2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok üzüldüm canım böyle durumlarda nazını çekmese de insan yanında destekçi yükünü hafifletecek iki laf edecek birini arıyor. İlk hamileliğimde çok çektim ağlamadığım gün yoktu normalde namaz kılmıyorum dini günler haricinde hamileyken çok kıldım rabbime yalvardım eşimin içine vicdan iman vermesini diledim. Oğlum 1.5 yaşındaydı boşandık. 8 sene sonra başkasıyla evlendim rabbime şükürler olsun huzurluyum çok güzel bir hamilelik geçiriyorum.dilerim hiç bir anne ne hamileliğinde nede öncesi sonrası böyle psikolojik baskılara maruz kalmaz. Dua edin bol bol yüreğiniz ferahlasın eşinizin gönül gözü açılsın inşallah

Kiz çatlamış zannettim ya seni. Dövmeymis yok canim.ya bence hepsi karnında. Kiz bebek olunca yayılır diyorlar ama baya baya herkesin erkek karni.
Cokta güzelsin masallah hic oyle anlattığın gibi abarti cikmiyor baska yerlerin

Bütünüyle kilo aldığım içindir odun gibi hissediyorum kendimi bir göbüş öne doğru top gibi yanlara yayılmadı valla yayılır mı bundan sonra hiç bilmiyorum. Hafif çatlaklar var ön tarafta ama yeni değil ilk gebelikten kalma

Buzdolabını açtim, kocam hödük bey bisküvili pasta yapmış. az daha sürünsün, bi daha böyle şeyler yapmıcanı söylesin, affederim ama belki kesin değil
Trip işe yarıyor demekki keşke bunu bir saat önce yazsaydın sudan sebepler bulur trip atardım tatlıyı da eşim yapardı ben çok yoruldum bugün

Eşimin ailesi yakınımızda yaşamıyorlar. Ama şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık. Bebekte nasıl olur zamanla gorucez artık. Ne zaman gel dersem gelicek o da

Ayy al benden de o kadar dün oğleden sonra başlayan hapşırıklar gece yarısından sonra bogaz acısına ve kuru öksürüge donustu. Sabahta hapsırık öksürük ciğer daralması dökülüyorum. Bi anda ne oldu anlamadım. Yattıkca daha kötü oluyo sanki. Hava almaya dışarı cıktık rahatladım biraz

Bugun hepimiz aynıyız demekki bende dün öğlenden sonra bi hapsırık gece bogaz agrısı öksürük. Tüm gün yat yat iyice daraldım nefesim kesildi sanki dedim cıkar beni dısarı. Tamam hadi yemegi de yeriz dedi. Yemek yedik sonra migrosa girdik hava malum soğuk yuruyusu migrosta yaptık bi kendime geldim ben de

Sadece öne doğru gitmiş bir göbüş var bence,bide galiba memiş bacaklar basenlerim öyle durmuyor hiç.. Sıkıntı yok yemeye devamke

Hiç 90 gibi durmuyo ben 20 kiloyu geçtim ama eskiden kuru göt olduğum için götümü bu haliyle çok seviyom dövme mantıklıymış çatlakları gizlemek için

Kızlar ana kucağını aldınızmı hangisini önerirsiniz aldığınızı paylaşsanız ben kararsızım .

Çatı göbek altındaki üçgen bölge değil mi ya pubis kemiği.. Benim oram ağrıyor, kasılma olduğunda özellikle bakıyorum orada ağrım var göbeğimi elliyorum bi tarafı taş gibi oluyor orası ağrıdığında. Yada orası çatı değil de serklajı mı zorluyor kasılmalar ondna mı ağrıyor bide sen serklaja başını dayamış dedin ya senin bebiş, ozaman dikiş kadar açık artık dikiş tutuyor sadece öyle mi

Ben size bişey sorucaktım unutuyorum. Çatı agrısı nerede oluyor tam. Bir de ben arabaya binerken bacagımı atınca tam bacak kasık birleşim kısmında agrı hissettim.
Benim ta basindan beri var o ağrı geçmek bilmiyor doğum sonrası geçmesini umuyorum.cok kötü bir ağrı sadece hareket edince onkisim agrisi hareketi kısıtlıyor ağrı olunca rahat hareket edemiyorsun.

Evett bugün öğlen 1.30 da gelen misafirlerim saat akşam 10da kalktılar. Şimdi e küçük kız bütün gün çocuklarla kudurduğu için yorgunluktan uyuyamıyor. Onu uyutursam inşallah ben de uyuyacağım. Keşke sabah şöyle 9a kadar uyusam... Rüya gibi geliyor o saatler ekadar uyumak bana Saat 6.45 - 7 dedin mi ayaktayız tüm kız kardeşlerime iyi geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…