2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın canım bebik o kadar büyüdü demekki acıkıyorsun artık. Oğlumda da bu zamanlar ben öyleydim beni 6 gibi tepe tepe uyandırırdı bir bardak süt bir muz yer yatardım geri ona yetiyordu 8 e kadar falan sonra tekrar tepiyordu.

Ana baba olmak farklı bi kafa zeref, benzer bi oaly da ben yaşamıştım. Aynı sen gibi küplere binmiştim
hiçbir maddenin yapamayacağı bi kafa cidden
Döndüğünde çok üzülüyormuş gibi rollere büründüğünde ve olanları öğrenmek için beni aradığında kendimi tutamayıp büyük olay çıkarıcam diye çok korkuyorum valla. Bu durum bana acayip koydu kaldıramıyorum herkes boşver diyor ama boşveremiyorum.
Maşallah ablana ne güzel üstelik sen bile gitmişsin o kadar yolu Allah birliğinizi daim etsin canimm

Günaydın kuzular
Hayırlı sabahlar gece duş alıp yatmıştım öyle rahat uyumuşum ki yatmadan önce bebiş hiç durmadı bi oyana bir bu yana resmen oturamıyorum bacaklarımı açtım doğum pozisyonu gibi düşünün halimi eşimle gülüyoruz filan ama ….oğlum diyorum ne istiyorsun sabırsız galiba beş an önce çakmak mı istiyor ne

Benim size sorum isimli bebek hastane Çıkışı yaptırdınız mı? Yaptırdı şeniz memnun kaldığınız bir mağaza var mı? Gerekli mi? Aslında herseyi aldım sayılır ama onu da mı alsam diyorum

Ablanin ultra rahat halini ve kaygisizligini agzim acik okudum. Rabbim sana sabir ve guc kuvvet versin

Kabızlıktan muzdarip olduğum için eve muz almıyorum ama gerçekten en güzel iştah kesen benim de o. Dün ekmek almıştık bitirdim ekmeği sayılır gece ve şimdi sandviç yapmaktan ekmekleri küçültmüşler yahu

Günaydın, isme net karar verseydim kesin yaptırırıdım ama isme karar veremedik

Memnundum canım aynen. Sadece bebeğim küçük doğduğundan sırt kısmı biraz fazla derin geliyordu, battaniye ile destek yapıyordum; şimdi minder aldım mesela. Ama oyuncaklarını çok oynadı. Cırt cırtlı olunca kendi çıkarmaya çok ugrasırdı, bi de hışırtılı mesela. Bebekler bayılır ya hışırtılı şeylere, poşet sesine fln.

Ben trip atınca yemek yapmiyorum bazan Esim.disardan alip geliyor. Bunu yemiş olmam seninle barıştığım anlamına gelmiyor bebek için yiyorum deyip yiyorum
Simdi o pasta olsaydi aynen böyle der yerdim
Bende de o huy yok işte. Küs de olsak yapar koyarım yemeğini. Hatta küs olunca daha fazla çeşit yaparım fln. Cezalandırmak istemem o şekilde. Ama o bana yapardı eskiden; bebeği emzirirken fln mesela, kendi yerdi beni çağırmazdı bile. Bi gün tartıştık; ben hiç sana böyle bi şe yaptım mı diye bağırdım çağırdım. Mesela artık yapmıyor; dün de odaya yemek getirmiş tabak hazırlayıp. Yedim bende.
Ayrıca kendisiyle konuştum, sebepsiz gerginim bende noldugunu anlamıyorum ama uykusuzum belki ondandır dedi. Bende gerekirse antidepresan alabileceğini, yeter ki lohusalıkta hiçbi sebeple böyle olmaması gerektiğini söyledim. İnş dedi. Sonra da çay demlettim
Bu arada yagıza wc eğitimi veriyoruz. Çocuk tuvaletini tutuyordu , anca son raddeye gelmişse ya banyoda duş alırken ya da üstüne yapıyordu ; dün annesinin intikamını almak için, üç kere büyük, dört kere küçük tuvaletini yaptı babası temizledi ben şok oldum mesela, canım yavrum

Ne çektin şu ablanlardan be zerefim ya ben bile bilendim şurada.
Baban bence sana çaktırmamak için, ne güzel çıkmış fotoda kızım fln demiştir diye düşünüyorum. O da üzülmüştür ; kendisinde ciddi Hastalıkları varken, tatile gitmesine.
Sen hisssttikelrinle normalsin bence. Doğru olan da bu.
Benim dayım İstanbul’a sadece eşi ve kayınbiraderi ile çok ciddi bi beyin ameliyatı olmaya gitti. 3 evladından hiçbiri gitmedi; biri de o sırada tatildeydi hatta. Ve dayım o ameliyatta öldü. Heps ağlamaktan mahvolmuşlar ki kaç yıl oldu hala pişmanlar. Keşke yanında son kez olabilseydik diye fln. Senin keşkem olmayacak zeref öle düşün. Ben inanıyorum Allah sana çok hayırlı bi evlat verecek. Tam da sen gibi, eşin gibi

