Yok cnm bence sen yanlış anladın duygusal durumundan ötürü. Alsalar mutlu olunacak bir durum yok çok şükür herkesin maddi durumu aylardır konuşmalarımızdan anladığım kadarıyla zaten kendine yetiyor, bu sadece duygusal bi paylaşım bence içinde maddiyat olmayan. Allah hepsinin ömrünü uzun etsin, vefatlarını gecinden versin. Mesele daha duygusal şeyler aslında. Eğer ki ailelerin maddi durumu kötü olup çok istiyorum ama alamıyorum kızım dese içimizden hangimiz buna hayıflanabilir.. Allah sabır versin sana cnm, genç yaşta kaybetmiş olan daha da zor.kızlar yazılanları okuyunca gerçekten hayatı sorguluyorum. bizim beşik bebek arabası gibi şeylermizi babam kardeşim kayınvalidemelr aldı. gerçekten şuan hiç eksik ya da sıkıntı yaşamıyorum. belki hatırlarsınız daha once de yazdım annemi genc yaşında gecen yıl kanserden kaybettim. şimdi merak ediyorum bebegime ne hazırlıklar yapardı . ne alırdı ya da nasıl bi ruh halinde olurdu diye. biz 2 kardeşiz dierim benden kucuk. ilk torunu olucaktı. bazen diyorum keşke hiçbirşeyim olmasaydı da annem yanımda olsaydı. hiç temizlik yemek yapmasaydı mesela. bana hiçbişey almasa da olurdu. yazılanları okuyorum bana şunu almadılar. yapmadılar falan. gerçekten benim yerimde olsanız daha mutlu olurmuydunuz. benimkiler alıyor ama eksiğim işte. evet mutlu olcaksanız tamam haklısınız boyle dusunmekte; ama yok hayır olmam diyorsanız zaten hayatın dinamikleri başka yerlere kayıyor. amaan olsun ne farkeder demeye başlıyorsunuz.
Yok canımı sıkmıyorum yapmak zorunda değil sonuçta çocuk benim çocuğum. Ama eşim dahi farketmiş zorla yaptırıyoruz sanki sokaktan aldım çocuğu diyoBence kayınvalideler kızlarının çocuklarına daha yakın oğlunun çocuklarına gelinin bebeği diye bakıyorlar öyle düşünüyorum ben. Olduğu kadar kuzum evlat senin evladın isteyen yürekten sever isteyen uzaktan. Hiç kendini sıkma. Değer vermek isterse verir iki üç parça birşey örer babaanne elinden der verir
Sen duygusal düşündüğün için yanlış anladın galiba canım. Tabiki sağlığına duacıyız. İyi ki sağlıklı ve hayatta annem. Zaten buna sığınarak bişeyleri gözardı ediyoruz. Ama işte bende duygusal dönemdeyim, benden önceki 6 toruna a’dan z’ye herşey yapılmış benim bebeme yapılmamış bende üzülüyorum haliyle. Bu ben evlenirken de böyleydi. Allah razı olsun okuttular. Bizde meslek tuttuk herşeyimizi aldık. Çok şükür. Ama durumları var yani. Bende evin tek kızıyım. Annem daha erkekçi ona kızıyorum biraz. Yoksa yine sağlıklı olsun da bişey olmasın benim de boş boğazlığıma denk geldi. Başın sağolsun, çok haklısın aslında.kızlar yazılanları okuyunca gerçekten hayatı sorguluyorum. bizim beşik bebek arabası gibi şeylermizi babam kardeşim kayınvalidemelr aldı. gerçekten şuan hiç eksik ya da sıkıntı yaşamıyorum. belki hatırlarsınız daha once de yazdım annemi genc yaşında gecen yıl kanserden kaybettim. şimdi merak ediyorum bebegime ne hazırlıklar yapardı . ne alırdı ya da nasıl bi ruh halinde olurdu diye. biz 2 kardeşiz dierim benden kucuk. ilk torunu olucaktı. bazen diyorum keşke hiçbirşeyim olmasaydı da annem yanımda olsaydı. hiç temizlik yemek yapmasaydı mesela. bana hiçbişey almasa da olurdu. yazılanları okuyorum bana şunu almadılar. yapmadılar falan. gerçekten benim yerimde olsanız daha mutlu olurmuydunuz. benimkiler alıyor ama eksiğim işte. evet mutlu olcaksanız tamam haklısınız boyle dusunmekte; ama yok hayır olmam diyorsanız zaten hayatın dinamikleri başka yerlere kayıyor. amaan olsun ne farkeder demeye başlıyorsunuz.
Yok vala hiç üzülmüyorum. Tuhaf geliyor sadece. Kendi annem de fazla kaptırıyor mesela o da tuhaf geliyor. Ablamın ikizleri oldu ablama çocuklardan birini bana ver dediği oldu yani o dereceHiç tuhafına gitmesin bak şimdi Türkiye’den kargo kolisi gelecekti. Ben bebeğimin ihtiyaçlarını alıp, eve yönlendirdim kargoları. Annemler de , büyükçe bi koli yapıp bana kıbrısa göndereceklerdi. Neyse, açtım tüm koliyi. Bi tane beyaz yelek, bebek yeleği ama düğmeleri pembe, mor, kırmızı ve benim yine oğlum olcak, biliyorlar. Anneme sordum. Ki annem çok uyanık gözü açık bi kadındır. Aaa farketmemişim koz yeleği olduğunu; neyse sakla belki üçüncü kız olur da lazım olur dedi bana. Bir tanecik patik ya da bi şey asla almadılar ne yağızda ne de şimdi. Ama ben diyorum ya Allah’a hesabı kendim verecem. Ben onlara alıyorum hemde en kalitelisinden. Mesela ikinci arabayı aldı eşim, 130 binlik minik bi araba; ama eşimi ikna ettim. Memlekette olsaydık birlikte yemeğe çıkardık ; en azından hediye alayım diye. Hem kayınvalideme hem anneme hediye aldım , seçenek sunup. Kayınvalidem emsanın 84 parça çatal kaşık takımını; annemde tefalin tava seti ve porlandın pasta tabağı setini seçti. 1.500 lira ayırdım ikisi için de ayrı ayrı. Güle güle kullansınlar. Ama annem asla bir yelek tshirt almadı almaz. Beklentim yok; üzülmüyorum bile.
