2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
“Anne” çok kıymetli olduğu için; anneden gelen minicik ve düşünülmüş bi hediye çok da mutlu ederdi aslında. Güzel bir takım da olabilir lcwdan, ya da minik bi tulum. Konu neden çocuğuma bunparaları ben harcıyorum da annem babam harcamıyor meselesi asla değil olamaz da zaten. Ama minicik o hediyeyi alsa, en kıymetli kıyafeti o olabilirdi bebeğimin. Benim demek istediğim buydu mesela . Allah’a sükür dediğim gibi konu maddiyatsızlık ya da yetememek değil. Tabi ki eksik olmasınlar. Ama annem hayatta olduğu halde, bir saatliğine çocuğumu bırakayım da bi işimi halledeyim “ i bana teklif dahi ettirmez mesela. O gpveni vermedi. Nasıl ki rahmetli annenden su an maddi ve manevi bir beklentin olamıyorsa; bende de olamıyor o beklentiler ama benim ailem hayatta. Ben burda yapayalnzıım mesela; beni arayıp sürekli havadan sudan dert yanması; benim var olan sorunlarımı hiç dinlememesi durumumu var. Annecim nasılsın, doğumda geleyim mi demedi ya bi kez bir kez ? Tabikş hayatta olmalarını hep isterim ama konu başka.

Doktordan geldim kızlar , ikidir kilo fln pas geçiyordu doktor, bende soramadım maalesef unuttum.
Yiğit paşa 1850 gr 42 cm olmuş, aynı haftada yağıza 1650 gr 40 cm demiş mesela şimdi notlarıma baktım. İnş çabucak kilo alır da, içim rahat eder. Tabiki gün farkı da vardır, 31+1 ya da 31+6 gibi gitmişsem.
Basını rahme tam dayamış bebikim , hissettiğim sızı da haliyle serklajın sızısıymış. Ayakta kaldıkça daha artıyor o his zaten.
Durumlar böyle. darısı size olsun inş

Bu hediye düşünceli davranma olaylarında kayinvalidem çok daha baskındır anneme gore ki maddi durumları çok yakın. iki tarafında ilk torunuydu kizim. Ama ben artık anneme alındığım kırıldığım yerleri uygun bir dille söylüyorum. Çünkü icine ata ata insan daha çok üzülüyor

Ya kocaman oldu yiğidomuz ee annesi öyle böyle derken ne kaldı kavuşmaya

Kızlar çok mutluyum çocuğumun safra kesesini göremeyince bana genetik test yaptırmamı söylemişlerdi yaptırmıştık eşimle ikimizde kistik fibrozis testi Allah'a çok şükür ikimizde taşıyıcı değilmişiz içim rahatladı safra kesisi zaten sonra görülmüştü ama sonuç çıkınca rahatladım çok şükür

Benim annemde aynı yaşlılığa vuruyor ben yoruluyorum diyor. Ama gezme deyince fıldır fıldır geziyor Halbuki ondan yaşlı insanlar kızlarına gül gibi bakıyor anlamadım. Kız kardeşim taşındı bu hafta annem ona gitti yardım etti. Bir gün aradım ne yapıyorsunuz diye annem makine boşaltıyor dedi kardeşim. Annem ordan ne boşaltması birazdan yatıcam ağrılarım var diyo ben herkesin herşeyine koşarken annemin bunu yapması canımı sıkıyor. Sanki yabancıyım. Kız kardeşim gelecek doğuma kendisi yeni evlendi tecrübeli değil ama en azından iş yapar. Annem bende geleceğim onunla beraber diyor. Ee kız bana mı baksın hizmet etsin sana mı? İçimden soruyorum bunu tabiki. Dedim anne o gidince sen gel benim daha çok ihtiyacım olur sana. Bu sefer alındı beni istemiyorsun diye. İş yapmasam bile kenarda oturur çocuğa bakarım diyor. Ama anlamıyor ki ben çocuğuma kendim bakarım birinin bana bakması lazım. Ne yapacağım bilmiyorum keşke kayınvalidem gelse vallahi gül gibi bakar bana ama onunda 15 tatil bitişi okula gitmesi lazım gitmesi lazım Bi ümit bebiş erken doğarsa tatile gelir diye heyecanlıyım sma bilmiyorum

Maşallah kuzuma o da büyüyen bebikler arasında yerini aldı çok şükür bebişlerimiz büyüdükçe seviniyorum

Gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ayyy uzaktaymış ne güzel takma bence yanında olsaydı burnundan çıkmazdı o daha kötü uzaktan naparsa yapsın

Merhaba arkadaşlar dün başıma ne geldi siz hiç yazdınız mı acaba
Hafif uzanmıştım bebeğim karnıma sanki titreDi hemde baya baya yani karnım şekil değiştirdi resmen hemen netten baktım olabiliyormuş
Dedim bi an korktum ne oluyoruz hıçkırık gibi değildi . Hıçkırık olunca da farklı oluyor
Biz yarın31.0 oluyoruz
Kıyafetlerini yıkadım ütüledim paketledim bir yek valize yerleştirmesi kaldı
Her bebegin heyecanı ayrı güzel

