of evet ya bunu bazen ben de düşünüyorum. çöpe atılacak. of napcaz kiKizimda makrome anahtarlık yaptırmıştım ilkti heveslenmistim. Ama bunda bir sey yaptırmayı düşünmüyorum hem doguruyorum hem hediye mi verecemcikolata olarak da bi kutu madlen alirim isimli olanlar bana cok sacma geliyor cikolatayi yiyip kabuğunu çöpe atacaklar ne diye uc kati para vereyim ki
Ay azönce beni de bi öksürük tuttu çişim de yoktu güya ama niegara şelalesinden halliceydim
Hıçkırıyordur kuzum senin haftan da az değil ama sne hissetmiyorsun yada ayırt edemiyorsundur. Öyle pıt pıt 3 sn de bir ve devam ediyor bi süre işte. Sonra sinirlenip tepişiyor biraz sanırım geçsin diye
Aynen 7 kişi hepsinin durumu yerinde toplanıp ananeme bi bakıcı tutamadılar bana akıl veriyo ya
Hastane çıkışımız az önce sipariş verdim aslında herseyimiz hazırdı Buda eksik kalmasın dedim 3. Çocuğum olmasına rağmenAy ay baya şey yapmışsın. Güle güle kullanın. Çikolata nasıl bir şey, nerede yaptırdın? Diğer hediyelikler ve kapı süsünün resmi varsa paylaşır mısın?
Tüp bebek ya bizim ondan öyle diyo çocuk yokken de olmuyorsa boşan diyodu bu densizler işteAy koskoca adam.oturmus bunu düşünmüş. Bide utanmadan kalkip arayıp akil veriyor. Ikiz yapmak tek yapmak insanin elinde olan birsey mi ya.
Keske ona sen dis kapinin dış mandalisin imajı verseydin.
O konuyu biz annemle konusur hallederiz. Duruma gore annemle karar veririz felan diye.
Ay hepsi de çok güzeller saglicakla kullanılsınHastane çıkışımız az önce sipariş verdim aslında herseyimiz hazırdı Buda eksik kalmasın dedim 3. Çocuğum olmasına rağmenbebek çikolatası sayfası Üsküdar da taze geldi
Bu zihniyetteki insanlar için hiç canını sıktığına değmez. Bence sen anneni kafala senin yanında kalsın bakalım o zaman napacaklar bırak onların canı sıkılsın birazdaTüp bebek ya bizim ondan öyle diyo çocuk yokken de olmuyorsa boşan diyodu bu densizler işte
Olmaz mı acaba böyle bir şey ya? Hep 10 gün erken mi doğacak, 10 gün geç doğuverse nolurBana doktor her an yatış yapıp sezeryan yapabilirim diyor. Ben hala şubatın 20 den sonra balik burcunda olsa diye hayaller kuruyorum. Bide simdi 32 den sonra çalışabilir isteyecem doktor çıldıracak
Allah’ını seven bana hıçkırığı nasıl anladığını anlatsın artıkKızlar ya sizin bebeler günde kaç kere hıçkırıyor dur. Benimki biraz abartı geliyor en az 6 7 posta ve 4 5 dk sürüyor. Bağırsakları makat göbek herbir yerim ayrı kıpraşıyor. Bu bi şeye delalet mi acabaa solunum egzersizi akciğer diyafram falan diyordum ama bukadar normal mi bilemedim. Hamileliğin bundan sonrasına ben de tecrübesizim artık bebe büyüdükçe işlr değişiyor gibi
Sayfanın adını güncelle canım sen. 2023 şubat sidiklileri paylaşım alanı olsun burasıBu arada bütün topik altina kaçırıyor
Valla cnm tüpte olsa nasip meselesi o. Bana da çift embriyo transfer edildi tek tuttu. Can veren Allah. Haddini bilemeyen bir şahıs sinirlerini bozdu senin de neyse annenle paylaşırsan belki biraz daha rahatlarsın. Umarım uzağında tutabilirsin böyle insanlarıTüp bebek ya bizim ondan öyle diyo çocuk yokken de olmuyorsa boşan diyodu bu densizler işte
bende hem çizgi var hem sakal hem çatlakM mimozagerbera gibi göbeğime dövme yaptırsaymışım keşke geleceğe yatırımmış meğer
En azından karar verebilmişsinizBende şu ahşap blokları cok beğeniyorum aylık günlük yazıyor yaama biz ismi henüz aciklayamadik o yüzden sipariş veremiyorum elimizde patlamasin diye eşimin tarafinda hep anne baba isimleri konuyor. 3 dayisinin kızının adı aynı mesela. 2 amcasinin oğlunun adı aynı falan falan. Once erkeğin anne babası sonra kadının anne babasının adini koyuyorlar ben o kalıba girmek istemediğim için ayrı tek bi isim bulduk. Kayinbabamin adi Fevzi dünya iyisi bi adam. Ama biz Safa ismine karar verdik, verdik de noldu kac haftadir soyleyemiyoruz
Ritmik bi sekilde esit araliklarla gobegin hopluyo asagidaysa bebe asagisi biraz yukardayda tam gobek bolgesi hop hop yapiyo. Hatta bugun hickirik tutunca video cekiyim dedim arkadaslara atmak icin bi anda pata kute bi giristi karnima krize girdimOlmaz mı acaba böyle bir şey ya? Hep 10 gün erken mi doğacak, 10 gün geç doğuverse nolurValla kova burcuna taktım kafayı, evde gizlice sancı çekip 10 gün içimde tutucam balık burcu yapıcam bu bebeyi görürsünüz hahajsjja
Allah’ını seven bana hıçkırığı nasıl anladığını anlatsın artıkbebek titriyor Nokia 3310 gibi bir şeyler yapıyor hıçkırık mı o ahahjaa
Valla bide benimkine el atın . Bu gidişle kendisi karar vericek ismineEn azından karar verebilmişsinizbizde o da yok benim çocuğuma isim verin ya.
