2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aa aleni kendine mi sallanıyor bak şu an ilgimi çekti Tamamdır sağ olasın canım ben biraz bakayım o zaman yorumlara filan.

Bendeki de şundan. Markası sadece değişik. İkinci kızım geceleri bile bunda uyuyordu Hiç yatağına koymuyorduk bir daha kaldırıp da.

Eklentiler

• Screenshot_20221211_210928_com.android.chrome.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 56
Aa aleni kendine mi sallanıyor bak şu an ilgimi çekti Tamamdır sağ olasın canım ben biraz bakayım o zaman yorumlara filan.
Aynen hatta arkadaşım hiç gaz problemi yaşamadık dedi bununla. Bebe bacakları ile ittirerek sallanıyor bunda her koyduklarında kaka yapıyormuş bebekleri. Hatta youtube de ceren ceylan var onda da aynısını duydum her koyduğumuzda kaka yapıyor.

Kaka çok önemli biliyor musun

Hem ben kova olana kadar beklemeyi düşünüyorum

Bana doktor her an yatış yapıp sezeryan yapabilirim diyor. Ben hala şubatın 20 den sonra balik burcunda olsa diye hayaller kuruyorum. Bide simdi 32 den sonra çalışabilir isteyecem doktor çıldıracak

Bana doktor her an yatış yapıp sezeryan yapabilirim diyor. Ben hala şubatın 20 den sonra balik burcunda olsa diye hayaller kuruyorum. Bide simdi 32 den sonra çalışabilir isteyecem doktor çıldıracak
Balık mıı neden olmasın 40ları görcez inanıyorum

Bu baya beşik gibi, benim güvensiz bulduğum bu değil. Daha yere yakın olanlar var ya onlar. Elinde bu varsa alma bence gerek yok.
Hıı yere yakın dediklerini anladım, ebebekte gezerken görmüştüm. Ya sürekli yeni bir şeyler çıkıyor işte insan acaba biraz kolaylaştırır mı diye aklından geçiriyor bebeklik sürecini

Ben eşime bi kere dedim de pek beceremedi bizimki kompleks bi yapı sanırsam aslında çömelmeye çekinmesem el yordamıyla hallederim gibi geliyor az zaten çok fazla değil ama Dr sıkı tembihledi çömelmek yok diye ondan cıksss
Göbek bana çok iğrenç gelmiyor ya orası kıllı gözükse de sorun yok ama bikini bölgesi olmasın. Göbeğimde benim de çıktı kıl ya millete siyah çizgi çıkar bana kıl çıktı
Benim çizgi de sarı renk körü olduğumdan çizgi de değişik renk çıkmak istedi heralde ama hala hayalet çok hafif. Neyse göbekteki kıl kolay 30sn sürmüyor bile cırt cırt oh bembeyaz miss
Buarada economistcim ben e bebekten hamile taytı aldım, ki normalde öncesinde hiç gitmezdim tayt dışarıda bacaklarım kalın diye ama acayip rahat orta kalınlıkta o da iyi. Tavsiye ederim. Ebru maternity den aldığım hamile kotum da var ama taytı aldığımdan beri bakmıyorum ona hiç

Onu aldım reis ya şardonluyu diyon. Güzel biyendim bende ama yetmiyor bişey daha lazım bide karnım büyüdükçe giyemem onu belki doğumdan sonra.

Kızlar ya sizin bebeler günde kaç kere hıçkırıyor dur. Benimki biraz abartı geliyor en az 6 7 posta ve 4 5 dk sürüyor. Bağırsakları makat göbek herbir yerim ayrı kıpraşıyor. Bu bi şeye delalet mi acabaa solunum egzersizi akciğer diyafram falan diyordum ama bukadar normal mi bilemedim. Hamileliğin bundan sonrasına ben de tecrübesizim artık bebe büyüdükçe işlr değişiyor gibi

Normal bence ya benim iki numara da sürekli hıçkırırdı ve parmak emerdi Habire bi titreşim vardı içeride.

Ben bir tek tekme ve titreşim hissediyorum. Hıçkırık bir kere hissettim. Oda 4 bes defa ritmik birseydi diye hıçkırık sanıyorum. Israrla neresi nerede onu tesbit etmeye çalışıyorum ama anlamıyorum hala.

Onu aldım reis ya şardonluyu diyon. Güzel biyendim bende ama yetmiyor bişey daha lazım bide karnım büyüdükçe giyemem onu belki doğumdan sonra.
Hmm ben hastaneden hastaneye çıktığımdan bana yeterli bugün eşim dolabımdaki yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarttı, gerek yok onu giymem bunu giymem o olmaz diyorum. Diyor sen doğurmayı hiç düşünmüyorsun heralde daha 7 ay var kışın bitmesinedoğursam da küçülmek planlarımda yok mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…