2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kuzu vajina kemikleri uyluk kemikleri popo altinda kapan kemikler falan komple çati kemigi heralde benim hepsi agriyo

Ya bisiklete binersin de, fazla binince orda bi kemik ağrır ya, orası çatı işte.
Kasık senin dediğin sanki, sezeryan dikişinin olduğu alana Yakın işte serklaj da. Sızı oluyor ya da batma gibi işte çok ayakta kalınca fln özellikle. Dikişe Yakın canım evet ama rahim boyu iyi işte şükür ki

korku filmi senaryosu gibi benim açımdan güneş yuhhh bu ne misafirperverlik anacım ya, yatsalardı keşke
Allah rahatlık versin. İyi geceler

Ev tipi mi araba taşıma için olan mı
Ev tipi olan .
Kuzu vajina kemikleri uyluk kemikleri popo altinda kapan kemikler falan komple çati kemigi heralde benim hepsi agriyo
Al benden de o kadar ama ben yatarken ve kalkarken aşırı zorlanıyorum çok değişik acı magnezyum mu içsem.
Ben büyük oğlumda da bunu aldım. Aynı renginden tekrar sipariş verdim.
Canım çok güzel duruyor memnunsun demi
Benim Allianz tamamlayıcı sağlık sigortası var canım. Bebiş için de ekstra sompodan yaptırdım.
Tss doğum teminatı var mi canım benim sağlık sigortasına doğum teminatı eklemiş şirket çok şükür doğum ödemeyeceğim yüksek ihtimal bebeğe de yaptırmak lazım

Bende ayniyim ya ben iciyorum octeocare kullaniyorum ocean in extra magnezyumunu iciyorum ama bana misin demiyo

Tss de yok bende. Doğumdan en az 1 yıl önce sigorta yaptırmış olman gerekiyor cart curt diye şartı vardı. Bende pcos ve infertilite ile uğraştığım için belirsizlikten yaptırmadım doğum teminatını. Hamile kalınca da Medicana sompo sigorta ile anlaşmalı doğum sigortası yapıyordu hem doğum ücreti hem de 9 muayene ücreti dahil olacak şekilde. Bende ondan yaptırdım. Acillik olduğumda Allianz kullanıyorum. Bebisle ilgili tüm muayenelere de sompoyu kullanıyorum

Buzdolabını açtim, kocam hödük bey bisküvili pasta yapmış. az daha sürünsün, bi daha böyle şeyler yapmıcanı söylesin, affederim ama belki kesin değil

Ben trip atınca yemek yapmiyorum bazan Esim.disardan alip geliyor. Bunu yemiş olmam seninle barıştığım anlamına gelmiyor bebek için yiyorum deyip yiyorum
Simdi o pasta olsaydi aynen böyle der yerdim

Eşimin ailesi yakınımızda yaşamıyorlar. Ama şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık. Bebekte nasıl olur zamanla gorucez artık. Ne zaman gel dersem gelicek o da
Yardımcı olacaksa iyi Rabbim dağına göre kar verir. İlk günler bir büyük olsa güzel olur ilk çocuk olduğu için. Tabi geçiminiz nasıldır en iyi sen bildirisinde. Rabbim işlerini kolaylaştırsın canım.

Günaydın bebekler
Bir görünüp bir kaybolan üyeniz geldi
Herkese bi duygusallık çökmüş anladığım kadarıyla. Ben de öyleyim hayata pembe gözlüklerle bakıyorum ama ağlayan pembe gözlükler mantık ve gerçeklik çok uzaklara gitti bi de öfke ve sinir de var üstüne kötü olaylar da yaşayınca her anım isyan halinde geçiyor. Annem babam ve eşim beni sakinleştirmeye çalışıyor ama imkansız. Ben burda her şeyle mücadele etmeye çalışırken ablam kalktı tatile gitti ağzı kulaklarında fotoğraflar paylaşıyor. bense burda hergün babamı ve bebeğimi düşünerek ağlıyorum. ablamın fotoğrafını babam gördüğünde dedi ki “kızım ne kadar mutlu bak ne güzel gülmüş”
Allahım dedim bu nasıl bir şey anne baba olmak böyle bir şey demek ki.. ben döndüğünde ona ne yapsam diye kudururken adam onun mutluluğuyla mutlu oluyor. anne babaların bu hali bana hep korkutucu gelmiştir, nasipse yasacayağız biz de.
Ama bu duygusallıktan bir an önce kurtulmak istiyorum artık ben. Gerci normalde de duygusalım hiç mantıklı biri olmadım. Ama bu kadar olmasın en azından çünkü gerçekten ne sağlıklı düşünebiliyorum ne de sağlıklı davranabiliyorum

Ana baba olmak farklı bi kafa zeref, benzer bi oaly da ben yaşamıştım. Aynı sen gibi küplere binmiştim

Günaydın kızlar, o kadar aç uyandım ki anlatamam. Halbuki dün gece yatmadan sandviç yapıp yemiştim ama yetmedi sabaha demekki. Demir içmiyordum bayadır. Düzenli ilaç alma gibi huyum yok malesef. Dün portakal almıştık migrostan bi portakal bi mandalina sıktım elit ablalar gibi içiyorum demirimi de aldım, kocamın uyanmasını bekliyorum. Geç uyanırsa bi sandviç daha yerim yarım ekmekten. Ruhum o kadar elit değil yeter

Günaydın canım. Baban ablanı düşünmekte haklı sen olsaydın seni görseydi sana da çok sevinirdi. Anne baba olmak yavrusunun mutluluğu ile sevinip üzüntüsü ile kahrolmak gibi birşey. Ama ablana hak veremiyorum ben onlar ana baba da sen evlat değil misin? Babam erirken ben yutkunamam ki kaldı ki gezme. Ablamın kayınpederi kanser eniştemden çok ablam bakar inan ben bile o kadar üzülüyorum ki farklı şehirlerdeyiz aramız 10 saat otobüsle. Görmeye gittim imkanım olsa yine giderim. Rabbim babacığına şifa versin kuzum emin ol senin yaptıklarını allah karşına çıkaracaktır mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…