2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu ne kabalık bu ne empati yoksunluğu ya lohusa bi kadın var herseyden önce üzerine düşülüp, ilginin esirgenmemesi, motive edilmesi gereken. Sunu ye bunu iç sütün olsun, çabuk toparlan ki yavruna güçlü bir anne ol , denilmesi gereken… zor milletiz zorrrrrr
Benim bile içimi parçaladı o söz
Rabbim yardımcın olsun. Bu günler geçecek, az daha sabır. Sonra tek tek ğstesinden gelirsin hepsinin.

Merhaba iyiyim, gün geçtikçe daha iyi olacağım inşallah bebeğim de orada büyümeye devam ediyor. Umarım daha iyi haberlerini alırım siz nasılsınız ?

Allah cok.cok.iyilik verip bir an once saglikla kavustursunuz sizi canim.
Bende sifir tuz. Bol dinlenmeli halimle sınırlarda geziyorum. Iyi düşünüyorum. Iyi olur inşallah

Kızlar üzerinizde bi duygusallık var mı ya?
Ben şişmeye başladım. Elim ayağım davul. Biraz da karnım büyüyünce kendimi küfe gibi hissetmeye başladım. Ev de sıcak sanki afakanlar basıyor bana. Normalde bi haftasonu bi arkadaşımızla görüşürüz bi haftasonu bize gelir birileri. Bu hafta kimse gelmeyince ve biz gitmeyince bana bişey oldu boğuldum evden. Eşime dedim çıkalım bi kahve içeriz bişey yaparız. Öyle çıktık. Hava da bok gibi tabi, ben güneş enerjisi ile çalışanlardanım

Duygusallık hep var taa gebeliğin başından beri çok yoğun hemde.
Bende çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi artık. Sıcağa tahammülüm de yok aynı şekilde. Hafta içi bile dedim eşime, çıkalım bi milyonuyla girip çıkayım bari diye. Sırf hava alabilmek için. Bizde de bu hafta arkadaş vs yok.
Aksi gibi, eşimde trip devam ediyor , anlamıyorum ne oldu diye soruyorum, cevapsız kalıyor gibi. İyice sinirimi bozdu bu da. Aldım progestanı uzandım tek basıma. Yagıza da yeni oyuncak çıkardım, onu oynuyor babasının yanında içerde. Bugün de eve tıkılmak zorunda kaldım ağladım az önce işte napıym başka çarem mi var. Bunalıma girmiyim diye direniyorum. Güya hafta sonunu iple çekiyorum eşim boş olsun da gezelim hava alalım diye, marketten iki meyve sebze alsak bile iyi geliyor bana. Ya da on dk arabayla dolanmak. Ama çok geliyor demek ki .
Yalnız değilsin yani

Duygusal degilim de ruhen dardayim sanki. Hava fena degil ama ben cikamiyorum arada gogsumde bi agirlik oluyo nefesim bedenime yetmiyo eşim nerdeyse 7 gun calisiyo insaat sektorunde oldugu icin kar yagmadan islerini toparlamaya calisiyo falan amannn yazarken bunaldim
Senin derdin ne be adam diyesin gelmiyo mu ya erkek tribi hic cekemem sanki o ugrasiyo bi karninda bi kucaginda bebeyle tovbest

Sabah namazdan sonra lavaboya gittim esim de cikiyodu iste ben cikiyorum falan dedi patates kizartirsan gelirim dedi ben de kizartamam cok kokuyo falan dedim( airfrey icin yer yapiyordu) koksun nolcak dedi midem bulaniyo dedim peki dedi cikiyomus iste soylenmis bak kirk yilda bir bisey istedim dusueden reddediyo falan diye boyle soylenirken tut kafayi ust tataftaki zincirli kilide vur kaşini yar bende hizli bi sekilde ciktim lavabodan ki pisman oldum tamam kizartirim gel diycem baktim kanlar var panik oldum noluyo noldu diyorum sana soylendim Allah cezami verdi diyo dikislik olmus ama attirmadi akilli neyse sonra 10 gibi uyaninca patates kizarttim da cagirdim

