- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kuzu, cok sukur ki ekonomik ozgurlugun elindeAnnemin annesi olmaktan yoruldum artık. Esimle evlenmemi de istemedi. Sadece inattan. Onun sözünü tutmalıymisim. Ki evlenirken 32 yaşındaydım zaten. Herkes için bir dogru insan vardır ve esim benim icin dogru insan. Ailemden görmediğimi ondan gordum Allah razi olsun.
Kayinvaldem de sirf kendi akrabası degilim ve urfali degilim diye beni istemedi. Ona da aldim aldim.... durumu cok cokiyi olmasına rağmen hicbrisey yapmadi maaşı var kendi alsın dedi.
2 yil beynimi.yediler niye çocuğun yok diye. Simdi de dünya umurlarında değil. Bebegimin ve benim
herseyimi ama herseyimi Evlenirken de simdide kendim yapıyorum. Ve bu bende yorgunluk oluşturuyor . Herkese kırgınım hamilelik duygusaigi ile
Oncdleri hic umursamiyordum
Dusman basinaKizlar biraz sizle dedikodu yapim
ilk gebeligimde sinir krizi geçiren eltim.vardi ya hani beni rüyasında kısır gören ve herkese bunu yayan eltim.
Gecen gün kocasi geldi esime anlatiyor bizim hanım biraz rahatsız türbeleri gitmek istiyor. Ici daraliyormus bunalıma girmiş herhalde diyor. Esimde ne oldu kavgalı misiniz diyor. Yok evde fazla kaldi bu ara ondan herhalde diyorya ben derdini sip diye anladım tabi
Sanirim tursuya düşkünlüğumu duymuş. Ama tansiyon dan dolayi sifir tuzla yemek yapıyorum artik. Ve benim sarımsağı alerjim var bunu da bilmeyen kimse yok. Kesinlikle yiyemem. Türbe olayından 2 gun sonra bana 1 kavanoz bol tuzlu ve sarımsaklı tursu gondermis oğluylakokusu buram buram sarimsak. Oğluna dedim sen bunu geri gotur ben bunu yemediğimi herkes biliyor dedjm. Bir kere tadına bak diye cocuk nasil israr ediyor kapağını acti ağzıma uzatiyor.
Geri götürmek zorunda kaldi
Böyle böyle geçecek zmn , sağlıcakla kucağımıza alacağız inş. Çabucak büyüsünlerCanim benim bir üstteki mesajini da okudum seni sefkatle sarmak istedim. Insan kac yaşında olursa olsun anneye ihtiyaç duyuyor bir tanecik annemiz var mesela neden yaşarken manevi desteklerini hissetmek istemeyelim. Benim annemde aşırı korumacidir gecen doktorum "erken doğum bekliyorum"dedi diye evde kiyameti kopardi o nasil doktor seni korkutuyor diye. Bende bu korumacilikta boğuluyorum mesela. Her seyin azi da çoğu da zarar veriyor. Olduklari gibi kabul etmeye gayret edeceğiz artik ki sen cok olgun birisin.
Bende bugün kontrolden geliyorum 30+2'yim. Yağız oğlum 1650 gram 42 santim olmuş ☺ normal doğum içinde bir engelin yok dedi heycanlandim simdiye kadar pek uzerinde düşünmemişim korktum galiba birazda. Ama ihtimalim varken de sirf korku yüzünden sezeryan olmak istemiyorumnstye baglandım yine sanci cikti bu sefer en fazlasi 60'di. Alisti bunyem artik :/ doktorum ciger gelistirici düşündü ama sonra haftaya bir daha bakalim 21.haftadan beri boylesin zaten dedi. Bende kasilma hic azalmadi zaten. Sancimda geliyor zaman zaman. Oğlum bas aşağı pozisyonu almış, heycanliyim.
Ben almadıklarına yapmadiklarina degil halimle hemhal olmamalarina üzülüyorum. Bir alsalar 10 alirim yerine ki su anda zaten fazla fazla yapiyorum. Ama insan bekliyor kızım ne yapıyorsun yetiştiriyor musun. En azindan şunu şunu yap diye yönlendirebilirler. Ben yanima yoldaş olmadiklari icin üzülüyorum. Finans olmadiklari icin degil.
Kendilerinin bir cok oglu kizi gelini olabilir ama benim.bir annem var. Ve kac yasinda olursan ol anneye duygusal olarak ihtiyaç duyuyorsun
İyi demişsin. Ama oğlunu da nasıl tembihlemişse , ısrar edebiliyor yani.Kizlar biraz sizle dedikodu yapim
ilk gebeligimde sinir krizi geçiren eltim.vardi ya hani beni rüyasında kısır gören ve herkese bunu yayan eltim.