Ya 3-4gündür var canım hani doğum olacak olsaydı şimdiye birşey olurdu diyorum ama bazende sanki daha önce doğurdun nereden bileceksin diyorum. Otururken pek ağrı yok ayaktayken ve yatarken ağrıyor ilginç bir şekilde anlamafım ama sabahki kadar değil yarın sabah göreceğiz bakalım. Nasıl uyanacağım.Belim sırtım ağrıyor yükten dolayı ama sancı gibi değil kesinlikle. Bunun ayırımını sen yapabilirsin canım
Aklıma yengem geldiBenim yine bi iç dökmeye ihtiyacım var benim annemler 7 kardeş ananeme de sadece annem bakıyor annem ama ananemin evi ayrı gidiyo geliyo yanına o şekilde sürekli yanında kalmıyor diğer çocuklar da bayram da seyranda belki geliyor gelseler de yine annemi çağırıyorlar vs böyle bi durum anneminki şimdi benim ikizlerim olacak diye bu annemin kardeşlerinden birinin eşi beni aradı akşam bana diyo ki sen bakıcı tut annenin her yeri ağrıyor kayıp gider bak bende tutarız ama her masraf X2 baya zorlanacağız bakıcılar da çok pahalı ama ona duruma göre zaten karar veririz dedim o zaman ikiz yapmayacaktın dedi ya bana ona ne ananeme yıllardır bakan yok geldiler mi kaçar gibi gidiyorlar o zaman annemi düşünen yok benim çocuklarım olacağı zaman arayıp bana akıl veriyolar ya evlerine bile bir defa götüremediler ananemi kalkmışlar bana kızıyor bakıcı nasıl tutcm bilmiyorum çok pahalıymış dedim diye küfür edesin var ya eşime de belli etmym diye tutuyorum kendimi ağlacm
bu tutuşmayı nerde görsem tanırımannen seninle ilgilenirse anneannen de onlara kalır diye bakıcı tut diyor
Bende 2 gün önce portakal havuç karışımı çekti canım aldık malzemeleri üşendim sağolsun eşim yapmış hatta kira havuç almıştı. Aslında şimdi de burda okurken çekti canım ama sıkma makinesini temizlemek bir işkence kalkıp yapsam mı bilemedim. Ama 4-5havuç bir portakal çok güzel oluyor. Mandalin de olabilirBende sen gibi düşünürüm genelde posa faydalı diye canım. Ama Saraçoğlu bilgisine güvendiğim bi isim. Yani yesem yesem 3-4 havuç yerim. Ama havuç suyu en az 10 havuçtan olur heralde tam da bilmiyorum ama. O kadarını hart hart yemek de güç gelebilir banakafam şişer kesin
Giz o sancı gelince cabukcak çıksın diye dua edeceksin gör bak neymiş içinde tutacakmis ha ha sanki gaz sancısı gönder gitsinOlmaz mı acaba böyle bir şey ya? Hep 10 gün erken mi doğacak, 10 gün geç doğuverse nolurValla kova burcuna taktım kafayı, evde gizlice sancı çekip 10 gün içimde tutucam balık burcu yapıcam bu bebeyi görürsünüz hahajsjja
Allah’ını seven bana hıçkırığı nasıl anladığını anlatsın artıkbebek titriyor Nokia 3310 gibi bir şeyler yapıyor hıçkırık mı o ahahjaa
Yani resmen annen sana gelirse anneannene kim bakacak diyor. Ya millet ne kadar utanmaz. Bir de o zaman ikiz yapmayacaktın ne demek. Allah vermiş sana mı kaldı. Allah’ım çıldırmalık. Bizim akrabalarda hep çok iticidir. Allah rahmet eylesin dedeler ebeler hepsi öteki tarafa göçtü mevzular bittiBenim yine bi iç dökmeye ihtiyacım var benim annemler 7 kardeş ananeme de sadece annem bakıyor annem ama ananemin evi ayrı gidiyo geliyo yanına o şekilde sürekli yanında kalmıyor diğer çocuklar da bayram da seyranda belki geliyor gelseler de yine annemi çağırıyorlar vs böyle bi durum anneminki şimdi benim ikizlerim olacak diye bu annemin kardeşlerinden birinin eşi beni aradı akşam bana diyo ki sen bakıcı tut annenin her yeri ağrıyor kayıp gider bak bende tutarız ama her masraf X2 baya zorlanacağız bakıcılar da çok pahalı ama ona duruma göre zaten karar veririz dedim o zaman ikiz yapmayacaktın dedi ya bana ona ne ananeme yıllardır bakan yok geldiler mi kaçar gibi gidiyorlar o zaman annemi düşünen yok benim çocuklarım olacağı zaman arayıp bana akıl veriyolar ya evlerine bile bir defa götüremediler ananemi kalkmışlar bana kızıyor bakıcı nasıl tutcm bilmiyorum çok pahalıymış dedim diye küfür edesin var ya eşime de belli etmym diye tutuyorum kendimi ağlacm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?