2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim 3 4 oluyor mutlaka bazen çok uzun sürüyor yeter daa diyorum

Ben de herşeyimi kaldırdım kışa girerken. Evde iki eşofman ve iki üst, dışarda bi pantolon tişört gömlek ve o taytla üste sweat ile idare ediyorum. 4 atlet ve 15 don malum işiyom agshshh. Don hariç Tam bir minimalistim Zaten şuan burası soğuk uzun bi kabanım var çekiyom onu üzerime azcık bileklerim gözüküyor.
O şardonlu tayt şuan oluyor bana karnım biraz daha büyürse olmaz sıkar gibi geliyor. O yüzden bi eşofman takımı alıcam şu büyük bedenlerden. Hamile kıyafeti sevmiyom hem de daha kilolu gösteriyor ya.

Göbeğine hiç Horman iğnesi kulandinizmi ?bebeginiz tedaviylemi oldu bazı Horman ilaclari direk gobekde dik dik kalın tüylenme yapıyor birde çene altında ama iğneli lazer baya faydalı oluyor tavsiye ederim
hayır hiç hormon iğnesi kullanmadım ve tedaviyle olmadı. hep kıllı tüylüydüm zaten ama lazer işe yaramıştı. fakat göbek geri geldi ben de dayanamayıp jilet yapıyorum tabi daha da kalınlaşıyor. yine lazere gidecegim bu gidisle
Benim de beklenen 16sı, 14 Şubat olsun istemiyorum hiç
benim beklenen 14 subat
benim bebem sanırım hiç hıçkırmadı
hiç titreşim hissetmedim ben ya sadece birkaç kez pıtpıt oldu ama o da titreşmek gibi değil mesela 3 saniyede 1 minik bir pıt. o sekilde. neden hıçkırmıyor

Ay azönce beni de bi öksürük tuttu çişim de yoktu güya ama niegara şelalesinden halliceydim
Hıçkırıyordur kuzum senin haftan da az değil ama sne hissetmiyorsun yada ayırt edemiyorsundur. Öyle pıt pıt 3 sn de bir ve devam ediyor bi süre işte. Sonra sinirlenip tepişiyor biraz sanırım geçsin diye

Benim yine bi iç dökmeye ihtiyacım var benim annemler 7 kardeş ananeme de sadece annem bakıyor annem ama ananemin evi ayrı gidiyo geliyo yanına o şekilde sürekli yanında kalmıyor diğer çocuklar da bayram da seyranda belki geliyor gelseler de yine annemi çağırıyorlar vs böyle bi durum anneminki şimdi benim ikizlerim olacak diye bu annemin kardeşlerinden birinin eşi beni aradı akşam bana diyo ki sen bakıcı tut annenin her yeri ağrıyor kayıp gider bak bende tutarız ama her masraf X2 baya zorlanacağız bakıcılar da çok pahalı ama ona duruma göre zaten karar veririz dedim o zaman ikiz yapmayacaktın dedi ya bana ona ne ananeme yıllardır bakan yok geldiler mi kaçar gibi gidiyorlar o zaman annemi düşünen yok benim çocuklarım olacağı zaman arayıp bana akıl veriyolar ya evlerine bile bir defa götüremediler ananemi kalkmışlar bana kızıyor bakıcı nasıl tutcm bilmiyorum çok pahalıymış dedim diye küfür edesin var ya eşime de belli etmym diye tutuyorum kendimi ağlacm

Terbiyesiz herif. Keşke verseydin ağzının payını.

bu tutuşmayı nerde görsem tanırım annen seninle ilgilenirse anneannen de onlara kalır diye bakıcı tut diyor

Bende çikolata yaptırdım
219 tl idi 100 lü daha uyguna da vardı ama ben kalitesine güvenemedim
Çok az magnet aldım pleksi nazar ayeti var onu özel misafirlerime vereceğim
Lohusa şekeri aldım şerbeti kendim yapacağım .eve gelenlere ikram etmek için fazla beklenti olmasın
Artık hersey ateş pahası zaten ikram bs bir sürü zahmet bebekle mi uğraşalım ikram ile mi.

Az önce isimli hastene çıkışı siparişi verdim Nakışlı tercih ettim
Kapı süsünü de aldım
Herseyimiz hazır bakalım
Sağlıkla gelsin de
Son zamanlar geçmek bilmiyor

bu tutuşmayı nerde görsem tanırım annen seninle ilgilenirse anneannen de onlara kalır diye bakıcı tut diyor
Benim yazacağımı zeref yazmış. Anneciğin umurunda olduğundan değil de anneannene bakma işi onlara kalır diye tırsıntıdan bazı insanlar yada insan taklidi yapanlar saf kötülükten yapılmış bence. Sen kimsin ya ikiz yapmasaydın diyorsun. Sen mi doyurucan, sen mi uyutucan. Allah mısın!!! Veren sen misin. Çok kızdım

Siz birleşin de ananeye bakıcı tutun deseydin keşkee ayyyyyy sinir bozucu

Kizimda makrome anahtarlık yaptırmıştım ilkti heveslenmistim. Ama bunda bir sey yaptırmayı düşünmüyorum hem doguruyorum hem hediye mi verecem cikolata olarak da bi kutu madlen alirim isimli olanlar bana cok sacma geliyor cikolatayi yiyip kabuğunu çöpe atacaklar ne diye uc kati para vereyim ki

Ay ay baya şey yapmışsın. Güle güle kullanın. Çikolata nasıl bir şey, nerede yaptırdın? Diğer hediyelikler ve kapı süsünün resmi varsa paylaşır mısın?

Ahaha gerçek bir realist Haklısın aslında of çok kararsız kaldım sizin aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…