ablamın kızları bı ara anne diyordu annem çok mutlu oluyordu. Yok ortası yok. Biz de mi tuhaflık var anlamadım

Ya kuzu aslinda takilmazdim da. Sabah namazindna sonra yatarken 5 dk bi sanci girdi alt tarafa bebek sanki kafasini 3 kere kanala vurdu vurdu cikti net hissettim boyle carptigini sonra agri hafifledi gecti sabahta gobegi inik gorunce gerildim
Canım benimde göbegim aşagıdaydı ve dedigin gibi sanki rahmimde durmuş çıkmayı bekliyor gibi bir agırlık ve agrı vardı,2 gün önce doktora da söyledim doktor bebek yukarda sen öyle hissediyorsun dedi baskı ve bel agrısı olucak bunlar dedi bakarkende yukarıdan baktı bebege, sol yanına uzan hatta gün içindede dene ve dinlendir kendini tekrar düzeliyor göbegin çok yormuş olabilirsin kendini sok zamanlarda,,Allahım hepimize gününde sağlıkla doğup yamayı bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bence kayınvalideler kızlarının çocuklarına daha yakın oğlunun çocuklarına gelinin bebeği diye bakıyorlar öyle düşünüyorum ben. Olduğu kadar kuzum evlat senin evladın isteyen yürekten sever isteyen uzaktan. Hiç kendini sıkma. Değer vermek isterse verir iki üç parça birşey örer babaanne elinden der verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…