- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Kuzu vajina kemikleri uyluk kemikleri popo altinda kapan kemikler falan komple çati kemigi heralde benim hepsi agriyoÇatı göbek altındaki üçgen bölge değil mi ya pubis kemiği.. Benim oram ağrıyor, kasılma olduğunda özellikle bakıyorum orada ağrım var göbeğimi elliyorum bi tarafı taş gibi oluyor orası ağrıdığında. Yada orası çatı değil de serklajı mı zorluyor kasılmalar ondna mı ağrıyorbide sen serklaja başını dayamış dedin ya senin bebiş, ozaman dikiş kadar açık artık dikiş tutuyor sadece öyle mi
Ya bisiklete binersin de, fazla binince orda bi kemik ağrır ya, orası çatı işte.Çatı göbek altındaki üçgen bölge değil mi ya pubis kemiği.. Benim oram ağrıyor, kasılma olduğunda özellikle bakıyorum orada ağrım var göbeğimi elliyorum bi tarafı taş gibi oluyor orası ağrıdığında. Yada orası çatı değil de serklajı mı zorluyor kasılmalar ondna mı ağrıyorbide sen serklaja başını dayamış dedin ya senin bebiş, ozaman dikiş kadar açık artık dikiş tutuyor sadece öyle mi
Ben büyük oğlumda da bunu aldım. Aynı renginden tekrar sipariş verdim.Kızlar ana kucağını aldınızmı hangisini önerirsiniz aldığınızı paylaşsanız ben kararsızım .
Evett bugün öğlen 1.30 da gelen misafirlerim saat akşam 10da kalktılar. Şimdi e küçük kız bütün gün çocuklarla kudurduğu için yorgunluktan uyuyamıyor. Onu uyutursam inşallah ben de uyuyacağım. Keşke sabah şöyle 9a kadar uyusam... Rüya gibi geliyor o saatler ekadar uyumak banaSaat 6.45 - 7 dedin mi ayaktayız tüm kız kardeşlerime iyi geceler diliyorum
Benim Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası var canım. Bebiş için de ekstra sompodan yaptırdım.Arkadaşlar tamamlayıcı sağlık yada özel sağlık sigortası olan var mı ?
Ev tipi olan .Ev tipi mi araba taşıma için olan mı
Al benden de o kadar ama ben yatarken ve kalkarken aşırı zorlanıyorum çok değişik acı magnezyum mu içsem.Kuzu vajina kemikleri uyluk kemikleri popo altinda kapan kemikler falan komple çati kemigi heralde benim hepsi agriyo
Canım çok güzel duruyor memnunsun demiBen büyük oğlumda da bunu aldım. Aynı renginden tekrar sipariş verdim.
Tss doğum teminatı var mi canım benim sağlık sigortasına doğum teminatı eklemiş şirket çok şükür doğum ödemeyeceğim yüksek ihtimal bebeğe de yaptırmak lazımBenim Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası var canım. Bebiş için de ekstra sompodan yaptırdım.
Bende ayniyim ya ben iciyorum octeocare kullaniyorum ocean in extra magnezyumunu iciyorum ama bana misin demiyoEv tipi olan .
Al benden de o kadar ama ben yatarken ve kalkarken aşırı zorlanıyorum çok değişik acı magnezyum mu içsem.
Canım çok güzel duruyor memnunsun demi
Tss doğum teminatı var mi canım benim sağlık sigortasına doğum teminatı eklemiş şirket çok şükür doğum ödemeyeceğim yüksek ihtimal bebeğe de yaptırmak lazım
Bebişler büyüdü az daha dayanalım sağlıcakla kavuşalım kuzum ben 30 a yaklaşıyorum diye çok heycanlıyım sen 33 hafta olmuşsun maşallahBende ayniyim ya ben iciyorum octeocare kullaniyorum ocean in extra magnezyumunu iciyorum ama bana misin demiyo
Yavastan kavusmaya yaklasiyoruzBebişler büyüdü az daha dayanalım sağlıcakla kavuşalım kuzum ben 30 a yaklaşıyorum diye çok heycanlıyım sen 33 hafta olmuşsun maşallah
Tss de yok bende. Doğumdan en az 1 yıl önce sigorta yaptırmış olman gerekiyor cart curt diye şartı vardı. Bende pcos ve infertilite ile uğraştığım için belirsizlikten yaptırmadım doğum teminatını. Hamile kalınca da Medicana sompo sigorta ile anlaşmalı doğum sigortası yapıyordu hem doğum ücreti hem de 9 muayene ücreti dahil olacak şekilde. Bende ondan yaptırdım. Acillik olduğumda Allianz kullanıyorum. Bebisle ilgili tüm muayenelere de sompoyu kullanıyorumEv tipi olan .
Al benden de o kadar ama ben yatarken ve kalkarken aşırı zorlanıyorum çok değişik acı magnezyum mu içsem.
