2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bir arkadas sezeryan olmaktan korktuğunu yazmış ve bebeğine kardeş duusnuyormus 2sene içerisinde kimdi etiketleyemedim baya geride kaldı örnek olarak kendimi verebilirim benim bebislerin arasin 18 ay olacak ilk sezeryan doktorumla konuştum hiç sıkıntı olmaz dedi şuan sadece açılma var ilaç kullanıyorum sezerya. Yerimde bebek buyduukce şuan hiç bir ağrı yok çok şükür ve benim yakın bir arkadaşımda 15 aylık ara ile sezeryan yaptı çok şükür oda iyi korkma insalalh hakkında hangisi hayırlısı ise onla doğum yaparsın

Maşallah canım oğlusa rahatlamissin bende pazartesi gidicem isallah kontrole

Kızlar ya oğlumun yatağına böyle ahşap harfler yapıştırmıştık biz e bebekten almıştık ozaman ama şimdi bulamadım. Nette de yok n11de var azcık ama tüm harfler yok, bilen duyan gören olursa plss help. Karyolanın diğer başına da kızımın adını yapıştıracaktık hayaller suya cup

Eklentiler

• IMG_20221209_230624.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar aslında queen durumu izah etmeye çalışmış ben de bir örnek olayım. Ben serklaj oldum, işte gebelikten önce ameliyat oldum. İlkini kimseye duyurmadık bile ne kadar oldu ne tuttu filan kimse bilmedi. Doğum arası ev sahibiyle sıkıntı yaşadık. Taşındık yani sadece ocaktan ağustosa 40-45bin ekstra paraya mal oldu bunlar bize ama çift maaşız diye kimse bize yönünü dönüp bakmıyor. Ki büyük şehirdeyiz kiradayız malum herşey daha bir pahalı. Ama hamileliğin verdiği duygusallık mı bilmem herkese bir içimden kırıldım gücendim. Ben bunca şeyin altından tek başıma nasıl kalkacağım diye.Neyse az triple takıldım samimiyeti azalttım. Annemler kıyamam hemen ellerinden geldiğince bişeyler hazırladılar filan. Bu arada eşimin ailesini de ben kendi ailemden ayırmıyorum hürmetimi Güler yüzümü eksik etmiyorum neyse bigün eşim maaşının yattığı gün borç ödeyeceğiz. Eşim dedi para bitti bu kadar kaldı nasıl yani filan derken eşim ailesine para göndermiş. Baya da bir para. Bu arada ben de o gün tekrar işe başladım. Ağlama krizi geldi bana eşimle tartıştık. Ben maaş kesilmesin diye ücretsiz almıyorum sen bize acımıyor musun diye. Neyse bu çok üzülmüş. Ailesine de söylemiş. Annesi kendisini seviyorum gerçekten kız haklı evini ailesini düşünüyor güzel bişey demiş eşime. Birçok kv olsa gaz verir fit verir. Haftasonu bize geldiler çılgınlar gibi alışveriş yapmışlar kızım kızım. Ben geri çok üzüldüm. Öyle davrandığım için ama çaresizdim. Gerçekten çok bunalmıştım. Neyse çocuk odasını aldılar bu sefer acayip sevindim ve hem de üzüldüm. Sonraki hafta tekrar geldiler görümcem 2-3 tane bohça bebek hediyesi hazırlamış. Bu arada ben de ona göndermiştim. Ama onlar ben kızdım küstüm diye çılgınlar gibi almışlar. Ben değer görmek ve halimizi anlasınlar istiyorumdum çirkef gelinlik yapıp bişeyler aldırmak değildi derdim. Bir patik bir battaniye alsınlar mutluluğumuzu paylaşsınlar. Ama mesele başka yere gitti. İlk üzülmüştüm hatta eşime dedim biz ödeyelim taksitleri ne kadar filan diye sordum ödeme anında beni göndermişlerdi meğer peşin ödemişler para da var yani ben fakir herşeyi taksit yapmaktan peşin Bedir unuttum ama şuan ağlamayana meme yok gibi düşünüyorum. Bu arada ben evlendim. Beş kuruş biriktiremedim. 15günde bir eşimin ailesine gittik. Ayın 4 günü orada geçiriyorduk deli gibi para harcıyorduk. Maaşın yarısını orada yedik hep. O yüzden hamilelikte patladım Allah hiçbirini başımızdan eksik etmesin. Çok çaktırmıyorum üstümüze yığılmasınlar diye ama kendi ailem içinde eşimin ailesi içinde darlarında hep yanlarında olurum Allah güç kuvvet verdikçe. Ama söylemiyorum yaşlandıkça fenalaşıyorlar. Çocuk gibi bencilleşiyorlar.

Kızlar banka çalışanıyım in çık öyle yoruldum ki zaten gerginim genel anlamda insanlar hamilede demiyor anlayamıyorum Allah’a havale ediyorum
Allah yardımcın olsun canım. Birde ağırlaştık biraz benim belim ağrıyor artık. Ya benim birde kuşağım ağrıyor inşaallah enfeksiyon filan değildir ya da grip belirtisi kulak niye ağrır ki

Buda benim oğluşum nekadar net dimi
Ya çok net çok tatlı. Saçını bile görüyoruz dimi doğru görüyorum
Allah yardımcın olsun canım. Birde ağırlaştık biraz benim belim ağrıyor artık. Ya benim birde kuşağım ağrıyor inşaallah enfeksiyon filan değildir ya da grip belirtisi kulak niye ağrır ki
Covidden beter salgın var inş enfex değildir. Benim de hafif boğazlarım gıcıklanıyor az öksürük de var inş gelmez bana da. Takviyeler meyve falan yüklendim, hiç istemiyorum hastalık

Evet okul dönemi herkes kırılıyor. Odada kimse yoktu bugün işyerinde. çocuğu hasta olan çok fazla insan var Allah herkese acil şifalar versin. İnşaallah enfeksiyon değildir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…