İbrahim Saraçoğlu demişti sanırım muzu su ile yersen ishal etkisi yapar tek yersen kabız falan gibi bişey vardı.. bi de bende dün dayanamadım Waffle yemeye gittim su istemiştim yanına bi baktım 500cc olan su olmuş 400 cc fiyat aynı ama

Bebekler ek gıdaya başladığında söylemişlerdi ki doğru olduğunu düşünüyorum. Muzu her gün yersen düzenli, kabız yapmıyor. Yağız sevdiğinden her gün verirdim, düzenli yapardı bebekken bile, hiç kabızlık yaşamadık.
Bi de bi doktor söyledi, muzun ortasındaki kahverengi incecik kısmıncıkarın da yiyin, kabız yapmaz o zmn diye. Yani canın çekerse ye o şekilde bi dene bakalım.

korku filmi senaryosu gibi benim açımdan güneş yuhhh bu ne misafirperverlik anacım ya, yatsalardı keşke
Allah rahatlık versin. İyi geceler
Renkli ya çok komik bir şey oldu. Kadın su takımı getirmiş ev hediyesi. Görümcem kapağını açarken kırdı Bu hediye muhabbetinin üstüne aklıma geldin de güldüm baya.

Kızlar bundan alan, ya da yakınında almış olan var mıdır ? Çok hevesliyim. Yagızdayken kanguruları inceledik ama çok rahatsız oldu çocuk almadık. Ama bununyapabilirim artık alayım diyorum.

Eklentiler

• 8DAF6B07-3E74-402D-AE8C-D6DC81A38A61.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bundan alan, ya da yakınında almış olan var mıdır ? Çok hevesliyim. Yagızdayken kanguruları inceledik ama çok rahatsız oldu çocuk almadık. Ama bununyapabilirim artık alayım diyorum.
Ben böyle bişey istiyorum almak ya, hem çocuk kendini anne bedeninde sanıyormuş karındaymış gibi hem bize rahatlık. Ana kucağı olarak da babybjörn almayı düşünüyorum daha doğrusu çakmasını torchelli mi ne markası baya iyi yorumları var. Babybjörn 5000 tl çakması 1000 tl.
Bu arada usulca şafağıma bakın, 5li sayılara düştüm hüüüüğğğ

Ben bunu ilk kızımda aşırı kullandım. Çok huysuz bir brbekti, sadece bununla sakinleşiyordu. İkinci kızımda hiç ihtiyaç olmadı çünkü zaten sakindi. Sadece dışarı gezmeye, yürüyüşe çıkarken takıyordum. İlk kızımda evde takıp koridoru turlayıp bunun içinde uyutuyordum, Bir de kangurya hemen alışmazlar. Kangurumuz da var bizim. Çocuklar ilk tepkli oluyor. Sonra alışınca gezmeye çıkacaklarını anlayıp seviniyorlardı kanguruyu görünce. Sadece bir kaç kere ağlasa da sakinleşene kadar yürümek Lazım

Temmuz 2021 de oğlumu sezaryen ile doğurdum. Oğlum 10 aylıkken hamile kaldım, Şubat 2023 te de doğumum var inşallah. Aralarında 1,5 yaş olacak . 2 yol geçmeden yeni bir doğum önermiyorlar ama bu tamamen sizin vücudunuzun toparlanması için. Yoksa 1 yol geçmeden sezaryenle ikinci doğumunu yapanlar var

Ben ilerisi icin solomombaby nin kangurusunu aldim ama ilk etapta huysuz bi bebem olur ki insaAllah olmaz sling almayi da dusunuyorum ya en azindan islerimi hallederken sararim bedenime yavrusumu

Kızlar bel ağrısı normal değil mi bu haftalar bebişler büyüdüğü için bele baskı oluyordur demi. Belim baya ağrıyor yaaaa.
Canım teşekkürler cevapladığın için. Valla ben de aslında biliyorum uzmanların 2 yıl geçmeden pek sıcak bakmadıklarını ama tek çocukla kalsın istemiyorum ara verince bir daha gözüm yemez gibi geliyor eşimde ben de 2. çocuğu istiyoruz o zaman en iyisi mi aradan çıkarmak tabi Allah bilir biz öyle planlıyoruz hemen olursa düşüncemiz bu yönde

Kızlar bel ağrısı çekenler bel ağrınız nasıl bir ağrı? Benim bel ağrım gittikçe şiddetleniyor ya da ben mi daha çok dinliyorum kendimi bilemedim. Erken doğum belirtisi değildir inşaallah demi magnezyum alsam ağrım hafifler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…