Geçmiş olsun kuzu
tribine tiriple karşılık ver renkli burnundan getir bende eşim beyi bekliyorum bi saattr gelicekte pazara gidicez erken çık dedim iyiki arabayıda aldı kendim de gidemiyorum bütün gün temizlik yapmışım zaten iznimi alayım anamın evine gidicem bi süre

Kaçıncı haftadasın bende daha çatlama yok ama ilerleyen haftalarda başlayabilir

Ahhhh malesef

Çok geçmiş olsun canım benim kız da grip oluyor.
Bizim senle aynıydı haftamız diye biliyorum bugün 28 bitiyor benim zaten hiç yoktu resmen bir gün kaşındım ikinci baktım mor mor çatlamış

Az önce geldi, uyuyor numarası yaptım, gönlümü almaya çalışıyor , hadi çıkalım bilmem ne dedi. Yok ya kesin ailesel bi derdi var, para fln istediler kesin, gönderemicek ya ona canı sıkılmıştır benden alıyordur hırsını. Koca adam, regli var desem yeri yani su an.
Aynen öle, nasıl oluyormuş trip alasını görecek. Hafta içi canım çıktı , sevdiği yemekleri yapayım diye perişan oldum. Gık demedim, naz yapmadım. Ağrımdan dışarı da çıkamıyorum normalde, yağızla zor oluyor bazen. Onu da böyle mahvetti. İki tokat atsam iyi gelcek o derece sinirlendim.

Sen su halinle temizlik yapıyorsun, bi takdir göreceksin o da çok görülüyor işte.

Valla kusura bakma mabel. İyi olmuş eşine, ders olsun. Allahtan yine iyi niyetlisin de, kıyamayıp patates kızartmısın. Şeytan diyor, al kafasında patlat patatesi de görsün

Ya hakikaten ne oldu bu adamlara. Gece ağlayarak uyudum resmen bacak kalca ağrısından gece 3 de ben cok sıkıldım biraz konuşalım diye beni uyandırdı. Zorla ve yeni uyumusum o an hissettiklerimi anlarsınız. Uyumam 1 saat surdu resmen bugun de agzini bıçak açmıyor. Yemek yemiyor. Hafta sonunu bekliyorum ki nazlanim isimi yaptırım diye zaten hafta ici nazlanmaya bile halim kalmiyor

Aaaa kuzu çok geçmiş olsun Adam bir laf demiş bin ah işitmiş kız
Bizim senle aynıydı haftamız diye biliyorum bugün 28 bitiyor benim zaten hiç yoktu resmen bir gün kaşındım ikinci baktım mor mor çatlamış
Krem , yağ falan sürmüşmüydün ben de ara ara kaşınma var sanırım aynı tarihlerimiz 28+3.

Rabbim tez vakit kızına sağlıklıca kavuştursun canım hiç üzülme Allah’ın izniyle bir kavuş herşey daha daha güzel olup düzene oturtacaktır boşver Allah’a havale et.

Valla kusura bakma mabel. İyi olmuş eşine, ders olsun. Allahtan yine iyi niyetlisin de, kıyamayıp patates kızartmısın. Şeytan diyor, al kafasında patlat patatesi de görsün
Yaa ben cok uzuldum valla hakkini yiyemem hicbir sey talep etmez benden, yemek yapmasam niye yapmadin demez, surat asmaz, kirici laf etmez, soframi kurar toplar bulasigimi yerlestirir cayimi demler adam hayatinda 2. Kez bende bisey istemisti uzuldum valla kiyamiyorum yazik ya

Kuzum benim 22 haftadaydi gece kaşınma geldi. Elimi attım ama tek bir kez kasımın oldum. 4 parmagim resmen iz yapmisti sabah. Simdi onlar uzun uzun olup gidiyorlar. Baska yerden de iki üç tane küçük basladi. Ama onlar 2 haftadir var. Sakin kasima. Kasifigin yer yirtiliyor resmen

Kadinlar seviyorum demez de çocuğumun babasi derler ya o hesap oldu mabel
Ben olsam bende üzülürdüm. Cok gecmis olsun.

Niye trip atıyor ki eşin işle ilgili mi bişey oldu kafası takıldı sana öyle geliyor sen yalnız çıksan 1 dakika yürüyüş yapsan yasak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…