çarşamba günü kontrole gitmiştim. 30.4 günlük 1600 olmuş maşallah gelişimi iyi dedi dr
Sezeryan olacağım için gün verdi
2 Şubat
38+5 haftalık oluyor o zaman
Hastene ile ücretleri görüştük
Fiyat vermiyorlar geçiştiriyorlar dedim benim plan yapmam lazım ona göre başka hastane ile görüşceğim deyince 10.500 de anlaştık
Sizde ne yaptınız

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben daha hiç görüşmedim fiyatları keşke sabitleme imkanım olsa verir sabitlerdim ama hastane politikası gereği net fiyat vermiyorlar sanırım. Ocak zamları var sırada.

Hangi hastane acaba benimkiler de aynı fiyat vermek istemiyor ve herhangi bir fiyata anlaşma yapmak istemiyor

Canim benim bir üstteki mesajini da okudum seni sefkatle sarmak istedim. Insan kac yaşında olursa olsun anneye ihtiyaç duyuyor bir tanecik annemiz var mesela neden yaşarken manevi desteklerini hissetmek istemeyelim. Benim annemde aşırı korumacidir gecen doktorum "erken doğum bekliyorum"dedi diye evde kiyameti kopardi o nasil doktor seni korkutuyor diye. Bende bu korumacilikta boğuluyorum mesela. Her seyin azi da çoğu da zarar veriyor. Olduklari gibi kabul etmeye gayret edeceğiz artik ki sen cok olgun birisin.
Bende bugün kontrolden geliyorum 30+2'yim. Yağız oğlum 1650 gram 42 santim olmuş ☺ normal doğum içinde bir engelin yok dedi heycanlandim simdiye kadar pek uzerinde düşünmemişim korktum galiba birazda. Ama ihtimalim varken de sirf korku yüzünden sezeryan olmak istemiyorum nstye baglandım yine sanci cikti bu sefer en fazlasi 60'di. Alisti bunyem artik :/ doktorum ciger gelistirici düşündü ama sonra haftaya bir daha bakalim 21.haftadan beri boylesin zaten dedi. Bende kasilma hic azalmadi zaten. Sancimda geliyor zaman zaman. Oğlum bas aşağı pozisyonu almış, heycanliyim.

Son düzenleme:
Su donemde normal fiyat benim hastanemde şimdiden odeme almiyor fiyatlarimiz cok değişken dediler. Fikir edinmek için sordum simdi olsam mesai dışı 10 bin,mesai ici 8 bin dediler ama yukselir diyorlar. Doktorum prof yoksa vakif tip fakultesindeyim ben riskli gebe olunca. Uzman doktorlar daha uygundur göze alamiyorum hep takibimi yapan perinatologumla devam etmek istiyorum doğumda da. Zaten cok heycanli biriyim

Annemin annesi olmaktan yoruldum artık. Esimle evlenmemi de istemedi. Sadece inattan. Onun sözünü tutmalıymisim. Ki evlenirken 32 yaşındaydım zaten. Herkes için bir dogru insan vardır ve esim benim icin dogru insan. Ailemden görmediğimi ondan gordum Allah razi olsun.
Kayinvaldem de sirf kendi akrabası degilim ve urfali degilim diye beni istemedi. Ona da aldim aldim.... durumu cok cokiyi olmasına rağmen hicbrisey yapmadi maaşı var kendi alsın dedi.
2 yil beynimi.yediler niye çocuğun yok diye. Simdi de dünya umurlarında değil. Bebegimin ve benim
herseyimi ama herseyimi Evlenirken de simdide kendim yapıyorum. Ve bu bende yorgunluk oluşturuyor . Herkese kırgınım hamilelik duygusaigi ile
Oncdleri hic umursamiyordum

Ben almadıklarına yapmadiklarina degil halimle hemhal olmamalarina üzülüyorum. Bir alsalar 10 alirim yerine ki su anda zaten fazla fazla yapiyorum. Ama insan bekliyor kızım ne yapıyorsun yetiştiriyor musun. En azindan şunu şunu yap diye yönlendirebilirler. Ben yanima yoldaş olmadiklari icin üzülüyorum. Finans olmadiklari icin degil.
Kendilerinin bir cok oglu kizi gelini olabilir ama benim.bir annem var. Ve kac yasinda olursan ol anneye duygusal olarak ihtiyaç duyuyorsun

Ben de pazar 31 olacağım yatağını kuracağız. Kıyafetler yıkandı ütülenmeyi bekliyor,yatak odasında şekil değişikliği yapılacağı için ağırdan alıyoruz şimdiden darlanmıyım diye. Tabi en fazla 1 hafta daha öteleriz muhtemelen. Titreme başlarda çok oluyordu gittikçe azaldı ama çok sık ve uzun hıçkırıyor benimki de
Çok güzel ifade etmişsin tam olarak bu konuda derdi olan herkesin duygularına tercüme olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…