- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Kuzum boyun uzunsa bacakların inceyse yakışır ben kadifeyi çok severim bu zümrüt yeşili de çok güzelŞöyle bi takım buldum sizce nasıldır kumaşı kadife ama deneyen gören var mı mağazasında fln ?
Çok üzüldüm canımDuygusallik bende de başladı son zamanlarda nerdeyse iki güne bir ağlıyorum. Tabi durduk yere degil sanki evliliğim pamuk ipligine bagli gibi ,esim ilk cocuktan sonra degismisti zamanla alisir dedim ama bu hamileliğimden beridir nerdeyse benden biktigini artik beni sevmedigini hissediyorum. Öyle citkirildim biri degilim, nazi niyazi hic sevmem yapmam da ama sekiz aylik hamile halimle pazaridir marketidir iki yasindaki cocuk okul ev temizlik yemek cok bunaldım. Ne bana yardımcı oluyor ne de benle ilgileniyor. Sabah çıkıp akşam geliyor iki lokma yemek yerken oturuyoruz sonra cocugu uyutayim derken uzanmış mac izliyor her gece saat bire kadar. Okul dışında disari yüzü gördüğüm yok ,gecen gün hastaneden gelirken agladim artik eve gitmek istemiyorum diye ama ona bile bir dunya laf etti eve geldim. Nasil olacak sonumuz hic bilmiyorum ama hic iyi degilim hem de hic
Eki Görüntüle 3174911 itiraf edin totom daha büyük demi90 ları da gördük sonunda nereye gidiyor bu kilolar böyle. Bebeler 1.5-2 kg ben şimdiden 15 kg aldım gibi. Tombik hamişler burdayız demi yanlız değilimdir inşallah
Bütünüyle kilo aldığım içindirKiz çatlamış zannettim ya seni. Dövmeymisyok canim.ya bence hepsi karnında. Kiz bebek olunca yayılır diyorlar ama baya baya herkesin erkek karni.
Cokta güzelsin masallah hic oyle anlattığın gibi abarti cikmiyor baska yerlerin
Trip işe yarıyor demekki keşke bunu bir saat önce yazsaydın sudan sebepler bulur trip atardım tatlıyı da eşim yapardı ben çok yoruldum bugünBuzdolabını açtim, kocam hödük bey bisküvili pasta yapmış.az daha sürünsün, bi daha böyle şeyler yapmıcanı söylesin, affederim ama belki kesin değil
Eşimin ailesi yakınımızda yaşamıyorlar. Ama şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık. Bebekte nasıl olur zamanla gorucez artık. Ne zaman gel dersem gelicek o daBaşınsağolsun canım rabbim sizlere uzun ömürler versin. Annem yakında ameliyat olacak kendime hayıflanıyorum boş şeylere üzülüyorsun diye. Annem sağlıklı iyi olsun da eksik olan mal mülk olsun eşya olsun. Kv iyi huylu mu anlayışlı mı doğum sonrası yardımcı olabilecek mi?
Ayy al benden de o kadar dün oğleden sonra başlayan hapşırıklar gece yarısından sonra bogaz acısına ve kuru öksürüge donustu. Sabahta hapsırık öksürük ciğer daralması dökülüyorum. Bi anda ne oldu anlamadım. Yattıkca daha kötü oluyo sanki. Hava almaya dışarı cıktık rahatladım birazMerhaba umarım herkes cookk iyidir bebislerde öyle geçmişi okuyamadım maalesef salgın var ve büyük kızım kaptı grip evde herkes hasta oldu en son da ben şuan her yerim dökülüyor herkes kendine çok dikkat etsin
Bugun hepimiz aynıyız demekkiDoğru diyorsun renkli vallahi araba ile gezmek bile iyi geldi. Oturduk bi kahve içtik ortaya bi tatlı aldık, sonra bi migrosa girdik süslenmiş çam ağaçları gördüm heryer cıvıl cıvıl bide üç beş bişey alıp eve döndük vallahi havam değişti. Eve gelince direkt banyoya girdim müzikde açmıştım bide maske patlattım yüzüme şimdi de yağlanıcam nemlenicem ve iyice kendime gelicem. Eşime teşekkür ettim 6daki maçı sen tv den izle ben bilgisayarda takılırım dedim. O da sevindiwin-win yani. Çok şükür allahım. Dışarı çıkmak kahve içmek bile büyük nimet. Hatta giderken eşime dedim yavaş sür acelemiz yok yavaş yavaş gidelim hava alalım.
Orası işteBen size bişey sorucaktım unutuyorum. Çatı agrısı nerede oluyor tam. Bir de ben arabaya binerken bacagımı atınca tam bacak kasık birleşim kısmında agrı hissettim.
Sadece öne doğru gitmiş bir göbüş var bence,bide galiba memişEki Görüntüle 3174911 itiraf edin totom daha büyük demi90 ları da gördük sonunda nereye gidiyor bu kilolar böyle. Bebeler 1.5-2 kg ben şimdiden 15 kg aldım gibi. Tombik hamişler burdayız demi yanlız değilimdir inşallah
Hiç 90 gibi durmuyo ben 20 kiloyu geçtim ama eskiden kuru göt olduğum için götümü bu haliyle çok seviyomEki Görüntüle 3174911 itiraf edin totom daha büyük demi90 ları da gördük sonunda nereye gidiyor bu kilolar böyle. Bebeler 1.5-2 kg ben şimdiden 15 kg aldım gibi. Tombik hamişler burdayız demi yanlız değilimdir inşallah
Aa ozaman bana da gecmiş olsun.Orası işte
Ev tipi mi araba taşıma için olan mıKızlar ana kucağını aldınızmı hangisini önerirsiniz aldığınızı paylaşsanız ben kararsızım .
Çatı göbek altındaki üçgen bölge değil mi ya pubis kemiği.. Benim oram ağrıyor, kasılma olduğunda özellikle bakıyorum orada ağrım var göbeğimi elliyorum bi tarafı taş gibi oluyor orası ağrıdığında. Yada orası çatı değil de serklajı mı zorluyor kasılmalar ondna mı ağrıyorOrası işte
Benim ta basindan beri var o ağrı geçmek bilmiyor doğum sonrası geçmesini umuyorum.cok kötü bir ağrı sadece hareket edince onkisim agrisi hareketi kısıtlıyor ağrı olunca rahat hareket edemiyorsun.Ben size bişey sorucaktım unutuyorum. Çatı agrısı nerede oluyor tam. Bir de ben arabaya binerken bacagımı atınca tam bacak kasık birleşim kısmında agrı hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?