2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kizlar biraz sizle dedikodu yapim
ilk gebeligimde sinir krizi geçiren eltim.vardi ya hani beni rüyasında kısır gören ve herkese bunu yayan eltim.
Gecen gün kocasi geldi esime anlatiyor bizim hanım biraz rahatsız türbeleri gitmek istiyor. Ici daraliyormus bunalıma girmiş herhalde diyor. Esimde ne oldu kavgalı misiniz diyor. Yok evde fazla kaldi bu ara ondan herhalde diyor ya ben derdini sip diye anladım tabi
Sanirim tursuya düşkünlüğumu duymuş. Ama tansiyon dan dolayi sifir tuzla yemek yapıyorum artik. Ve benim sarımsağı alerjim var bunu da bilmeyen kimse yok. Kesinlikle yiyemem. Türbe olayından 2 gun sonra bana 1 kavanoz bol tuzlu ve sarımsaklı tursu gondermis oğluyla kokusu buram buram sarimsak. Oğluna dedim sen bunu geri gotur ben bunu yemediğimi herkes biliyor dedjm. Bir kere tadına bak diye cocuk nasil israr ediyor kapağını acti ağzıma uzatiyor.
Geri götürmek zorunda kaldi

Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kuzu, cok sukur ki ekonomik ozgurlugun elinde
Dusman basina

Böyle böyle geçecek zmn , sağlıcakla kucağımıza alacağız inş. Çabucak büyüsünler

aynen bu
İyi demişsin. Ama oğlunu da nasıl tembihlemişse , ısrar edebiliyor yani.
Bu kadından hiç haz etmiyorum. Değil turşu, bal da gelse ne yerim, ne kimseye yediririrm. Direkt çöpe atarım. Kız bunda her bi halt vardır. Büyü müyü. Hoş doğru hocayı da bulamaz , baya para da kaptırır da
Ama şunu anlamadım; sence neden türbelere gitmek istiyor yani bunalım sebebi ne ki kadının?

Son düzenleme:
Kızlar 4 eldiven , 3 önlük toplamda 79 TL’ye geldi 1 alana 1 bedava var defactoda trendyol .

Eklentiler

• B75A21FF-AD52-497F-ACAF-E950B3CAC00F.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 02F50A5B-00E3-4131-B25A-CDD46B8F6DC4.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 5885B7B6-7016-42C7-B4CD-0170091F51D2.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 45
Abooow yok artık dedim okurken Yani karnında bebek var nasıl göz göre göre böyle birşey gönderebilir valla büyük cesaret birde zorla sana yedirmeye çalışıyor ve çocuğu pesss. Göndermekle harika yapmışsın.

istanbul medicine bana da fiyat vermek istemdiler dedim benim 3. dogum olcak ve zorunlu sezeyan hani bu yuzden biraz direttim. başka hastane ile görüşeceğim ona göre dedim muayene 350 olmuş ama dogum ucretini söylemiyorlar 2.3 bin gelebilir diyorlar

arkadaşlar sormuştum ama kimseden cevp gelmedi. burda bebek gelişimi görünüyordu günlük şimdi görünmüyor nedenini bilen var mı?yada hamilelik takvimi de çıkmıyor

Kuzum ilk zamanlar dusuk yaparım diye bekledi herhalde. Simdi sona doğru yaklastik pskolojisi bozulmus iste. Ferahlamak icin türbe ziyaretine gitmek istiyormuş. Belki kendiyle ilgili birseydir dedim ama tursu sarımsaklı gelince derdi benle olduğunu kanıtladı.

arkadaşlar sormuştum ama kimseden cevp gelmedi. burda bebek gelişimi görünüyordu günlük şimdi görünmüyor nedenini bilen var mı?yada hamilelik takvimi de çıkmıyor
Şuan senin yazının altında var canım ben görüyorum kaçıncı haftada olduğu kilosu falan onu soruyorsun demi ?

Ya bunlar da insan mı ya bir kadının hamile olması, aile kurması neden başkasının gücüne gidiyor ? Bu ne kötülük ya, bu kadarı çok fazla gerçekten. Sen yeseydin o turşuyu, hastaneye kaldırılsaydın, bebeğine bi şey olsaydı, geçecek miydi ağrıları, bunalımları ? Tiksindim ya kadından. Sen versene bana şunun adresini

Düşman başına bile dilemem, allah düşmanın da kalitelisini versin yahu bu ne.

Düşman başına bile dilemem, allah düşmanın da kalitelisini versin yahu bu ne.

Artik gülüyorum. Baştan beri sesi çıkmıyordu bir atraksiyon bekliyordum zaten kendinden. Allah herkesin halini hem goruyor hemde niyetini biliyor. Allah beni korur deyip takılı kalmıyorum. Olabildiğince de benden haber gitmesini engelliyorum.
Benim tansiyonum olmasında kimin olsun ya

Yazık gerçekten hiç din iman vicdan yok demek ki düşüncesi oysa nasıl içi alıyor kendi evlatları da var. Bugün sana yapmak istediğini rabbim kendinde göstermez mi cehennem azabından hiç mi korkmuyor. Madem gitti türbeye iyi niyetli olsa sana hayırlı doğum dilerdi sağ salim kucağına almak nasip olsun derdi. Evlerden ırak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…