Gecen gün kocasi geldi esime anlatiyor bizim hanım biraz rahatsız türbeleri gitmek istiyor. Ici daraliyormus bunalıma girmiş herhalde diyor. Esimde ne oldu kavgalı misiniz diyor. Yok evde fazla kaldi bu ara ondan herhalde diyorya ben derdini sip diye anladım tabi
Sanirim tursuya düşkünlüğumu duymuş. Ama tansiyon dan dolayi sifir tuzla yemek yapıyorum artik. Ve benim sarımsağı alerjim var bunu da bilmeyen kimse yok. Kesinlikle yiyemem. Türbe olayından 2 gun sonra bana 1 kavanoz bol tuzlu ve sarımsaklı tursu gondermis oğluylakokusu buram buram sarimsak. Oğluna dedim sen bunu geri gotur ben bunu yemediğimi herkes biliyor dedjm. Bir kere tadına bak diye cocuk nasil israr ediyor kapağını acti ağzıma uzatiyor.
Abooow yok artık dedim okurkenKizlar biraz sizle dedikodu yapim
aynen bu
İyi demişsin. Ama oğlunu da nasıl tembihlemişse , ısrar edebiliyor yani.
Bu kadından hiç haz etmiyorum. Değil turşu, bal da gelse ne yerim, ne kimseye yediririrm. Direkt çöpe atarım. Kız bunda her bi halt vardır. Büyü müyü. Hoş doğru hocayı da bulamaz , baya para da kaptırır da
Ama şunu anlamadım; sence neden türbelere gitmek istiyor yani bunalım sebebi ne ki kadının?
Şuan senin yazının altında var canım ben görüyorum kaçıncı haftada olduğu kilosu falan onu soruyorsun demi ?arkadaşlar sormuştum ama kimseden cevp gelmedi. burda bebek gelişimi görünüyordu günlük şimdi görünmüyor nedenini bilen var mı?yada hamilelik takvimi de çıkmıyor
evet ondan bahsediyorum ben niye göremiyorum acaba hem pc den hemde telefondan baktım görünmüyorŞuan senin yazının altında var canım ben görüyorum kaçıncı haftada olduğu kilosu falan onu soruyorsun demi ?
Ya bunlar da insan mı yaKuzum ilk zamanlar dusuk yaparım diye bekledi herhalde. Simdi sona doğru yaklastik pskolojisi bozulmus iste. Ferahlamak icin türbe ziyaretine gitmek istiyormuş. Belki kendiyle ilgili birseydir dedim ama tursu sarımsaklı gelince derdi benle olduğunu kanıtladı.
Düşman başına bile dilemem, allah düşmanın da kalitelisini versin yahu bu ne.Kuzum ilk zamanlar dusuk yaparım diye bekledi herhalde. Simdi sona doğru yaklastik pskolojisi bozulmus iste. Ferahlamak icin türbe ziyaretine gitmek istiyormuş. Belki kendiyle ilgili birseydir dedim ama tursu sarımsaklı gelince derdi benle olduğunu kanıtladı.
Ya bunlar da insan mı yabir kadının hamile olması, aile kurması neden başkasının gücüne gidiyor ? Bu ne kötülük ya, bu kadarı çok fazla gerçekten. Sen yeseydin o turşuyu, hastaneye kaldırılsaydın, bebeğine bi şey olsaydı, geçecek miydi ağrıları, bunalımları ? Tiksindim ya kadından. Sen versene bana şunun adresini
Düşman başına bile dilemem, allah düşmanın da kalitelisini versin yahu bu ne.
Ayarlardan yapılıyordu bizim kızlar yaptıevet ondan bahsediyorum ben niye göremiyorum acaba hem pc den hemde telefondan baktım görünmüyor
Benimde geçen gün yaptı baya titredi neye ugradigimi sasirdimKizlar ara ara bir cok kisi yazdı ama herkes soru şeklinde yazdı
Benim bebegim resmen titreşim yapiyor arada cok gidiklaniyorum
Ne yapiyorda biz bunu hissediyoruz. Tekme degil hareket degil resmen titreşim
Yazık gerçekten hiç din iman vicdan yok demek ki düşüncesi oysa nasıl içi alıyor kendi evlatları da var. Bugün sana yapmak istediğini rabbim kendinde göstermez mi cehennem azabından hiç mi korkmuyor. Madem gitti türbeye iyi niyetli olsa sana hayırlı doğum dilerdi sağ salim kucağına almak nasip olsun derdi. Evlerden ırak canımKuzum ilk zamanlar dusuk yaparım diye bekledi herhalde. Simdi sona doğru yaklastik pskolojisi bozulmus iste. Ferahlamak icin türbe ziyaretine gitmek istiyormuş. Belki kendiyle ilgili birseydir dedim ama tursu sarımsaklı gelince derdi benle olduğunu kanıtladı.
Forum seçeneklerindeevet ondan bahsediyorum ben niye göremiyorum acaba hem pc den hemde telefondan baktım görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?