2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
of evet ya bunu bazen ben de düşünüyorum. çöpe atılacak. of napcaz ki

Bu arada bütün topik altina kaçırıyor

Aynen 7 kişi hepsinin durumu yerinde toplanıp ananeme bi bakıcı tutamadılar bana akıl veriyo ya

Ay koskoca adam.oturmus bunu düşünmüş. Bide utanmadan kalkip arayıp akil veriyor. Ikiz yapmak tek yapmak insanin elinde olan birsey mi ya.
Keske ona sen dis kapinin dış mandalisin imajı verseydin.
O konuyu biz annemle konusur hallederiz. Duruma gore annemle karar veririz felan diye.

Ay ay baya şey yapmışsın. Güle güle kullanın. Çikolata nasıl bir şey, nerede yaptırdın? Diğer hediyelikler ve kapı süsünün resmi varsa paylaşır mısın?
Hastane çıkışımız az önce sipariş verdim aslında herseyimiz hazırdı Buda eksik kalmasın dedim 3. Çocuğum olmasına rağmen bebek çikolatası sayfası Üsküdar da taze geldi

Eklentiler

• EA1101ED-3F40-40D7-82A8-1FB9B8EAAFE5.webp
    21 KB · Görüntüleme: 76
  • AFC1AC46-D191-4DC4-9E54-CE8B436789D0.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 77
  • F0BFB4DD-5AC8-4C8A-A844-D7696B4A805F.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 72
Tüp bebek ya bizim ondan öyle diyo çocuk yokken de olmuyorsa boşan diyodu bu densizler işte

Bana doktor her an yatış yapıp sezeryan yapabilirim diyor. Ben hala şubatın 20 den sonra balik burcunda olsa diye hayaller kuruyorum. Bide simdi 32 den sonra çalışabilir isteyecem doktor çıldıracak
Olmaz mı acaba böyle bir şey ya? Hep 10 gün erken mi doğacak, 10 gün geç doğuverse nolur Valla kova burcuna taktım kafayı, evde gizlice sancı çekip 10 gün içimde tutucam balık burcu yapıcam bu bebeyi görürsünüz hahajsjja
Allah’ını seven bana hıçkırığı nasıl anladığını anlatsın artık bebek titriyor Nokia 3310 gibi bir şeyler yapıyor hıçkırık mı o ahahjaa

Bu arada bütün topik altina kaçırıyor
Sayfanın adını güncelle canım sen. 2023 şubat sidiklileri paylaşım alanı olsun burası
Tüp bebek ya bizim ondan öyle diyo çocuk yokken de olmuyorsa boşan diyodu bu densizler işte
Valla cnm tüpte olsa nasip meselesi o. Bana da çift embriyo transfer edildi tek tuttu. Can veren Allah. Haddini bilemeyen bir şahıs sinirlerini bozdu senin de neyse annenle paylaşırsan belki biraz daha rahatlarsın. Umarım uzağında tutabilirsin böyle insanları

Bende şu ahşap blokları cok beğeniyorum aylık günlük yazıyor ya ama biz ismi henüz aciklayamadik o yüzden sipariş veremiyorum elimizde patlamasin diye eşimin tarafinda hep anne baba isimleri konuyor. 3 dayisinin kızının adı aynı mesela. 2 amcasinin oğlunun adı aynı falan falan. Once erkeğin anne babası sonra kadının anne babasının adini koyuyorlar ben o kalıba girmek istemediğim için ayrı tek bi isim bulduk. Kayinbabamin adi Fevzi dünya iyisi bi adam. Ama biz Safa ismine karar verdik, verdik de noldu kac haftadir soyleyemiyoruz

En azından karar verebilmişsiniz bizde o da yok benim çocuğuma isim verin ya.

Ritmik bi sekilde esit araliklarla gobegin hopluyo asagidaysa bebe asagisi biraz yukardayda tam gobek bolgesi hop hop yapiyo. Hatta bugun hickirik tutunca video cekiyim dedim arkadaslara atmak icin bi anda pata kute bi giristi karnima krize girdimbabasi hic gormemisti o siddette hep naif kipranislarini gordu attim videoyu diyo ki o napiyo karnindan cikacak

Belim sırtım ağrıyor yükten dolayı ama sancı gibi değil kesinlikle. Bunun ayırımını sen yapabilirsin canım
Ya 3-4gündür var canım hani doğum olacak olsaydı şimdiye birşey olurdu diyorum ama bazende sanki daha önce doğurdun nereden bileceksin diyorum. Otururken pek ağrı yok ayaktayken ve yatarken ağrıyor ilginç bir şekilde anlamafım ama sabahki kadar değil yarın sabah göreceğiz bakalım. Nasıl uyanacağım.

Aklıma yengem geldi
bu tutuşmayı nerde görsem tanırım annen seninle ilgilenirse anneannen de onlara kalır diye bakıcı tut diyor

Bende 2 gün önce portakal havuç karışımı çekti canım aldık malzemeleri üşendim sağolsun eşim yapmış hatta kira havuç almıştı. Aslında şimdi de burda okurken çekti canım ama sıkma makinesini temizlemek bir işkence kalkıp yapsam mı bilemedim. Ama 4-5havuç bir portakal çok güzel oluyor. Mandalin de olabilir yazarken eridim ya. İnşaallah kalkıp yaparım

Giz o sancı gelince cabukcak çıksın diye dua edeceksin gör bak neymiş içinde tutacakmis ha ha sanki gaz sancısı gönder gitsin

Yani resmen annen sana gelirse anneannene kim bakacak diyor. Ya millet ne kadar utanmaz. Bir de o zaman ikiz yapmayacaktın ne demek. Allah vermiş sana mı kaldı. Allah’ım çıldırmalık. Bizim akrabalarda hep çok iticidir. Allah rahmet eylesin dedeler ebeler hepsi öteki tarafa göçtü mevzular bitti bazı konularda çok acınası bir toplum olduğumuzu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…