Demem o ki; sen kayınvaliden işin hiç üzülme bile ; benim öz annem almaz
Ohh şifa olsun. Ben de sabah oğlumdan kalan pankekler üstüne muz kivi yaban mersini koydum yedim yanıyorumm, meyveden mi kahveden mi bilemedim. Çok açık demlemiştim kahvemi ama artık havadan nem kapabilirizÜst katı temizledim indim, mutfak ve wc kaldı bir tek. Bir de merdivenler. Şimdi bebişe mandiş ve muz yiyorum ara verdimo sırada konuyu okuyorum çok merak uyandırıcı bugün topic
Canım yarım rahim benimkisi. Ama doktorum tekli gebelikte sıkıntı yaşamazsın dedi 2 tane doktorum var benim birine arada gidiyorum Prof. Diğeri takip doktorum. Prof olan senin gibi bir sürü hastam oldu benim demişti. Serklaj attı. 37ye kadar durur bebiş rahat ol dedi. Bu doktorum hep 32-34 gibi hazırlıklı ol diyor bilemedim. 36yı da görebiliriz diyor bilmiyorum ya ama ikiside ilgili. Prof olana gidip bir normal doğumu danışsam mı acaba. Ya da kırk fikirli olmayım sezeryan olsa ne olacak bebiş sağlıklı olsun gerisi problem değil napalımGeçmiş olsun canım senin problem neydi ki?
Benim bu üçüncü sez olacak. 3 yıl ve şimdiki 2 yıl ara ile oldu. Sıkıntı yok
Çok teşekkür ederim tatlımMaşaallah çok güzel görünüyorsun hiçte kilo almamışsın hepsi bebişe gitmiş çok şükür
Bende onu izliyorum su an baya hoş bisey olmus denişikOhh şifa olsun. Ben de sabah oğlumdan kalan pankekler üstüne muz kivi yaban mersini koydum yedim yanıyorumm, meyveden mi kahveden mi bilemedim. Çok açık demlemiştim kahvemi ama artık havadan nem kapabilirizbisürü iş halletmişsin sen süper, ben de panda gibi farklı odalarda yuvarlanıyorum. Çocuğumun beyninde neler oluyor a yeniden başladım. Herkesler okusun o kitabı plssss. Şimdi de netfilikşşten sıcak kafayı izliyorum değişik bişi olmuş
Wednesday i izledin miBende onu izliyorum su an baya hoş bisey olmus denişik
Evet bence de mutlaka en yakın zamanda git cnm. Ertelenmemesi gereken çok ciddi bir konu
Sağolun kızlarTamam canım ya çok normal. Yazdım yukarıda da, ikinci bebekte daha önce açıklık başlıyor. Dediğim gibi senle aynı haftalarda filandım heralde kontrole gittim. 2 cm açıklık var dendi. 39+2de doğum olduBence keşke hiç kafanı karıştırmasaydın başka doktora gidip.
Sağol canımFarklı bir hekime daha gitmekte fayda var gb aöa bebek sağlıklı sen sağlıklısın şimdilik hiç heycan yapma canım çok sıkıntı bir durum yok gb geldi bana .
yok est. haklısın ben olsam 1-2 yıl once aynı senin gibi dusunurdum. istedigim olmadıgında evlatlık gibi hissettigim zamanlar falan olurdu. şimdi aklıma geldikçe kendime anlamsız yuklendigimiz üzdüğümü şimdi anlıyorum işte . yani işte bende onu demek istiyorum kendinizi hiiç uzmeyin boyle şeylere.Sen duygusal düşündüğün için yanlış anladın galiba canım. Tabiki sağlığına duacıyız. İyi ki sağlıklı ve hayatta annem. Zaten buna sığınarak bişeyleri gözardı ediyoruz. Ama işte bende duygusal dönemdeyim, benden önceki 6 toruna a’dan z’ye herşey yapılmış benim bebeme yapılmamış bende üzülüyorum haliyle. Bu ben evlenirken de böyleydi. Allah razı olsun okuttular. Bizde meslek tuttuk herşeyimizi aldık. Çok şükür. Ama durumları var yani. Bende evin tek kızıyım. Annem daha erkekçi ona kızıyorum biraz. Yoksa yine sağlıklı olsun da bişey olmasın benim de boş boğazlığıma denk geldi. Başın sağolsun, çok haklısın aslında.
Onu da ekledim listeme haftasonu izliycemWednesday i izledin mionu da sevdim
Bende izledim baya sardıWednesday i izledin mionu da sevdim
Maşallah canım nazar değmesinKizlar biz de muayeneden geldik ,bebikim 2 kilo olmus, devlete gittigim icin yüzünü göstermedi derdim olmuyor38. Haftada aliriz dedi muhtemelen 20 ocak gibi olacak ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?