Canım çok güzel duruyor memnunsun demi
Tss doğum teminatı var mi canım benim sağlık sigortasına doğum teminatı eklemiş şirket çok şükür doğum ödemeyeceğim yüksek ihtimal bebeğe de yaptırmak lazım
Sağol canım moral verdinSadece öne doğru gitmiş bir göbüş var bence,bide galiba memişbacaklar basenlerim öyle durmuyor hiç.. Sıkıntı yok yemeye devamke
Çok sağol canımHiç 90 gibi durmuyo ben 20 kiloyu geçtim ama eskiden kuru göt olduğum için götümü bu haliyle çok seviyomdövme mantıklıymış çatlakları gizlemek için
Ben onu efekt sandım ilk gördüğümdeÇok sağol canımdövmeyi yaptıralı 5 sene falan oldu ama seviyorum. Hem çatlaklarım da görünmüyor o kadar gözüme dediğin gibi
Buzdolabını açtim, kocam hödük bey bisküvili pasta yapmış.az daha sürünsün, bi daha böyle şeyler yapmıcanı söylesin, affederim ama belki kesin değil
Yardımcı olacaksa iyiEşimin ailesi yakınımızda yaşamıyorlar. Ama şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık. Bebekte nasıl olur zamanla gorucez artık. Ne zaman gel dersem gelicek o da
Ana baba olmak farklı bi kafa zeref, benzer bi oaly da ben yaşamıştım. Aynı sen gibi küplere binmiştimGünaydın bebekler
Bir görünüp bir kaybolan üyeniz geldi
Herkese bi duygusallık çökmüş anladığım kadarıyla. Ben de öyleyim hayata pembe gözlüklerle bakıyorum ama ağlayan pembe gözlüklermantık ve gerçeklik çok uzaklara gitti bi de öfke ve sinir de var üstüne kötü olaylar da yaşayınca her anım isyan halinde geçiyor. Annem babam ve eşim beni sakinleştirmeye çalışıyor ama imkansız. Ben burda her şeyle mücadele etmeye çalışırken ablam kalktı tatile gitti ağzı kulaklarında fotoğraflar paylaşıyor. bense burda hergün babamı ve bebeğimi düşünerek ağlıyorum. ablamın fotoğrafını babam gördüğünde dedi ki “kızım ne kadar mutlu bak ne güzel gülmüş”
Allahım dedim bu nasıl bir şey anne baba olmak böyle bir şey demek ki.. ben döndüğünde ona ne yapsam diye kudururken adam onun mutluluğuyla mutlu oluyor. anne babaların bu hali bana hep korkutucu gelmiştir, nasipse yasacayağız biz de.
Ama bu duygusallıktan bir an önce kurtulmak istiyorum artık ben. Gerci normalde de duygusalım hiç mantıklı biri olmadım. Ama bu kadar olmasın en azındançünkü gerçekten ne sağlıklı düşünebiliyorum ne de sağlıklı davranabiliyorum
Annem bu sene gördü hamileyim diye baktı çok kızdı. Çatlak var diye yaptırmıştım gören yoktur çok açık giyinmiyorum zaten hiçBen onu efekt sandım ilk gördüğümde
Günaydın canım. Baban ablanı düşünmekte haklı sen olsaydın seni görseydi sana da çok sevinirdi. Anne baba olmak yavrusunun mutluluğu ile sevinip üzüntüsü ile kahrolmak gibi birşey. Ama ablana hak veremiyorum ben onlar ana baba da sen evlat değil misin? Babam erirken ben yutkunamam ki kaldı ki gezme. Ablamın kayınpederi kanser eniştemden çok ablam bakar inan ben bile o kadar üzülüyorum ki farklı şehirlerdeyiz aramız 10 saat otobüsle. Görmeye gittim imkanım olsa yine giderim. Rabbim babacığına şifa versin kuzumGünaydın bebekler
Bir görünüp bir kaybolan üyeniz geldi
Herkese bi duygusallık çökmüş anladığım kadarıyla. Ben de öyleyim hayata pembe gözlüklerle bakıyorum ama ağlayan pembe gözlüklermantık ve gerçeklik çok uzaklara gitti bi de öfke ve sinir de var üstüne kötü olaylar da yaşayınca her anım isyan halinde geçiyor. Annem babam ve eşim beni sakinleştirmeye çalışıyor ama imkansız. Ben burda her şeyle mücadele etmeye çalışırken ablam kalktı tatile gitti ağzı kulaklarında fotoğraflar paylaşıyor. bense burda hergün babamı ve bebeğimi düşünerek ağlıyorum. ablamın fotoğrafını babam gördüğünde dedi ki “kızım ne kadar mutlu bak ne güzel gülmüş”
Allahım dedim bu nasıl bir şey anne baba olmak böyle bir şey demek ki.. ben döndüğünde ona ne yapsam diye kudururken adam onun mutluluğuyla mutlu oluyor. anne babaların bu hali bana hep korkutucu gelmiştir, nasipse yasacayağız biz de.
Ama bu duygusallıktan bir an önce kurtulmak istiyorum artık ben. Gerci normalde de duygusalım hiç mantıklı biri olmadım. Ama bu kadar olmasın en azındançünkü gerçekten ne sağlıklı düşünebiliyorum ne de sağlıklı davranabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?